Burun Estetiği Hasta Yorumları

Hadi hayırlı olsun :) güven göksel beye elleri sihirli :)

Canım nakit verebilirsin tabiiki. Ameliyattan bir gün önce ya da aynı gün verebilirsin sanıyorum. Sen bunu en iyisi asistanına sor. Ben ameliyat olalı 3 yılı geçti. Belki sistem değişmiştir :)

Canım nakit verebilirsin tabiiki. Ameliyattan bir gün önce ya da aynı gün verebilirsin sanıyorum. Sen bunu en iyisi asistanına sor. Ben ameliyat olalı 3 yılı geçti. Belki sistem değişmiştir :)

Peki burnun degisimi ne kadar sure sonra son buluyor? 2 yila kadar bile burundaki sisliklerin inip oturdugunu duymustum.

Ay çok garibim :) tamam ameliyat öncesi halinden kat kat iyi ama ne bileyim ya ayyyyy korkuyorum bu şişlikler ne zaman inerr
hadi ya ilk zamanlar sanırım baya şişlikler nedeniyle zor geçiyor birde insanın değişikliğe adapte olması da kolay olmuyor
inşallah yakında şişliklerin tamamiyle iner canım

benim 3 ay bitti, suanda sislikler indi 70% i gitmistir sanirim ama hala dokununca sis, derim kalin cunku, sabirla bekliyorum, zaten suan bile burnumu begendigim icin, ah sislik vah sislik modum yok acikcasi. Korkucak bisey yok 1 ay sabrediceksin sonrasi rahat

daha cok yeni, ben eski fotograflarima bakinca korkuyorum, suan bile tam inmedi ama o zamanlar baya sismis. Normal canim, 1 ay sabret gecicek cok guzel olucak
hadi ya ilk zamanlar sanırım baya şişlikler nedeniyle zor geçiyor birde insanın değişikliğe adapte olması da kolay olmuyor
inşallah yakında şişliklerin tamamiyle iner canım
Ben alışkın değilim burnumun düz durmasına :) bir yıldır yamuktu. Senelerdirde ilk ameliyat yüzünden avatar gibiydi. Tabiki şu hali güzel ama ne bileyim insan güzel olsa bile hemen alışamıyormuş. Birde şiş ya henüz garip geliyor işte. Bekliyorum düzelsin insin diye :) ama tahmin ettiğim gibi inerse güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…