- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.881
Arkadaşlar 5 yıl önce Göksel beye tarafından rino ve deviasyon ameliyatım yapıldı. Bu süreçte 3 arkadaşımı yönlendirdim hepsi de memnun kaldı. Haftaya eşim rino, deviasyon ve uyku apnesi ameliyatı olacak. Sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz. Fotoğraf eklemeyi denedim ama sistem kabul etmiyor.
Kızlar bu arada göksel bey in instagram sayfasında yaptığı burun resimleri var bayıldım resimlere
Ama benim resmim yok çok kıskandım hemen resim yollamalıyım
Herkes kendi yollamış resimlerini,
yok sonradan öğrendim baktım resimlere bayıldım ,yollayacağım zaten şekerim :)Senin haberin yok muydu? Benim resmim bile var ecemali. hemen göndermelisin. Her gün yeni bir hastası resmini gönderiyor. Harika burunlar, güzellikler. Takipteyim :))))
Hmm oylemi ben Goksel beyde yaptiracam galiba ama burun zamanlan dusuyormus oylemi? Yoksa doktordan doktora degisiyormu?
selam janya, ameliyatımın üstünden 3 ay geçti, bahsettiğin şişlik bende de oldu hala da sürüyor. Göksel Bey'e sordum, o bölgede geç eriyen dikişler varmış herkeste şişlik yapmazmış ama bende yapmış geçiciymiş, bekliyorum inmesini. Burun süreci beklemek demek ne de olsa... Belki senin durumun da aynıdır yine de sen bi' mesajla kendisine danış istersen çok rahatlarsın...Arkadaşlar Merhaba. Ben iki ay önce ameliyat oldum.ama burnumun ucunun biraz üstünde bir tumsek oluştu. Bu durum geçer mi acaba
3 sene de düşmedi maşallah :)Ebrucum,
Göksel beyin yaptığı burunlarda deformasyyon olmuyor kesinlikle. Ben 10 yıllık hastasını da gördüm.
Benim 3 yıl geçti, hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle burun ucunda uyguladığı kendine has yöntemi sayesinde burun ucu da zamanla oluşan mandalla sıkmışsın gibi görüntüyü de engelliyormuş. Kendisine sorarsın canım muayenede. Zamanla burnun düşmesi gibi birşey yok eğer doğru yöntem ile ameliyat yapılırsa. Göksel bey bu konuda doğru adres. Şiddetle tavsiye edilir. :)))
3 sene de düşmedi maşallah :)
evet canım oraya gitmiş yok 09/02 da dönüyormuş ben de onu bekliyorum göz altım için:)Ecemali
Göksel beyi en son Fransa'da kongrede diye duydum. Döndü mü biliyor musun?
Benimde botoksum geldi. Yine isik dolgusu mu yaptiracaksin?evet canım oraya gitmiş yok 09/02 da dönüyormuş ben de onu bekliyorum göz altım için:)
valla ışık değil sanırım lokal anestezi ile birşeyler olacak:)Benimde botoksum geldi. Yine isik dolgusu mu yaptiracaksin?
Bu yeni birsey mi? Bundan biraz bahsetmelisin bence :) ya bu arada ben grip oluyorum. Goksel beye gitmeliyim pazartesi gunu. Umarim uygundurvalla ışık değil sanırım lokal anestezi ile birşeyler olacak:)
Evet bende ınstagramdan takip ediyorum , kongrede Karşılaştığı Hastasını gördünüz mü Göksel beyin ? Ne harika birşey bu ya dünyanın heryerine güzellik saçıyor ,heryerde tanınıyor süper birşey buSenin haberin yok muydu? Benim resmim bile var ecemali. hemen göndermelisin. Her gün yeni bir hastası resmini gönderiyor. Harika burunlar, güzellikler. Takipteyim :))))
Slm emin ol yanlız değilsin senin bu korkularını bizler ameliyat öncesi hepimiz yaşadık. Ama doğru yerdesin bence en önemlisi doğru doktoru seçmek gerisi kendiliğinden geliyor.ameliyAt sonrası bu telaşın için kendine çok güleceksinSonucu begenmezsem diye korkuyorum aslinda, ya pisman olursam ya yuzum degisirse (onden goruntusu) gibi korkularim var, gerci burada sizin yazdiklarinizi okuyunca bu korkular neredeyse ucup gidecek tabii ama yine de var bir "acaba"Umarim her sey guzel olur. 21 subatta yuzyuze gorusecegiz doktor beyle, 11 marta da ameliyat tarihi aldim. Daha gorusmeden aldim kk kadinlari sayesinde, oyle guven verdiniz
Merhaba bende Göksel beyin muayenehanesine yakın Suadiye ve the bostancıyı biliyorum. Ama şimdiden Göksel beyden ameliyat randevularınızı alın bence çünkü kışın Türkiye hastalarının Yoğunluğu yazın yurt dışı hastalarının Yoğunluğu o yüzden muayene ve ameliyat tarihini otel ve uçak rezervasyonlarını önceden yaptırın bence.sanırım klinikteki arkadaşlar yurt dışı hastalarına konaklama ve ulaşım konusunda yardımcı oluyorlar. Yine en sağlıklı bilgiyi muayenehaneyi arayıp alırsın.Herkese merhaba,
Ben Hollandadan katiliyorum ve arkadasim ile beraber burun estetigi istiyoruz. Göksel beye e-mail gonderdik ve 2 saat icinde cevap verdi. Fiyatlar bu sene 9000,-. Simdi biz agustos ayinda gitmeyi dusunuyoruz cunku ozaman bizim yaz tatilimiz. Bir ogrenci olarak malesef bir tek tatilde gide biliyoruz. Simdi benden size bir soru, sizin istanbulda tavsiye edebiliceginiz uygun bir hotel varmi? Tabiki Goksel beye yakin olmali. Uygun olmasi cok onemli cunku en az bi 9/10 kalmamiz gerekiyor.
Turkce yazima kusura bakmayin bizim burdaki laptoplarda turk harfleri yoktur o yuzden normal harfleri kullandim. Ve turkce yazim zaten pek iyi degilidir.
Saygilar,
Ceyda
Evet canim. Gordum o hastasini. Cok ta guzel bir bayandi. Butun burunlari cok begeniyorum. Hergun birbirinden daha guzel burunlar ekleniyor oraya. Ve dikkat ettin mi burunlarin hepsi birbirinden farkli.Evet bende ınstagramdan takip ediyorum , kongrede Karşılaştığı Hastasını gördünüz mü Göksel beyin ? Ne harika birşey bu ya dünyanın heryerine güzellik saçıyor ,heryerde tanınıyor süper birşey bu
Canım lokal aneztesi şke göz altı kırışıklığı alacak sanırsam sormadım detayBu yeni birsey mi? Bundan biraz bahsetmelisin bence :) ya bu arada ben grip oluyorum. Goksel beye gitmeliyim pazartesi gunu. Umarim uygundur
sanırım ışıklı dolgu yaptıracağım cerrahi müdahale için biraz daha zamanım var gibiCanım lokal aneztesi şke göz altı kırışıklığı alacak sanırsam sormadım detay
Canım sen daha iyisini bilirsin. Ama bence de ameliyata ihtiyacın yok. sen takıntı yapıyorsun :)sanırım ışıklı dolgu yaptıracağım cerrahi müdahale için biraz daha zamanım var gibi
Botox ve dolgıya devam:))Canım sen daha iyisini bilirsin. Ama bence de ameliyata ihtiyacın yok. sen takıntı yapıyorsun :)
Ben de de öyle olmuştu ancak 6 ay dolduğunda şişlikten eser kalmamıştıselam janya, ameliyatımın üstünden 3 ay geçti, bahsettiğin şişlik bende de oldu hala da sürüyor. Göksel Bey'e sordum, o bölgede geç eriyen dikişler varmış herkeste şişlik yapmazmış ama bende yapmış geçiciymiş, bekliyorum inmesini. Burun süreci beklemek demek ne de olsa... Belki senin durumun da aynıdır yine de sen bi' mesajla kendisine danış istersen çok rahatlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?