- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.701
Merhaba ayla, gecmis olsun, ameliyata hersey ola biliyor, bu durumu neden Göksel beye anlatmadin? Göksel bey daima hastasinin arkasinda... Yani bu durumu düzeltmek icin ellinden geleni yapan bir doktor.Selamlar arkadaşlar, 2013 eylül ayında Göksel beye burun estetiği oldum. Yüzüme yakışan bir burnum oldu ancak ameliyattan sonra bana Şişli Etfal ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesinin doktorları tarafından nazal valv teşhisi kondu. Geceleri yattığımda sağ burun deliğim tamamen kapanıyor ve bu yüzden geceleri rahat bir uyku uyuyamıyorum. Yine kış geldi, grip, boğazımdaki ağrılar sürekli sürekli devam ediyor. Göksel Bey'e buradaki yorumları okuyarak ameliyat oldum ama kendisinden memnun kalmadım. Bu forumu okuyan arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğümden böyle bir yorum yazdım. Herkese iyi akşamlar.
Göksel beye ameliyat olanların haftalık, aylık, üç aylık ... rutin kontrolleri oluyor, ben gittiğim kontrollerde Göksel Bey'e sağ burun deliğimin kapalı olduğundan bahsetmiştim zaten, facebooktan da özel mesaj atmıştım ama dönen olmamıştı. Emin bir şekilde Göksel beye anlatmadın diyorsunuz ama yanılıyorsunuz.Merhaba ayla, gecmis olsun, ameliyata hersey ola biliyor, bu durumu neden Göksel beye anlatmadin? Göksel bey daima hastasinin arkasinda... Yani bu durumu düzeltmek icin ellinden geleni yapan bir doktor.
Bende oluşan sağlık sıkıntıları nedeniyle memnun kalmadım. Ameliyattan sonra sürekli geniz akıntısı, gece sağ burun deliğimin komple kapanması, bu sebeple rahat uyku uyuyamam, kış aylarında sık sık faranjit olmam, sürekli hasta bir halde gezmem yeterli sebepler ki ben aynı zamanda fonksiyonel bir burnum olsun diye kbb ciye ameliyat olmuştum.Evet alıştık artık her doktorda bir takım sorunlar çıkabiliyor. Benim merak ettiğim goksel bey hep ben yaptığım isin arkasındayım diyo sende durum farklımi oldu neden memnun kalmadın.
Banada uardim edin
Hayır canim sen yanlış anladın ben diyorumki tabiki sorun olmuş olabilir bir takım sıkıntıların olabilir. Goksel bey çözmeye yardimci olmadimi. Çünkü her fırsatta ben yaptığım isin arkasındayım diyo o sebeple sordum ben.Bende oluşan sağlık sıkıntıları nedeniyle memnun kalmadım. Ameliyattan sonra sürekli geniz akıntısı, gece sağ burun deliğimin komple kapanması, bu sebeple rahat uyku uyuyamam, kış aylarında sık sık faranjit olmam, sürekli hasta bir halde gezmem yeterli sebepler ki ben aynı zamanda fonksiyonel bir burnum olsun diye kbb ciye ameliyat olmuştum.
EsraaEcemali sen genelde buralarda olurdun bugün göremedim. Ben epeydir girmiyorum kadınlar kulübüne forum tamamen değişmiş fotolarimı yuklerken hata veriyor niye olabilir . Bana bir yardım edin beya :)
CanimSelamlar arkadaşlar, 2013 eylül ayında Göksel beye burun estetiği oldum. Yüzüme yakışan bir burnum oldu ancak ameliyattan sonra bana Şişli Etfal ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesinin doktorları tarafından nazal valv teşhisi kondu. Geceleri yattığımda sağ burun deliğim tamamen kapanıyor ve bu yüzden geceleri rahat bir uyku uyuyamıyorum. Yine kış geldi, grip, boğazımdaki ağrılar sürekli sürekli devam ediyor. Göksel Bey'e buradaki yorumları okuyarak ameliyat oldum ama kendisinden memnun kalmadım. Bu forumu okuyan arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğümden böyle bir yorum yazdım. Herkese iyi akşamlar.
Ne guzel. Herkes mutlu. Dogal burun konusunda gercekten cok haklisin. Ben de ocak 2012 de ameliyat oldum Goksel beye. Seninle ayni donemdeymisiz :) benimde burun ve cene ameliyati bir oldu ve ne yazikki bende sistim senin gibi ama 10 gun sonra hersey normale dondu :) simdi burnumla cok mutluyum. Dun yillardir gorusmedigim bir arkadasimla gorustuk. Bana 'sende bir guzellik var ama' diye baslayan bir cumle kurdu. Ama burun estetigi oldugunu bastan tabi anlamadi. Burnumdan ameliyat oldum dedim. Ceneyi yine anlamadi. Taa ki fotoyu gosterip soyleuince farkina varabildi. Tabii ben bu arada zevkten dort kose oluyorum :)))) bir kez daha cooook dogru bir karat verdigimi anladim.Ben de 3 yıl önce Göksel Bey'e ameliyat oldum. Zaman gerçekten çabuk geçiyor. Bu forumda harıl harıl doktor araştırdığımı bilirim. Ameliyat konusunda endişeliydim çünkü burnum, aman aman güzel bir burun olmasa da görüntüsüyle sıkıntım yoktu. Check up ta farkedilen deviasyon sonucu mutlaka burun ameliyatı olmam gerektiğini öğrendim. Başladım doktor aramaya, görüntümün değişmesini, aynaya baktığımda başka birini görmeyi yada ilk bakışta bile estetik olduğu anlaşılan bir burun istemiyordum. Bu yüzden ilk iki doktor görüşmem kötü geçti, doğal bir sonuç ortaya çıkacağına güvenemedim.
Aradan haftalar geçti, ameliyat fikrini askıya almıştım. Arkadaşımla ortak resimlerimize bakarken başka bir arkadaşımızın burnunu yaptırdığını söyledi. Fotoğrafı görünce inanamadım, önceki burnu ile yeni burnu arasında çok fark olmasına rağmen yüzünün anlamı hiç değişmemişti. Tam benim istediğim gibi doğal ve pürüzsüzdü. Sanki biri fotoşop yapmış gibi. Hemen onu aradım ve doktorunu sordum. Beni Göksel Bey'e yönlendirdi. Neredeyse Tekirdağ tarafında oturmama rağmen Bağdat caddesine gittim. Burun için Çin'e bile giderim.Göksel Bey, beni anlayışla dinledi, kendi fikirlerini söyledi, kafamdaki soru işaretlerini cevapladı. Burnum için bilgisayarda tasarım çalışması yaptık. İkimizde başak burcu olduğumuz için bu konuda çok titizdik. O gün ofisten mutlu mesut ayrıldım. Kullandığım cilt ilacından dolayı ameliyatın bir kaç ay beklemesi gerekiyordu. Ameliyat olacağımdan kankama da bahsettim. Bana kendisinin de ameliyat olması gerektiğini, iki burun deliğinin de tıkalı olduğunu ama sonucundan korktuğunu söyledi. İkimizinde çekindiği mandal burun ve domuz burnu denilen görüntüydü. Göksel Bey'in ameliyat ettiği arkadaşımla o da görüştü. Yine hep beraber Göksel Bey'in ofisine gittik. Kankam burun estetiği yanında çene ameliyatı da olmaya karar verdi.
Ocak 2012' de aynı gün ameliyata girdik. Önce ben ameliyata alındım sonra kankam. Yüzümde buz maskesiyle onun ameliyattan çıkmasını bekledim.O gün ikimizde başarılı sonuçlarla hasteneden ayrıldık. Hiç ağrım olmadı, bu duruma çok şaşırdım ama gerçekten hiç ağrım olmadı. Beyaz tenliyim hafif morarmalarım oldu ve çok şiştim. Yüzümden yeni bir yüz çıkmıştı sanki Kankam çene ameliyatı olmasına rağmen benim kadar şişmemişti. Böyle şeyler kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bir kaç haftaya bu şişlikler de geçti. Tamponlarımız acıtmadan alındı (Tampon konusunda korkunç hikayeler dinlemiştik.) ve aradan sorunsuz şekilde 3 yıl geçti. Burnum tam istediğim gibi hem çok iltifat alıyorum hem de kimse inanmıyor. Hatta böyle bir anım var. Burnun ne kadar güzel diyen eski iş arkadaşıma ameliyat olduğumu söylediğimde inanmadı, yemin etmek zorunda kaldım. Sonuçtan çok memnunum, güzel, beğenilen ve doğal bir burun. Ameliyat olan iki arkadaşım da çok memnunlar. Şu ana kadar hiç şikayetimiz olmadı. İlk ameliyat olan arkadaşımın 4 sene geçmiş olması lazım hatta ameliyatının üzerinden. Göksel Bey ile hala iletişim halindeyiz. Yıllık kontrollerime giderim. Ameliyatımla ilgili her şeyi benden daha ayrıntılı hatırlar. Bu duruma şaşırıyorum çünkü bir sürü hastası var. Facebook'tan kafama bir şey takılsa mutlaka ulaşabilmişimdir. Albüm yapıp fotomu da koyacağım arkadaşlar buradan haber veririm. Umarım herkesin ameliyatı sıkıntısız geçer ve istediği sonuca ulaşır.
Aynen , göksel bey daima arkandayim diyor, sasirdimHayır canim sen yanlış anladın ben diyorumki tabiki sorun olmuş olabilir bir takım sıkıntıların olabilir. Goksel bey çözmeye yardimci olmadimi. Çünkü her fırsatta ben yaptığım isin arkasındayım diyo o sebeple sordum ben.
Kesinlikle öyleydi...Canim
Senin icin uzuldum. Aslinda yazdiklarim beni sasirtti. Yani Goksel bey boyle birseye duyarsiz kalmazdi. Bu sebeple sasirdim. Goksel bey gercekten yaptigi isin arkasinda. Bir sorun olmus ve mesajini belki gormemistir. Ya da her ne olursa olsun sen yine de bence gidip bi gorus. Mutlaka sana bir cozum ile gelecektir. Decke isimli hastasini Almanya seyahatinde gormus deckenin dedigine gore. Tum bunlari da bilince bir aksilik mi oldu acaba diye dusunmeden edemiyorum. Tekrar gecmis olsun cnm
Otomatik sayfadan atıyor ya çıldırttı beni resmen. Siz nereden yüklediniz fotolarınızı yanlış bişeymi yapıyorum anlamadımki.Esraa
Ne hatasi veriyor?
ben göremedim fotolarını kimjon...Evet basardım sonun da fotoları ekledim kızlar.Burun ucu nasıl olur diye merak edenler benim burundan fikir edinebilir :)
öncelikle geçmiş olsun, burun ameliyatı geçirip iyi sonuç alamamana gerçekten çok üzüldüm. fakat bizler Göksel Bey'e güvenmiş, inanmış ameliyat olmuş, kimi sürecinin sonunu bekleyen kimi memnun hikayesini burada paylaşan hastalarıyız. açıkcası ben hala o süreci yaşayan bir hastasıyım yani kşmsenin avukatlığını yapacak konumda da değilim, dileğim benim başıma olumsuzluk gelmemesi olur ancak. fakat şunu söylemeyi de bir borç bilirim, ben kendisinden hep "o burun benim sorumluluğumda" cümlesini duyuyorum ve biliyorum ki onun gibi saygın kişiliğe sahip bir doktor adına asla leke sürmez gerçekten sözü özüdür. bu Göksel Bey gibi pek çok iyi doktor için geçerlidir, hiçbiri başladığı işi ortada bırakmaz. diyorsunuz ki söyledim ses gelmedi, kontrolerde söylemişseniz, ulaşabilirliğiniz var demektir. kendisinin teli sizde mevcuttur, aramak sms, whatsapp varken neden facebook gibi gayri ciddi bir ortamdan sorununuzu yazdınız. facebook ciddiye alınacak bir ortam değildir. oranın editörlüğünü asistanlar yapıyor olabilir. göksel bey'in vakti orada vakit harcamaya büyük ihtimalle yetmeyebilir. bir diğeri, kontrollerde probleminizi söylediğinizde verdiği yanıtı da dıuymak isterim. herhalde susmadı dr. bey. bir başka soruma gelirsek, neden ameliyat sonrası daha 1 aylıktan beridir bildiğiniz sorunu aylar aylar ve hatta bir sene sonra şimdi yazdınız buraya. üstelik bunlar ilk mesajlarınız, neden yazmadınız o zamandan beri. çoğumuz burada daha dr. arama aşamasından beri yazıyoruz, azıcık baksanız benim hangi dr.ları aklımdan geçirdiğimi bile anlarsınız. siz buraya sadece şikayet için mi düştünüz. çünkü bu bize güven vermiyor. ayrıca lütfen fotolarınızı koyar mısınız?Göksel beye ameliyat olanların haftalık, aylık, üç aylık ... rutin kontrolleri oluyor, ben gittiğim kontrollerde Göksel Bey'e sağ burun deliğimin kapalı olduğundan bahsetmiştim zaten, facebooktan da özel mesaj atmıştım ama dönen olmamıştı. Emin bir şekilde Göksel beye anlatmadın diyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
Ben de 3 yıl önce Göksel Bey'e ameliyat oldum. Zaman gerçekten çabuk geçiyor. Bu forumda harıl harıl doktor araştırdığımı bilirim. Ameliyat konusunda endişeliydim çünkü burnum, aman aman güzel bir burun olmasa da görüntüsüyle sıkıntım yoktu. Check up ta farkedilen deviasyon sonucu mutlaka burun ameliyatı olmam gerektiğini öğrendim. Başladım doktor aramaya, görüntümün değişmesini, aynaya baktığımda başka birini görmeyi yada ilk bakışta bile estetik olduğu anlaşılan bir burun istemiyordum. Bu yüzden ilk iki doktor görüşmem kötü geçti, doğal bir sonuç ortaya çıkacağına güvenemedim.
Aradan haftalar geçti, ameliyat fikrini askıya almıştım. Arkadaşımla ortak resimlerimize bakarken başka bir arkadaşımızın burnunu yaptırdığını söyledi. Fotoğrafı görünce inanamadım, önceki burnu ile yeni burnu arasında çok fark olmasına rağmen yüzünün anlamı hiç değişmemişti. Tam benim istediğim gibi doğal ve pürüzsüzdü. Sanki biri fotoşop yapmış gibi. Hemen onu aradım ve doktorunu sordum. Beni Göksel Bey'e yönlendirdi. Neredeyse Tekirdağ tarafında oturmama rağmen Bağdat caddesine gittim. Burun için Çin'e bile giderim.Göksel Bey, beni anlayışla dinledi, kendi fikirlerini söyledi, kafamdaki soru işaretlerini cevapladı. Burnum için bilgisayarda tasarım çalışması yaptık. İkimizde başak burcu olduğumuz için bu konuda çok titizdik. O gün ofisten mutlu mesut ayrıldım. Kullandığım cilt ilacından dolayı ameliyatın bir kaç ay beklemesi gerekiyordu. Ameliyat olacağımdan kankama da bahsettim. Bana kendisinin de ameliyat olması gerektiğini, iki burun deliğinin de tıkalı olduğunu ama sonucundan korktuğunu söyledi. İkimizinde çekindiği mandal burun ve domuz burnu denilen görüntüydü. Göksel Bey'in ameliyat ettiği arkadaşımla o da görüştü. Yine hep beraber Göksel Bey'in ofisine gittik. Kankam burun estetiği yanında çene ameliyatı da olmaya karar verdi.
Ocak 2012' de aynı gün ameliyata girdik. Önce ben ameliyata alındım sonra kankam. Yüzümde buz maskesiyle onun ameliyattan çıkmasını bekledim.O gün ikimizde başarılı sonuçlarla hasteneden ayrıldık. Hiç ağrım olmadı, bu duruma çok şaşırdım ama gerçekten hiç ağrım olmadı. Beyaz tenliyim hafif morarmalarım oldu ve çok şiştim. Yüzümden yeni bir yüz çıkmıştı sanki Kankam çene ameliyatı olmasına rağmen benim kadar şişmemişti. Böyle şeyler kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bir kaç haftaya bu şişlikler de geçti. Tamponlarımız acıtmadan alındı (Tampon konusunda korkunç hikayeler dinlemiştik.) ve aradan sorunsuz şekilde 3 yıl geçti. Burnum tam istediğim gibi hem çok iltifat alıyorum hem de kimse inanmıyor. Hatta böyle bir anım var. Burnun ne kadar güzel diyen eski iş arkadaşıma ameliyat olduğumu söylediğimde inanmadı, yemin etmek zorunda kaldım. Sonuçtan çok memnunum, güzel, beğenilen ve doğal bir burun. Ameliyat olan iki arkadaşım da çok memnunlar. Şu ana kadar hiç şikayetimiz olmadı. İlk ameliyat olan arkadaşımın 4 sene geçmiş olması lazım hatta ameliyatının üzerinden. Göksel Bey ile hala iletişim halindeyiz. Yıllık kontrollerime giderim. Ameliyatımla ilgili her şeyi benden daha ayrıntılı hatırlar. Bu duruma şaşırıyorum çünkü bir sürü hastası var. Facebook'tan kafama bir şey takılsa mutlaka ulaşabilmişimdir. Albüm yapıp fotomu da koyacağım arkadaşlar buradan haber veririm. Umarım herkesin ameliyatı sıkıntısız geçer ve istediği sonuca ulaşır.
burdayım canımcım geldim:)Ecemali sen genelde buralarda olurdun bugün göremedim. Ben epeydir girmiyorum kadınlar kulübüne forum tamamen değişmiş fotolarimı yuklerken hata veriyor niye olabilir . Bana bir yardım edin beya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?