- 28 Ağustos 2012
- 410
- 36
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.081
Hadi hayırlı olsun :) güven göksel beye elleri sihirli :)kızlar meraba bugün göksel beyin muayenesini aradım ve ameliyat tarihi aldım 20 mayıs. açıkçası şimdiden heyecanlanmaya başladım inşallah istediğim burna kavuşurum Rabbimin izniyle inşallah burada sizlerle sevincimi paylaşırım :) ben hem burun hemde çene olacam bu konuda zyk78 den çok faydalanmam gerekecek :)
moskov, alistin mi burnuna nasil gidiyor <3 ?Hadi hayırlı olsun :) güven göksel beye elleri sihirli :)
inşallah canım :)
çok sağolun ilginiz için çok teşekkür ederim :) 20 mayıs ameliyat günü gelince ne yaparım bilmiyorum bir sürü sorum var :) hepsini zamanı gelince teker teker sorarımmAklina takilan birsey oldugunda sormaya cekinme lutfen
tarih aldım çok şükür :) sen nasıl oldun canım ?Hadi hayırlı olsun :) güven göksel beye elleri sihirli :)
çok sağolun ilginiz için çok teşekkür ederim :) 20 mayıs ameliyat günü gelince ne yaparım bilmiyorum bir sürü sorum var :) hepsini zamanı gelince teker teker sorarımm
evet zaman çabuk geçiyor :=) inşallah havalar çok sıcak olmaz bizim ev yazın hamam gibi oluyor1.5 ay cok cabuk gecicek emin ol :)
Canım nakit verebilirsin tabiiki. Ameliyattan bir gün önce ya da aynı gün verebilirsin sanıyorum. Sen bunu en iyisi asistanına sor. Ben ameliyat olalı 3 yılı geçti. Belki sistem değişmiştir :)Hosbulduk bu guzel laflariniz icin cok tesekkur ederim pozitif bir enerji veriyorsunuz. Goksel beyin yuzu bile cok guler yuzlu ve cok tatli biri olduguna inaniyorum. Arada paylasirim merak etmeyin! Her gun zaten bu gurupdaki mesajlari okuyorum ve bu mesajlar bana cok iyi geliyor.
Merhaba, cok haklisin! Bu ameliyat bizim ilk ameliyatimiz oluyor. Ben zaten daha 19 yasindayim ve arkadasim 20 yasinda. Ailelerimiz cok sukur destekliyor ama ben herseyi kendim odemeliyim. Cogunu cok sukur biriktirdim ve on odemeyi de yaptim.. gerisini bu kalan 3 ay icinde biriktirim. Bu ara bir sorum var, odemenin gerisini amaliyat gunu mi veriyoruz? Ve nakit odeme aliyorlarmi yoksa mutlaka kart mi olmasi gerektir?
Canım nakit verebilirsin tabiiki. Ameliyattan bir gün önce ya da aynı gün verebilirsin sanıyorum. Sen bunu en iyisi asistanına sor. Ben ameliyat olalı 3 yılı geçti. Belki sistem değişmiştir :)
Ameliyat sonrasi 1-2 hafta cok fazla gunes altinda kalmaz, zorunlu durumlarda sapka takarsan hicbirsey olmaz.evet zaman çabuk geçiyor :=) inşallah havalar çok sıcak olmaz bizim ev yazın hamam gibi oluyor
Ay hayır canım çok acaip geliyorum kendime biran önce iner inşmoskov, alistin mi burnuna nasil gidiyor <3 ?
Ay çok garibim :) tamam ameliyat öncesi halinden kat kat iyi ama ne bileyim ya ayyyyy korkuyorum bu şişlikler ne zaman inerrtarih aldım çok şükür :) sen nasıl oldun canım ?
Ay hayır canım çok acaip geliyorum kendime biran önce iner inş
hadi ya ilk zamanlar sanırım baya şişlikler nedeniyle zor geçiyor birde insanın değişikliğe adapte olması da kolay olmuyorAy çok garibim :) tamam ameliyat öncesi halinden kat kat iyi ama ne bileyim ya ayyyyy korkuyorum bu şişlikler ne zaman inerr
aynen canım dikkat etmem gerekecek :) senin şişliklerin ne zaman inmeye başladı ben bu şişlik olayından biraz korkuyorumAmeliyat sonrasi 1-2 hafta cok fazla gunes altinda kalmaz, zorunlu durumlarda sapka takarsan hicbirsey olmaz.
daha cok yeni, ben eski fotograflarima bakinca korkuyorum, suan bile tam inmedi ama o zamanlar baya sismis. Normal canim, 1 ay sabret gecicek cok guzel olucak
Ben alışkın değilim burnumun düz durmasına :) bir yıldır yamuktu. Senelerdirde ilk ameliyat yüzünden avatar gibiydi. Tabiki şu hali güzel ama ne bileyim insan güzel olsa bile hemen alışamıyormuş. Birde şiş ya henüz garip geliyor işte. Bekliyorum düzelsin insin diye :) ama tahmin ettiğim gibi inerse güzel olucakhadi ya ilk zamanlar sanırım baya şişlikler nedeniyle zor geçiyor birde insanın değişikliğe adapte olması da kolay olmuyor
inşallah yakında şişliklerin tamamiyle iner canım
Bence 1 yıl. 2 yıl sürmez. 6. ayda burnun şekli fln oturmuş oluyor. 1. yılda artık şişlik falan kalmıyor. Burun ucundaki hissizlik tamamen bitmiş oluyor.Peki burnun degisimi ne kadar sure sonra son buluyor? 2 yila kadar bile burundaki sisliklerin inip oturdugunu duymustum.
Harika. Ne zaman ameliyat oluyorsun canım?tarih aldım çok şükür :) sen nasıl oldun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?