Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba minose, nasilsin canim? Ne kadar oldu sen ameliyat olalı? Hoşgeldin tekrar. Gerçi ben de eskisi kadar aktif değilim forumda ama eskileri görmek güzel
Slm canım nasılsın? Resim koydun mu:) Evet uzun zaman oldu valla
merhaba kızlar teşekkür ederim.. hoşbuldum..çok da iyim :-* siz de iyisiniz umarım
bnm 1 yıl olcak bu ay sonunda diagonal :)
fotoğraf koymadım :-D

Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir araştırıyorum ancak halen bi karar verebilmiş değilim maalesef..
Göksel Bey kafama birazcık yattı gibi, benim nefes alamama problemim var çoooook uzun süredir. Bundan kaynaklı çok fazla sorun yaşıyorum. Deviasyon ameliyatı olmam lazım tabii ki burnumdaki kemer ve ucunun düşüklüğünün de giderilmesi gerek :)Göksel Bey'in fiyatları hakkında sağlıklı pek bir bilgiye ulaşamadım.. Gidip bi görüşmem gerek ancak şu an İstanbul dışındayım. Fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevaplarınızı alıntı yaparak yazarsanız okuyabilmem daha kolay olacaktır. Teşekkürler :)

8/9binden başkıyor diye biliyorum emin değilim ama

Bir arkadaşım Mart için randevu aldı canım fiyatı 9000Tl.

estetik yaptıran kişilerin para odaklı olmamaları lazım çünkü kötü olursa astarı yüzünden pahalıya geliyo
hiç mi paran yok yaptırmayacaksın bu işin ortalaması yok bence çıtayı yükseltmek lazım düşüncesindeyim kızlarrrr:)))

Çok haklısın ecemali. Sonra ikinci ameliyat için daha fazla para, tekrar zahmet çekmek üzerine bir de özgüven eksikliği yaşıyor insan. En kötüsü de o. Bozulanı düzelttirmek için kaç para vereceğinin bir önemi olmuyor o aşamada. bunu en iyi sen bilirsin ecemali :)

Heeey minose. nerelerdesin bakiiim? Nasılsın? Sesin çıkmıyor uzun zamandır.
slm, ben bugün doktora ilk defa net karar verip muayeneye burun estetiği için gittim fakat doktor burun estetiğimi yapmak istemedi, çenem gerideymiş ve burun deliklerim orantısızmış, biri diğerinden büyükmüş. moralim çok bozuldu, kendimi kötü hissettim, burun ameliyatını uzun süredir de istiyordum ama bu sene cesaretimi toplayıp yaptırmaya çok net karar vermiştim. ilk doktora gidişimde güzel olmaz orantısız olur çenen geride, deliklerin farklı yaparsamda çok mükemmel olmaz denilip vaz geçirilmek istenmem üzdü beni. sen sanırım benim gibi hem burun hem çene ameliyatı olmuşsun,ikisi bir arada çok zormu ve kesin çene ameliyatı şartmı. buruna bu kadar zor karar vermişken çenede kötü deyince bir an kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. sen nasıl yaptırdın yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :))

aynen canım bizzat yaşayanlardanım:)

Evet c
Heeey minose. nerelerdesin bakiiim? Nasılsın? Sesin çıkmıyor uzun zamandır.
Minose yine gitti :)

Kesinlikle çok haklısın canım , paran yoksa bekleyeceksin. Ucuz olsun diye doktor aramak yanlış kaç kişi var forumlarda başka doktorlara ameliyat olup beğenmeyip psikolojisi bozulan ikinci ameliyatı Düşünen yazık gerçekten parayı geç insanların her aynaya baktığında kahrolmadı ayyy düşünemiyorum benim kardeşimde revizyon oldu ordan biliyorum, herşeyi kenara bırakın insanın psikolojisi kendine güveni bitiyor. Bence kimse kendine bunu yapmamalı. Bir kere ameliyat olup temiz olmak lazım. Yine yeniden Çok Çok Çok teşekkür ederim doktorum ellerine sağlık ...

Slm canım, eskilerden ben varım hem mutluyum hem fe buraya girmeden duramıyorum
Bende eskiyim bende bende şaka biryana gerçekten 1 seneyi geçti benimde , eskidim bende. Allah mutluluğumuzu daim etsin arkadaşlar tahtalara taşlara vuralım nazar değmesin burunlarımıza e yani olan var olmayan var Umarım herkesin doktoru bizimki kadar yeteneklidir ve herkes bizim kadar şanslıdır da hiçkimse üzülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…