- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.061
Ay ne guzel, aramiza hosgeldiniz. Goksel bey'i secmekle hayatinizin en dogru kararlarindan birini verdiginizi siz de anlayacaksiniz ameliyattan sonra. Benim yuzumu gorupte doktorumu dusunup icimden tesekkur etmedigim bir gun bile yok olamaz da sanirim. Emre Ilhan ve Baris Cakir'i bende dusunmustum, ama Abdulkadir Goksel'in burada, kadinlar kulubunde ismini okuyup, facebook sayfasindan hem kendisinin hem hastalarinin fotograflarini gorunce iste bu dedim! Yuzyuze tanisinca hayranligim kat kat artti. Cok cok tatli bir insan, enerjisi cok guzel, cok cana yakin ve icten. Simdiden cok gecmis olsun. Hic merak etmeyin hersey cok guzel olucak eminim.Buradan arada paylasin ki merak etmeyelim
Cnm merhaba. Insanlar seni oldugun gibi kabul etmis durumda bu sebeple herkes begenir. Bence onemli olan senin mutlulugun. Sen rahatsizsan gerisi yalan, zaten o ameliyat olacak anlamina geliyor :)) ilk ameliyatinmi yoksa revizyonmu olacak?
Seni hatirladim ben :) yazismistik burada. Cildin ne durumda? Ilactan istedigin sonucu aldinmi?[CİLDİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ CANIM İLAÇ BİTELİ DÖRT AY GEÇTİ ÜZERİNDEN ARTIK AMELİYAT TARİHİ ALIP OLMA ZAMANI GELDİ DİYE DÜŞÜNDÜM YARIN ARAYIP TARİH ALICAM BEN HEM BURUN HEMDE ÇENE OLACAM
Ben sahsen kk nın eskisi oldum canımAy siz çok tatlısınız yahu çok teşekkür ederim. Bende iyileşeyimde. Yeni hastalara sizin gibi destek olayım :)
Slm canımmmhuuu huuu herkes nereye kayboldu
mutlulugunu paylasiyoruz canim <3 gule gule kullan arada yaz bizi ihmal etme
Valla bantlarıda çıkartayım şöle bir süsleneyim güzel güzel foto çekineyim neden olmasın darısı diğer bütün göksel bey hastalarının başına :) çok teşekkür ederim sizlerede kızlar.Gecmis olsun canim. Endiselerinin gitmesi ne guzel :) o sihirli ellerden cikip aramiza hosgeldin. Fotolarini paylasirsin artik bizimle :)
Hosbulduk bu guzel laflariniz icin cok tesekkur ederim pozitif bir enerji veriyorsunuz. Goksel beyin yuzu bile cok guler yuzlu ve cok tatli biri olduguna inaniyorum. Arada paylasirim merak etmeyin! Her gun zaten bu gurupdaki mesajlari okuyorum ve bu mesajlar bana cok iyi geliyor.
Merhaba, cok haklisin! Bu ameliyat bizim ilk ameliyatimiz oluyor. Ben zaten daha 19 yasindayim ve arkadasim 20 yasinda. Ailelerimiz cok sukur destekliyor ama ben herseyi kendim odemeliyim. Cogunu cok sukur biriktirdim ve on odemeyi de yaptim.. gerisini bu kalan 3 ay icinde biriktirim. Bu ara bir sorum var, odemenin gerisini amaliyat gunu mi veriyoruz? Ve nakit odeme aliyorlarmi yoksa mutlaka kart mi olmasi gerektir?
Slm canımmm
Sen ne kadar olmuştu ameliyat olalı??
Burnun yüzüne çok yakışmış çok doğal ve başarılı ,göksel bey gene konuşturmuş başarısını
Burun ilk 6 ay hızlı sobrasında yavaş hacim kaybediyor
Burnunun güzelliği yüzünün diğer kusımlarınıda ön plana çıkarmış
Elmacık kemiği kaş göz maşallah çok beğendim
rica ederim canım ben gerçekleri söyledim ,gördüğümü yorumladım:)Cok tesekkur ederim Ece hanim. Benim 3 ay bitti, 2. aydan sonra hizli bir degisme oldu. Hergun sanki burnum biraz daha iniyor, gozume cok guzel gelmeye basliyor. Zaten ben Goksel bey ile ilk konusmamizda, dunyanin en guzel kizi olmayi hedeflemiyorum, zaten ben kendimi begeniyorum, sadece bana lutfen duzgun (cunku biraz yamuk bir burnum vardi ) dogal duran bir burun yapin, kucuk olsun degil sanki dogustan benimmis gibi olsun, yuzume yakissin demistim, oyle de oldu. Hersey simdilik harika gidiyor. Bir tane bile kotu yorum duymadim, hatta ameliyat olmami desteklemeyen insanlar bile "Ne doktormus nasil da guzel" dedi aman nazar degmesin doktorumuza.
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler, o sizin guzelliginiz :)
tatlı heycanlar bunlar,aklıma geliyor da ben de ne çok heycanlanmıştımkızlar meraba bugün göksel beyin muayenesini aradım ve ameliyat tarihi aldım 20 mayıs. açıkçası şimdiden heyecanlanmaya başladım inşallah istediğim burna kavuşurum Rabbimin izniyle inşallah burada sizlerle sevincimi paylaşırım :) ben hem burun hemde çene olacam bu konuda zyk78 den çok faydalanmam gerekecek :)
İnşallah inşallah bende sonunda istediğim burna kavuşurum :) çok şükür göksel beyin hastaları çok mutlu sizlerde çok ilgilisiniz çok güzel moral veriyorsunuz bu konuda çok sağolun :) hep nasıl bir burnum ve yüzüm nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum insanlar ne diyecek inşallah her şey çok güzel geçer :)tatlı heycanlar bunlar,aklıma geliyor da ben de ne çok heycanlanmıştım
burnum nasıl oalcak
yüzüm nasıl olacak
çok şükür herşey gönlüme göre oldu
sizlerinde öyle olur doktorumuz ortak:)
kızlar meraba bugün göksel beyin muayenesini aradım ve ameliyat tarihi aldım 20 mayıs. açıkçası şimdiden heyecanlanmaya başladım inşallah istediğim burna kavuşurum Rabbimin izniyle inşallah burada sizlerle sevincimi paylaşırım :) ben hem burun hemde çene olacam bu konuda zyk78 den çok faydalanmam gerekecek :)
bende heyecan şimdiden başladı :) ameliyat günü gelince heyecan ne yaparım bilmiyorum :) grup harika olumlu yorumlarınız insanı motive ediyor :)haberler harika, grubumuz gitgide buyuyor ne guzel. 20 mayisa geri sayim baslasin o zaman
bende heyecan şimdiden başladı :) ameliyat günü gelince heyecan ne yaparım bilmiyorum :) grup harika olumlu yorumlarınız insanı motive ediyor :)
İnşallah inşallah bende sonunda istediğim burna kavuşurum :) çok şükür göksel beyin hastaları çok mutlu sizlerde çok ilgilisiniz çok güzel moral veriyorsunuz bu konuda çok sağolun :) hep nasıl bir burnum ve yüzüm nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum insanlar ne diyecek inşallah her şey çok güzel geçer :)
mıcheal Jackson adını duyunca düşen burnu aklıma geliyor ne kötüydü ya :):)Benim en buyuk korkum ya yuzum bana benzemezse olmustu. Cunku halk arasinda burun ameliyati oldu Michael Jackson'a benzedi tabirini duymussunuzdur, cok cok korkuyordum. Sonuc benim beklentilerimin cok ustunde suan sis haliyle bile, herkese boyle bir mutluluk diliyorum
mıcheal Jackson adını duyunca düşen burnu aklıma geliyor ne kötüydü ya :):)inşallah bende sizin gibi mutlu olurum
Dr. Goksel in enerjisi hastalarina da bulasiyor. Butun eski hastalari cok pozitif, enerjileri bir harika.
Biriktirirsin merak etme, ameliyat parasinin ilk yarisi icin 2 ay gece gunduz demedim calistim, extra mesai yaptim, ki normalde ben haftasonu calismam, 8 saatten fazla calismam diyen bir insanimdir. Diger yarisini borc alip odedim, dayim sagolsun hala geri odeyemedim ama olsun haha. Sagligimiz oldukca calisir oderiz. Hayatimin en dogru yatirimiydi diyebilirim
Odemenin geri kalanini ameliyat gunu nakit verebilirsin ben oyle yapmistim. Simdiden cok gecmis olsun
Sagol ozaman bende o gun nakit veririm. Simdiden cok heycanliyim (ama guzel bir heycan) ve daha 3 ay kaldi... uff su zaman cabuk gecse!! Aslinda son zamanlar zaman cok cabuk geciyor ama her gun, gun sayarsan uzun suruyor. Bir sey sorabilirmiyim sende mi yurt disindansin? Ve morluk/sislik ne kadar surdu? Duydum ki artik eskisi gibi asiri morluk ve sislik olmuyormus.. Simdi biz biraz istanbulu gezmek istiyorduk ve bir kac gitmek istedigimiz restaurantlar var ama morluk ve sislik asiri olursa bu gezmeyi unutabiliriz bence
inşallah canım :)Olucaksin eminim. Abdulkadir beyin ameliyat sonuclari hep cok dogal ve guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?