- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.861
Merhaba ben Ebru, burnumu yaptirmak istiyorum. Ama bir turlu hangi doktorda yaptiracagimi karar veremiyorum. O kadar cok doktor varki hangisi iyi hangisi kotu insan bilemiyor. Ve Hollandada kaldigim icin doktorlarla gorusmelere gidemiyorum. 3cu ayda yaptirmak istiyorum.
Dr Abdulkadir Goksel
Dr Hakan Gence
Dr Fatih Dagdelen
Sizce hangisi iyidir hangisini uyariyorsunuz? Ve zamanlan burun dusuyormu?? Ltfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)tfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)
Simdiden COKCOK tskler.
kesinlikle göksel bey,3 sene önce kendisine revizyon oldum ve hiç sorun yaşamadım,Merhaba ben Ebru, burnumu yaptirmak istiyorum. Ama bir turlu hangi doktorda yaptiracagimi karar veremiyorum. O kadar cok doktor varki hangisi iyi hangisi kotu insan bilemiyor. Ve Hollandada kaldigim icin doktorlarla gorusmelere gidemiyorum. 3cu ayda yaptirmak istiyorum.
Dr Abdulkadir Goksel
Dr Hakan Gence
Dr Fatih Dagdelen
Sizce hangisi iyidir hangisini uyariyorsunuz? Ve zamanlan burun dusuyormu?? Ltfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)tfen bilgi verirseniz cok sevinirim. Turkce yazima bakmayin:):)
Simdiden COKCOK tskler.
Canım Decke'ye katılıyorum. Bence de Abdülkadir Göksel. Ben kendisine 3 yıl önce hem burun hem çene ameliyatı oldum. Ne nefes almamda ne de şeklinde en ufak bir değişiklik yok. Resimlerime bakabilirsin.
ayrıca ben 10 yıllık hastasıyla da tanıştım. Onun da burnunda hiç değişiklik yoktu. Kendisi yüzüne uygun, doğal burunlar yapar. Karşıdan baktığında yaptığı burnun estetik olduğu anlaşılmaz. bu benim en önemli kriterlerimden biriydi.
Herkese merhaba,
Ben Hollandadan katiliyorum ve arkadasim ile beraber burun estetigi istiyoruz. Göksel beye e-mail gonderdik ve 2 saat icinde cevap verdi. Fiyatlar bu sene 9000,-. Simdi biz agustos ayinda gitmeyi dusunuyoruz cunku ozaman bizim yaz tatilimiz. Bir ogrenci olarak malesef bir tek tatilde gide biliyoruz. Simdi benden size bir soru, sizin istanbulda tavsiye edebiliceginiz uygun bir hotel varmi? Tabiki Goksel beye yakin olmali. Uygun olmasi cok onemli cunku en az bi 9/10 kalmamiz gerekiyor.
Turkce yazima kusura bakmayin bizim burdaki laptoplarda turk harfleri yoktur o yuzden normal harfleri kullandim. Ve turkce yazim zaten pek iyi degilidir.
Saygilar,
Ceyda
Canım Decke'ye katılıyorum. Bence de Abdülkadir Göksel. Ben kendisine 3 yıl önce hem burun hem çene ameliyatı oldum. Ne nefes almamda ne de şeklinde en ufak bir değişiklik yok. Resimlerime bakabilirsin.
ayrıca ben 10 yıllık hastasıyla da tanıştım. Onun da burnunda hiç değişiklik yoktu. Kendisi yüzüne uygun, doğal burunlar yapar. Karşıdan baktığında yaptığı burnun estetik olduğu anlaşılmaz. bu benim en önemli kriterlerimden biriydi.
Dogal burun istiyorsan Göksel bey dogru adress bence... Görüs , yaptigi burunlari gör... Keske bende sizin gibi sansli olsaydim Ve ilk ameliyatimi Göksel bey yapsaydi... Insallah cok mutlu olursun...
Eger burun ameliyati düzgün yapilirsa burun ucu düsmeski... Tip ilerledi, ama ne yaziki bazi doktorlar halen bildigi eski yöntemi kulanarak ameliyat ediyorlar vs... Bence sen göksel beyle görüs... Tüm sorularini cevaplayacaktir...Hmm oylemi ben Goksel beyde yaptiracam galiba ama burun zamanlan dusuyormus oylemi? Yoksa doktordan doktora degisiyormu?
Eger burun ameliyati düzgün yapilirsa burun ucu düsmeski... Tip ilerledi, ama ne yaziki bazi doktorlar halen bildigi eski yöntemi kulanarak ameliyat ediyorlar vs... Bence sen göksel beyle görüs... Tüm sorularini cevaplayacaktir...
Herkese merhaba,
Ben Hollandadan katiliyorum ve arkadasim ile beraber burun estetigi istiyoruz. Göksel beye e-mail gonderdik ve 2 saat icinde cevap verdi. Fiyatlar bu sene 9000,-. Simdi biz agustos ayinda gitmeyi dusunuyoruz cunku ozaman bizim yaz tatilimiz. Bir ogrenci olarak malesef bir tek tatilde gide biliyoruz. Simdi benden size bir soru, sizin istanbulda tavsiye edebiliceginiz uygun bir hotel varmi? Tabiki Goksel beye yakin olmali. Uygun olmasi cok onemli cunku en az bi 9/10 kalmamiz gerekiyor.
Turkce yazima kusura bakmayin bizim burdaki laptoplarda turk harfleri yoktur o yuzden normal harfleri kullandim. Ve turkce yazim zaten pek iyi degilidir.
Saygilar,
Ceyda
Kızlar bu arada göksel bey in instagram sayfasında yaptığı burun resimleri var bayıldım resimlereMerhaba, bende hollandadan gidecem burnumu estetik yaptirmaya siz kararinizi verdinizmi yoksa daha dusunuyormusunuz? Ve bana muane parasinida soyledir 250tlmis.. Sizede soyledilermi? Merak ettim
Merhaba canım, ben ameliyat olalı üç yıl oldu Göksel hocaya. Eğer doğal be güzel burun istiyorsan kesinlikle doğru adrestesin. Muayene ücreti alıyor 250 Tl. Ben yeni bir arkadaşım için gittim. Hem burnunu kamerayla muayene ediyor hem de yüz analizi yapıyor. Bizim muayenemiz neredeyse bir saat sürdü. Muayene ücreti alması bence normal.Merhaba, bende hollandadan gidecem burnumu estetik yaptirmaya siz kararinizi verdinizmi yoksa daha dusunuyormusunuz? Ve bana muane parasinida soyledir 250tlmis.. Sizede soyledilermi? Merak ettim
Ecemali instagram Hesabının adı nedir Göksel hocanın?Kızlar bu arada göksel bey in instagram sayfasında yaptığı burun resimleri var bayıldım resimlere
Ama benim resmim yok çok kıskandım hemen resim yollamalıyım
Herkes kendi yollamış resimlerini,
Canım rinoistanbul bir de akgoksel amahasta resimleri rinoistanbuldaEcemali instagram Hesabının adı nedir Göksel hocanın?
hiç korkulacak birşey yok ,iki kere olmuş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim:)Ben de martin ortasina dogru ameliyat olacagim bir degisiklik olmazsa. Fena halde korkuyorum
hiç korkulacak birşey yok ,iki kere olmuş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim:)
canım benim güven duymandaki etkimden dolayı ben mutlu oldum,Sonucu begenmezsem diye korkuyorum aslinda, ya pisman olursam ya yuzum degisirse (onden goruntusu) gibi korkularim var, gerci burada sizin yazdiklarinizi okuyunca bu korkular neredeyse ucup gidecek tabii ama yine de var bir "acaba"Umarim her sey guzel olur. 21 subatta yuzyuze gorusecegiz doktor beyle, 11 marta da ameliyat tarihi aldim. Daha gorusmeden aldim kk kadinlari sayesinde, oyle guven verdiniz
Evet canım bir kere ameliyat oldum. Teşekkür ederim. Seninki de olur emin ol. Doktor bey işinde gerçekten çok başarılı.Cnm senin burnunu cok beyendim fotolarinda gordum insallah benimkide boyle guzel olur. Fiyatlar neydir ac
Senin estetigini gordum cok guzel olmus insallah benimkide seninki gibi cok iyi olur sen 1 keremi burundan amhaliyet oldun?
Sonucu begenmezsem diye korkuyorum aslinda, ya pisman olursam ya yuzum degisirse (onden goruntusu) gibi korkularim var, gerci burada sizin yazdiklarinizi okuyunca bu korkular neredeyse ucup gidecek tabii ama yine de var bir "acaba"Umarim her sey guzel olur. 21 subatta yuzyuze gorusecegiz doktor beyle, 11 marta da ameliyat tarihi aldim. Daha gorusmeden aldim kk kadinlari sayesinde, oyle guven verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?