- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.721
Ben bu forumdaki arkadaşların yorumuna güvenerek ameliyat oldum, kendisine neden çamur atayım. Kendisi hastalarının fotoğrafını facebooktan paylaşacak vakit buluyor da benim attığım mesajı mı görmüyor! Kendisine tekrar muayene olacağım, randevumu aldım, Devlet hastanesinde çalışan doktorların bana koyduğu teşhisleri de söyleceğim, yaptığı işin arkasında durup durmadığını o zaman göreceğiz. Kendisine sağ burun deliğimden rahat nefes alamıyorum , tekrar ameliyat olmamı gerektirecek bir durum yok değil mi dediğim de burnumu tekrar muayene ederek, hayır sağ burun deliğin açık, ameliyat olmanı gerektirecek bir durum yok dedi ama neden Şişli Etfal Hastanesinde ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesindeki doktorlar ameliyatı öneriyor! Demişsiniz ki neden bir sene bekledin, Abdülkadir Göksel'e güvenmemden dolayı bu yaşadığım sağlık sorunlarının sebebini sadece kış aylarına bağladım ve aynı zamanda Göksel Bey'in tatlı dili de beni ikna etti. Yaşadığım sağlık sıkıntılarının sürekli tekrar etmesi sebebiyle yorumumu paylaştım. Fotoğrafımı koyacak bir durum yok, ben burnumun şeklini dert etmiyorum arkadaşım. Buraya sadece şikayet için mi düştünüz yorumunuza da şöyle karşılık vereyim, ben aynı zamanda İstanbul'da adliye memuru olarak çalışıyorum, yasal haklarımı aramasını bilirim, şüphen olmasın. Amacım benim gibi aynı üyelerin yorumlarını okuyup ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek.öncelikle geçmiş olsun, burun ameliyatı geçirip iyi sonuç alamamana gerçekten çok üzüldüm. fakat bizler Göksel Bey'e güvenmiş, inanmış ameliyat olmuş, kimi sürecinin sonunu bekleyen kimi memnun hikayesini burada paylaşan hastalarıyız. açıkcası ben hala o süreci yaşayan bir hastasıyım yani kşmsenin avukatlığını yapacak konumda da değilim, dileğim benim başıma olumsuzluk gelmemesi olur ancak. fakat şunu söylemeyi de bir borç bilirim, ben kendisinden hep "o burun benim sorumluluğumda" cümlesini duyuyorum ve biliyorum ki onun gibi saygın kişiliğe sahip bir doktor adına asla leke sürmez gerçekten sözü özüdür. bu Göksel Bey gibi pek çok iyi doktor için geçerlidir, hiçbiri başladığı işi ortada bırakmaz. diyorsunuz ki söyledim ses gelmedi, kontrolerde söylemişseniz, ulaşabilirliğiniz var demektir. kendisinin teli sizde mevcuttur, aramak sms, whatsapp varken neden facebook gibi gayri ciddi bir ortamdan sorununuzu yazdınız. facebook ciddiye alınacak bir ortam değildir. oranın editörlüğünü asistanlar yapıyor olabilir. göksel bey'in vakti orada vakit harcamaya büyük ihtimalle yetmeyebilir. bir diğeri, kontrollerde probleminizi söylediğinizde verdiği yanıtı da dıuymak isterim. herhalde susmadı dr. bey. bir başka soruma gelirsek, neden ameliyat sonrası daha 1 aylıktan beridir bildiğiniz sorunu aylar aylar ve hatta bir sene sonra şimdi yazdınız buraya. üstelik bunlar ilk mesajlarınız, neden yazmadınız o zamandan beri. çoğumuz burada daha dr. arama aşamasından beri yazıyoruz, azıcık baksanız benim hangi dr.ları aklımdan geçirdiğimi bile anlarsınız. siz buraya sadece şikayet için mi düştünüz. çünkü bu bize güven vermiyor. ayrıca lütfen fotolarınızı koyar mısınız?
ne kimseyi savunurum, ne de suçlarım ama bu memlekette çamur at izi kalsın mantalitesine oldum olası zıttım... suçlaman varsa delille geleceksin ki o çamur sana yapışmasın...
Bilgisayardan yüklemiştim ben. Sen telefondan mı yüklemeye çalışıyorsunOtomatik sayfadan atıyor ya çıldırttı beni resmen. Siz nereden yüklediniz fotolarınızı yanlış bişeymi yapıyorum anlamadımki.
Yani yazmadan edemeyeceğim illa bu formu takip etmek için üye olmak mı lazım. Her süreci buradan paylaşmam mı lazım, öyle bir zorunluluk var mı allasen ya, Avizehatun madem sen ameliyat oldun, memnun kaldın, benim de sadece çamur atmak için buraya üye olduğumu düşünüyorsun e o zaman bu ameliyattan ötürü çektiğim sıkıntıları da sen de yaşa mı diyeyim (Allah korusun) eğer yaşarsan o zaman mı beni anlarsın bilemiyorum, dediğim gibi ben esas şikayet mercini biliyorum ve el insaf diyorum ve herkesi kendi vicdanı ile başbaşa bırakıyorum.
benim resimerimden burun ucuma bakabilirsin canımdr bey burun ucunu nasıl yapıyor, gördüğüm resimlerde kemer alınmış daha çok
amasından beri yazıyoruz, azıcık baksanız benim han
telefondan yüklemeye çalışıyorum. Malum şirket zararlı içerik olarak görüyor. Yükleme yaptığım sıra ya direk dışarı atıyor ya da sayfa donup kalıyor.Bilgisayardan yüklemiştim ben. Sen telefondan mı yüklemeye çalışıyorsun
sayfanın dısına atıyor, bazende donup kalıyor.burdayım canımcım geldim:)
bugün biraz işlerim vardı vakit bulamadım
evet ya forum değişti birşeyler oldu
ben foto yüklerken sıkıntı yaşamıyorum albüme ekliyorum
sen ne şekilde hata aldın canım
esra şimdi sırf denemek için eşimle olan resmimi yükledim:)sayfanın dısına atıyor, bazende donup kalıyor.
bak şimdi mağduriyetini anlayıp geçmiş olsunla başlayan yazıma cevabına keşke sen de aynı nezaketle başlasaydın da anlaşılmayı beklerken birazcık olsun sen de anlayışlı olsaydın. şunu biliyorsun ki ben ve diğerleri göksel beyi tanıyan insanlarız. seni ise hiç tanımayan bir insanın da aklı biraz başında ise kafasına takılacak soru işaretlerini hor görüp sadece mağduriyetinin ardına sığınmak da güzel değil. yine de çektiğin sıkıntılara vermem gerekir diyor kenara itiyorum. haklısın demeyeceğim gibi, sorduğum sorularla sen haklı değilsin de demedim sadece seni tanımayan biri olarak birini suçlamanın da bu kadar kolay olmadığını vurguladım. doktor eşi olarak şunu söyleyebilirim ki bir ömrü feda ederek kazanılan o kariyer her memnun olmayanın dr. ile net sonuca ulaşmadan o doktorun cevap hakkının bile olmadığı herkesin görüp okuduğu bir mecrada seslendirilerek heba edilmesi biraz bana dokunuyor. bu bir insanın ekmek parasından da ötesidir nitekim iyi bir hekim olmak bir ömrü feda etmekten geçmektedir.Ben bu forumdaki arkadaşların yorumuna güvenerek ameliyat oldum, kendisine neden çamur atayım. Kendisi hastalarının fotoğrafını facebooktan paylaşacak vakit buluyor da benim attığım mesajı mı görmüyor! Kendisine tekrar muayene olacağım, randevumu aldım, Devlet hastanesinde çalışan doktorların bana koyduğu teşhisleri de söyleceğim, yaptığı işin arkasında durup durmadığını o zaman göreceğiz. Kendisine sağ burun deliğimden rahat nefes alamıyorum , tekrar ameliyat olmamı gerektirecek bir durum yok değil mi dediğim de burnumu tekrar muayene ederek, hayır sağ burun deliğin açık, ameliyat olmanı gerektirecek bir durum yok dedi ama neden Şişli Etfal Hastanesinde ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesindeki doktorlar ameliyatı öneriyor! Demişsiniz ki neden bir sene bekledin, Abdülkadir Göksel'e güvenmemden dolayı bu yaşadığım sağlık sorunlarının sebebini sadece kış aylarına bağladım ve aynı zamanda Göksel Bey'in tatlı dili de beni ikna etti. Yaşadığım sağlık sıkıntılarının sürekli tekrar etmesi sebebiyle yorumumu paylaştım. Fotoğrafımı koyacak bir durum yok, ben burnumun şeklini dert etmiyorum arkadaşım. Buraya sadece şikayet için mi düştünüz yorumunuza da şöyle karşılık vereyim, ben aynı zamanda İstanbul'da adliye memuru olarak çalışıyorum, yasal haklarımı aramasını bilirim, şüphen olmasın. Amacım benim gibi aynı üyelerin yorumlarını okuyup ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek.
Telefondan yüklemek zor sen pc den yükle canımtelefondan yüklemeye çalışıyorum. Malum şirket zararlı içerik olarak görüyor. Yükleme yaptığım sıra ya direk dışarı atıyor ya da sayfa donup kalıyor.
yine koyu harfler falan... :) sormak bu coğrafyada hep saldırmak olarak anlaşılmıştır zaten... velhasıl bir saldırmadır tutturman falan acayip de olsa, istatiksel anlamda normal böyle düşünmen hiç yadırgamadım canım benim... çok öptüm, iyi haberlerini bekliyorum cidden...Benim uslübum senin bir önceki yazından kaynaklanıyor olmasın, ayrıca ben münakaşa etmeye gelmedim, mağduriyetimin arkasına sığınmıyorum defalarca dediğim ama anlamayanlar olduğu için tekrar etmek zorunda kaldığım şudur ki; herkes nasıl memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini dile getirmek için bu forma üye olduysa bende aynı amaçla üye oldum. Bu sayfadan da gördüğüm kadarıyla kimse şikayetini dile getirmesin isteniyor, oldu! Ben kaç kere diyeceğim acaba kontrollerde sıkıntımı paylaştığımı, yine randevu aldığımı... Yazdıklarımı okuyup doğru değerlendiremediğini şu yazından anladım, sana bela dilediğimi söylemişsin ama Allah korusun diye parantez içerisinde yazdığımı görmüyorsun herhalde! Neyse seninle benim aramda geçen yazışmaları insanların takdirine bırakıyorum. Kimin neyi ne kadar doğru anladığı, yorumladığı ortada netice itibariyle, dediğim gibi münakaşa etmeye gelmedim, yaşadığım süreci hem doktorumla hem burada paylaşmam benim hakkım, amaç zaten insanların doğru tercih yapmalarını sağlamak, (ki ben formu okuyarak karar verdim) sizin saldırı şeklinde olan yazılarınıza artık cevap vermeyeceğim.
Ayla Hanim ben Reviziyon ameliyati oldum, malesef enfektion süreci gecirdim , Ama bu doktorumun sucu Degil. Doktorum Senin Mutlu olman Icin elimden geleni yaparim dedi, ameliyat oldugumdan beri Burnumun SON durumunu Merak eden ilgili Bir doktor.Ben bu forumdaki arkadaşların yorumuna güvenerek ameliyat oldum, kendisine neden çamur atayım. Kendisi hastalarının fotoğrafını facebooktan paylaşacak vakit buluyor da benim attığım mesajı mı görmüyor! Kendisine tekrar muayene olacağım, randevumu aldım, Devlet hastanesinde çalışan doktorların bana koyduğu teşhisleri de söyleceğim, yaptığı işin arkasında durup durmadığını o zaman göreceğiz. Kendisine sağ burun deliğimden rahat nefes alamıyorum , tekrar ameliyat olmamı gerektirecek bir durum yok değil mi dediğim de burnumu tekrar muayene ederek, hayır sağ burun deliğin açık, ameliyat olmanı gerektirecek bir durum yok dedi ama neden Şişli Etfal Hastanesinde ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesindeki doktorlar ameliyatı öneriyor! Demişsiniz ki neden bir sene bekledin, Abdülkadir Göksel'e güvenmemden dolayı bu yaşadığım sağlık sorunlarının sebebini sadece kış aylarına bağladım ve aynı zamanda Göksel Bey'in tatlı dili de beni ikna etti. Yaşadığım sağlık sıkıntılarının sürekli tekrar etmesi sebebiyle yorumumu paylaştım. Fotoğrafımı koyacak bir durum yok, ben burnumun şeklini dert etmiyorum arkadaşım. Buraya sadece şikayet için mi düştünüz yorumunuza da şöyle karşılık vereyim, ben aynı zamanda İstanbul'da adliye memuru olarak çalışıyorum, yasal haklarımı aramasını bilirim, şüphen olmasın. Amacım benim gibi aynı üyelerin yorumlarını okuyup ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek.
Ayla Hanim ben Reviziyon ameliyati oldum, malesef enfektion süreci gecirdim , Ama bu doktorumun sucu Degil. Doktorum Senin Mutlu olman Icin elimden geleni yaparim dedi, ameliyat oldugumdan beri Burnumun SON durumunu Merak eden ilgili Bir doktor . Ben Göksel beyi öyle tanidim.
telefondan daha zor yüklemekBilgisayardan yüklemiştim ben. Sen telefondan mı yüklemeye çalışıyorsun
Göremedim fotograflarınıPc den giremiyorum ama telden yükledim sanırım simdi. Hata vermedi busefer siz gorebildinizmi
Slm canım, eskilerden ben varım hem mutluyum hem fe buraya girmeden duramıyorumKızlar, uzundur girmemiştim foruma özlemişime haliyle insan burnundan mutlu olunca pek ilgisi kalmıyor forumla. Kimler var eskilerden?esraaaa seni hatırladım. Nasıl oldu burnun canım memnun musun? Fotoğraflarını göremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?