- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.101
Gözlüğü 3 ay takamıyorsun. ama sonrasında da taktığın gözlük ağır ise pek takmak istemeyebilirsin. Ama asıl 6. aydan sonra takmak lazım.Ne zaman gozluk takmaya falanbaslaniliyo ve denize girilebiliyo
canım nasıl oldun?Valla bantlarıda çıkartayım şöle bir süsleneyim güzel güzel foto çekineyim neden olmasın darısı diğer bütün göksel bey hastalarının başına :) çok teşekkür ederim sizlerede kızlar.
Canım ne güzel yazmışsın vallahi :) Ben de senin enerjine bayıldım. Benim ameliyatımda hem çene hem burun olduğundan yüzüm biraz fazla şişmiş ve morarmıştı. özellikle ilk hafta. Elimde ayna sürekli inceleyip, inmeyecek mi bu şişlikler, geçmeyecek mi bu morluklar diye kendimi vesveseye soktum bolca. 1 hafta sonra öyle hızlı bir iyileşme sürecine girdi ki ben bile şaşırdım. 2. aydan sonra artık sen zaten yeni burnuna da alışmış ve hacim kaybetmesini keyifle izler hale gelmişsindir. Mutlu olmak çok güzel. Bundan sonra yeni tanışacağın insanlar senin burnunu yaptırdığını anlamayacak bile. zaten bir süre sonra sen de öyle alışıyorsun ki eski halini unutuveriyorsun. Benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçti. Babam bana ilk ameliyat olduğumda kızmıştı. Geçen gün iyiki ameliyat olmuşsun diyebildi. Bu bendeki son noktadır zaten :) Yeni fotolarını yayınlarsan güzel olur :) Aradaki farka biz de bakalım :))Cok tesekkur ederim Ece hanim. Benim 3 ay bitti, 2. aydan sonra hizli bir degisme oldu. Hergun sanki burnum biraz daha iniyor, gozume cok guzel gelmeye basliyor. Zaten ben Goksel bey ile ilk konusmamizda, dunyanin en guzel kizi olmayi hedeflemiyorum, zaten ben kendimi begeniyorum, sadece bana lutfen duzgun (cunku biraz yamuk bir burnum vardi ) dogal duran bir burun yapin, kucuk olsun degil sanki dogustan benimmis gibi olsun, yuzume yakissin demistim, oyle de oldu. Hersey simdilik harika gidiyor. Bir tane bile kotu yorum duymadim, hatta ameliyat olmami desteklemeyen insanlar bile "Ne doktormus nasil da guzel" dedi aman nazar degmesin doktorumuza.
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler, o sizin guzelliginiz :)
Buyur canım ben burdayım :)) Uzun süredir KK'ya girmiyordum. bu yüzden tarih mesajını, sana hangi tarihe aldın gününü diye sorduktan sonra gördüm. Çok sevindim. Burun + çene operasyonlarında bence yüzde çok daha köklü bir değişim oluyor. Geçen gün Göksel beyin rinoistanbul isimli İnstagram hesabında bir hastası vardı. İsmi Şeyma. O da burun ve çene ameliyatı olmuş. Ben kendisini daha önce kilinikte görmüştüm ama çene olduğunu anlamamıştım bile. Fotoğrafa bakmanı öneririm. Bu değişim sende de olacak. Her türlü sorunu sorabilirsin canım :) şimdiden geçmiş olsun.kızlar meraba bugün göksel beyin muayenesini aradım ve ameliyat tarihi aldım 20 mayıs. açıkçası şimdiden heyecanlanmaya başladım inşallah istediğim burna kavuşurum Rabbimin izniyle inşallah burada sizlerle sevincimi paylaşırım :) ben hem burun hemde çene olacam bu konuda zyk78 den çok faydalanmam gerekecek :)
Canım gördüm o resmi baya güzel olmuş ama korkuyorum çene de çok korkutuyorlar ne zamana kadar sonra katı yiyecekler yemeye başladın ilk o zor zamanları nasıl atlattınBuyur canım ben burdayım :)) Uzun süredir KK'ya girmiyordum. bu yüzden tarih mesajını, sana hangi tarihe aldın gününü diye sorduktan sonra gördüm. Çok sevindim. Burun + çene operasyonlarında bence yüzde çok daha köklü bir değişim oluyor. Geçen gün Göksel beyin rinoistanbul isimli İnstagram hesabında bir hastası vardı. İsmi Şeyma. O da burun ve çene ameliyatı olmuş. Ben kendisini daha önce kilinikte görmüştüm ama çene olduğunu anlamamıştım bile. Fotoğrafa bakmanı öneririm. Bu değişim sende de olacak. Her türlü sorunu sorabilirsin canım :) şimdiden geçmiş olsun.
Bence 1 yıl. 2 yıl sürmez. 6. ayda burnun şekli fln oturmuş oluyor. 1. yılda artık şişlik falan kalmıyor. Burun ucundaki hissizlik tamamen bitmiş oluyor.
hafif gozlukleri 2-3 aydan sonra takabilirsin sanirim. Ama ben ne olur ne olmaz diye takmiyorum hic, zaten benim gozlukler dinlendiriciydi. Denize ise 3 hafta sonra girersin bence. Yani sadece suya girip yuzmiyceksen bu sure daha erken de olabilir.Ne zaman gozluk takmaya falanbaslaniliyo ve denize girilebiliyo
Canım ne güzel yazmışsın vallahi :) Ben de senin enerjine bayıldım. Benim ameliyatımda hem çene hem burun olduğundan yüzüm biraz fazla şişmiş ve morarmıştı. özellikle ilk hafta. Elimde ayna sürekli inceleyip, inmeyecek mi bu şişlikler, geçmeyecek mi bu morluklar diye kendimi vesveseye soktum bolca. 1 hafta sonra öyle hızlı bir iyileşme sürecine girdi ki ben bile şaşırdım. 2. aydan sonra artık sen zaten yeni burnuna da alışmış ve hacim kaybetmesini keyifle izler hale gelmişsindir. Mutlu olmak çok güzel. Bundan sonra yeni tanışacağın insanlar senin burnunu yaptırdığını anlamayacak bile. zaten bir süre sonra sen de öyle alışıyorsun ki eski halini unutuveriyorsun. Benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçti. Babam bana ilk ameliyat olduğumda kızmıştı. Geçen gün iyiki ameliyat olmuşsun diyebildi. Bu bendeki son noktadır zaten :) Yeni fotolarını yayınlarsan güzel olur :) Aradaki farka biz de bakalım :))
Ben alışkın değilim burnumun düz durmasına :) bir yıldır yamuktu. Senelerdirde ilk ameliyat yüzünden avatar gibiydi. Tabiki şu hali güzel ama ne bileyim insan güzel olsa bile hemen alışamıyormuş. Birde şiş ya henüz garip geliyor işte. Bekliyorum düzelsin insin diye :) ama tahmin ettiğim gibi inerse güzel olucak
adeta yuruyen reklamsiniz =)Ben goksel beyin butun hastalarinin enerjisine bayiliyorum. Boyle doktora boyle hastalar :) Ben ameliyattan sonra 1 hafta zorluk yasadim, ama sabirla buz tedavisi uyguladim, normalde morarmazdim okadar ama narkoz midemi bulandirdigi icin sorun yasadim, sonrasinda ise yuzumde sisti. ama o surec okadar cabuk gecti ki. Sonrasi zaten dedigin gibi cok hizli bir iyilesme. suan cidden sanki bu burunla dogmus gibiyim. annem babam hic yadirgamadi. habire findik burunlu kizim diyip duruyorlar bana. seninde cok guzel olmus masallah, babaninda 3 sene sonunda onayi gelmis oh :) . En kisa surede yeni fotograflar ekleyecegim
yani amacimiz bilgi vermek, paylasmak.cok fazla uzun uzun mesajlar geliyor, oturup usenmeden cevap veriyorum. bu durum doktorumuza arti saglayacaksa da sakinca gormuyorum, sonucta ben de doktorumu bu siteden buldum hayalimdeki burna kavustum hatta daha guzeli, baskalari da benim sayemde hayalindeki burna neden kavusmasin <3adeta yuruyen reklamsiniz =)
Ben gozlerimle gordum moscow un burnunu cok da guzel, hatta cok sis de degil. Dr. Goksel mucizesi. Gule gule kullansiiiin. Su 1-2 hafta gecsin fotograf bekliyoruz
Valla burnun üst kısmında dikiş çıktı ya etimin içinden iğrenç birde acıyır ki sormayın. Ben istanbuldada değilim gidip kestiremiyorum. Başka doktorada gitmeye cesaret edemiyorum. Göksel bey elleme kalsın ericek dedi ama yok erimiyor bide acıyor lanet şey. Herşeyim ters vallahi sinir oluyorum. Şekil konusuna gelince gayet düz görünüyor. Sevdim görüntüyü sadece inmesini ve şeklinin güzelce ömürlük olmasını bekliyorum. Alışmak çok zor. Garip geliyorum kendimecanım nasıl oldun?
Ya insan istediği burna kavuşunca öve öve bitiremiyor doktorunu. Ben bizzat burnunu bir sürü foto ile gördüğüm için söylüyorum ki reklam yapıyorsada burnunun çok güzel olmasından heyecanından öle duruyor. Bende göksel beyin hastasıyım. Cidden çooook şeker biri insan ister istemez seviyoradeta yuruyen reklamsiniz =)
canim erir o dikis, benimde vardi elim takilip duruyordu hatta dokununca aciyordu, gitti simdiValla burnun üst kısmında dikiş çıktı ya etimin içinden iğrenç birde acıyır ki sormayın. Ben istanbuldada değilim gidip kestiremiyorum. Başka doktorada gitmeye cesaret edemiyorum. Göksel bey elleme kalsın ericek dedi ama yok erimiyor bide acıyor lanet şey. Herşeyim ters vallahi sinir oluyorum. Şekil konusuna gelince gayet düz görünüyor. Sevdim görüntüyü sadece inmesini ve şeklinin güzelce ömürlük olmasını bekliyorum. Alışmak çok zor. Garip geliyorum kendimeama onun dışında şimdilik iyiyim :) çok sağolun
senin burnun daha guzelYa insan istediği burna kavuşunca öve öve bitiremiyor doktorunu. Ben bizzat burnunu bir sürü foto ile gördüğüm için söylüyorum ki reklam yapıyorsada burnunun çok güzel olmasından heyecanından öle duruyor. Bende göksel beyin hastasıyım. Cidden çooook şeker biri insan ister istemez seviyor
canim erir o dikis, benimde vardi elim takilip duruyordu hatta dokununca aciyordu, gitti simdiömürlük olsun insallah dediğin gibi
Dün kes dedi bana kestim aonunda kutuldum şükür :) çok sinir oluyordum gözümden yaş akıyordu acısından ya neyseki kurtuldum çok şükür. Ayrıca burnun indikçede iyice güzelleşiyor sana çooook yakışıyor ve herşeyden önemlisi tamamen doğal duruyor estetikli demeye bin şahit lazım. Bu arada sana özelden foto atıcamsenin burnun daha guzelayrica bu forumlarda bazi doktorlar yakinda otobus falan kaldirip hasta getirticek ankaradan izmirden oyle seyler okuyorum, bizimkisi olsa olsa tavsiye, ama reklam olucak guzellikte burnum varsa ne mutlu bana
Dün kes dedi bana kestim aonunda kutuldum şükür :) çok sinir oluyordum gözümden yaş akıyordu acısından ya neyseki kurtuldum çok şükür. Ayrıca burnun indikçede iyice güzelleşiyor sana çooook yakışıyor ve herşeyden önemlisi tamamen doğal duruyor estetikli demeye bin şahit lazım. Bu arada sana özelden foto atıcam
Özellikle aradım sordum estetik içinmiş konuştuk acıbadem sigaortası nette var birçok estetiği karşılıyorlar hatta ısrarla bakın ben doğruyumu anlıyorum estetik olucak şeklini düzellttiricem ve siz bir ücret karşılı herşeyi kapaıyosunuz evet dedi. Bursa için 5200 istanbul için 5600 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?