Burun Estetiği Hasta Yorumları

Muayenehanesi Bagdat Caddesinde. Ameliyat ucretini tel ile ararsan soyluyorlar canim. Eger artmadiysa 9000 tl idi fiyat.
Bu arada hicbir saglik sigortasi estetik ameliyati karsilamadigindan doktor beyin yapacagi birsey oldugunu sanmiyorum.
Acıbadem hastesi karşılıyor ama doktoru ordan seçmen gerekiyor maalesef o yüzden sordum herhangi birşeyler varmıdır diye kısmet artık

Acıbadem hastesi karşılıyor ama doktoru ordan seçmen gerekiyor maalesef o yüzden sordum herhangi birşeyler varmıdır diye kısmet artık
Hiç öyle birşey duymadım inan. O deviasyon ameliyatı içindir. Estetik ameliyatı hiçbir sağlık sigortası karşılamıyor diye biliyorum. Kardeşim sigortacı. Zamanında benim için çok araştırmıştı.

Özellikle aradım sordum estetik içinmiş konuştuk acıbadem sigaortası nette var birçok estetiği karşılıyorlar hatta ısrarla bakın ben doğruyumu anlıyorum estetik olucak şeklini düzellttiricem ve siz bir ücret karşılı herşeyi kapaıyosunuz evet dedi. Bursa için 5200 istanbul için 5600 dedi

Muayene ücreti ameliyattan düşmüyor. Ben daha yeni sordum. Öyle dediler. 250 muayene, 9000 ameliyat.

Merhaba Hande,

Burnunu çok beğendim ve Göksel Bey ile ilgili söylediklerine katılıyorum. Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum. İlk görüşmemi yaptım. Kendisi bana tasarım yaptı, gösterdi. Aşağı yukarı bunun gibi olur dedi. Ben de kendi beğendiğim tarzı tarif ettim. Senin istediğini not ettim dedi. 1 saatten az sürdü muayene artı görüşme. Şimdi burnum nasıl olacak bilmiyorum. Kendisine güvenmekle birlikte, göreceli bir şey olduğu için merak ediyorum. Sen bu süreci nasıl yaşadın, paylaşabilir misin?

DilayOnur nerelerdesin? 1 yıl oldu. Memnun kaldın mı sonuçtan? Çok merak ediyorum. Burnun tasarımı, ne olacağı ile ilgili yaşadığın kaygıları ben de şimdi yaşıyorum. Benim de çok yakında ameliyatım var Göksel beye.

iyi günler kusura bakmayın yaklaşık 1 haftadır foruma giremiyorum. Şimdi bir kaç doktor seçeneğinden 2 ye düşmüş durumdayım. Bir aile dostumuz bir kaç yıl once burun ameliyatı olmuş, bu hafta sonu onun doktoru ile görüşmeye gidiyorum. sonraki hafta içinde Abdulkadir beyden randevu alacam. Randevuda nelere dikkat etmeliyim neler sormalıyım bana yardımcı olurmusunuz. Heycandan bazı şeyleri sormayı unutmaktan korkuyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Bence önce doktorun samimiyetinden emin olmalısın bu hangi doktor olursa olsun ameliyatın bittikten sonra 1 yıl geçsede senin kontrolünü yapıp derdini Sabırla dinleyebilecek mi bu çok önemli,
Ikinci olarak muayene gitmeden ne istediğine iyice karar ver kararsız kesinlikle gitme kendinden emin olmalısın ne istediğini bilmelisin .sonra bütün işi doktora bırak bence o anlatsın sen dinle he birde burun çalışması çok önemli onu mutlaka yaptır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar muayene tarihine kadar aklıma gelirse yazarım sana

Kızlar abdülkadir bey ile dün görüştüm hani daha ameliyat olamadığım için cerrahlığı için bişey diyemem ama insanlığı konusunda şapka çıkartırım. O ne tatlılık o ne samimiyet böyle hani çok sevdim anlatamıyorum o kadar ilgilendi cana yakın davrandıki işte dedim sonunda işini ve hastasını seven para olarak görmeyen bir doktor buldum. Bir tasarım yaptı gram değiştirme isteği duymadım daha iyisi şamda kayısı :) umarım ameliyat sonucuda böyle güzel geçerde daha güzel şeyler yazarım. Dualarınızı bekliyorum 26 mart ameliyat :)

canım benim kaşlarımda kontürü var,kalıcı makyaj:) aynı zamanda botox yaptırıyorum ya ,kaz ayaklarına yapıyor göksel bey belki kaşım kalıyor olabilir etkisi vardır diye düşünüyorum canım çok tşk ederim:)

Merhaba ecemali. Göz altı dolgusunu tekrar yaptırdın mı? Ben de Göksek Beye yaptırmak istiyorum. nasıl sonuçtan memnun kaldın mı? Ve, neden ikinciye ihtiyaç duyuyorsun?
yok tekrar yaptırmadım,göz altı dolgusununda süresi var aynen diğer dolgular gibi,
ben kalıcı bir çözüm istiyorum onun içinde henüz erken olduğunu söyledi göksel bey
şimdilik botox vs ile idare ediyorum

merhaba arkadaşlar neredeyse 1yıl oldu ameliyatımın üzerinden sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu durum hem pskolojk hemde fiziki olarak paha biçilemez burun ameliyatı hem çok önemli ve insanı çok tedirgin eden bir süreç bu süreci göksel beyle beraber atlattığım için gerçekten çok şanslı hissediyorum ameliyat olmayı düşünen ki benim kadar takıntılı olan arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla operasyona girebilirler ki zaten ilk muayenede bütün korkularınızı atıyorsunuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…