Burun Estetiği Hasta Yorumları

Gecmiş olsun canım, geçmişte zaten gerçekten zor bir süreç ve sonuç ister olumlu ister olumsuz olsun insanı hayatı boyunca etkiliyor
Göksel beyin revizyon olmuş mutlu hastalarından biriyim
Geçenlerde 20 sene once ki resmime bakıyordum ve burnum dikkatimi çekti
Yüzüme hiç yakışmıyormuş, şu an ki halimi görünce çok şükür diyorum

Canim Goksel bey oyle guzel inceleyip tasarluyir ki zaten soyleyecek birsey bulamiyorsun. Ameliyat sonucu da guzel olacak muhakkak. Fatkli bir sonucla karsilasmadim henuz :)

Geçmiş olsun canım. Resimlerini yayınlasana merak ettim burnunu.

Canim Goksel bey oyle guzel inceleyip tasarluyir ki zaten soyleyecek birsey bulamiyorsun. Ameliyat sonucu da guzel olacak muhakkak. Fatkli bir sonucla karsilasmadim henuz :)
İnş sonuçlarda memnun ederde bende sizin gibi keyifle paylaşırım burnumu :)

Botox

Botox ve dolgıya devam:))
Merhaba göz altım için ışık dolguyu araştırırken Fatih Dağdelen ismine denk geldim. Bu çarşamba Muayene olucam. Fatih bey ya da ışık dolgusu hakkında tecrübe edinen var mı? Uygulama sonrası hiçbir sıkıntı olmadığı söyleniyor uygulatan varsa tecrübelerini dinlemek isterim.

kesinlikle canım yaşam kalitesini etkiliyor ufacık bir oynama bile daha mutlu günler dilerim :)

ben göksel beye 1,5 sene önce ışık dolgusu yaptırdım gayette memnun kaldım sıkıntı yaşamadım,
öneririm,aydınlık veriyor ve ince çizgileri açıyor

Canım doktor bey senin sorman gereken herşeyi söyler zaten. Birşey sormana pek gerek kslmaz. Kendisi işinin ehlidir. Gerçi sen yazalı uzun zaman olmuş. Muayeneye gitmiş bile olabilirsin. Gittim ni :)))

kızlar burnum daha 4. ayda ve gayet iyi oturdu çok da hoş görünüyor. burnumun ucundaki ödem göksel bey'in yaptığı bir iğne sayesinde iniverdi. geçici bir iki ödem görüntüsü dışında tam istediğim gibi zarif bir burnum var şu an. bakalım 6ay ve 1yıl sonra neler olacak.

kendisine doktor arayanlara da şunu söyleyeyim, ödemler yüzünden en kötü hisettiğim anda doktorum bana tüm özgüveni ile 'merak etme 1yıl sonra hala bunu düşünüyorsan bir çaresine bakarız' diyerek hep destek oldu. burun gibi iyileşmesi ve oturması uzun sürebilen bir operasyonda bir doktordan bekleyebileceğiniz en önemli özellik bence bu.

ameliyattan sonra haftalarca acı çeken, nefes alamayan, suratının ortasına başkasının güzel burnu vidalanmış gibi insanları duydukça ve gördükçe ne kadar iyi bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. şanslıyım.

merak edenler özel mesaj atarsa fotoğraflarımı seve seve paylaşırım...

Canım doktor bey senin sorman gereken herşeyi söyler zaten. Birşey sormana pek gerek kslmaz. Kendisi işinin ehlidir. Gerçi sen yazalı uzun zaman olmuş. Muayeneye gitmiş bile olabilirsin. Gittim ni :)))
merhaba abdulkadir beyin yaptığı çene ameliyatlarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim.Nasıl bi süreç acaba iyileşmesi çok uzun sürüyormu?

Canim bana ozelden fotograflarinin oncesi ve sonrasini atman mumkun mu cok tsk ederim simdiden ilgin icin

Hayir canim. Iyilesmesi uzun surmuyor. kemik kesilirse uzun suruyormus. Brnde oyle birsey yok
peki sadece çene ameliyatı yaparsa ne kadara yapılıyor..çene törpüleme gibi bi işlemmi yapıyor yani ve siz ne kadar sürede iyileştiniz..
burun ameliyatına göre çok daha zordur heralde..beslenmeden tutunda evde kalacağınız süreye kadar..benim çenemin bi tarafı daha çıkıkmış gibi geliyor alnım daha geride ve sadece törpületmek istiyorum.

burda da paylaşabilirsin, geçmiş olsun canım

Canim inan torpuletmeyi bilmiyorum. Onu doktor beyin asistanini arayip bi sor istersen. Benim yaptirdigim islem cok baska. Benim sislik vs inmesi burundan daha once oldu. 10 gun sonra ise baslamistim. Sadece 3-4 gun sivi tukettim. Ama torpuleme gibi bir islem yapilir mi, yapilabiliyorsa iyilesme sureci nedir inan hicbir fikrim yok.

1-2 ay sıvı tüketmek gerek diye okumuştum çene ameliyatında...demekki herkeste durum farklı olabiliyor..

Zyk78 , canım çene ameliyatında senin resimlerine baktım çenen çok gerideymiş, şu an ki haline nasıl geldi? Protez mi var?

Zyk78 , canım çene ameliyatında senin resimlerine baktım çenen çok gerideymiş, şu an ki haline nasıl geldi? Protez mi var?
Evet çok gerideymiş. ben de resimlere bakınca farkediyorum. Silikon var canım.
Düşünsene sadece burun ameliyatı olsaydım. Sonucu gözünde canlandırabiliyor musun? Kesinlikle bu kadar başarılı olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…