- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.761
Sende gönder canım kabul ederimEsra ben de gormek istiyorum cnm
ben intiharin esigindeyim artik burnum okadar kotu ki doktorum ben elimden geleni yaptim diyip koseye cekildi ne hayallerim vardiartik ne nefes alan ne de guzel bi burnum var 6aydir agliyorum artik dayanamiyorum[/ canım kime ameliyat oldun sen ? Bukadar karamsar olma göksel beyle bir görüş bence
Canim göksel beyle bir görüş derim . Karamsar olma çözümü vardır illakiben intiharin esigindeyim artik burnum okadar kotu ki doktorum ben elimden geleni yaptim diyip koseye cekildi ne hayallerim vardiartik ne nefes alan ne de guzel bi burnum var 6aydir agliyorum artik dayanamiyorum
Tesekkür ederim zyk78baktım resimlerine esra. Acayip güzel olmuş.Çok doğal gerçekten. Göksel bey yine döktürmüş bence :)
Cook teşekkür ederim . Gerçektende zordu sonuçtan mutluyum. Burun ucum sis ama hala . Oda inerse daha iyi olacak inşallah :)esraaaa çok güzel olmuş burnun canım,
zor bir burunmuş
ama göksel bey in ellerine sağlık
sen de güle güle kullan fıstık
Canim gecmis olsun. Ilk ameliyatin kotu mu gecti? Nicin bu kadar karamsarsin?ben intiharin esigindeyim artik burnum okadar kotu ki doktorum ben elimden geleni yaptim diyip koseye cekildi ne hayallerim vardiartik ne nefes alan ne de guzel bi burnum var 6aydir agliyorum artik dayanamiyorum
cok kötüydü cok herşey çok kötüydü daha ameliyatımın ilk günlerinde herşeyi anladımCanim gecmis olsun. Ilk ameliyatin kotu mu gecti? Nicin bu kadar karamsarsin?
5Tesekkür ederim zyk78
bende görbilir miyim?Ark
Arkadaşlık isteği gönder cnm.
aklımda başka bir doktor vardı kendimi yiyip bitiriyorum neden ona olmadım diyehadi doktomun gözü dönmüştü ben neden bu kadar aptaldım
Canim senin ilk ameliyatinmiydi?aklımda başka bir doktor vardı kendimi yiyip bitiriyorum neden ona olmadım diyehadi doktomun gözü dönmüştü ben neden bu kadar aptaldım
evet ilk sayılırCanim senin ilk ameliyatinmiydi?
O halde revizyon ameliyati olabilirsin. Bu kadar karamsar olmaevet ilk sayılır
burun ucu hemen inmiyor canım benim de öyle olmuştu ..Cook teşekkür ederim . Gerçektende zordu sonuçtan mutluyum. Burun ucum sis ama hala . Oda inerse daha iyi olacak inşallah :)
Revizyon ameliyatımı Dr. Abdülkadir Göksel Bey e oldum 9500 ödedim ama yeniyıldan sonra değişicek sanırım.As 123 ya kime ameliyat oldun ne kadara bilgi verebilirmisin
Net zamanı hatırlayamıyorum ama kısa zaman değil di uzun da sürmemişti senin grip olmandan kaynaklı olma ihtimali yüksek canım göksel beye bir danış istersenkızlar bişey danışmak istiyorum gribi yeni atlattım ondan mı bilemiyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum.nerdeyse 1,5 ay olacak revizyon olalı tabi içteki ödemler 6 ayda iner ama sizin ne kadar zaman aldı rahat nefes almanız.
Canim lütfen sabirli ol, Caresi var sükür... Ne burunlar Düzeltiliyor haberin varmi...ben intiharin esigindeyim artik burnum okadar kotu ki doktorum ben elimden geleni yaptim diyip koseye cekildi ne hayallerim vardiartik ne nefes alan ne de guzel bi burnum var 6aydir agliyorum artik dayanamiyorum
Canim benim sol burun deligimde sorunum vardi ameliyat oncesi. Sonrasinda sisliginin inmedi daha uzun surdu. Grip olman da siskinlige sebep olmustur. Sabir lazim. Yine de Goksel beye bi danis istersenkızlar bişey danışmak istiyorum gribi yeni atlattım ondan mı bilemiyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum.nerdeyse 1,5 ay olacak revizyon olalı tabi içteki ödemler 6 ayda iner ama sizin ne kadar zaman aldı rahat nefes almanız.
Cok ilginc , ben sol taraftan nefes alamiyordum, Göksel beni muahyene ederken, BISEY Yok demisti... Ameliyatan Sonra nefes almaya basladim Ama, hep Göksel beye Sormaya unutuyorum, demeki bir arza önceden varmis...Canim benim sol burun deligimde sorunum vardi ameliyat oncesi. Sonrasinda sisliginin inmedi daha uzun surdu. Grip olman da siskinlige sebep olmustur. Sabir lazim. Yine de Goksel beye bi danis istersen
benim nefes almamda slikonlar çıktığından beridir hiç problem yok. bazen çok kabuk tutup tıkansa da suyla yıkayınca genelde geçiyor. belki senin de içi kabuklanmıştır. benim de ödemlerim burun ucuna toplandı fakat geçecek dedi göksel bey. bence nefes alamıyorsan mutlaka atla gel görün doktorumuza. bana son görüşmemizde mutlaka kontrollere zamanında gelin ki bir problem çıkmasın sonra demişti.kızlar bişey danışmak istiyorum gribi yeni atlattım ondan mı bilemiyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum.nerdeyse 1,5 ay olacak revizyon olalı tabi içteki ödemler 6 ayda iner ama sizin ne kadar zaman aldı rahat nefes almanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?