- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.961
1-2 ay sıvı tüketmek gerek diye okumuştum çene ameliyatında...demekki herkeste durum farklı olabiliyor..
Canım doktor bey senin sorman gereken herşeyi söyler zaten. Birşey sormana pek gerek kslmaz. Kendisi işinin ehlidir. Gerçi sen yazalı uzun zaman olmuş. Muayeneye gitmiş bile olabilirsin. Gittim ni :)))
gittim , hatta muaynanaede sıramın gelmesini beklerken kontrole gelen hastalarıyla sohbet ettim,burunları 1 ay olmasına rağmen çok güzeldi hep iyi yorumlarda bulundular doktor bey için sonra nihayetinde bana sıra geldiCanım doktor bey senin sorman gereken herşeyi söyler zaten. Birşey sormana pek gerek kslmaz. Kendisi işinin ehlidir. Gerçi sen yazalı uzun zaman olmuş. Muayeneye gitmiş bile olabilirsin. Gittim ni :)))
Acaba resimleri nasil görebiliyoruzGeçmiş olsun canım. Resimlerini yayınlasana merak ettim burnunu.
Resimlere nasil bakabiliyoruz.dr .goksel beyi düşünüyorumkızlar burnum daha 4. ayda ve gayet iyi oturdu çok da hoş görünüyor. burnumun ucundaki ödem göksel bey'in yaptığı bir iğne sayesinde iniverdi. geçici bir iki ödem görüntüsü dışında tam istediğim gibi zarif bir burnum var şu an. bakalım 6ay ve 1yıl sonra neler olacak.
kendisine doktor arayanlara da şunu söyleyeyim, ödemler yüzünden en kötü hisettiğim anda doktorum bana tüm özgüveni ile 'merak etme 1yıl sonra hala bunu düşünüyorsan bir çaresine bakarız' diyerek hep destek oldu. burun gibi iyileşmesi ve oturması uzun sürebilen bir operasyonda bir doktordan bekleyebileceğiniz en önemli özellik bence bu.
ameliyattan sonra haftalarca acı çeken, nefes alamayan, suratının ortasına başkasının güzel burnu vidalanmış gibi insanları duydukça ve gördükçe ne kadar iyi bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. şanslıyım.
merak edenler özel mesaj atarsa fotoğraflarımı seve seve paylaşırım...
canım profilimden resimlerimi görebilirsin. sanıyorum takip etmeye başlaman yeterli.Acaba resimleri nasil görebiliyoruz
bende dr.goksel i dusunuyorum.
perisu geçmiş olsun canım. ben de aynı şekilde muayeneye gitmiş ve çene ameliyatı olmam gerektiğini de duyunca şaşırmıştım ama aslında çok da iyi olmuş çünkü çene ameliyatı olmasam istediğim sonucu alamayacaktım. İnsan estetik ameliyat olmadan önce burnunu yaptırınca tamamen değişeceğini hayal ediyor ama yüzdeki simetri sağlanamazsa öyle çok da beklenen değişiklik olmuyor. bu sebeple doktor bey ne önerdiyse kabul etmemezlik yapma. resimlerini çekip, üzerinde çalışma yaptıysa zaten çene olmadan nasıl sonuç alacağını görmüşsündür.gittim , hatta muaynanaede sıramın gelmesini beklerken kontrole gelen hastalarıyla sohbet ettim,burunları 1 ay olmasına rağmen çok güzeldi hep iyi yorumlarda bulundular doktor bey için sonra nihayetinde bana sıra geldi
dinleyen ve standart cevpalar vermeyen biri abdülkadir bey,benim çenem de çok geride olduğundan burnum çok ön planda dikkat çekiyormuş burun +çene dedi ben şok oldum bana göre hep sorun burundu çünkü
biraz düşünmek ve çene +burun olan arkadaşlardan fikirlerini almak istiyorum,
zor mu burun+çene
Takip etmeyi bilmiyorum:)canım profilimden resimlerimi görebilirsin. sanıyorum takip etmeye başlaman yeterli.
aynen ya burun ve çene birlikte olmasaydı sadece burun olsaydı bu kadar başarılı olmazdı iyi ki göksel bey çeneyide yapmış canım:)Evet çok gerideymiş. ben de resimlere bakınca farkediyorum. Silikon var canım.
Düşünsene sadece burun ameliyatı olsaydım. Sonucu gözünde canlandırabiliyor musun? Kesinlikle bu kadar başarılı olmazdı.
Buldun sanırım nasıl takip edildiğini :)Takip etmeyi bilmiyorum:)
Kesinlikle öyle ecemali :) Ya Göksel Bey ile karşılaşmasaydım, düşünemiyorum.aynen ya burun ve çene birlikte olmasaydı sadece burun olsaydı bu kadar başarılı olmazdı iyi ki göksel bey çeneyide yapmış canım:)
Sen muhteşem bir örneksin ama bazı yip burunlardan çok korkuyorum öle olursa diye şimdi fotoğraflar bulup gidicem tekrar ameliyattan önce böle olmasın diye işin kötü tarafı bi tane buldum en korktuğum tip göksel beyin hastası çıktı üçbüçuk atıorumGüzel olacağına şüphem yok canım. Tecrübe ile sabit :))
ben eski burnumu cidden unutmuşum biliyormusun?Kesinlikle öyle ecemali :) Ya Göksel Bey ile karşılaşmasaydım, düşünemiyorum.
Abdulkadir Goksel i kadinlar klubu vasitasi ile buldum, ne kadar tesekkur etsem azdir diyerek, forumlara yazmaya baslama karari aldim. Karma haha benimde birilerine iyiligim dokunsun istedim. Dunyanin en tatli, en muthis doktorudur kendisi. Yaptigi her burunda kisinin yuzu ile uyumlu, sahsina munhasirdir bence. Ben ameliyat olali 3 ay oldu,hala burnum sis ama yinede cok begeniyorum cok zordu ilk gunler ama suanda iyi ki diyorum. Doktoruma ne kadar tesekkur etsem azdir.
Canım Goksel beye istediğin burnu gösterirsen isteğine göre yapacaktır. Korkmana gerek yok bence :)Sen muhteşem bir örneksin ama bazı yip burunlardan çok korkuyorum öle olursa diye şimdi fotoğraflar bulup gidicem tekrar ameliyattan önce böle olmasın diye işin kötü tarafı bi tane buldum en korktuğum tip göksel beyin hastası çıktı üçbüçuk atıorum
Aynı durum benim için de geçerli canım :)ben eski burnumu cidden unutmuşum biliyormusun?
resimlerimi gördüğümde hiç kendimle bağdaştıramıyorum
sanırsın ki bu burunla doğdum:)
2 yıldır tanıştığım arkadaşlarım geçen gün ameliyat olduğumu duyunca şok oldu. Beni yeni burnumla tanıdılar ve eski halimi gösterince inanamadılar. Aynı durum bende de geçerli. Yasasın doktorumuz :)Ben daha gecen kendi kendime sanki bu burunla dogmusum gibi hissediyorum oyle alistim diyordum. Zaten surat ifadem hic degismedi ameliyattan sonra. Hatta beni hic tanimayan insanlar ya senin burnun ne guzel diyorlar. Ben sasiriyorum acaba anladilar mi diye, ameliyat oldum diyorum, aa inanmiyorum ben dogal sanmistim cidden inanilmaz diyorlar. Yasasin Dr. Goksel <3
2 yıldır tanıştığım arkadaşlarım geçen gün ameliyat olduğumu duyunca şok oldu. Beni yeni burnumla tanıdılar ve eski halimi gösterince inanamadılar. Aynı durum bende de geçerli. Yasasın doktorumuz :)[/Q
hoşgeldin aramıza canımAbdulkadir Goksel i kadinlar klubu vasitasi ile buldum, ne kadar tesekkur etsem azdir diyerek, forumlara yazmaya baslama karari aldim. Karma haha benimde birilerine iyiligim dokunsun istedim. Dunyanin en tatli, en muthis doktorudur kendisi. Yaptigi her burunda kisinin yuzu ile uyumlu, sahsina munhasirdir bence. Ben ameliyat olali 3 ay oldu,hala burnum sis ama yinede cok begeniyorum cok zordu ilk gunler ama suanda iyi ki diyorum. Doktoruma ne kadar tesekkur etsem azdir.
Umarım tatlım sizin gibi keyifli güzel burunlu güzel bi hatun olurum :) dualarınızı eksik etmeyin. Bu ayın 26 sında ameliyatım. Çok az kaldı.Canım Goksel beye istediğin burnu gösterirsen isteğine göre yapacaktır. Korkmana gerek yok bence :)
çok güzel olacaksın ben eminim şahsen canımUmarım tatlım sizin gibi keyifli güzel burunlu güzel bi hatun olurum :) dualarınızı eksik etmeyin. Bu ayın 26 sında ameliyatım. Çok az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?