- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.981
Alm cnm, burnundan memnun musun die sorucaktm.. Abdulkadir beyle grşmeyi dşnüorum da ben de..Abdulkadir bey'in bandajı burnunda hastasıyım :)) dün ameliyat oldum. Hatta bir konu açtım orada anlattım yaşadıklarımı.. tek sorunum ve takımtım oradada yazdığım gibi burun deliklerim çok havada görünüyor hep böylemi kalıcaklar kızlar korkuyorum.
Bir an once bitsin gitsin insallah canim. Ameliyat sonrasi 10 gunu atlattijtan sonrasi cok keyifli inanUmarım tatlım sizin gibi keyifli güzel burunlu güzel bi hatun olurum :) dualarınızı eksik etmeyin. Bu ayın 26 sında ameliyatım. Çok az kaldı.
Alm cnm, burnundan memnun musun die sorucaktm.. Abdulkadir beyle grşmeyi dşnüorum da ben de..
Bir an once bitsin gitsin insallah canim. Ameliyat sonrasi 10 gunu atlattijtan sonrasi cok keyifli inan
Valla kızlar çoooook korkuyorum ya. Üçüncü ameliyatım olucak. Elim ayağım buz kesiyorçok güzel olacaksın ben eminim şahsen canım
Lutfen korkma Abdulkadir Goksel'e guven, en iyisini dusun, pozitis dusunce cok onemli. Hersey cok guzel olacak eminim :)Valla kızlar çoooook korkuyorum ya. Üçüncü ameliyatım olucak. Elim ayağım buz kesiyor
ben de ikincisini Göksel bey e oldum ve çok şükür ikide kaldı:)Valla kızlar çoooook korkuyorum ya. Üçüncü ameliyatım olucak. Elim ayağım buz kesiyor
Lutfen korkma Abdulkadir Goksel'e guven, en iyisini dusun, pozitis dusunce cok onemli. Hersey cok guzel olacak eminim :)
İnsanın sesi kısılırmı bide bugün sesim kısıldı. Zangır zangır titriyorum. Yarın son bir görüşme yapıcaz. Bir ton foto baskı yaptım hangisi gibi olcak hangisi hibi asla olmaz nolur gösterin dicem. Çok beklenti ile girip tekrar mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Benim için dua edermisiniz. Son iki günben de ikincisini Göksel bey e oldum ve çok şükür ikide kaldı:)
İnsanın sesi kısılırmı bide bugün sesim kısıldı. Zangır zangır titriyorum. Yarın son bir görüşme yapıcaz. Bir ton foto baskı yaptım hangisi gibi olcak hangisi hibi asla olmaz nolur gösterin dicem. Çok beklenti ile girip tekrar mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Benim için dua edermisiniz. Son iki gün
Bİr mucizese ben olurum inşBen Goksel beyin mucizeler yarattigi burunlar biliyorum, emin ellerdesin.
Bİr mucizese ben olurum inş
çok teşekkür ederimBenim hic suphem yok!!
İlk ameliyat ücreti ne oluyor muaynanesl nerede ve hangi hastanede yapıyor acaba amelitatlari
dualarım seninle canımİnsanın sesi kısılırmı bide bugün sesim kısıldı. Zangır zangır titriyorum. Yarın son bir görüşme yapıcaz. Bir ton foto baskı yaptım hangisi gibi olcak hangisi hibi asla olmaz nolur gösterin dicem. Çok beklenti ile girip tekrar mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Benim için dua edermisiniz. Son iki gün
Canım şimdiden geçmiş olsun sana. Yureğini serin tut. Biraz sabırla herşey guzel olacak eminim. Sanırım ameliyatın yarın olacak. Bol şans şimdiden :)))çok teşekkür ederim
dualarım seninle canım
beklentin güzel ve sağlıklı burun olsun
bu beklentin emin ol doktorumuzla paralellik gösteriyor
herşey çok güzel olacak:)
Evet yarın ameliyat olucak kızlar çok hryecanlıyım kalbim sıkışıyor vallahi. İnstagramada ekledi bizim fotomuzu :)Canım şimdiden geçmiş olsun sana. Yureğini serin tut. Biraz sabırla herşey guzel olacak eminim. Sanırım ameliyatın yarın olacak. Bol şans şimdiden :)))
Sımdı gördüm fotonuzu. Maşallah ne çok fotoğraf toplamışsın öyle :)Evet yarın ameliyat olucak kızlar çok hryecanlıyım kalbim sıkışıyor vallahi. İnstagramada ekledi bizim fotomuzu :)
güzel buruna az kaldı desene,ben de gördüm instagramda dualarım seninle herşey güzel olacak canımEvet yarın ameliyat olucak kızlar çok hryecanlıyım kalbim sıkışıyor vallahi. İnstagramada ekledi bizim fotomuzu :)
Canm çıktım altı saat srmüş. Tek derdim şu suratımdaki dondum yaaa. Yoksa wc bile gidebiliyorum maşallah. İki yerden kıkırdak aldılar umarım iyi olur sonuçgüzel buruna az kaldı desene,ben de gördüm instagramda dualarım seninle herşey güzel olacak canım
acliktan olmussundurCanm çıktım altı saat srmüş. Tek derdim şu suratımdaki dondum yaaa. Yoksa wc bile gidebiliyorum maşallah. İki yerden kıkırdak aldılar umarım iyi olur sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?