Burun Estetiği Hasta Yorumları

allah nazarlardan korusun burunlarımızı canım:)

Canim sen Goksel beye mi gittin yoksa baska birine mi? Tam anlayamadim. Seni ameliyat mi yapmiyor yoksa cene olmazsa sadece burnu yapmam mi diyor?

Arkadaşlar Merhaba. Ben iki ay önce ameliyat oldum.ama burnumun ucunun biraz üstünde bir tumsek oluştu. Bu durum geçer mi acaba

Herkese merhaba,

Ben Hollandadan katiliyorum ve arkadasim ile beraber burun estetigi istiyoruz. Göksel beye e-mail gonderdik ve 2 saat icinde cevap verdi. Fiyatlar bu sene 9000,-. Simdi biz agustos ayinda gitmeyi dusunuyoruz cunku ozaman bizim yaz tatilimiz. Bir ogrenci olarak malesef bir tek tatilde gide biliyoruz. Simdi benden size bir soru, sizin istanbulda tavsiye edebiliceginiz uygun bir hotel varmi? Tabiki Goksel beye yakin olmali. Uygun olmasi cok onemli cunku en az bi 9/10 kalmamiz gerekiyor.

Turkce yazima kusura bakmayin bizim burdaki laptoplarda turk harfleri yoktur o yuzden normal harfleri kullandim. Ve turkce yazim zaten pek iyi degilidir.

Saygilar,

Ceyda

Canım şimdiden hayırlı olsun yeni burnun. Göksel Beyin yurtdışından çok hastası var. Bekleme odasında Almanya'dan gelen iki kızlardeşle tanışmıştım. Onlar bostancıda bir otelde kalıyorlardı ama bana sorarsan Göksel Hocanın kliniğine yakın hem de iyi bir otel bakıyorsan Suadiye Oteli tavsiye ederim. Daha uygun fitatlı bir yer olsun dersen Kadıköy'de de oteller var. En iyisi booking.com dan sen bir bak tatlım. Bildiğim kadarıyla ofisteki sekreterler de bu konuda yardımcı oluyor. Bence doktor tercihin en önemlisi ve sen de onu en iyisinden yapmışsın. Gerisi ayrıntı zaten.

Ceydacım
İşin en zor kısmı olan doktora karar verme aşamasını halletmişsin. Bundan sonrası çok kolay. İstanbul'da bir sürü otel var. Diagonal'ın da dediği gibi kliniği ararsan sana yardımcı olurlar. Belki anlaşmalı otelleri bile olabilir. Bu arada ben Bostancı Köprüsünün orada Dedeman otelin yeni açıldığını ve fiyatların uygun olduğunu biliyorum. Ama orası biraz kliniğe uzak. Yine de yakınlık açısından sanıyorum Suadiye Otel. Hem manzarası çok güzel otelin ve Göksel beye çok yakın.

slm canım göksel bey in muaynanesinde asistanından bu konuda destek alabilirsiniz düşüncesindeyim

Merhaba ben Ebru, burnumu yaptirmak istiyorum. Ama bir turlu hangi doktorda yaptiracagimi karar veremiyorum. O kadar cok doktor varki hangisi iyi hangisi kotu insan bilemiyor. Ve Hollandada kaldigim icin doktorlarla gorusmelere gidemiyorum. 3cu ayda yaptirmak istiyorum.

Dr Abdulkadir Goksel
Dr Hakan Gence
Dr Fatih Dagdelen

Sizce hangisi iyidir hangisini uyariyorsunuz? Ve zamanlan burun dusuyormu?? Ltfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)tfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)
Simdiden COKCOK tskler.

Dogal burun istiyorsan Göksel bey dogru adress bence... Görüs , yaptigi burunlari gör... Keske bende sizin gibi sansli olsaydim Ve ilk ameliyatimi Göksel bey yapsaydi... Insallah cok mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…