Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canim gecmis olsun. Ilk ameliyatin kotu mu gecti? Nicin bu kadar karamsarsin?
cok kötüydü cok herşey çok kötüydü daha ameliyatımın ilk günlerinde herşeyi anladım 6 ay gecti sonuc ortada doktoruma okadar cok güvenmiştim ki mahvetti hayatımı bikaç bin tl için yapamayacağı işe kalkıştı kaçırmak istemedi beni bir kaç bin tl için değer miydi bu kadar ucuz mu herşey

aklımda başka bir doktor vardı kendimi yiyip bitiriyorum neden ona olmadım diye hadi doktomun gözü dönmüştü ben neden bu kadar aptaldım

kızlar bişey danışmak istiyorum gribi yeni atlattım ondan mı bilemiyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum.nerdeyse 1,5 ay olacak revizyon olalı tabi içteki ödemler 6 ayda iner ama sizin ne kadar zaman aldı rahat nefes almanız.

Net zamanı hatırlayamıyorum ama kısa zaman değil di uzun da sürmemişti senin grip olmandan kaynaklı olma ihtimali yüksek canım göksel beye bir danış istersen

ben intiharin esigindeyim artik burnum okadar kotu ki doktorum ben elimden geleni yaptim diyip koseye cekildi ne hayallerim vardi artik ne nefes alan ne de guzel bi burnum var 6aydir agliyorum artik dayanamiyorum
Canim lütfen sabirli ol, Caresi var sükür... Ne burunlar Düzeltiliyor haberin varmi...

Canim benim sol burun deligimde sorunum vardi ameliyat oncesi. Sonrasinda sisliginin inmedi daha uzun surdu. Grip olman da siskinlige sebep olmustur. Sabir lazim. Yine de Goksel beye bi danis istersen

Canim benim sol burun deligimde sorunum vardi ameliyat oncesi. Sonrasinda sisliginin inmedi daha uzun surdu. Grip olman da siskinlige sebep olmustur. Sabir lazim. Yine de Goksel beye bi danis istersen
Cok ilginc , ben sol taraftan nefes alamiyordum, Göksel beni muahyene ederken, BISEY Yok demisti... Ameliyatan Sonra nefes almaya basladim Ama, hep Göksel beye Sormaya unutuyorum, demeki bir arza önceden varmis...

benim nefes almamda slikonlar çıktığından beridir hiç problem yok. bazen çok kabuk tutup tıkansa da suyla yıkayınca genelde geçiyor. belki senin de içi kabuklanmıştır. benim de ödemlerim burun ucuna toplandı fakat geçecek dedi göksel bey. bence nefes alamıyorsan mutlaka atla gel görün doktorumuza. bana son görüşmemizde mutlaka kontrollere zamanında gelin ki bir problem çıkmasın sonra demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…