- 10 Aralık 2012
- 35
- 0
- 26
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.901
benim de 2,5 yıl olucak gayet memnunum, ne guzel butun hastalar memnun:)Arkadaşlar 5 yıl önce Göksel beye tarafından rino ve deviasyon ameliyatım yapıldı. Bu süreçte 3 arkadaşımı yönlendirdim hepsi de memnun kaldı. Haftaya eşim rino, deviasyon ve uyku apnesi ameliyatı olacak. Sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz. Fotoğraf eklemeyi denedim ama sistem kabul etmiyor.
burun önemli ,güzel ve sağlıklı olmayınca çok sıkıntıben
benim de 2,5 yıl olucak gayet memnunum, ne guzel butun hastalar memnun:)
Ya ben cok güzel nefes aliyorum, burundan nefes ala bilmek ne kadar güzel bir duygu, ama su seklide olsa mutlu olucam:))) bu arada nasilsiniz kizlar?burun önemli ,güzel ve sağlıklı olmayınca çok sıkıntı
Canım burnumdan rahat nefes aldığım günden beri Göksel Hocaya dua ediyorum. Gerçekten ne kadar önemliymiş rahat nefes almak. Uykularım bile düzeldiYa ben cok güzel nefes aliyorum, burundan nefes ala bilmek ne kadar güzel bir duygu, ama su seklide olsa mutlu olucam:))) bu arada nasilsiniz kizlar?
Merhaba Canım, ameliyat öncesi araştırma dönemi en sıkıntılı dönemdir. Ben de bir kaç doktor arasında kalmıştım ama Göksel Hocayla görüştükten sonra net kararımı verdim. Benim ameliyatım üç yıl önceydi ama çevremdeki üç arkadaşım da Göksel Beyde oldular ameliyatlarını. Eğer doğal ve yüzüne yakışan bir burun istiyorsan hiç Düşünme derim canım. Mutlaka git görüş, tüm Sorularını doktor Beye sor. Bu kadar sabırla hastasına vakit ayıran ve kolay ulaşılabilir bir doktor bulmak gerçekten mucize . Umarım herşey istediğin gibi olur. Burada Göksel Hocanın birçok hastası var ama yaptığı ameliyatların fotoğraflarını Facebook ve instagram sayfalarından da görebiliyorsun.herkese merhaba, 28 yaşındayım ve bu zaman kadar hep istediğim burun estetiğini yaptırmak için ailemden izin aldım. araştırıyorum, sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum. doğruyu söylemek gerekirse çok korkuyorum. youtube dan birkaç video seyrettim dahada korktum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. yaz aylarında ameliyat olmak istiyorum aceba sıcak iyileşmesini geciktirirmi
herkese merhaba, 28 yaşındayım ve bu zaman kadar hep istediğim burun estetiğini yaptırmak için ailemden izin aldım. araştırıyorum, sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum. doğruyu söylemek gerekirse çok korkuyorum. youtube dan birkaç video seyrettim dahada korktum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. yaz aylarında ameliyat olmak istiyorum aceba sıcak iyileşmesini geciktirirmi
ben
benim de 2,5 yıl olucak gayet memnunum, ne guzel butun hastalar memnun:)
Selam decke,Ya ben cok güzel nefes aliyorum, burundan nefes ala bilmek ne kadar güzel bir duygu, ama su seklide olsa mutlu olucam:))) bu arada nasilsiniz kizlar?
slm,ben de sezeryan olmadan önce izlemiştim doğumu,insan çok etkileniyor ancak izlemek gereksiz:) doktora güven gerisi zaten geliyorvermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Ben resim yüklemeyi denedim ama sanırım beceremedim en yakın zamanda kardeşimden yardımcı olmasını isteyecem, bir kaç gündür giremiyorum ama neredeyse tüm hasta yorumlarını okumaya çalışıyorum. sanırım bir kaç ay içerisinde doktor konusunuda netleştirmiş olacağım. Dr abdulkadir bey ile görüşmek ve fikir almak için ücret ödemek zorundamıyım pek bu konularda fikrim yok. Video seyretmek konusunda benim fikrim değildi, kardeşim ailemden izin alınca bana seyrettirdi. gerçekten korktum dogruyu soylemek gerekirse. ama sizlerin operasyon sonrası memnuniyetinizi görünce cesaretlendim. insallah hayırlısı olsun ben okumaya devam ediyorum. yorumlarınıza teşekkür ederim.
Cnm gorusme ucretsiz sanirim ama o cok kisa suruyor. Muayene etmeden burun yapini goremez. Zaten gidince muayene olmak isteyeceksin. Suphem yok :)vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Ben resim yüklemeyi denedim ama sanırım beceremedim en yakın zamanda kardeşimden yardımcı olmasını isteyecem, bir kaç gündür giremiyorum ama neredeyse tüm hasta yorumlarını okumaya çalışıyorum. sanırım bir kaç ay içerisinde doktor konusunuda netleştirmiş olacağım. Dr abdulkadir bey ile görüşmek ve fikir almak için ücret ödemek zorundamıyım pek bu konularda fikrim yok. Video seyretmek konusunda benim fikrim değildi, kardeşim ailemden izin alınca bana seyrettirdi. gerçekten korktum dogruyu soylemek gerekirse. ama sizlerin operasyon sonrası memnuniyetinizi görünce cesaretlendim. insallah hayırlısı olsun ben okumaya devam ediyorum. yorumlarınıza teşekkür ederim.
Cnm gorusme ucretsiz sanirim ama o cok kisa suruyor. Muayene etmeden burun yapini goremez. Zaten gidince muayene olmak isteyeceksin. Suphem yok :)
Arkadaşlar merhaba hepinize çok geçmiş olsun. Siz e bir sorum olacaktı. Abdülkadir bey hastalarına ödemelerde sağlık sigortalı ile falan yardımcı oluyormuş diye duydum bununla ilgili bilgisi olan var mı ?[/QU
ssk ile mi ilgili yardımı varmıs? anlamadım
Evet tabiiki ucretli cnm. Yanlis bilmiyorsam 250 tlMuaenesi ucretli mi peki
ne bilmemekle birlikte 9 binden başlıyor diye duydum istanbul şaşkınbakkalda nezih kitap evinin üstündeAmeliyat ücreti nedir acaba birde ist neresinde doktorun muaynanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?