- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.121
Ben Los Angeles'te yasiyordum, hatta doktorumu ordayken buldum, ameliyat olmak icin 5 haftaligina donme kararim sonunda buraya yerlesmemle sonuclandi :) Sislik biraz olsada morarma olmuyor.Bende oldu cunku ameliyattan sonra narkoz zaten midemi bulandirmisti biraz, birde ustune ziyaretcilerin getirdigi nar suyu ve cikolatalari bir guzel yedim, sonra da bir guzel kustum hemde 2 kereSuratim kan canagi gibi oldu, cok kotuydu,ama benim hatam iste. Siz dikkatli olun, hastahane yemegi disinda birsey yememek gerek ameliyattan sonraki ilk gun. 4-5 gun istirahat ettikten sonra gezebilirsin bence, Dr. Goksel beyin hicbir hastasinda morluk gormedim
Ne guzel bir karar vemisiniz.. Istanbul gibisi yoktur! Inshallah ben de ilerde oralarda hayatimi kurabilirim. Sorularimi cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Ameliyattan sonra hastanede bir gun kaliniyormu yoksa bir kac saat sonra geri eve/hotele donebilirmisin? Ve eger hastanade kalinacaksa bunun ucreti ayri mi yoksa ameliyat parasinin icindemi?
Moscov selam. Merak ettim acıbademden özel sigortan olunca ameliyatın 5.200 TL mi olacak. bu aradaacıbadem de doktor araştırdın mı ? yoksa bu konu Göksel bey için de geçerli mi? yani ameliyatlarını belki acıbadem hastanelerinde yapıyordur? beni bilgilendirirsen gerçekten çok sevinirim. Ben dün Naci Çelik ile görüştüm. Görüşmem pozitifti ama bir kaç doktoru daha araştırmak istiyorum. Burda bi çok kişinin göksel bey^den memnun kaldığını görünce değerlendirmek istedim. Şimdiden teşekkürler paylaşımların için. sevgiler
Burnunun güzel olduğunu düşünmüyorum çok yapay aşırı kalkık bir burun olmuş.yani amacimiz bilgi vermek, paylasmak.cok fazla uzun uzun mesajlar geliyor, oturup usenmeden cevap veriyorum. bu durum doktorumuza arti saglayacaksa da sakinca gormuyorum, sonucta ben de doktorumu bu siteden buldum hayalimdeki burna kavustum hatta daha guzeli, baskalari da benim sayemde hayalindeki burna neden kavusmasin <3
Zevk meselesi diyelim, tesekkurlerBurnunun güzel olduğunu düşünmüyorum çok yapay aşırı kalkık bir burun olmuş.
Canım özelden istersen atarım mesajda tel nonu at hemen atayım burda paylaşmıyorum :)Selam Moscov senin de öncesi sonrası fotoğrafların varsa benimle paylaşabilir misin ?
Ben de karar aşamasındayım. Zor bir konu
canım ameliyatı acıbademde olur ve orda çalışan bir doktor seçersen bu ücretler oluyor göksel beyi karşılamıyor. Ama burnumdan şuan o kadar memnunumki verdiğim para umrumda değil. Umarım indikçe kötü olöaz dahada güzel olur :) bana şiş hali bile yetiyor :)Moscov selam. Merak ettim acıbademden özel sigortan olunca ameliyatın 5.200 TL mi olacak. bu aradaacıbadem de doktor araştırdın mı ? yoksa bu konu Göksel bey için de geçerli mi? yani ameliyatlarını belki acıbadem hastanelerinde yapıyordur? beni bilgilendirirsen gerçekten çok sevinirim. Ben dün Naci Çelik ile görüştüm. Görüşmem pozitifti ama bir kaç doktoru daha araştırmak istiyorum. Burda bi çok kişinin göksel bey^den memnun kaldığını görünce değerlendirmek istedim. Şimdiden teşekkürler paylaşımların için. sevgiler
Bence ilk ameliyat fotoları yüzünden böyle diyorsunuz bende sormuştum hatta doktorla bile konuşmuştuk ama şimdi inen fotolarınıda attı arkadaşım bence indikçe çok güzelleşti tabi yinede zevk meselesi bişey diyemem sadece gittikçe güzelleştiği için üzülmesini istemedim o yüzden yazdım.Burnunun güzel olduğunu düşünmüyorum çok yapay aşırı kalkık bir burun olmuş.
Bence ilk ameliyat fotoları yüzünden böyle diyorsunuz bende sormuştum hatta doktorla bile konuşmuştuk ama şimdi inen fotolarınıda attı arkadaşım bence indikçe çok güzelleşti tabi yinede zevk meselesi bişey diyemem sadece gittikçe güzelleştiği için üzülmesini istemedim o yüzden yazdım.
Ben çok üzülüyorum böyle yorumlara gerçekten kötü olsa bile söylemem onca acı maddi manevi hasar olurmu pskolojimiz ne kadar bozuk oluyor. Ki senin inmeye başladığından beri gayet güzelleşti ne bileyim çok üzüldüm yani.Canim begenen olur begenmeyen olur, ben de pinokyo ya benzeyen bir suru insan goruyorum, gidip ay cok kotu burnun demem tabii ki ama bana boyle yorumla gelen ilk kisi onca insanin icinden, acikcasi baskalarinin ne dusundugunu de pek umursamam, bir suru insan burnun acayip guzel tam hayalimdeki burun, kim yapti diyor, arti bu bir zevk meselesi, herkesi memnun edemezsin. Uzulucek bir durum yok yani, ben cok mutluyum, aldigim tepkilerde hep cok iyi
Ben çok üzülüyorum böyle yorumlara gerçekten kötü olsa bile söylemem onca acı maddi manevi hasar olurmu pskolojimiz ne kadar bozuk oluyor. Ki senin inmeye başladığından beri gayet güzelleşti ne bileyim çok üzüldüm yani.
İkimizin bırnunu gören iki arkdaşım göksel beye karar verdi bile :) zaten benim önceki halinden sona bunu görünce direk gidiyoruz doktora diyorlar :) maşşallah burnuşlarımıza :) nazar değmesin doğallıktan ölcekler :)Canim bir ust mesajdaki fotografima 3 kisi cok cok guzel bir burnunuz var kim yapti diye ozelden mesaj atti, forumda gorup hem dogal hem kalkik hayalimdeki burun diye yorum yapanlar oldu. Sence burnumla barisik olmasam, boy boy fotograf koyar miyimHerkesin zevki kendine, begenen begenir begenmeyen begenmez ben zaten dunyanin en guzel burnuna sahip oldugumu iddaa etmiyorum, burnum bu, doktorum bu, cok da mutluyum, bu kadar. Bu bir paylasim, o kadar
Benim annemle babam yaptır artık yamuk yumuk gezme diyorlardı şimdi oh çok şükür bişeye benzesin diyorlar düşün ki ne kadar kolay bişi beğenmediklerini tahmin edebilirsin :)benim burun ameliyatina asiri karsiydi halalarim, hatta cok korktum allahim dedim simdi omur boyu laflarini dinle, ay su burun deligi digerinden daha farkli, ay cok kalkik, ay yapay, ama o ameliyattan sonraki sis ve asiri kalkik haline bile, inanamiyorum bu adam nasil bir yetenek boyle, iyi ki yaptirmissin diyorlar hep. Suan ki haline bile ben daha degisir halacim daha sis diyorum, yok degismesin bu hali bile cok guzel diyorlar, onlar bile begendi ya, cok icim rahat benim. masallah nazar degmesin de
Katı yiyeceklerden kastın nedir? Bana bi söyle bakayım :) 3-4 gün sonra yemegini yiyorsun. O zamana kadar da corba ekmek, patates, sebze falan yiyebilirsin. Hiçbir zorluğunu görmedim şahsen :)Canım gördüm o resmi baya güzel olmuş ama korkuyorum çene de çok korkutuyorlar ne zamana kadar sonra katı yiyecekler yemeye başladın ilk o zor zamanları nasıl atlattın
MoskovDün kes dedi bana kestim aonunda kutuldum şükür :) çok sinir oluyordum gözümden yaş akıyordu acısından ya neyseki kurtuldum çok şükür. Ayrıca burnun indikçede iyice güzelleşiyor sana çooook yakışıyor ve herşeyden önemlisi tamamen doğal duruyor estetikli demeye bin şahit lazım. Bu arada sana özelden foto atıcam
Cok güzel olmuş bence. Daha hala bile hacimli. İnecek :)[photo="medium"]1228911[/photo]
Buarada bugun koydum bu fotografi kizlar, biraz daha indi sanki, yerim ben burnumu
Haha. Benimde babam iyiki yaptırmıssın diye gezip duruyor. Ebeveynler bile böyle dediğine göre önceden pek kötüymüşüm :)))Benim annemle babam yaptır artık yamuk yumuk gezme diyorlardı şimdi oh çok şükür bişeye benzesin diyorlar düşün ki ne kadar kolay bişi beğenmediklerini tahmin edebilirsin :)
Cok güzel olmuş bence. Daha hala bile hacimli. İnecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?