Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canm çıktım altı saat srmüş. Tek derdim şu suratımdaki dondum yaaa. Yoksa wc bile gidebiliyorum maşallah. İki yerden kıkırdak aldılar umarım iyi olur sonuç
ooooo geçmiş olsun canım bayağı detaylı bir ameliyatmış heycanlandığın kadar varmış,o buz maskesini hastanaede kaldığın müddetçe kullanmalısın.morşuğa şişliğe iyi geliyor,iyi sonuç alırsın canım çok merak ettim şimdi burnunu:)

Hiç çıkarmadım morarmasın diye :) ama popom o kadar acıyoki yatamıyorm sedyeden ve ameliyatın uzun sürmesinden kaynaklı sanırım :) ben suuuu diye öldüm bide çok üşümüşüm zangır zangır titremişim dişlerim çok acıo :) ama umarım değer yaa. Çok korkuyla bekliyorum.

ama canımcım çok uzun sürmüş ameliyat gayet normal yanii sonu güzel olsun hala hastanedemisin
nerde oldun ameliyat

canım çok geçmiş olsun. Ameliyatın çok uzun sürmüş. Bir de 2 yerden kıkırdak alındı demişsin. Burnun yeniden inşa edilmiş o zaman senin :) Korku ile değil, sabırla bekle bence :) çünkü zaten güzel olacak. sadece görevin burnuna iyi bakmak olsun. kaldı ki sen zaten bizden daha tecrübelisin bu konuda 2 kere daha önce ameliyat olmuş biri olarak :) güzel haberlerini bekliyoruz. Doktorumuzun sihirli ellerinden çıkıp, aramıza hoşgeldin :))

ama canımcım çok uzun sürmüş ameliyat gayet normal yanii sonu güzel olsun hala hastanedemisin
nerde oldun ameliyat
Academic hospitalde oldum. Çıktım otelimdeyim şimdi. Hala popomun üstüne yatamıorum kulağım ayrı ağrıo göğsüm ayrı burnum ayrı ama en çok popom acıo uyumak istiyorum uyuyamıorum. Evet sıfırdan yapılanmış Doktor bey normalde yarı yarıya derim burunlara ama seninki benim dedi :)

ilk 3-4 gun biraz zor ama sonrasi buyuk mutluluk

çok emek vermiş baksana 6 saat ne demek ya,
kulaktan yağ dokusu almıştı benden de ağrı yapmıştı canım
1 kaç güne popo ağrında geçer canım kuyruk sokumu tarafı acıyordur 6 saat sırt üstü yattın ya

Dun eski fotograflarima bakinca yine bir saskinlik yasadim, suanki burnumu oyle benimsedim ki eski burnumla degil de sanki bu burunla dogmusum gibi hissediyorum

Nasilsin? hersey yolunda mi? :)

ilk 3-4 gun biraz zor ama sonrasi buyuk mutluluk
Nasilsin? hersey yolunda mi? :)
Birazcık yüzüm şişti. Morarmadım ama popomun ağrısı geçti en azından uyuyabiliyorum bir saatte olsa. Valla baya uğraşmış ımarım bende bunca acıya karşılık çok güzel bir sonuç alırımda hiç hatırlamam bu günleri

Hanımlar merhaba ben 7 gün önce revizyon oldum 3.kez ve sonuç intihar noktasındayım çünkü tek kuruşum kalmadı ve burnum yüzümü komple değiştirdi acayip kötü ifade verdi yüzüme.üstü inceltti alttan bombe oldu kanatlar kalktı yamuk duruyo bide napabilirim 1haftam oldu doktor bakarız geçebilir şişlik diyo ama güvenim kalmadı napabilirim kim düzeltir bunu

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 171

Yanilmiyorsam ameliyat olduktan sonra 1 sene gecene kadar revizyon yapilamiyor. Beklemekten baska care yok sanirim. Sislerinin inmesini bekle, eger bu surecte memnuniyetsizligin devam ederse sonra revizyon olursun yine. Cok gecmis olsun

Ben yuzume bir torba icine koyulmus donmus bezelyelerle soguk press yapiyordum, cok faydasini gordum, sana da soylemislerdir. Biraz sismesi normal 6 saatlik ameliyat yani. Sonuc guzel olucak ben hissediyorum

Yanilmiyorsam ameliyat olduktan sonra 1 sene gecene kadar revizyon yapilamiyor. Beklemekten baska care yok sanirim. Sislerinin inmesini bekle, eger bu surecte memnuniyetsizligin devam ederse sonra revizyon olursun yine. Cok gecmis olsun
Benim doktorum 20 günlük revizyon burnumu yine revizyona soktu oluyo demekki ama şikayet edip üsteleyince yapıyolar ötekisi işlerine gelmiyo bi yıl bekle diyolar.ikinci revizyon iki yıl beklenmişti üçüncü 20 gün geçmeden oldu

Yani suan 3. revizyona dogru gidiyorsun? Cidden uzuldum hala istedigin sonucu alamamana. Doktor seciminin onemi burda ortaya cikiyor iste. Doktorunun kim oldugunu bilmiyorum, yorum yapamiyorum tam olarak. Ama ben Abdulkadir Goksel'i secerken Turkiye'nin en iyilerinden oldugunu bilmem ( bana gore EN iyisi zaten) ve bunun bana verdigi guven etkili olmustu. 3-4 bin liraya da burun yapan doktorlar var, ama guvenipte burnumu onlara teslim edemezdim. Bir kere olsun, tam olsun dedim. Oyle de oldu. Cok gecmis olsun. Acil sifalar.Sana 3. revizyonu olmadan once beklemeni oneririm. Zaman gecsin, sislikler insin o zaman karar ver. Suan cok erken bir yorum yapabilmek icin.

Bende en az senin kadar merak ediyorum, az kaldi birkac gun daha bekleyecegiz :)

bir doktorun muayenehanesi nişantaşında ya da bağdat caddesinde değil diye,hastalarıyla boy boy pozlar çektirip reklam yapmıyor diye,ameliyatın yanında adını etiket yapıp satmıyor diye,3-4 bine yani olması gereken makul edere bu işi yapan çok sayıda tecrübeli doktor var ve çuvalla para verip burun ameliyatı olduğunuz için diğer doktorları harcamayın hemen lütfen.devlet hastanelerinde bile ameliyat olup çokta iyi sonuçlar alan,5 kuruşta para vermeyen insanlarda var.

doktorlari harcamayin derken? kotulenen harcanan bir doktor ismi goruyorsan yorumlarimizda soyleyebilirsin ( ki site kurallarina da aykiri burada sadece fikir paylasiliyor) bunu ancak diye dusunuyorum. Kisisel fikrim bu isi en iyisine yaptirmakti, bu isi devlet hastahanesinde yaptiran ve guzel sonuc alan da vardir eminim, ama sonucunda pinokyo ya benzeyenler de bir hayli fazla maalesef. Herkes doktor seciminde ozgur ayrica, isteyen istedigi doktoru secebiliyor, buraya yazan herkesin amaci diger insanlara fikir vermek degil mi? Bende doktorumu bu site vasitasi ile tanidim, baskalarina da bir yardimim olsun istedim. Sen yanlis anladin bence. Ama yanlis anlamana neden oldugumuz icin uzgunum.

Ben oyle seyler duydum ve gordum ki. Doktorun birinin hastasina sirf daha iyi nefes almak icin girdigi bir ameliyat sonucunda - sana supriz de yaptim bak burnunu duzelttim dedigini - boyle birseyin suprizi mi olur, adam ne depresyonlara girdi sonrasinda burnum burnum diye diye. Bir yakinimin burnundan resmen pinokyo oldum diye yakindigini ( ordan bana gecti bu pinokyo terimi zaten) bizzat duydum. Iyi ornekler de var kotu orneklerde. Burun yuzun en onemli parcalarindan biri, insan oyle herkese guvenip de emanet edemiyor. Doktor seciminde herkesin kendine gore kriterleri var. Bu fiyat olabilir, eski hastalarinin referansi olabilir, isteyen birsuru para oder, istemeyen daha az oder, kisinin kendisine kalmis. Bu isi buyuk paralara ama vasat yapan doktor da hayli fazla. Ben doktorumun ismine bu forumda rastladim, arastirdim, sosyal medyadan da bircok hasta fotografini gorup, wouww yaptigi burunlar ne kadar guzel dogal diye dusunup burnumu ona emanet ettim. Bana gore burun estetigi her doktorun yapabilecegi birsey de degil zaten. Estetik sanattir. Tip okumakla estetik cerrahi olunmuyor diye dusunuyorum. Herkesin yuzune gore yakisani yapabilmek vizyon ister. Doktorundan memnun olan her insan bunu burada paylassin ki, mutlu insanlar artsin degil mi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…