- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.741
ecemali dün yükledim foto ama avatar olarak yüklemiş one biliyormusun? Etkinlikleri më bakiyorum Esra nin yeni bir avatarı var yazıyor yani dün resim yükleyecem diye avatar a resim yuklemisim. Ama onu bulamıyorum. Ne berbat hale getirmişler bu siteyiGöremedim fotograflarını
Fotolar yok canım.Pc den giremiyorum ama telden yükledim sanırım simdi. Hata vermedi busefer siz gorebildinizmi
Asa Hoşgeldin. Nerdesin yahu. Kayıp oldunKızlar, uzundur girmemiştim foruma özlemişime haliyle insan burnundan mutlu olunca pek ilgisi kalmıyor forumla. Kimler var eskilerden?esraaaa seni hatırladım. Nasıl oldu burnun canım memnun musun? Fotoğraflarını göremedim ben.
Canım senin enfeksiyonun nasıl oldu?Ayla Hanim ben Reviziyon ameliyati oldum, malesef enfektion süreci gecirdim , Ama bu doktorumun sucu Degil. Doktorum Senin Mutlu olman Icin elimden geleni yaparim dedi, ameliyat oldugumdan beri Burnumun SON durumunu Merak eden ilgili Bir doktor.
hahahaha hiç güleceğim yoktu esraaa bilmiyorum ki avatar ya da şöyle bir durum mu oldu acaba,yeni bir kullanıcı gibi algıladı seni:)ecemali dün yükledim foto ama avatar olarak yüklemiş one biliyormusun? Etkinlikleri më bakiyorum Esra nin yeni bir avatarı var yazıyor yani dün resim yükleyecem diye avatar a resim yuklemisim. Ama onu bulamıyorum. Ne berbat hale getirmişler bu siteyi
esra hala resmin yok canımPc den giremiyorum ama telden yükledim sanırım simdi. Hata vermedi busefer siz gorebildinizmi
Esra hala foto yuklemeyi beceremedi sanirimesra hala resmin yok canım
merhaba benim de revizyon için düşündüğüm isimler bunlar ilk ameliyatımı barış çakırda olmak istiyordum ne oldu ne bitti de hata yaptım hala olayın şokundayım aynalara bakamıyorum yardımcı olun lütfenKızlar lütfen yardım edin Abdülkadir Bey'e revizyon düşünüyorum 2. ameliyatım olucak yani,sonuncusu olsun istiyorum bu süreç çok yıpratıcı.Doğal bir sonuç istiyorum 2. ameliyatı önerirmisiniz.Benim burnum kavisli sırtını düz istiyorum,revizyonda başarılı doktorları araştırıyorum.Emre ilhan çok yoğun ve genelde burunları kavisli oluyor.Barış çakır veya Abdulkadir Göksel arasında kaldım.
düzeldi biraz canim...Canım senin enfeksiyonun nasıl oldu?
Canim ben revizyonumu oldum 1,5 ay oldu simdilik hersey yolunda dogal yuzumle uyumlu burnum var tabi 6-12 ay gecince daha net soylerim herseyi.sana ozelden resim aticam oncesi ve sonrasini.merhaba benim de revizyon için düşündüğüm isimler bunlar ilk ameliyatımı barış çakırda olmak istiyordum ne oldu ne bitti de hata yaptım hala olayın şokundayım aynalara bakamıyorum yardımcı olun lütfen
İyi canim. Cok sevindim :)düzeldi biraz canim...
baktım resimlerine esra. Acayip güzel olmuş.Çok doğal gerçekten. Göksel bey yine döktürmüş bence :)Sonunda oldu :) foto yüklemeyi başardım kizlar. Telefonun algiları anca acildi
bence de :)Esra hala foto yuklemeyi beceremedi sanirim
Arkadaşlık isteği gönder cnm.Esra ben neden resimlerini goremiyorumm yardim lutfen
Esra ben de gormek istiyorum cnmArk
Arkadaşlık isteği gönder cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?