Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canım Decke'ye katılıyorum. Bence de Abdülkadir Göksel. Ben kendisine 3 yıl önce hem burun hem çene ameliyatı oldum. Ne nefes almamda ne de şeklinde en ufak bir değişiklik yok. Resimlerime bakabilirsin.
ayrıca ben 10 yıllık hastasıyla da tanıştım. Onun da burnunda hiç değişiklik yoktu. Kendisi yüzüne uygun, doğal burunlar yapar. Karşıdan baktığında yaptığı burnun estetik olduğu anlaşılmaz. bu benim en önemli kriterlerimden biriydi.

kesinlikle göksel bey,3 sene önce kendisine revizyon oldum ve hiç sorun yaşamadım,

Cnm senin burnunu cok beyendim fotolarinda gordum insallah benimkide boyle guzel olur. Fiyatlar neydir ac

Senin estetigini gordum cok guzel olmus insallah benimkide seninki gibi cok iyi olur sen 1 keremi burundan amhaliyet oldun?

Dogal burun istiyorsan Göksel bey dogru adress bence... Görüs , yaptigi burunlari gör... Keske bende sizin gibi sansli olsaydim Ve ilk ameliyatimi Göksel bey yapsaydi... Insallah cok mutlu olursun...

Hmm oylemi ben Goksel beyde yaptiracam galiba ama burun zamanlan dusuyormus oylemi? Yoksa doktordan doktora degisiyormu?

Hmm oylemi ben Goksel beyde yaptiracam galiba ama burun zamanlan dusuyormus oylemi? Yoksa doktordan doktora degisiyormu?
Eger burun ameliyati düzgün yapilirsa burun ucu düsmeski... Tip ilerledi, ama ne yaziki bazi doktorlar halen bildigi eski yöntemi kulanarak ameliyat ediyorlar vs... Bence sen göksel beyle görüs... Tüm sorularini cevaplayacaktir...

Merhaba, bende hollandadan gidecem burnumu estetik yaptirmaya siz kararinizi verdinizmi yoksa daha dusunuyormusunuz? Ve bana muane parasinida soyledir 250tlmis.. Sizede soyledilermi? Merak ettim

Merhaba, bende hollandadan gidecem burnumu estetik yaptirmaya siz kararinizi verdinizmi yoksa daha dusunuyormusunuz? Ve bana muane parasinida soyledir 250tlmis.. Sizede soyledilermi? Merak ettim
Kızlar bu arada göksel bey in instagram sayfasında yaptığı burun resimleri var bayıldım resimlere
Ama benim resmim yok çok kıskandım hemen resim yollamalıyım
Herkes kendi yollamış resimlerini,

Merhaba canım, ben ameliyat olalı üç yıl oldu Göksel hocaya. Eğer doğal be güzel burun istiyorsan kesinlikle doğru adrestesin. Muayene ücreti alıyor 250 Tl. Ben yeni bir arkadaşım için gittim. Hem burnunu kamerayla muayene ediyor hem de yüz analizi yapıyor. Bizim muayenemiz neredeyse bir saat sürdü. Muayene ücreti alması bence normal.

Ben de martin ortasina dogru ameliyat olacagim bir degisiklik olmazsa. Fena halde korkuyorum

Selamlar, bende yaklaşık bir buçuk ay önce Göksel Bey'e tekrar muayene oldum. Diğer doktorların teşhisini söyledim. Kendisi de burnumda nazal valv darlığı olduğunu söyledi. Kullanmam için burun aparatı verdi. Eğer darlık çok sıkıntı verirse ikinci ameliyat düşünülebilir dedi.

Son düzenleme:
hiç korkulacak birşey yok ,iki kere olmuş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim:)

Sonucu begenmezsem diye korkuyorum aslinda, ya pisman olursam ya yuzum degisirse (onden goruntusu) gibi korkularim var, gerci burada sizin yazdiklarinizi okuyunca bu korkular neredeyse ucup gidecek tabii ama yine de var bir "acaba" Umarim her sey guzel olur. 21 subatta yuzyuze gorusecegiz doktor beyle, 11 marta da ameliyat tarihi aldim. Daha gorusmeden aldim kk kadinlari sayesinde, oyle guven verdiniz

canım benim güven duymandaki etkimden dolayı ben mutlu oldum,
değişiklik elbette oluyor ama bu seni üzecek bir değişiklik olmuyor,mesela ben kendi adıma söyleyeyim resimlereme de bakabilirsin yeni burnum sanki hep benleymiş gibi hissediyorum artık yüzüme o kadar uyumlu ve bana göre o kadar güzel ki,bu değişiklik beni çok mutlu ediyor ,heycan korku bunlar olması gereken hisler bu aşamada.ama en azından şundan emin olabilrsin işinde uzman ,doktor olarak ve insan olarak emin ellerdesin,herşey çok güzel olur canım

Arkadaşlar 5 yıl önce Göksel beye tarafından rino ve deviasyon ameliyatım yapıldı. Bu süreçte 3 arkadaşımı yönlendirdim hepsi de memnun kaldı. Haftaya eşim rino, deviasyon ve uyku apnesi ameliyatı olacak. Sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz. Fotoğraf eklemeyi denedim ama sistem kabul etmiyor.

Cnm senin burnunu cok beyendim fotolarinda gordum insallah benimkide boyle guzel olur. Fiyatlar neydir ac

Senin estetigini gordum cok guzel olmus insallah benimkide seninki gibi cok iyi olur sen 1 keremi burundan amhaliyet oldun?
Evet canım bir kere ameliyat oldum. Teşekkür ederim. Seninki de olur emin ol. Doktor bey işinde gerçekten çok başarılı.

Canım zaten Göksel bey muayenede burnun için tasarım yapıyor. Orada yüzünde ne değişiklik olacaksa zaten görüyor ve anlıyorsun. Ayrıca zaten yüzünde değişiklik olsun diye yaptırmıyor musun ameliyatı :)))) Burnun düzelince zaten yüzün daha güzel olacak. Güzel olan şeye insanoğlu çok çabuk alışıyor inan. Ben eski resimlerime bakınca (çok sık da bakmam bu arada) vay diyorum, ben neymişim ne olmuşum :)) Profilime girip, resimlerime bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın. E bu halime alışmamak anlamsız olurdu. Resmen beni baştan yarattı Göksel bey ve inanılmaz memnunum bu durumdan. Darısı senin de başına canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…