- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.841
Bende eskiyim bende bende şaka biryana gerçekten 1 seneyi geçti benimde , eskidim bende. Allah mutluluğumuzu daim etsin arkadaşlar tahtalara taşlara vuralım nazar değmesin burunlarımıza e yani olan var olmayan var Umarım herkesin doktoru bizimki kadar yeteneklidir ve herkes bizim kadar şanslıdır da hiçkimse üzülmez
allah nazarlardan korusun burunlarımızı canım:)Bende eskiyim bende bende şaka biryana gerçekten 1 seneyi geçti benimde , eskidim bende. Allah mutluluğumuzu daim etsin arkadaşlar tahtalara taşlara vuralım nazar değmesin burunlarımıza e yani olan var olmayan var Umarım herkesin doktoru bizimki kadar yeteneklidir ve herkes bizim kadar şanslıdır da hiçkimse üzülmez
Amiiiinn.allah nazarlardan korusun burunlarımızı canım:)
Canim sen Goksel beye mi gittin yoksa baska birine mi? Tam anlayamadim. Seni ameliyat mi yapmiyor yoksa cene olmazsa sadece burnu yapmam mi diyor?slm, ben bugün doktora ilk defa net karar verip muayeneye burun estetiği için gittim fakat doktor burun estetiğimi yapmak istemedi, çenem gerideymiş ve burun deliklerim orantısızmış, biri diğerinden büyükmüş. moralim çok bozuldu, kendimi kötü hissettim, burun ameliyatını uzun süredir de istiyordum ama bu sene cesaretimi toplayıp yaptırmaya çok net karar vermiştim. ilk doktora gidişimde güzel olmaz orantısız olur çenen geride, deliklerin farklı yaparsamda çok mükemmel olmaz denilip vaz geçirilmek istenmem üzdü beni. sen sanırım benim gibi hem burun hem çene ameliyatı olmuşsun,ikisi bir arada çok zormu ve kesin çene ameliyatı şartmı. buruna bu kadar zor karar vermişken çenede kötü deyince bir an kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. sen nasıl yaptırdın yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :))
bence göksel bey değildir:)Canim sen Goksel beye mi gittin yoksa baska birine mi? Tam anlayamadim. Seni ameliyat mi yapmiyor yoksa cene olmazsa sadece burnu yapmam mi diyor?
Izlemeye basladim ama arkafaslik istrgi derken baska biseyimi kastettin canim yeniyim bazi ayarlari daha pek anlayamiyorumArk
Arkadaşlık isteği gönder cnm.
9 binden başlıyor diye biliyorum ancak en doğrusunu muaynaneyi arayarak öğrenebilirsin..Suan ne kadara ameliyat ediyorr Abdulkadir goksel kizlar fiyatlar nedir
Canım şimdiden hayırlı olsun yeni burnun. Göksel Beyin yurtdışından çok hastası var. Bekleme odasında Almanya'dan gelen iki kızlardeşle tanışmıştım. Onlar bostancıda bir otelde kalıyorlardı ama bana sorarsan Göksel Hocanın kliniğine yakın hem de iyi bir otel bakıyorsan Suadiye Oteli tavsiye ederim. Daha uygun fitatlı bir yer olsun dersen Kadıköy'de de oteller var. En iyisi booking.com dan sen bir bak tatlım. Bildiğim kadarıyla ofisteki sekreterler de bu konuda yardımcı oluyor. Bence doktor tercihin en önemlisi ve sen de onu en iyisinden yapmışsın. Gerisi ayrıntı zaten.Herkese merhaba,
Ben Hollandadan katiliyorum ve arkadasim ile beraber burun estetigi istiyoruz. Göksel beye e-mail gonderdik ve 2 saat icinde cevap verdi. Fiyatlar bu sene 9000,-. Simdi biz agustos ayinda gitmeyi dusunuyoruz cunku ozaman bizim yaz tatilimiz. Bir ogrenci olarak malesef bir tek tatilde gide biliyoruz. Simdi benden size bir soru, sizin istanbulda tavsiye edebiliceginiz uygun bir hotel varmi? Tabiki Goksel beye yakin olmali. Uygun olmasi cok onemli cunku en az bi 9/10 kalmamiz gerekiyor.
Turkce yazima kusura bakmayin bizim burdaki laptoplarda turk harfleri yoktur o yuzden normal harfleri kullandim. Ve turkce yazim zaten pek iyi degilidir.
Saygilar,
Ceyda
Herkese merhaba,
Ben Hollandadan katiliyorum ve arkadasim ile beraber burun estetigi istiyoruz. Göksel beye e-mail gonderdik ve 2 saat icinde cevap verdi. Fiyatlar bu sene 9000,-. Simdi biz agustos ayinda gitmeyi dusunuyoruz cunku ozaman bizim yaz tatilimiz. Bir ogrenci olarak malesef bir tek tatilde gide biliyoruz. Simdi benden size bir soru, sizin istanbulda tavsiye edebiliceginiz uygun bir hotel varmi? Tabiki Goksel beye yakin olmali. Uygun olmasi cok onemli cunku en az bi 9/10 kalmamiz gerekiyor.
Turkce yazima kusura bakmayin bizim burdaki laptoplarda turk harfleri yoktur o yuzden normal harfleri kullandim. Ve turkce yazim zaten pek iyi degilidir.
Saygilar,
Ceyda
Bahsettiğin şey ödem mi acaba? Gözümde canlandıramadım. Doktoruna sordun mu? Göksel beye mi ameliyat oldun?Arkadaşlar Merhaba. Ben iki ay önce ameliyat oldum.ama burnumun ucunun biraz üstünde bir tumsek oluştu. Bu durum geçer mi acaba
slm canım göksel bey in muaynanesinde asistanından bu konuda destek alabilirsiniz düşüncesindeyimHerkese merhaba,
Saygilar,
Ceyda
artık arkadaşlık isteğine gerek yok izlemeniz yeterli kızlarIzlemeye basladim ama arkafaslik istrgi derken baska biseyimi kastettin canim yeniyim bazi ayarlari daha pek anlayamiyorum
artık arkadaşlık isteğine gerek yok izlemeniz yeterli kızlar
evet canım izlediğinde listeye giriyorsun ve arkadaş oluyorsunAaa bak ben bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
Dogal burun istiyorsan Göksel bey dogru adress bence... Görüs , yaptigi burunlari gör... Keske bende sizin gibi sansli olsaydim Ve ilk ameliyatimi Göksel bey yapsaydi... Insallah cok mutlu olursun...Merhaba ben Ebru, burnumu yaptirmak istiyorum. Ama bir turlu hangi doktorda yaptiracagimi karar veremiyorum. O kadar cok doktor varki hangisi iyi hangisi kotu insan bilemiyor. Ve Hollandada kaldigim icin doktorlarla gorusmelere gidemiyorum. 3cu ayda yaptirmak istiyorum.
Dr Abdulkadir Goksel
Dr Hakan Gence
Dr Fatih Dagdelen
Sizce hangisi iyidir hangisini uyariyorsunuz? Ve zamanlan burun dusuyormu?? Ltfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)tfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)
Simdiden COKCOK tskler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?