- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.921
Merhaba, ben de Abdülkadir Göksel hastası olarak tüm sorulara açığım arkadaşlar. Ama siz sormadan ben soyleyim doktorumdan çok memnunum. En kısa zamanda sizin için foto koyucam
Evet 9000 doğrudur. Ben de sordum. Öyle dediler.ne bilmemekle birlikte 9 binden başlıyor diye duydum istanbul şaşkınbakkalda nezih kitap evinin üstünde
doğru hatırlıyorum demek ki:)Evet 9000 doğrudur. Ben de sordum. Öyle dediler.
Muayenehanesi Bagdat Caddesinde. Ameliyat ucretini tel ile ararsan soyluyorlar canim. Eger artmadiysa 9000 tl idi fiyat.Ameliyat ücreti nedir acaba birde ist neresinde doktorun muaynanesi
Acıbadem hastesi karşılıyor ama doktoru ordan seçmen gerekiyor maalesef o yüzden sordum herhangi birşeyler varmıdır diye kısmet artıkMuayenehanesi Bagdat Caddesinde. Ameliyat ucretini tel ile ararsan soyluyorlar canim. Eger artmadiysa 9000 tl idi fiyat.
Bu arada hicbir saglik sigortasi estetik ameliyati karsilamadigindan doktor beyin yapacagi birsey oldugunu sanmiyorum.
Hiç öyle birşey duymadım inan. O deviasyon ameliyatı içindir. Estetik ameliyatı hiçbir sağlık sigortası karşılamıyor diye biliyorum. Kardeşim sigortacı. Zamanında benim için çok araştırmıştı.Acıbadem hastesi karşılıyor ama doktoru ordan seçmen gerekiyor maalesef o yüzden sordum herhangi birşeyler varmıdır diye kısmet artık
Merhaba ecemali. Göz altı dolgusunu tekrar yaptırdın mı? Ben de Göksek Beye yaptırmak istiyorum. nasıl sonuçtan memnun kaldın mı? Ve, neden ikinciye ihtiyaç duyuyorsun?Göz altı dolgusu tekrar yaptırmakistiyorummm kızlar:)
Özellikle aradım sordum estetik içinmiş konuştuk acıbadem sigaortası nette var birçok estetiği karşılıyorlar hatta ısrarla bakın ben doğruyumu anlıyorum estetik olucak şeklini düzellttiricem ve siz bir ücret karşılı herşeyi kapaıyosunuz evet dedi. Bursa için 5200 istanbul için 5600 dediHiç öyle birşey duymadım inan. O deviasyon ameliyatı içindir. Estetik ameliyatı hiçbir sağlık sigortası karşılamıyor diye biliyorum. Kardeşim sigortacı. Zamanında benim için çok araştırmıştı.
Muayene ücreti ameliyattan düşmüyor. Ben daha yeni sordum. Öyle dediler. 250 muayene, 9000 ameliyat.Her doktor farkli calisir, kimisi görüsme ve muhane ücreti alir, kimisi almaz. Almanyadada böyle. Günde 10 hasta gelse, ve 10 kisiye bir Doktor vaktini ayirsa, ki benim görüsmem nerdeyse 1,5 saat sürdü ( tam hatirlamiyorum) bütün günü para kazanmadan calismis olacak. Ve Göksel bey ticaretti oldugunu sanmiyorum, olsaydi eger beni hemen ameliyat ederdi, piskolojimin bozuk oldugunu gördü ve yemin ederim bana sunu söyledi " su masama milyarlarlarca para döksen, ben seni ameliyat etmem" dedi, ilk önce piskolojimimi düzeltmemi istedi. Baska doktorlar olsaydi, umumrundami olurdu benim piskolojimim bozuk oldugunu... gezdigim doktorlar kimisi bana her istedigin burunu yaparim dedi, hic böyle seylere dikkat etmediler o doktorlar!!!. Piskoloji hele hele burun ameliyatlarda cok önemli ( özelikle Reviziyon ameliyatlarinda) Zaten muaeyene ücreti ameliyata karar verirseniz, ameliyat ücretilyle düsürüyor!!! Bence siz abinizi yanlis anlamisiniz.. Saygilar
Merhaba Hande,Eki Görüntüle 1205439 Eki Görüntüle 1205438
Yani arkadaşlar arada bazı yorumları okudukça gözlerimi devire devire bir hal oldum .
Öncelikle alın buyrun meraklılarına Dr. Göksel ameliyatımdan sonra Bir buçuk ayın ve üçüncü ayın fotoğrafları.
*** Şu muayene ücretlerine değinen sevgili arkadaşım. Ortopedistinin adı ve hastanesi nedir çok merak ettim ? Son 14 yılda 7 tane kırık-çıkık vakası geçirdim. 2 Kez acil ameliyata alındım her birinde de çatır çatır muayene ücretimi, üstüne acil vaka bedellerini ve iyileşme sürecinde ücretsiz kontrol süreleri 15 gün olduğundan bizzat her 15 te bir ayrı muayene ücreti de ödedim tıpkı diğer tüm branşlardaki doktorlarımı da ödediğim gibi. Hangi özel kurum uygulamıyor şöyle bir sıralarsan çok seviniriz bari bundan sonra ona göre seçim yaparız.
Burun ameliyatına kadar da sürüyle doktor araştırdım ve sürüyle birbirinden berbat burunlara rastladım. Ücrete takılan arkadaşlar Yakup Avşar'ın havasını yedi mi acaba? :) yok emre ilhanmış, yok şu arkadaşımızın Göksel Bey'e kendini beğenmiş dediği memnun kaldı beymiş miş miş miş .... ( bir çok doktorumuzun buralara yağdırdığı sahte mesajları saymıyorum :) )
Neyse arkadaşlar şu miş muş lardan bir kurtulun. Herkesin kendi tercihi ve kim nerede kiminle güvende hissederse ancak lütfen doğru ve dürüst yönlendirme yapalım.
İşin ucunda estetik kaygıyla beraber SAĞLIĞIN olduğunu lütfen unutmayın. Abuk subuk yerlerde hepsi birbirinin aynı, fabrika çıkış misali burunlarla , sefasını 2-3 sene sürüp tekrar tekrar ameliyat masasına yatacağınıza bir kere "size" yakışan ve sağlıkla devam edeceğiniz görüntülere kavuşun derim ki bunun yolu da doktorun kaşından gözünden, 200-300 tl muayene ücretinden, havasından , mütevazılığından geçmiyor maalesef. Ortalıkta ne kadar vasat görüntüler vakalar var farkında mısınız? Hatırlatırım burun : yüzün tam ortası, zaten merakla izlenen bir süreç hele ki ehil bir elde olmazsa sonu kabus.
İş yerinde aynı dönem 3 ayrı doktora ameliyat olan 3 kişiyiz ve ben parmakla gösterilen tek kişiyim çünkü burnum ben yapıldım diye bağırmıyor, bilmeyen yüzüme baktığında "burnunu mu yaptırdın " değil "sende bir değişiklik var" diyor. O yüzden arkadaşlar bu iş tecrübe işi. Tecrübeyle birlikte işini ciddiye almak, duyarlı olmak, hastayı önemsemek ve işine sanat katmakla alakalıdır. Ben Göksel Bey'de bahsedilen negatiflerden hiçbirini görmedim ve burnumda hem nefes hem şekil olarak basma kalıp burunlarda haaaaaalllice , açık ara önde .
Tavsiyem önce sağlığı ve ömürlük sürdereceğiniz doğru operasyonu düşünerek karar verin.
DilayOnur nerelerdesin? 1 yıl oldu. Memnun kaldın mı sonuçtan? Çok merak ediyorum. Burnun tasarımı, ne olacağı ile ilgili yaşadığın kaygıları ben de şimdi yaşıyorum. Benim de çok yakında ameliyatım var Göksel beye.Teşekkür ederim :) tamponların Pazartesi günü çıkarılacak bana bıraz geç geldıBı o zorluyor senınkı ne zaman çıkartılmıştı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani olması gerektği gibi,Muayene ücreti ameliyattan düşmüyor. Ben daha yeni sordum. Öyle dediler. 250 muayene, 9000 ameliyat.
Evet canim. Gordum o hastasini. Cok ta guzel bir bayandi. Butun burunlari cok begeniyorum. Hergun birbirinden daha guzel burunlar ekleniyor oraya. Ve dikkat ettin mi burunlarin hepsi birbirinden farkli.[/
Slm canım gercekten bu konuda çok ama çok haklısın ınstagramda paylaştığı fotolara bir bakarmısın ne harika burunlar yapmış ve gerçekten hepsi birbirinden çok farklı. Ama doktorun prensibi bu muayene sırasında söylemişti bana isteğe göre değil yüzünüze uyumlu burunlar yapılmalı diye .yapılan burunların doğallığıda bundan dolayı galiba cuk oturuyor
Bence önce doktorun samimiyetinden emin olmalısın bu hangi doktor olursa olsun ameliyatın bittikten sonra 1 yıl geçsede senin kontrolünü yapıp derdini Sabırla dinleyebilecek mi bu çok önemli,iyi günler kusura bakmayın yaklaşık 1 haftadır foruma giremiyorum. Şimdi bir kaç doktor seçeneğinden 2 ye düşmüş durumdayım. Bir aile dostumuz bir kaç yıl once burun ameliyatı olmuş, bu hafta sonu onun doktoru ile görüşmeye gidiyorum. sonraki hafta içinde Abdulkadir beyden randevu alacam. Randevuda nelere dikkat etmeliyim neler sormalıyım bana yardımcı olurmusunuz. Heycandan bazı şeyleri sormayı unutmaktan korkuyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Ecemali slm sana birşe soracağım ya kaş kaldırma hakkında herhangi bir bilgin var mı ? Senin kaşlarında harika herhangi birşey yapıldı mı sana ? Bir dedim iki soru oldu bak
Kızlar abdülkadir bey ile dün görüştüm hani daha ameliyat olamadığım için cerrahlığı için bişey diyemem ama insanlığı konusunda şapka çıkartırım. O ne tatlılık o ne samimiyet böyle hani çok sevdim anlatamıyorum o kadar ilgilendi cana yakın davrandıki işte dedim sonunda işini ve hastasını seven para olarak görmeyen bir doktor buldum. Bir tasarım yaptı gram değiştirme isteği duymadım daha iyisi şamda kayısı :) umarım ameliyat sonucuda böyle güzel geçerde daha güzel şeyler yazarım. Dualarınızı bekliyorum 26 mart ameliyat :)
yok tekrar yaptırmadım,göz altı dolgusununda süresi var aynen diğer dolgular gibi,Merhaba ecemali. Göz altı dolgusunu tekrar yaptırdın mı? Ben de Göksek Beye yaptırmak istiyorum. nasıl sonuçtan memnun kaldın mı? Ve, neden ikinciye ihtiyaç duyuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?