Burun Estetiği Hasta Yorumları

Hosbulduk bu guzel laflariniz icin cok tesekkur ederim pozitif bir enerji veriyorsunuz. Goksel beyin yuzu bile cok guler yuzlu ve cok tatli biri olduguna inaniyorum. Arada paylasirim merak etmeyin! Her gun zaten bu gurupdaki mesajlari okuyorum ve bu mesajlar bana cok iyi geliyor.

Cnm merhaba. Insanlar seni oldugun gibi kabul etmis durumda bu sebeple herkes begenir. Bence onemli olan senin mutlulugun. Sen rahatsizsan gerisi yalan, zaten o ameliyat olacak anlamina geliyor :)) ilk ameliyatinmi yoksa revizyonmu olacak?

Merhaba, cok haklisin! Bu ameliyat bizim ilk ameliyatimiz oluyor. Ben zaten daha 19 yasindayim ve arkadasim 20 yasinda. Ailelerimiz cok sukur destekliyor ama ben herseyi kendim odemeliyim. Cogunu cok sukur biriktirdim ve on odemeyi de yaptim.. gerisini bu kalan 3 ay icinde biriktirim. Bu ara bir sorum var, odemenin gerisini amaliyat gunu mi veriyoruz? Ve nakit odeme aliyorlarmi yoksa mutlaka kart mi olmasi gerektir?

huuu huuu herkes nereye kayboldu
Slm canımmm
Sen ne kadar olmuştu ameliyat olalı??
Burnun yüzüne çok yakışmış çok doğal ve başarılı ,göksel bey gene konuşturmuş başarısını
Burun ilk 6 ay hızlı sobrasında yavaş hacim kaybediyor
Burnunun güzelliği yüzünün diğer kusımlarınıda ön plana çıkarmış
Elmacık kemiği kaş göz maşallah çok beğendim

mutlulugunu paylasiyoruz canim <3 gule gule kullan arada yaz bizi ihmal etme
Gecmis olsun canim. Endiselerinin gitmesi ne guzel :) o sihirli ellerden cikip aramiza hosgeldin. Fotolarini paylasirsin artik bizimle :)
Valla bantlarıda çıkartayım şöle bir süsleneyim güzel güzel foto çekineyim neden olmasın darısı diğer bütün göksel bey hastalarının başına :) çok teşekkür ederim sizlerede kızlar.

Dr. Goksel in enerjisi hastalarina da bulasiyor. Butun eski hastalari cok pozitif, enerjileri bir harika.

Biriktirirsin merak etme, ameliyat parasinin ilk yarisi icin 2 ay gece gunduz demedim calistim, extra mesai yaptim, ki normalde ben haftasonu calismam, 8 saatten fazla calismam diyen bir insanimdir. Diger yarisini borc alip odedim, dayim sagolsun hala geri odeyemedim ama olsun haha. Sagligimiz oldukca calisir oderiz. Hayatimin en dogru yatirimiydi diyebilirim
Odemenin geri kalanini ameliyat gunu nakit verebilirsin ben oyle yapmistim. Simdiden cok gecmis olsun

Cok tesekkur ederim Ece hanim. Benim 3 ay bitti, 2. aydan sonra hizli bir degisme oldu. Hergun sanki burnum biraz daha iniyor, gozume cok guzel gelmeye basliyor. Zaten ben Goksel bey ile ilk konusmamizda, dunyanin en guzel kizi olmayi hedeflemiyorum, zaten ben kendimi begeniyorum, sadece bana lutfen duzgun (cunku biraz yamuk bir burnum vardi ) dogal duran bir burun yapin, kucuk olsun degil sanki dogustan benimmis gibi olsun, yuzume yakissin demistim, oyle de oldu. Hersey simdilik harika gidiyor. Bir tane bile kotu yorum duymadim, hatta ameliyat olmami desteklemeyen insanlar bile "Ne doktormus nasil da guzel" dedi aman nazar degmesin doktorumuza.
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler, o sizin guzelliginiz :)

kızlar meraba bugün göksel beyin muayenesini aradım ve ameliyat tarihi aldım 20 mayıs. açıkçası şimdiden heyecanlanmaya başladım inşallah istediğim burna kavuşurum Rabbimin izniyle inşallah burada sizlerle sevincimi paylaşırım :) ben hem burun hemde çene olacam bu konuda zyk78 den çok faydalanmam gerekecek :)

rica ederim canım ben gerçekleri söyledim ,gördüğümü yorumladım:)
maşallah nazar değmesin burunlarımıza :)

tatlı heycanlar bunlar,aklıma geliyor da ben de ne çok heycanlanmıştım
burnum nasıl oalcak
yüzüm nasıl olacak
çok şükür herşey gönlüme göre oldu
sizlerinde öyle olur doktorumuz ortak:)

tatlı heycanlar bunlar,aklıma geliyor da ben de ne çok heycanlanmıştım
burnum nasıl oalcak
yüzüm nasıl olacak
çok şükür herşey gönlüme göre oldu
sizlerinde öyle olur doktorumuz ortak:)
İnşallah inşallah bende sonunda istediğim burna kavuşurum :) çok şükür göksel beyin hastaları çok mutlu sizlerde çok ilgilisiniz çok güzel moral veriyorsunuz bu konuda çok sağolun :) hep nasıl bir burnum ve yüzüm nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum insanlar ne diyecek inşallah her şey çok güzel geçer :)

haberler harika, grubumuz gitgide buyuyor ne guzel. 20 mayisa geri sayim baslasin o zaman

bende heyecan şimdiden başladı :) ameliyat günü gelince heyecan ne yaparım bilmiyorum :) grup harika olumlu yorumlarınız insanı motive ediyor :)

ameliyattan once minik bir yatistirici yapiyorlar sonrasi zaten cok rahat :) bende cok heyecanliydim ama gecti gitti

Benim en buyuk korkum ya yuzum bana benzemezse olmustu. Cunku halk arasinda burun ameliyati oldu Michael Jackson'a benzedi tabirini duymussunuzdur, cok cok korkuyordum. Sonuc benim beklentilerimin cok ustunde suan sis haliyle bile, herkese boyle bir mutluluk diliyorum

mıcheal Jackson adını duyunca düşen burnu aklıma geliyor ne kötüydü ya :):) inşallah bende sizin gibi mutlu olurum

Sagol ozaman bende o gun nakit veririm. Simdiden cok heycanliyim (ama guzel bir heycan) ve daha 3 ay kaldi... uff su zaman cabuk gecse!! Aslinda son zamanlar zaman cok cabuk geciyor ama her gun, gun sayarsan uzun suruyor. Bir sey sorabilirmiyim sende mi yurt disindansin? Ve morluk/sislik ne kadar surdu? Duydum ki artik eskisi gibi asiri morluk ve sislik olmuyormus.. Simdi biz biraz istanbulu gezmek istiyorduk ve bir kac gitmek istedigimiz restaurantlar var ama morluk ve sislik asiri olursa bu gezmeyi unutabiliriz bence

Ben Los Angeles'te yasiyordum, hatta doktorumu ordayken buldum, ameliyat olmak icin 5 haftaligina donme kararim sonunda buraya yerlesmemle sonuclandi :) Sislik biraz olsada morarma olmuyor.Bende oldu cunku ameliyattan sonra narkoz zaten midemi bulandirmisti biraz, birde ustune ziyaretcilerin getirdigi nar suyu ve cikolatalari bir guzel yedim, sonra da bir guzel kustum hemde 2 kere Suratim kan canagi gibi oldu, cok kotuydu,ama benim hatam iste. Siz dikkatli olun, hastahane yemegi disinda birsey yememek gerek ameliyattan sonraki ilk gun. 4-5 gun istirahat ettikten sonra gezebilirsin bence, Dr. Goksel beyin hicbir hastasinda morluk gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…