Burun Estetiği Hasta Yorumları

ama daha çok yeni acele karar vermiyormusun
biliyorsun ki burun şekli anca oturuyo
şu aşamada hiçbir doktor buna karar vermez

Sabir :) hersey yolunda ama degil mi?
Valla şuan yolunda gibi duruyor ama göreme kadar bir şey diyemeyeceğim. Çünkü benim için önden bakıldığında düz gözükmesi ve kanatların geniş kalmaması yandan bakıldığındada burun ucu iki parça gibi gözüküp ezik durmamalı. Şuan öle değil gibi ama tam anlamı ile görmeden bişi diyemem bütün umudum aranıza güzel burnumla katılmak

Benim hic suphem yok, cok guzel olucak burnun. Benim burnum kasktayken bile insanlar bence cok guzel oldu burnun diyorlardi, burun ucunu az da olsa anliyorsun kaskin icinden. Cok heycanliiiiiii

Benim hic suphem yok, cok guzel olucak burnun. Benim burnum kasktayken bile insanlar bence cok guzel oldu burnun diyorlardi, burun ucunu az da olsa anliyorsun kaskin icinden. Cok heycanliiiiiii
Valla iki kötü operasyondan sona ben yoğurdu üfleyerek yiyorum. Bekliyorum. Açılsın göreceğiz hep beraber

Güzel olacak canım. Sabır biraz :) bence aramıza katıldın bile çoktan :)) hatta şöyle diyeyim. Aramıza hoşgeldin

resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum:) aramıza hoşgeldin

Güzel olacak canım. Sabır biraz :) bence aramıza katıldın bile çoktan :)) hatta şöyle diyeyim. Aramıza hoşgeldin
resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum:) aramıza hoşgeldin
Ay siz çok tatlısınız yahu çok teşekkür ederim. Bende iyileşeyimde. Yeni hastalara sizin gibi destek olayım :)

[photo="medium"]1228315[/photo][photo="medium"]1228314[/photo][photo="medium"]1228317[/photo]

Arkadaslar burnum sanki biraz daha indi, sizce nasil gidiyor, fikirlerinizi alabilir miyim?

[photo="medium"]1228315[/photo] [photo="medium"]1228314[/photo] [photo="medium"]1228317[/photo]
Arkadaslar burnum sanki biraz daha indi, sizce nasil gidiyor, fikirlerinizi alabilir miyim?
Canım aramıza hoşgeldin. Çok güzel olmuş burnun, güzelliğine güzellik katmış. Göksel hocanın ellerine sağlık. Her geçen gün daha da şişlikler inip güzelleşiyor. Ben de de öyle olmuştu. Bir yıldan sonra bile inmeye devam ediyor şişlikler. Güle güle kullan tatlım.

Cok tesekkur ederim. Goksel beyin eski hastalarindan boyle yorumlar duymak ne guzel. Umarim 1 sene bizim icinde cook cabuk gecer, gerci okadar cabuk da gecmesin yas ilerliyor haha Tekrar tesekkurler

kızlar meraba ben göksel beyle aralık ayında görüşmüştüm fakat roaccutane kulandığım için ameliyatımı erteledim artık 4 ay geçti ilacın üzerinden doktorum altı ay demişti ama şimdi görüşme yine alıcam ameliyat tarihi için :) herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…