Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ben bu forumdaki arkadaşların yorumuna güvenerek ameliyat oldum, kendisine neden çamur atayım. Kendisi hastalarının fotoğrafını facebooktan paylaşacak vakit buluyor da benim attığım mesajı mı görmüyor! Kendisine tekrar muayene olacağım, randevumu aldım, Devlet hastanesinde çalışan doktorların bana koyduğu teşhisleri de söyleceğim, yaptığı işin arkasında durup durmadığını o zaman göreceğiz. Kendisine sağ burun deliğimden rahat nefes alamıyorum , tekrar ameliyat olmamı gerektirecek bir durum yok değil mi dediğim de burnumu tekrar muayene ederek, hayır sağ burun deliğin açık, ameliyat olmanı gerektirecek bir durum yok dedi ama neden Şişli Etfal Hastanesinde ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesindeki doktorlar ameliyatı öneriyor! Demişsiniz ki neden bir sene bekledin, Abdülkadir Göksel'e güvenmemden dolayı bu yaşadığım sağlık sorunlarının sebebini sadece kış aylarına bağladım ve aynı zamanda Göksel Bey'in tatlı dili de beni ikna etti. Yaşadığım sağlık sıkıntılarının sürekli tekrar etmesi sebebiyle yorumumu paylaştım. Fotoğrafımı koyacak bir durum yok, ben burnumun şeklini dert etmiyorum arkadaşım. Buraya sadece şikayet için mi düştünüz yorumunuza da şöyle karşılık vereyim, ben aynı zamanda İstanbul'da adliye memuru olarak çalışıyorum, yasal haklarımı aramasını bilirim, şüphen olmasın. Amacım benim gibi aynı üyelerin yorumlarını okuyup ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek.

Son düzenleme:
Yani yazmadan edemeyeceğim illa bu formu takip etmek için üye olmak mı lazım. Her süreci buradan paylaşmam mı lazım, öyle bir zorunluluk var mı allasen ya, Avizehatun madem sen ameliyat oldun, memnun kaldın, benim de sadece çamur atmak için buraya üye olduğumu düşünüyorsun e o zaman bu ameliyattan ötürü çektiğim sıkıntıları da sen de yaşa mı diyeyim (Allah korusun) eğer yaşarsan o zaman mı beni anlarsın bilemiyorum, dediğim gibi ben esas şikayet mercini biliyorum ve el insaf diyorum ve herkesi kendi vicdanı ile başbaşa bırakıyorum.

Senin adına gerçekten çok üzüldüm arkadaşım daha oncesinde benimde başıma geldiği için seni şuanda çok iyi anlayabiliyorum. Burda memnun olanlar kadar olmayanların da yazmaya hakkı var ki bu yorumlar bir yol arayanlara ışık olsun. Bende goksel beye bir süre önce revizyonu mu oldum. Üstelik ilk ameliyatımı burda çok tanınip bilinen bir doktor yapmisti hem şekil hemde fonksiyonel olarak hiç bir şekilde memnun kalmamıştım. Ustelik yaptigi isin arkasinda gram durmadi. Şimdi bir cesaret ikinciyi ameliyatimi goksel beye oldum suan bekleme sürecindeyim simdilik bir sikintim yok cok sukur önceki yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşamamayi diliyorum dua ediyorum. Insaallah sizde uzulmeden bir sonuca varirsiniz.

ayla yaşadığın sıkıntı için ben de çok üzüldüm çünkü iki kere burun ve bir kere göğüs estetiği olmuş biri olarak beklentini ve olumsuz bir durumla karşılaştığında hayal kırıklığını düşünebiliyorum,
benim sadece şaşırdığım ,hastaları tarafından bu kadar kolay ulaşılan bir doktorun senin çağrına kulak vermemesi ( senin ifadene göre ) beni çok şaşırttı.Çünkü Göksel bey in en sevdiğim özelliği istediğim her an ulaşabilmem,
Burdaki diğer arkadaşlarında sana gösterdiği tepki buydu aslında.Yoksa kimse yaşadıklarını gözardı edemez.
Göksel bey ile aranda bir iletişimsizlik olmuş anladığım kadarıyla ancak bunun istenen bir tavır olduğunu düşünmüyorum..
Tekrar geçmiş olsun umarım sorunun hallolur canım

bak şimdi mağduriyetini anlayıp geçmiş olsunla başlayan yazıma cevabına keşke sen de aynı nezaketle başlasaydın da anlaşılmayı beklerken birazcık olsun sen de anlayışlı olsaydın. şunu biliyorsun ki ben ve diğerleri göksel beyi tanıyan insanlarız. seni ise hiç tanımayan bir insanın da aklı biraz başında ise kafasına takılacak soru işaretlerini hor görüp sadece mağduriyetinin ardına sığınmak da güzel değil. yine de çektiğin sıkıntılara vermem gerekir diyor kenara itiyorum. haklısın demeyeceğim gibi, sorduğum sorularla sen haklı değilsin de demedim sadece seni tanımayan biri olarak birini suçlamanın da bu kadar kolay olmadığını vurguladım. doktor eşi olarak şunu söyleyebilirim ki bir ömrü feda ederek kazanılan o kariyer her memnun olmayanın dr. ile net sonuca ulaşmadan o doktorun cevap hakkının bile olmadığı herkesin görüp okuduğu bir mecrada seslendirilerek heba edilmesi biraz bana dokunuyor. bu bir insanın ekmek parasından da ötesidir nitekim iyi bir hekim olmak bir ömrü feda etmekten geçmektedir.

sizin şahsım için bela dilekleriniz bir yana ben böyle şeylerden korkmadığım gibi kimse için kötü dilek taşımamaktayım. umarım ki göksel bey bizleri yanıltmayacak ve siz eski sağlığınıza kavuşacaksınız. buradan sizin kötü değil iyi haberlerinizi duymayı hepimiz temenni ederiz buna inanın.

kayle almasanız da naçizane önerimdir hiç bir ciddi konuyu facebook vs. gibi sosyal ortamlardan halletmeye çalışmayınız. koyu harflerle bir anlamı olmasını bekleyerek adliye memuruyum demişsiniz. mesele dava açabilmekse bir anlamı olmadığını en iyi siz biliyor olmalısınız. şu bir gerçek ki sizin kadar benim, onun, diğerinin kısacası her tc. vatandaşının dava açarak haklarını hukuki yollarla araması da yasal hakkıdır. avukat, hakim dahi olsanız dava süreci herkes için aynı işlemektedir. eğer umduğunuzu bulamaz hakkınızın çiğnendiğine inanırsanız biçare olmadığınızı bilip hukiki yollara zaten her ne iş yaparsanız yapın başvurmalısınız.

memnun olduğumu söylemişsiniz ben memnunum demedim, kimseyi savunmam da dedim üstelik. ben 1 yıldan önce burnum için kesin yorum yapmamaya kararlıyım.

tekrar geçmiş olsun diyor, sıkıntılarının son bulmasını umud ediyorum.

Son düzenleme:
Benim uslübum senin bir önceki yazından kaynaklanıyor olmasın, ayrıca ben münakaşa etmeye gelmedim, mağduriyetimin arkasına sığınmıyorum defalarca dediğim ama anlamayanlar olduğu için tekrar etmek zorunda kaldığım şudur ki; herkes nasıl memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini dile getirmek için bu forma üye olduysa bende aynı amaçla üye oldum. Bu sayfadan da gördüğüm kadarıyla kimse şikayetini dile getirmesin isteniyor, oldu! Ben kaç kere diyeceğim acaba kontrollerde sıkıntımı paylaştığımı, yine randevu aldığımı... Yazdıklarımı okuyup doğru değerlendiremediğini şu yazından anladım, sana bela dilediğimi söylemişsin ama Allah korusun diye parantez içerisinde yazdığımı görmüyorsun herhalde! Neyse seninle benim aramda geçen yazışmaları insanların takdirine bırakıyorum. Kimin neyi ne kadar doğru anladığı, yorumladığı ortada netice itibariyle, dediğim gibi münakaşa etmeye gelmedim, yaşadığım süreci hem doktorumla hem burada paylaşmam benim hakkım, amaç zaten insanların doğru tercih yapmalarını sağlamak, (ki ben formu okuyarak karar verdim) sizin saldırı şeklinde olan yazılarınıza artık cevap vermeyeceğim.

Son düzenleme:
yine koyu harfler falan... :) sormak bu coğrafyada hep saldırmak olarak anlaşılmıştır zaten... velhasıl bir saldırmadır tutturman falan acayip de olsa, istatiksel anlamda normal böyle düşünmen hiç yadırgamadım canım benim... çok öptüm, iyi haberlerini bekliyorum cidden...

Son düzenleme:
Ayla Hanim ben Reviziyon ameliyati oldum, malesef enfektion süreci gecirdim , Ama bu doktorumun sucu Degil. Doktorum Senin Mutlu olman Icin elimden geleni yaparim dedi, ameliyat oldugumdan beri Burnumun SON durumunu Merak eden ilgili Bir doktor.

Kızlar, uzundur girmemiştim foruma özlemişim e haliyle insan burnundan mutlu olunca pek ilgisi kalmıyor forumla. Kimler var eskilerden?esraaaa seni hatırladım. Nasıl oldu burnun canım memnun musun? Fotoğraflarını göremedim ben.

Slm canım, eskilerden ben varım hem mutluyum hem fe buraya girmeden duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…