Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canım doktor bey senin sorman gereken herşeyi söyler zaten. Birşey sormana pek gerek kslmaz. Kendisi işinin ehlidir. Gerçi sen yazalı uzun zaman olmuş. Muayeneye gitmiş bile olabilirsin. Gittim ni :)))
Canım doktor bey senin sorman gereken herşeyi söyler zaten. Birşey sormana pek gerek kslmaz. Kendisi işinin ehlidir. Gerçi sen yazalı uzun zaman olmuş. Muayeneye gitmiş bile olabilirsin. Gittim ni :)))
gittim , hatta muaynanaede sıramın gelmesini beklerken kontrole gelen hastalarıyla sohbet ettim,burunları 1 ay olmasına rağmen çok güzeldi hep iyi yorumlarda bulundular doktor bey için sonra nihayetinde bana sıra geldi
dinleyen ve standart cevpalar vermeyen biri abdülkadir bey,benim çenem de çok geride olduğundan burnum çok ön planda dikkat çekiyormuş burun +çene dedi ben şok oldum bana göre hep sorun burundu çünkü
biraz düşünmek ve çene +burun olan arkadaşlardan fikirlerini almak istiyorum,
zor mu burun+çene

Resimlere nasil bakabiliyoruz.dr .goksel beyi düşünüyorum

perisu geçmiş olsun canım. ben de aynı şekilde muayeneye gitmiş ve çene ameliyatı olmam gerektiğini de duyunca şaşırmıştım ama aslında çok da iyi olmuş çünkü çene ameliyatı olmasam istediğim sonucu alamayacaktım. İnsan estetik ameliyat olmadan önce burnunu yaptırınca tamamen değişeceğini hayal ediyor ama yüzdeki simetri sağlanamazsa öyle çok da beklenen değişiklik olmuyor. bu sebeple doktor bey ne önerdiyse kabul etmemezlik yapma. resimlerini çekip, üzerinde çalışma yaptıysa zaten çene olmadan nasıl sonuç alacağını görmüşsündür.
Çene ameliyatı zor bir ameliyat değil. ilk birkaç gün sıvı gıdalar tüketmeye gayret ediyorsun. sonrasında yavaş yavaş katıya geçiliyor. Öyle ağrı sızı olmuyor hatırladığım kadarıyla. ilk zamanlar öyle ağzını açıp elma falan ısırmıyorsun. ben çok rahat ettim. soracağın soru olursa birebir yaşayan biri olarak yardıma hazırım canım. Ameliyat günü aldın mı peki?

Evet çok gerideymiş. ben de resimlere bakınca farkediyorum. Silikon var canım.
Düşünsene sadece burun ameliyatı olsaydım. Sonucu gözünde canlandırabiliyor musun? Kesinlikle bu kadar başarılı olmazdı.
aynen ya burun ve çene birlikte olmasaydı sadece burun olsaydı bu kadar başarılı olmazdı iyi ki göksel bey çeneyide yapmış canım:)

Güzel olacağına şüphem yok canım. Tecrübe ile sabit :))
Sen muhteşem bir örneksin ama bazı yip burunlardan çok korkuyorum öle olursa diye şimdi fotoğraflar bulup gidicem tekrar ameliyattan önce böle olmasın diye işin kötü tarafı bi tane buldum en korktuğum tip göksel beyin hastası çıktı üçbüçuk atıorum

Abdulkadir Goksel i kadinlar klubu vasitasi ile buldum, ne kadar tesekkur etsem azdir diyerek, forumlara yazmaya baslama karari aldim. Karma haha benimde birilerine iyiligim dokunsun istedim. Dunyanin en tatli, en muthis doktorudur kendisi. Yaptigi her burunda kisinin yuzu ile uyumlu, sahsina munhasirdir bence. Ben ameliyat olali 3 ay oldu,hala burnum sis ama yinede cok begeniyorum cok zordu ilk gunler ama suanda iyi ki diyorum. Doktoruma ne kadar tesekkur etsem azdir.

Ben daha gecen kendi kendime sanki bu burunla dogmusum gibi hissediyorum oyle alistim diyordum. Zaten surat ifadem hic degismedi ameliyattan sonra. Hatta beni hic tanimayan insanlar ya senin burnun ne guzel diyorlar. Ben sasiriyorum acaba anladilar mi diye, ameliyat oldum diyorum, aa inanmiyorum ben dogal sanmistim cidden inanilmaz diyorlar. Yasasin Dr. Goksel <3

Canım Goksel beye istediğin burnu gösterirsen isteğine göre yapacaktır. Korkmana gerek yok bence :)

2 yıldır tanıştığım arkadaşlarım geçen gün ameliyat olduğumu duyunca şok oldu. Beni yeni burnumla tanıdılar ve eski halimi gösterince inanamadılar. Aynı durum bende de geçerli. Yasasın doktorumuz :)

Canım Goksel beye istediğin burnu gösterirsen isteğine göre yapacaktır. Korkmana gerek yok bence :)
Umarım tatlım sizin gibi keyifli güzel burunlu güzel bi hatun olurum :) dualarınızı eksik etmeyin. Bu ayın 26 sında ameliyatım. Çok az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…