Burun Estetiği Hasta Yorumları

Yıllar çok çabuk geçiyor tunasmom. Benim ameliyat olmadan önce yıllar geçtikçe burunda deformasyon olur mu endişem vardı. O dönemde araştırırken Göksel beyin 10 yıllık hastalarıyla karşılaşıp, burunlarında herhangi bir değişiklik olmadığını görünce aradığım kişinin kendisi olduğuna karar verdim. Bu benim için çok önemliydi. Zaten zaman geçtikçe bunu anlıyorsun. Şimdi benim 3 yılım doldu Ocak ayında. Sanırım ben de yıllanmış hastalarından oldum artık :) Hala aynı. Yıllar sonra da aynı olacağını bilmek harika bir duygu.

Kızlar bu arada göksel bey in instagram sayfasında yaptığı burun resimleri var bayıldım resimlere
Ama benim resmim yok çok kıskandım hemen resim yollamalıyım
Herkes kendi yollamış resimlerini,

Senin haberin yok muydu? Benim resmim bile var ecemali. hemen göndermelisin. Her gün yeni bir hastası resmini gönderiyor. Harika burunlar, güzellikler. Takipteyim :))))

Senin haberin yok muydu? Benim resmim bile var ecemali. hemen göndermelisin. Her gün yeni bir hastası resmini gönderiyor. Harika burunlar, güzellikler. Takipteyim :))))
yok sonradan öğrendim baktım resimlere bayıldım ,yollayacağım zaten şekerim :)

Hmm oylemi ben Goksel beyde yaptiracam galiba ama burun zamanlan dusuyormus oylemi? Yoksa doktordan doktora degisiyormu?

Ebrucum,

Göksel beyin yaptığı burunlarda deformasyyon olmuyor kesinlikle. Ben 10 yıllık hastasını da gördüm.
Benim 3 yıl geçti, hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle burun ucunda uyguladığı kendine has yöntemi sayesinde burun ucu da zamanla oluşan mandalla sıkmışsın gibi görüntüyü de engelliyormuş. Kendisine sorarsın canım muayenede. Zamanla burnun düşmesi gibi birşey yok eğer doğru yöntem ile ameliyat yapılırsa. Göksel bey bu konuda doğru adres. Şiddetle tavsiye edilir. :)))

Arkadaşlar Merhaba. Ben iki ay önce ameliyat oldum.ama burnumun ucunun biraz üstünde bir tumsek oluştu. Bu durum geçer mi acaba
selam janya, ameliyatımın üstünden 3 ay geçti, bahsettiğin şişlik bende de oldu hala da sürüyor. Göksel Bey'e sordum, o bölgede geç eriyen dikişler varmış herkeste şişlik yapmazmış ama bende yapmış geçiciymiş, bekliyorum inmesini. Burun süreci beklemek demek ne de olsa... Belki senin durumun da aynıdır yine de sen bi' mesajla kendisine danış istersen çok rahatlarsın...

3 sene de düşmedi maşallah :)

Evet bende ınstagramdan takip ediyorum , kongrede Karşılaştığı Hastasını gördünüz mü Göksel beyin ? Ne harika birşey bu ya dünyanın heryerine güzellik saçıyor ,heryerde tanınıyor süper birşey bu

Slm emin ol yanlız değilsin senin bu korkularını bizler ameliyat öncesi hepimiz yaşadık. Ama doğru yerdesin bence en önemlisi doğru doktoru seçmek gerisi kendiliğinden geliyor.ameliyAt sonrası bu telaşın için kendine çok güleceksin

Merhaba bende Göksel beyin muayenehanesine yakın Suadiye ve the bostancıyı biliyorum. Ama şimdiden Göksel beyden ameliyat randevularınızı alın bence çünkü kışın Türkiye hastalarının Yoğunluğu yazın yurt dışı hastalarının Yoğunluğu o yüzden muayene ve ameliyat tarihini otel ve uçak rezervasyonlarını önceden yaptırın bence.sanırım klinikteki arkadaşlar yurt dışı hastalarına konaklama ve ulaşım konusunda yardımcı oluyorlar. Yine en sağlıklı bilgiyi muayenehaneyi arayıp alırsın.

Evet canim. Gordum o hastasini. Cok ta guzel bir bayandi. Butun burunlari cok begeniyorum. Hergun birbirinden daha guzel burunlar ekleniyor oraya. Ve dikkat ettin mi burunlarin hepsi birbirinden farkli.

Ben de de öyle olmuştu ancak 6 ay dolduğunda şişlikten eser kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…