Burun Estetiği Hasta Yorumları

Alm cnm, burnundan memnun musun die sorucaktm.. Abdulkadir beyle grşmeyi dşnüorum da ben de..

Alm cnm, burnundan memnun musun die sorucaktm.. Abdulkadir beyle grşmeyi dşnüorum da ben de..

Bende Dr. Abdulkadir Goksel e ameliyat oldum 3 ay oldu. Amerliyatima en karsi cikanlar bile simdi bana ya nasil bir doktormus bu boyle, sen hic estetik estetik durmuyorsun harika bir burun cok dogal diyorlar. Bende cok memnunum.

Lutfen korkma Abdulkadir Goksel'e guven, en iyisini dusun, pozitis dusunce cok onemli. Hersey cok guzel olacak eminim :)
ben de ikincisini Göksel bey e oldum ve çok şükür ikide kaldı:)
İnsanın sesi kısılırmı bide bugün sesim kısıldı. Zangır zangır titriyorum. Yarın son bir görüşme yapıcaz. Bir ton foto baskı yaptım hangisi gibi olcak hangisi hibi asla olmaz nolur gösterin dicem. Çok beklenti ile girip tekrar mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Benim için dua edermisiniz. Son iki gün

Ben Goksel beyin mucizeler yarattigi burunlar biliyorum, emin ellerdesin.

İlk ameliyat ücreti ne oluyor muaynanesl nerede ve hangi hastanede yapıyor acaba amelitatlari

Muayenehanesi Bagdat Caddesi Kadikoy'dedir. Ben ameliyatimi Altunizade Academic Hospital'da oldum. Bir hastahane daha var anlasmali oldugu. Fiyatlari ise size yapilacak isleme gore degismekte ama ortalama 7-8bin TL civari. Isterseniz Facebook veya Instagram sayfalarindan hastalari ile olan fotograflarina bakabilirsiniz. Doktor seciminizde basarilar diliyorum.

dualarım seninle canım
beklentin güzel ve sağlıklı burun olsun
bu beklentin emin ol doktorumuzla paralellik gösteriyor
herşey çok güzel olacak:)

dualarım seninle canım
beklentin güzel ve sağlıklı burun olsun
bu beklentin emin ol doktorumuzla paralellik gösteriyor
herşey çok güzel olacak:)
Canım şimdiden geçmiş olsun sana. Yureğini serin tut. Biraz sabırla herşey guzel olacak eminim. Sanırım ameliyatın yarın olacak. Bol şans şimdiden :)))
Evet yarın ameliyat olucak kızlar çok hryecanlıyım kalbim sıkışıyor vallahi. İnstagramada ekledi bizim fotomuzu :)

güzel buruna az kaldı desene,ben de gördüm instagramda dualarım seninle herşey güzel olacak canım
Canm çıktım altı saat srmüş. Tek derdim şu suratımdaki dondum yaaa. Yoksa wc bile gidebiliyorum maşallah. İki yerden kıkırdak aldılar umarım iyi olur sonuç

Canm çıktım altı saat srmüş. Tek derdim şu suratımdaki dondum yaaa. Yoksa wc bile gidebiliyorum maşallah. İki yerden kıkırdak aldılar umarım iyi olur sonuç
acliktan olmussundur ben asiri halsizdim ameliyat sonrasi, bir de ac .hatirliyorum bana yemek getiriiiiiin noluuurrrr cok aciktim beeeeen diye agliyordum hahah. O hiloterm sogutucuyu ben cikariyordum annem taktiriyordu hihi ameliyat sonrasi cekilmez bir insanmisim icimden bir canavar cikti resmen. Cok gecmis olsun tekrar, aramiza hosgeldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…