- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.041
kızlar meraba ben göksel beyle aralık ayında görüşmüştüm fakat roaccutane kulandığım için ameliyatımı erteledim artık 4 ay geçti ilacın üzerinden doktorum altı ay demişti ama şimdi görüşme yine alıcam ameliyat tarihi için :) herşeyin hayırlısı
Merhaba kizlar,
Yaklasik 1,5 ay once sizlere amaliyat ilgili bir kac soru sormustum ve cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Ben arkadasim ile birlikte 14 temmuz amelitat olacagim. Biz yurt disindan geliyoruz (hollanda) ve o yuzden 13 temmuz muayene ve 14 temmuz amaliyat olacagiz. Simdiden cok heycanliyim!! Aslinda simdiki burnumun hali pek fena degil, hatta on bakistan gayet guzel duruyor ama yandan cirkin duruyor.
Internetde bol bol arastirma yaptikdan sonra Goksel beyi bulduk. Biz ilk once Emre Ilhana gitmek istiyorduk ama Ilhan bey temmuz da musayit degildi. Goksel beyi bulduguma cok sevindim ve artik bekleyemiyorum..
inşallah seninki süper benim isteğim doğal olmasından yana seninki de öyle olmuşhadi bakalim, aramiza hosgeldinCok guzel olucak burnun eminim.
Canım geçmiş olsun, ben Göksel Bey'e ameliyat olalı 3 yıl oldu. Ilk zamanlar burnun kalkık oluyor merak etme zamanla iniyor. Hatta biraz kalkık kalsın daha inmesin bile diyorsun. Göksel hoca ilk ayımda bana patates burunlu diyordu. Benim burnum bayağı kemerliydi bu nedenle kemik törpülendi. Eğer sende de kemik törpüsü yapıldıysa ilk zamanlar orası sanki kemer hiç alınmamış gibi şiş oluyor hatta kemik zannediyorsun ama sonra eriyip gidiyor canım. En doğrusunu emin ol Göksel Bey Söyler zaten sana. Ben hiç bu kadar yaptığı işin arkasında duran birini görmedim daha. Hala arasıra mesaj atıp sorar nasıl gidiyor diye. Bence için rahat olsun sadece sabırla beklemen gerekli bir de kontrollerine düzenli git mutlaka çünkü iyileşme sırasında yanlış kaynama ya da erime olmasın diye buruna iğne yapabiliyor eğer gerek görürse.merhaba kızlar, goksel beye ameliyat olalı yaklaşık 2 hafta oldu yaptıgı tum burunları cok begendiğim için kendisine başvurmuştum. ameliyat surecinde hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür, dr. beyin operasyonda titiz çalıştıgını düşünüyorum. gayet ilgiliydi. Ancak bantlar çıktıktan sonraki halime hiç alışamadım. Burun ucum fazla kalkık geliyor bana ve buradaki fotoların hıcbirinde gormediğim şekilde burun sırtımın ust kısımlarında bir çıkıntı var. Elimle burun sırtıma dokunduğumda da hemencecik kemik geliyor elime yani sanki orası şiş değilmiş gibi. Bilemiyorum hani siz diyorsunuz ya her gün değişti burnum diye, sadece şişliğin inmesinden mi bahsediyorsunuz yoksa benim dediğim gibi bir yerdeki çıkıntı iniyor mu, burun ucu biraz düşüyor mu, bu tip değişiklikler de oluyor mu? henüz eken oldugunu söyleyeceksiniz biliyorum ama şu haliyle ben hiç alışamadım, insan yaşayandan daha detaylı ve doğru şeyler duymak istiyor.
Canım geçmiş olsun, ben Göksel Bey'e ameliyat olalı 3 yıl oldu. Ilk zamanlar burnun kalkık oluyor merak etme zamanla iniyor. Hatta biraz kalkık kalsın daha inmesin bile diyorsun. Göksel hoca ilk ayımda bana patates burunlu diyordu. Benim burnum bayağı kemerliydi bu nedenle kemik törpülendi. Eğer sende de kemik törpüsü yapıldıysa ilk zamanlar orası sanki kemer hiç alınmamış gibi şiş oluyor hatta kemik zannediyorsun ama sonra eriyip gidiyor canım. En doğrusunu emin ol Göksel Bey Söyler zaten sana. Ben hiç bu kadar yaptığı işin arkasında duran birini görmedim daha. Hala arasıra mesaj atıp sorar nasıl gidiyor diye. Bence için rahat olsun sadece sabırla beklemen gerekli bir de kontrollerine düzenli git mutlaka çünkü iyileşme sırasında yanlış kaynama ya da erime olmasın diye buruna iğne yapabiliyor eğer gerek görürse.
merhaba kızlar, goksel beye ameliyat olalı yaklaşık 2 hafta oldu yaptıgı tum burunları cok begendiğim için kendisine başvurmuştum. ameliyat surecinde hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür, dr. beyin operasyonda titiz çalıştıgını düşünüyorum. gayet ilgiliydi. Ancak bantlar çıktıktan sonraki halime hiç alışamadım. Burun ucum fazla kalkık geliyor bana ve buradaki fotoların hıcbirinde gormediğim şekilde burun sırtımın ust kısımlarında bir çıkıntı var. Elimle burun sırtıma dokunduğumda da hemencecik kemik geliyor elime yani sanki orası şiş değilmiş gibi. Bilemiyorum hani siz diyorsunuz ya her gün değişti burnum diye, sadece şişliğin inmesinden mi bahsediyorsunuz yoksa benim dediğim gibi bir yerdeki çıkıntı iniyor mu, burun ucu biraz düşüyor mu, bu tip değişiklikler de oluyor mu? henüz eken oldugunu söyleyeceksiniz biliyorum ama şu haliyle ben hiç alışamadım, insan yaşayandan daha detaylı ve doğru şeyler duymak istiyor.
En kalkık burun alçılıyken oluyor. Kalıp alındıktan sonra giderek iniyor. Benimki bir yıl dolana kadar yavaş yavaş indi. Göksel Bey yüze uymayan kalkık burun yapmıyor zaten canım.başta burun çok mu kalkık oluyor benim hiç sevmedğim domuzcuk gibi gözükmesi olayı ne zamana kadar şişler inyor
Canım geçmiş olsun, ben Göksel Bey'e ameliyat olalı 3 yıl oldu. Ilk zamanlar burnun kalkık oluyor merak etme zamanla iniyor. Hatta biraz kalkık kalsın daha inmesin bile diyorsun. Göksel hoca ilk ayımda bana patates burunlu diyordu. Benim burnum bayağı kemerliydi bu nedenle kemik törpülendi. Eğer sende de kemik törpüsü yapıldıysa ilk zamanlar orası sanki kemer hiç alınmamış gibi şiş oluyor hatta kemik zannediyorsun ama sonra eriyip gidiyor canım. En doğrusunu emin ol Göksel Bey Söyler zaten sana. Ben hiç bu kadar yaptığı işin arkasında duran birini görmedim daha. Hala arasıra mesaj atıp sorar nasıl gidiyor diye. Bence için rahat olsun sadece sabırla beklemen gerekli bir de kontrollerine düzenli git mutlaka çünkü iyileşme sırasında yanlış kaynama ya da erime olmasın diye buruna iğne yapabiliyor eğer gerek görürse.
Ben sana 2 haftalik halimle simdiki halimi atsam aradaki farka inanamazdin. O tek tek saydigin herseyi biz de yasadik, herkes gibi. Ama hic korkma bir bakmissin hepsi gitmis, cok guzel bir burnun olmus.
Burun ucu biraz degil baya dusuyor.Burnun sirtina/kopru dokununca sanki orda cikinti varmis hissi oluyor disardan belli olmasada. Gozlerin bile sanki baska bakiyor, suratin baska duruyor. Yani sislik degisimlerin sadece bir tanesi. Sabirla beklemek gerekiyor.Ama dedigim gibi hic korkma, Dr. Goksel'den kotu cikan burun gormedim ben.
bu arada sizinki ne kadar zaman sonra inmişti
cok tesekkur ederim, bendeki durum gözle görülür bi çıkıntı, hatta bugun bi arkadaşım orası niye oyle diye sorunca moralim bozuldu ama ben de içten içe düzeleceğine inanıyorum, bunca insanda olmamış bana mı denk gelecek diyorum, Göksel beye de danışacağım zaten, sadece erkenden çok sıkmak istemiyorum onu da, burun ucu için söylediğiniz ise acayip içimi rahatlattı:)
inşallah seninki süper benim isteğim doğal olmasından yana seninki de öyle olmuş
Kızlar dün göksel bey alçıyı çıkartıp burnumu gösterdi bantlamadan önce adamın ellerini sımsıkı tutup ağladım ya. En büyük derdim yamukluğu idi dümdüz görünce tutamadım kendimi. O kadar şiş olmasına rağmen işte budur dedim. Ve tutamadım kendimi. Böyle sihirli elleri bulmayı allah herkese nasip etsin :)
Gecmis olsun canim. Endiselerinin gitmesi ne guzel :) o sihirli ellerden cikip aramiza hosgeldin. Fotolarini paylasirsin artik bizimle :)Kızlar dün göksel bey alçıyı çıkartıp burnumu gösterdi bantlamadan önce adamın ellerini sımsıkı tutup ağladım ya. En büyük derdim yamukluğu idi dümdüz görünce tutamadım kendimi. O kadar şiş olmasına rağmen işte budur dedim. Ve tutamadım kendimi. Böyle sihirli elleri bulmayı allah herkese nasip etsin :)
Cnm ilk bantlar ciktiginda lolita burunluydum bende. Sonra zamanla sislik indi. Herkesin cilt yapisina gore iyilesme sureci degisiyor. Sen kesinlikle Goksel beye bi ugra. O sana en dogru aciklamayi yapacaktir canim. Cok sıkmış olmazsın bence. Ayrıca seni en iyi o rahatlatır :)bu arada sizinki ne kadar zaman sonra inmişti
cok tesekkur ederim, bendeki durum gözle görülür bi çıkıntı, hatta bugun bi arkadaşım orası niye oyle diye sorunca moralim bozuldu ama ben de içten içe düzeleceğine inanıyorum, bunca insanda olmamış bana mı denk gelecek diyorum, Göksel beye de danışacağım zaten, sadece erkenden çok sıkmak istemiyorum onu da, burun ucu için söylediğiniz ise acayip içimi rahatlattı:)
Seni hatirladim ben :) yazismistik burada. Cildin ne durumda? Ilactan istedigin sonucu aldinmi?kızlar meraba ben göksel beyle aralık ayında görüşmüştüm fakat roaccutane kulandığım için ameliyatımı erteledim artık 4 ay geçti ilacın üzerinden doktorum altı ay demişti ama şimdi görüşme yine alıcam ameliyat tarihi için :) herşeyin hayırlısı
Cnm merhaba. Insanlar seni oldugun gibi kabul etmis durumda bu sebeple herkes begenir. Bence onemli olan senin mutlulugun. Sen rahatsizsan gerisi yalan, zaten o ameliyat olacak anlamina geliyor :)) ilk ameliyatinmi yoksa revizyonmu olacak?Merhaba kizlar,
Yaklasik 1,5 ay once sizlere amaliyat ilgili bir kac soru sormustum ve cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Ben arkadasim ile birlikte 14 temmuz amelitat olacagim. Biz yurt disindan geliyoruz (hollanda) ve o yuzden 13 temmuz muayene ve 14 temmuz amaliyat olacagiz. Simdiden cok heycanliyim!! Aslinda simdiki burnumun hali pek fena degil, hatta on bakistan gayet guzel duruyor ama yandan cirkin duruyor.
Internetde bol bol arastirma yaptikdan sonra Goksel beyi bulduk. Biz ilk once Emre Ilhana gitmek istiyorduk ama Ilhan bey temmuz da musayit degildi. Goksel beyi bulduguma cok sevindim ve artik bekleyemiyorum..
Ay siz çok tatlısınız yahu çok teşekkür ederim. Bende iyileşeyimde. Yeni hastalara sizin gibi destek olayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?