Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cok Sevindim canim benim, zamanla dahada Güzel olucak emin ol bitanem... Darisi benim basima insallah ...

Aslinda mutlu olmalisin, ne Güzel iste dogal yapmis... Ve yüzüne yakismis , Daha ne olsun... Bence o zaman sende mutlu olanlardansin...

yapay olsun demiyordum tabiki ama diğer ameliyat olanlar kadar güzel olmadı benimkisi , he başka doktor daha iyi yapr mıydı bilmiyorum bu yüzden tekrar ameliyat olsam yine abdülkadir göksel e olurdum ondan %100 memnun oldugum için değil ama diğerlerine hiç güvenmediğim için

Canım ben forumda artık eskilerden sayılırım. Gerçi benimki revizyon değildi ama sonuçtan çok memnunum. Şimdiye kadar çevremdeki 4 kişide Göksel Hocaya ameliyat oldu ve allaha şükür hepsi çok doğal ve güzel oldu. Bence Göksel Beyin en önemli özelliği gerçekten yüzle uyumlu burun yapması. Seninki revizyon olduğuna göre sanırım zor bir burunmuş ama Göksel bey iyileşmeyi bekle diyorsa eminim bir bildiği vardır. Şu anda bile kimse ameliyatlı demiyorsa demek ki gerçekten doğal olmuş. İlk ameliyatta bile burun şeklini ancak bir yılda alıyor tatlım.

eskilerden kim kaldı:)
sen ben zyk 78 melek ooo bayağıda var canımmm:)))

kağıthavlu fotograf yayınlasana ..
merak ettim burnunu

kağıthavlu selam
Göksel bey yüze yakışan doğal burunlar yapar dediğin gibi ve karşın
eskilerden kim kaldı:)
sen ben zyk 78 melek ooo bayağıda var canımmm:)))

valla kızlar burası benim için facebook, instagram gibi birşey oldu :) bakmadan duramıyorum.

Revizyon olan ve burnuna kikirdak eklenen arkadaslar iyilesme sureciniz nasil oldu bir anlatirmisiniz ricaetsem. Mesela burnunuzda asimetri olustumu yoksa heryeri duzgunmuydu.

Revizyon olan ve burnuna kikirdak eklenen arkadaslar iyilesme sureciniz nasil oldu bir anlatirmisiniz ricaetsem. Mesela burnunuzda asimetri olustumu yoksa heryeri duzgunmuydu.
Canım seninki revizyon olduğu için elbette süreç farklıdır ama benimki ilk ameliyat olmasına rağmen ilk zamanlar asimetrik Görüntüler hep oldu. Özellikle sabahları daha çoktu. Kıkırdak eklendiğine göre sende daha fazla şişlik vardır. 6. Aydan sonra çok fazla kalmadı. Ben ilk zamanlar Göksel hocaya sık sık sorup duruyordum o da normal olduğunu söyleyip rahatlattı beni. Haklı da çıktı doğrusu. Bence en iyi doktorun bilir çünkü ne yaptıklarını en iyi onlar biliyor. Örneğin benden sonra üç arkadaşım daha ameliyat oldu ve Göksel hoca hepimize farklı önerilerde bulundu. Bir Arkadaşımın çok yamuk bir burnu vardı ona masaj verdi ama bana hiç masaj vermedi. Diğer atkadaşımın burun ucuna üç kez iğne yaptı derisini inceltmek için. Yani bence Göksel Beye sor derim ama eğer altı ayın sokmadıysa çok da panik yapma asimetri oluyor tatlım.

Bende panik halindeyim elimde degil sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis goksel beye bende soruyorum surekli hersey yolunda diyo ama korkuyorum yinede.

Bende panik halindeyim elimde degil sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis goksel beye bende soruyorum surekli hersey yolunda diyo ama korkuyorum yinede.
Haklısın canım yaa hiç kolay değil. En zoru da beklemek ama değiyor. Göksel hocaya sonsuz güvenirim sıkıntı olsa hemen Söyler ve önlemini alır. Gerçi senin daha öncesinden bir kötü deneyimin olmuş farkı zaten anlıyorsundur. İçini rahat tut ve iyileşmeyi bekle. Bence eski yüzün ve yeni yüzün arasında baktığında daha iyi ve güzel buluyorsan sorun şimdiden hallolmuş sayılır.

iconcan
Ameliyat sonrası iyileşme süreci ortalama 6 ay. Bu süre içinde burun yavaş yavaş kendini toparlıyor ve sonuçta şeklini alıyor.
Bu süreç içinde oluşacak herhangi bir sıkıntıda doktor bey zaten müdahale ediyor. diagonal'ın da dediği gibi doktor bey herkesin burnuna göre işlem yaptığından ve her kişinin dokusu farklı olduğundan en doğru bilgiyi ve yardımı kendisinden alırsın. Ameliyat olalı ne kadar olmuştu senin?

eğer Göksel bey sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yoktur:)
herkese şimdiden güzel seneler ,güzel burunlarımızla:))

Herkese merhabalar, ben Abdulkadir beye muayene olmak istiyorum ama ne kadar sonrasına ameliyat tarihi veriyor? Bileniniz var mı?

Herkese merhabalar, ben Abdulkadir beye muayene olmak istiyorum ama ne kadar sonrasına ameliyat tarihi veriyor? Bileniniz var mı?
Canım dün bir arkadaşımın burun estetiği için gittik Göksel Beye, Mart için randevu aldık. Ama erken tarihte bir boşalma olursa haber verecekler. Şubat tatilinde istiyordu arkadaşım ama doluşmuş randevular. Bu benim 4. Arkadaşım olacak şimdiye kadar. Yani ben dahil 5 .

Bayağı yoğun o zaman ameliyat olacak olsaydım heycandan ölürdüm herhaldebeklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…