Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ayla Hanim ben Reviziyon ameliyati oldum, malesef enfektion süreci gecirdim , Ama bu doktorumun sucu Degil. Doktorum Senin Mutlu olman Icin elimden geleni yaparim dedi, ameliyat oldugumdan beri Burnumun SON durumunu Merak eden ilgili Bir doktor.
Canım senin enfeksiyonun nasıl oldu?

hahahaha hiç güleceğim yoktu esraaa bilmiyorum ki avatar ya da şöyle bir durum mu oldu acaba,yeni bir kullanıcı gibi algıladı seni:)
evet ya sitenin bu yeni düzenlemesine ben de alışamadım

merhaba benim de revizyon için düşündüğüm isimler bunlar ilk ameliyatımı barış çakırda olmak istiyordum ne oldu ne bitti de hata yaptım hala olayın şokundayım aynalara bakamıyorum yardımcı olun lütfen

Canim ben revizyonumu oldum 1,5 ay oldu simdilik hersey yolunda dogal yuzumle uyumlu burnum var tabi 6-12 ay gecince daha net soylerim herseyi.sana ozelden resim aticam oncesi ve sonrasini.

esraaaa çok güzel olmuş burnun canım,
zor bir burunmuş
ama göksel bey in ellerine sağlık
sen de güle güle kullan fıstık

ben intiharin esigindeyim artik burnum okadar kotu ki doktorum ben elimden geleni yaptim diyip koseye cekildi ne hayallerim vardi artik ne nefes alan ne de guzel bi burnum var 6aydir agliyorum artik dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…