Burun Estetiği Hasta Yorumları

ben
benim de 2,5 yıl olucak gayet memnunum, ne guzel butun hastalar memnun:)

Ya ben cok güzel nefes aliyorum, burundan nefes ala bilmek ne kadar güzel bir duygu, ama su seklide olsa mutlu olucam:))) bu arada nasilsiniz kizlar?
Canım burnumdan rahat nefes aldığım günden beri Göksel Hocaya dua ediyorum. Gerçekten ne kadar önemliymiş rahat nefes almak. Uykularım bile düzeldi

herkese merhaba, 28 yaşındayım ve bu zaman kadar hep istediğim burun estetiğini yaptırmak için ailemden izin aldım. araştırıyorum, sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum. doğruyu söylemek gerekirse çok korkuyorum. youtube dan birkaç video seyrettim dahada korktum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın. yaz aylarında ameliyat olmak istiyorum aceba sıcak iyileşmesini geciktirirmi

Merhaba Canım, ameliyat öncesi araştırma dönemi en sıkıntılı dönemdir. Ben de bir kaç doktor arasında kalmıştım ama Göksel Hocayla görüştükten sonra net kararımı verdim. Benim ameliyatım üç yıl önceydi ama çevremdeki üç arkadaşım da Göksel Beyde oldular ameliyatlarını. Eğer doğal ve yüzüne yakışan bir burun istiyorsan hiç Düşünme derim canım. Mutlaka git görüş, tüm Sorularını doktor Beye sor. Bu kadar sabırla hastasına vakit ayıran ve kolay ulaşılabilir bir doktor bulmak gerçekten mucize . Umarım herşey istediğin gibi olur. Burada Göksel Hocanın birçok hastası var ama yaptığı ameliyatların fotoğraflarını Facebook ve instagram sayfalarından da görebiliyorsun.

Merhaba perisu,
Madem ameliyat olmaya karar verdin, niçin ameliyat videolarını falan izliyorsun. Doktorları araştırmalısın .:) Sen ameliyat yapmayacaksın, ameliyat olacaksın :))
Ben de 3 yıl önce Göksel Beye hem burun, hem de çene ameliyatı oldum. Sonuçtan çok çok memnunum. Çok doğal bir görünümüm oldu. Maksimum bu olurdu benden de zaten :)) Tavsiye ederim.
Yaz aylarında ameliyat olursan iyileşme süreci gecikmiyor. Sadece burnunu direkt güneşten koruman gerekiyor. yani plajda bronzlaşmamalısın. Tatilini falan önceden yap :) güneş koruyucu kullanacaksın. o kadar.

vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Ben resim yüklemeyi denedim ama sanırım beceremedim en yakın zamanda kardeşimden yardımcı olmasını isteyecem, bir kaç gündür giremiyorum ama neredeyse tüm hasta yorumlarını okumaya çalışıyorum. sanırım bir kaç ay içerisinde doktor konusunuda netleştirmiş olacağım. Dr abdulkadir bey ile görüşmek ve fikir almak için ücret ödemek zorundamıyım pek bu konularda fikrim yok. Video seyretmek konusunda benim fikrim değildi, kardeşim ailemden izin alınca bana seyrettirdi. gerçekten korktum dogruyu soylemek gerekirse. ama sizlerin operasyon sonrası memnuniyetinizi görünce cesaretlendim. insallah hayırlısı olsun ben okumaya devam ediyorum. yorumlarınıza teşekkür ederim.

slm,ben de sezeryan olmadan önce izlemiştim doğumu,insan çok etkileniyor ancak izlemek gereksiz:) doktora güven gerisi zaten geliyor

Cnm gorusme ucretsiz sanirim ama o cok kisa suruyor. Muayene etmeden burun yapini goremez. Zaten gidince muayene olmak isteyeceksin. Suphem yok :)

Arkadaşlar merhaba hepinize çok geçmiş olsun. Siz e bir sorum olacaktı. Abdülkadir bey hastalarına ödemelerde sağlık sigortalı ile falan yardımcı oluyormuş diye duydum bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…