Burun Estetiği Hasta Yorumları

gelicem canım ama işten vakit bulamadım 1 ay sonra ancak gelebilirim.bugün daha iyi sanki nefesim gribi ıyıce atlatayım öyle sorun devam ederse erken de gelebilirim.

ben doktor beye revizyon oldum bende nefes alamıyorum ayrıca burnum çok da güzel olmadı açıkçası övdükleri kadar da abartılı bir doktor değil bence

ben doktor beye revizyon oldum bende nefes alamıyorum ayrıca burnum çok da güzel olmadı açıkçası övdükleri kadar da abartılı bir doktor değil bence
yillarca cesaret edemedigim revizyon ameliyatimi burdaki yorumlara guvenerek iki ay once oldum. Simdi bu olumsuz yorumlari okudukca kahroluyorum her an yada gun gecipte zaman ilerledikce burnumun basina bir is gelecek diye odum kopuyo o kadar emek maddi manevi bosa gidecek diye kafayi siyiriyorum. Ameliyat olan arkadaslar burnunuzun son halini gorene kadar ornegin ilk aydan hemen burda cok memnunum super on numara diye yazipta kimseyide yanlis yonlendirmeyin. Kagithavlu sen goksel beyle gorustun mu ne diyo bide neyini begenmedin seninki yanlis hatirlamiyosam revizyondu kikirdak eklendimi sorun ne??

selam haftasonu çok moralim bozuktu sonra doktorla görüşmeye gittim sonra da doktor niye kontrole zamanında gelmedin fln dedi:) whats up tan da takip ediyor nasıl oldugumu soruyor falan çok ilgili.

nefes alamama problemin benim göğüs ve kulaktan alınan kıkırdakların başka yerden alınması sebebiyle daha şiş olmasıymış (5 ay oldu). revizyon ameliyatının oturması 2 seneyi buluyomuş bence iyi bi doktor önceki mesajımda söylediklerimden vazgeçtim beraber takip edicez dedi şişliklerden dolayı gece nefes alabilmem için aparat verdi 3 ay takıcakmışım burnumun içinin şişliğinin inme sürecinde. tekrardan ameliyt olmanı gerektirecek bir durum yok zaten arkadaki kanalı tamamen açtım dedi

slm ,sadece sözlü yorumlara göre ameliyat olmak riskli elbette.Ancak burda burnundan memnun olan birçok arkadaş resim yayınlıyor ,dolayısıyla resimlerden de kişinin söylediklerinin doğruluğunu tespit edebilrisiniz,
ben 3 sene önce oldum göksel bey e revizyon ve memnunum,
hala burnumu çok beğeniyorum kendime yakıştırıyorum ,doğru nefes alabiliyorum,
abartmıyorum gereksiz övmüyorum ne yaşadıysam onu paylaşıyorum,

benim sözüm zaten burnunu beğenip resim yayınlayan arkadaşlara değil, başta daha sonucu görmeden burnumu beğendim herşey süper diye diye bitiremeyip sonunu beğenmedim diye bitirenlere. sonuçta bizde zor bir süreç geçiriyoruz revizyon olmuşuz herşey yolunda gitsin istiyoruz bir öyle bir böyle yorumlar beni çileden çıkarıyo. illaki memnun olan kadar olmayanda olacaktır. ben diyorumki aceleci davranıp övüp övüpte sonra yerden yere vurulmasın. yoksa göksel beyin ilgisini insanlığını ve hastasına olan memnuniyet çabasını hastaları olarak çok iyi biliyoruz.

Elbete doktorumuzun ilgisi Cok önemli, fakat sonuc yine hüsran olursa ilgisi ne fayda...aksine insan daha co
ilk bastaki goruntuyle yani 2 aylik ile 5 aylik arasi cok degistimi merak ettim burnunu neden begenmiyorsum
Hic kusura bakmayin ama size dürüst olmak gerekirse, eger basindan beri burnunuzu begenmiyorsunuz " sis" "ödem" gibi yorumlara inanmiyorum ben. Elbete ilk 3 ay daha Cok sis oluyor, ama sonradan sadece siniyor o kadar ...

Tabiki canim sonuc husran olursa ne fayda ama insanin karsisinda bir muhatap bulamamasi da bir o kadar kotu. Haklisin bir burun basta iyiyse iyi kotuysede kotu ama iste bazen kivrimlari degisebiliyo. Benim ilk ameliyatimda burnum basta oldukca iyiydi sonradan cok kotu oldu suan hala onun eserini tasiyorum. Hem para verdim hem psikolojim mahvoldu.

Cok zor biliyorum, ceken bilir... Ben göksel beyin insanligini Cok seviyorum, ama iste insanin ister istemez etkileniyor...

insanlığına birşey diyemem çok iyi bir insan olduğu belli tabiki yüzüme de yakışan bir burun yaptı ama ben biraz daha farklı bekliyodum açıkçası çok aşırı doğal burun istemiyorsanız belki başka bir doktor daha iyi olabilir. doktor beyin özelliği hiç burun ameliyatı olduğunuz belli olmayan burunlar yapması bunu kendi de söylüyor benim ameliyatım belli olmuyo tabiki çünkü büyük ve özelliksiz dümdüz bi burun oldu bunun da ameliyatlı olduguna zatn kimse ihtimal vermez

Kizlar yanlis anlasilmasin ben burnumdan memnunum revizyon olmasina ramen arkadaslarim hic ameliyat olmamis gibi dogal diyor,bu halini begeniyorum insallah zamanla degismez diyorum.Ilk ameliyatim basarisizdi,simdi daha iyi deformiteler gitti dogallasti,sonucta revizyonlarda mukemmeli beklemek hayalperestlik olur.

Aslinda mutlu olmalisin, ne Güzel iste dogal yapmis... Ve yüzüne yakismis , Daha ne olsun... Bence o zaman sende mutlu olanlardansin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…