- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.021
ama daha çok yeni acele karar vermiyormusunHanımlar merhaba ben 7 gün önce revizyon oldum 3.kez ve sonuç intihar noktasındayım çünkü tek kuruşum kalmadı ve burnum yüzümü komple değiştirdi acayip kötü ifade verdi yüzüme.üstü inceltti alttan bombe oldu kanatlar kalktı yamuk duruyo bide napabilirim 1haftam oldu doktor bakarız geçebilir şişlik diyo ama güvenim kalmadı napabilirim kim düzeltir bunu
Baya beklicez gibi tamponlar bile alınmadı daha cumartesi alınacak :)Bende en az senin kadar merak ediyorum, az kaldi birkac gun daha bekleyecegiz :)
Baya beklicez gibi tamponlar bile alınmadı daha cumartesi alınacak :)
Valla şuan yolunda gibi duruyor ama göreme kadar bir şey diyemeyeceğim. Çünkü benim için önden bakıldığında düz gözükmesi ve kanatların geniş kalmaması yandan bakıldığındada burun ucu iki parça gibi gözüküp ezik durmamalı. Şuan öle değil gibi ama tam anlamı ile görmeden bişi diyemem bütün umudum aranıza güzel burnumla katılmakSabir :) hersey yolunda ama degil mi?
Valla şuan yolunda gibi duruyor ama göreme kadar bir şey diyemeyeceğim. Çünkü benim için önden bakıldığında düz gözükmesi ve kanatların geniş kalmaması yandan bakıldığındada burun ucu iki parça gibi gözüküp ezik durmamalı. Şuan öle değil gibi ama tam anlamı ile görmeden bişi diyemem bütün umudum aranıza güzel burnumla katılmak
Valla iki kötü operasyondan sona ben yoğurdu üfleyerek yiyorum. Bekliyorum. Açılsın göreceğiz hep beraberBenim hic suphem yok, cok guzel olucak burnun. Benim burnum kasktayken bile insanlar bence cok guzel oldu burnun diyorlardi, burun ucunu az da olsa anliyorsun kaskin icinden. Cok heycanliiiiiii
Burnunun her gecen gün güzelleşmesini ben zevkle izledim. Çok keyifli değil mi :)Ben ameliyat olali 3 ay gecmis nerdeyse, burnum surekli degisiyor su 1 sene bir gecse biran once
Güzel olacak canım. Sabır biraz :) bence aramıza katıldın bile çoktan :)) hatta şöyle diyeyim. Aramıza hoşgeldinValla şuan yolunda gibi duruyor ama göreme kadar bir şey diyemeyeceğim. Çünkü benim için önden bakıldığında düz gözükmesi ve kanatların geniş kalmaması yandan bakıldığındada burun ucu iki parça gibi gözüküp ezik durmamalı. Şuan öle değil gibi ama tam anlamı ile görmeden bişi diyemem bütün umudum aranıza güzel burnumla katılmak
resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum:) aramıza hoşgeldinValla şuan yolunda gibi duruyor ama göreme kadar bir şey diyemeyeceğim. Çünkü benim için önden bakıldığında düz gözükmesi ve kanatların geniş kalmaması yandan bakıldığındada burun ucu iki parça gibi gözüküp ezik durmamalı. Şuan öle değil gibi ama tam anlamı ile görmeden bişi diyemem bütün umudum aranıza güzel burnumla katılmak
Güzel olacak canım. Sabır biraz :) bence aramıza katıldın bile çoktan :)) hatta şöyle diyeyim. Aramıza hoşgeldin
Ay siz çok tatlısınız yahu çok teşekkür ederim. Bende iyileşeyimde. Yeni hastalara sizin gibi destek olayım :)resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum:) aramıza hoşgeldin
Burnunun her gecen gün güzelleşmesini ben zevkle izledim. Çok keyifli değil mi :)
Kesinlikle iniyor küçülüyor ben seni takip ediyorum :)[photo="medium"]1228315[/photo] [photo="medium"]1228314[/photo] [photo="medium"]1228317[/photo]
Arkadaslar burnum sanki biraz daha indi, sizce nasil gidiyor, fikirlerinizi alabilir miyim?
Kesinlikle iniyor küçülüyor ben seni takip ediyorum :)
Canım aramıza hoşgeldin. Çok güzel olmuş burnun, güzelliğine güzellik katmış. Göksel hocanın ellerine sağlık. Her geçen gün daha da şişlikler inip güzelleşiyor. Ben de de öyle olmuştu. Bir yıldan sonra bile inmeye devam ediyor şişlikler. Güle güle kullan tatlım.[photo="medium"]1228315[/photo] [photo="medium"]1228314[/photo] [photo="medium"]1228317[/photo]
Arkadaslar burnum sanki biraz daha indi, sizce nasil gidiyor, fikirlerinizi alabilir miyim?
Canım aramıza hoşgeldin. Çok güzel olmuş burnun, güzelliğine güzellik katmış. Göksel hocanın ellerine sağlık. Her geçen gün daha da şişlikler inip güzelleşiyor. Ben de de öyle olmuştu. Bir yıldan sonra bile inmeye devam ediyor şişlikler. Güle güle kullan tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?