- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.001
ooooo geçmiş olsun canım bayağı detaylı bir ameliyatmış heycanlandığın kadar varmış,o buz maskesini hastanaede kaldığın müddetçe kullanmalısın.morşuğa şişliğe iyi geliyor,iyi sonuç alırsın canım çok merak ettim şimdi burnunu:)Canm çıktım altı saat srmüş. Tek derdim şu suratımdaki dondum yaaa. Yoksa wc bile gidebiliyorum maşallah. İki yerden kıkırdak aldılar umarım iyi olur sonuç
acliktan olmussundurben asiri halsizdim ameliyat sonrasi, bir de ac .hatirliyorum bana yemek getiriiiiiin noluuurrrr cok aciktim beeeeen diye agliyordum hahah. O hiloterm sogutucuyu ben cikariyordum annem taktiriyordu hihi ameliyat sonrasi cekilmez bir insanmisim icimden bir canavar cikti resmen. Cok gecmis olsun tekrar, aramiza hosgeldin
Hiç çıkarmadım morarmasın diye :) ama popom o kadar acıyoki yatamıyorm sedyeden ve ameliyatın uzun sürmesinden kaynaklı sanırım :) ben suuuu diye öldüm bide çok üşümüşüm zangır zangır titremişim dişlerim çok acıo :) ama umarım değer yaa. Çok korkuyla bekliyorum.ooooo geçmiş olsun canım bayağı detaylı bir ameliyatmış heycanlandığın kadar varmış,o buz maskesini hastanaede kaldığın müddetçe kullanmalısın.morşuğa şişliğe iyi geliyor,iyi sonuç alırsın canım çok merak ettim şimdi burnunu:)
ama canımcım çok uzun sürmüş ameliyat gayet normal yanii sonu güzel olsun hala hastanedemisinHiç çıkarmadım morarmasın diye :) ama popom o kadar acıyoki yatamıyorm sedyeden ve ameliyatın uzun sürmesinden kaynaklı sanırım :) ben suuuu diye öldüm bide çok üşümüşüm zangır zangır titremişim dişlerim çok acıo :) ama umarım değer yaa. Çok korkuyla bekliyorum.
canım çok geçmiş olsun. Ameliyatın çok uzun sürmüş. Bir de 2 yerden kıkırdak alındı demişsin. Burnun yeniden inşa edilmiş o zaman senin :) Korku ile değil, sabırla bekle bence :) çünkü zaten güzel olacak. sadece görevin burnuna iyi bakmak olsun. kaldı ki sen zaten bizden daha tecrübelisin bu konuda 2 kere daha önce ameliyat olmuş biri olarak :) güzel haberlerini bekliyoruz. Doktorumuzun sihirli ellerinden çıkıp, aramıza hoşgeldin :))Hiç çıkarmadım morarmasın diye :) ama popom o kadar acıyoki yatamıyorm sedyeden ve ameliyatın uzun sürmesinden kaynaklı sanırım :) ben suuuu diye öldüm bide çok üşümüşüm zangır zangır titremişim dişlerim çok acıo :) ama umarım değer yaa. Çok korkuyla bekliyorum.
ama canımcım çok uzun sürmüş ameliyat gayet normal yanii sonu güzel olsun hala hastanedemisin
nerde oldun ameliyat
Academic hospitalde oldum. Çıktım otelimdeyim şimdi. Hala popomun üstüne yatamıorum kulağım ayrı ağrıo göğsüm ayrı burnum ayrı ama en çok popom acıo uyumak istiyorum uyuyamıorum. Evet sıfırdan yapılanmış Doktor bey normalde yarı yarıya derim burunlara ama seninki benim dedi :)canım çok geçmiş olsun. Ameliyatın çok uzun sürmüş. Bir de 2 yerden kıkırdak alındı demişsin. Burnun yeniden inşa edilmiş o zaman senin :) Korku ile değil, sabırla bekle bence :) çünkü zaten güzel olacak. sadece görevin burnuna iyi bakmak olsun. kaldı ki sen zaten bizden daha tecrübelisin bu konuda 2 kere daha önce ameliyat olmuş biri olarak :) güzel haberlerini bekliyoruz. Doktorumuzun sihirli ellerinden çıkıp, aramıza hoşgeldin :))
ilk 3-4 gun biraz zor ama sonrasi buyuk mutlulukAcademic hospitalde oldum. Çıktım otelimdeyim şimdi. Hala popomun üstüne yatamıorum kulağım ayrı ağrıo göğsüm ayrı burnum ayrı ama en çok popom acıo uyumak istiyorum uyuyamıorum. Evet sıfırdan yapılanmış Doktor bey normalde yarı yarıya derim burunlara ama seninki benim dedi :)
çok emek vermiş baksana 6 saat ne demek ya,Academic hospitalde oldum. Çıktım otelimdeyim şimdi. Hala popomun üstüne yatamıorum kulağım ayrı ağrıo göğsüm ayrı burnum ayrı ama en çok popom acıo uyumak istiyorum uyuyamıorum. Evet sıfırdan yapılanmış Doktor bey normalde yarı yarıya derim burunlara ama seninki benim dedi :)
Academic hospitalde oldum. Çıktım otelimdeyim şimdi. Hala popomun üstüne yatamıorum kulağım ayrı ağrıo göğsüm ayrı burnum ayrı ama en çok popom acıo uyumak istiyorum uyuyamıorum. Evet sıfırdan yapılanmış Doktor bey normalde yarı yarıya derim burunlara ama seninki benim dedi :)
ilk 3-4 gun biraz zor ama sonrasi buyuk mutluluk
çok emek vermiş baksana 6 saat ne demek ya,
kulaktan yağ dokusu almıştı benden de ağrı yapmıştı canım
1 kaç güne popo ağrında geçer canım kuyruk sokumu tarafı acıyordur 6 saat sırt üstü yattın ya
Birazcık yüzüm şişti. Morarmadım ama popomun ağrısı geçti en azından uyuyabiliyorum bir saatte olsa. Valla baya uğraşmış ımarım bende bunca acıya karşılık çok güzel bir sonuç alırımda hiç hatırlamam bu günleriNasilsin? hersey yolunda mi? :)
Hanımlar merhaba ben 7 gün önce revizyon oldum 3.kez ve sonuç intihar noktasındayım çünkü tek kuruşum kalmadı ve burnum yüzümü komple değiştirdi acayip kötü ifade verdi yüzüme.üstü inceltti alttan bombe oldu kanatlar kalktı yamuk duruyo bide napabilirim 1haftam oldu doktor bakarız geçebilir şişlik diyo ama güvenim kalmadı napabilirim kim düzeltir bunu
Birazcık yüzüm şişti. Morarmadım ama popomun ağrısı geçti en azından uyuyabiliyorum bir saatte olsa. Valla baya uğraşmış ımarım bende bunca acıya karşılık çok güzel bir sonuç alırımda hiç hatırlamam bu günleri
Benim doktorum 20 günlük revizyon burnumu yine revizyona soktu oluyo demekki ama şikayet edip üsteleyince yapıyolar ötekisi işlerine gelmiyo bi yıl bekle diyolar.ikinci revizyon iki yıl beklenmişti üçüncü 20 gün geçmeden olduYanilmiyorsam ameliyat olduktan sonra 1 sene gecene kadar revizyon yapilamiyor. Beklemekten baska care yok sanirim. Sislerinin inmesini bekle, eger bu surecte memnuniyetsizligin devam ederse sonra revizyon olursun yine. Cok gecmis olsun
Hangi doktor yaptı burnunuBenim doktorum 20 günlük revizyon burnumu yine revizyona soktu oluyo demekki ama şikayet edip üsteleyince yapıyolar ötekisi işlerine gelmiyo bi yıl bekle diyolar.ikinci revizyon iki yıl beklenmişti üçüncü 20 gün geçmeden oldu
Benim doktorum 20 günlük revizyon burnumu yine revizyona soktu oluyo demekki ama şikayet edip üsteleyince yapıyolar ötekisi işlerine gelmiyo bi yıl bekle diyolar.ikinci revizyon iki yıl beklenmişti üçüncü 20 gün geçmeden oldu
Birazcık yüzüm şişti. Morarmadım ama popomun ağrısı geçti en azından uyuyabiliyorum bir saatte olsa. Valla baya uğraşmış ımarım bende bunca acıya karşılık çok güzel bir sonuç alırımda hiç hatırlamam bu günleri
bir doktorun muayenehanesi nişantaşında ya da bağdat caddesinde değil diye,hastalarıyla boy boy pozlar çektirip reklam yapmıyor diye,ameliyatın yanında adını etiket yapıp satmıyor diye,3-4 bine yani olması gereken makul edere bu işi yapan çok sayıda tecrübeli doktor var ve çuvalla para verip burun ameliyatı olduğunuz için diğer doktorları harcamayın hemen lütfen.devlet hastanelerinde bile ameliyat olup çokta iyi sonuçlar alan,5 kuruşta para vermeyen insanlarda var.
bir doktorun muayenehanesi nişantaşında ya da bağdat caddesinde değil diye,hastalarıyla boy boy pozlar çektirip reklam yapmıyor diye,ameliyatın yanında adını etiket yapıp satmıyor diye,3-4 bine yani olması gereken makul edere bu işi yapan çok sayıda tecrübeli doktor var ve çuvalla para verip burun ameliyatı olduğunuz için diğer doktorları harcamayın hemen lütfen.devlet hastanelerinde bile ameliyat olup çokta iyi sonuçlar alan,5 kuruşta para vermeyen insanlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?