- 28 Ağustos 2012
- 410
- 36
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.141
Özelden tel no yazarsan hemen atacağım foto :) bu arada bana şimdi git şu dudakları yaptır gülünce gözükmüyor diyorlar kızdım siz becerememişsiniz ikinizde güzelsiniz karıştırdınız mı beni diye de az ara verdiler uğraşmaya :)Haha. Benimde babam iyiki yaptırmıssın diye gezip duruyor. Ebeveynler bile böyle dediğine göre önceden pek kötüymüşüm :)))
Seni çok merak ettim ama. Öncesi sonrası resimlerini ne zaman göreceğiz :)
Bence dudaklarin gayet guzel ama sana kalmis tabii ki , sen nasil mutlu olucaksanÖzelden tel no yazarsan hemen atacağım foto :) bu arada bana şimdi git şu dudakları yaptır gülünce gözükmüyor diyorlar kızdım siz becerememişsiniz ikinizde güzelsiniz karıştırdınız mı beni diye de az ara verdiler uğraşmaya :)
Bir kere taktım kafaya yaptırmaz isem rahat edemem :)Bence dudaklarin gayet guzel ama sana kalmis tabii ki , sen nasil mutlu olucaksan
Bir kere taktım kafaya yaptırmaz isem rahat edemem :)
Kesin kararımı bende onu gördükten sonra verdim zaten :)senden sonra sira bana da gelebilir bakalim haha adriana lima nin dudaklarinin estetik oldugunu gordukten sonra fikrim degisti
Kesin kararımı bende onu gördükten sonra verdim zaten :)
Bu arada tatile solaryuma falan ameliyattan be kadar zaman sonra giriliyor net bilgisi olan var mı ?
maşallah çok güzel duruyor darısı benim başıma:)
cok tesekkurler, zamanla daha da guzellesicek insallah, daha hala cok sis. darisi basina, Goksel bey'e ameliyat olucaksin degil mi?maşallah çok güzel duruyor darısı benim başıma:)
Evet canımcok tesekkurler, zamanla daha da guzellesicek insallah, daha hala cok sis. darisi basina, Goksel bey'e ameliyat olucaksin degil mi?
Güncel fiyat aralığı ne bilgi verirmisiniz ? Bu arada çok hoş olmuş burnunuzcok tesekkurler, zamanla daha da guzellesicek insallah, daha hala cok sis. darisi basina, Goksel bey'e ameliyat olucaksin degil mi?
Ortalama olarak 9 bin TL diye biliyorum, cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Doktorumun Instagram sayfasindan diger hastalarina bakabilirsiniz. Ne zaman olmak istiyorsunuz ameliyati? kesin kararinizi verdiniz mi olmak icin?Güncel fiyat aralığı ne bilgi verirmisiniz ? Bu arada çok hoş olmuş burnunuz
Mayis ortasi demistin galiba yanlis hatirlamiyorsam, az kaldi :)Evet canım
Ben beyaz tenliyim yavrum solaryuma gitmeden tatile gitmek demek o tatilin hastanede sonuçlanması demek. Bana 50 faktör bile yaramıyor sonra ıstakoz gibi ağlaya ağlaya tatili mahvediyorumSolaryuma gidemezsin Moskov kisisel olarak ben yasakliyorum sana solaryumu, cok zararli, senin gibi sagligina dikkat eden bir insan, cok ayip, duymamis oluyim!!! gerci solaryum la geciyor bikini izleri bir tek 1 seansa izin verebilirim belkihaha ama tatile gidersin 3 haftadan sonra guneste cok kalmazsin, sapka takarsin olur biter
evet az kaldı her gün nasıl bir burnum olacağını düşünmekle geçiyorrrrMayis ortasi demistin galiba yanlis hatirlamiyorsam, az kaldi :)
ben panik bir insanım hem de nasıl acaba yemek rahat yiyebilecek miyim ? yüzüm gözüm baya şişecek mi?Katı yiyeceklerden kastın nedir? Bana bi söyle bakayım :) 3-4 gün sonra yemegini yiyorsun. O zamana kadar da corba ekmek, patates, sebze falan yiyebilirsin. Hiçbir zorluğunu görmedim şahsen :)
Burnun harika görünüyor tatlım. Sen bir de ilerleyen zamanda gör, daha da güzel olacak. Bravo Göksel Hocaya.cok tesekkurler, zamanla daha da guzellesicek insallah, daha hala cok sis. darisi basina, Goksel bey'e ameliyat olucaksin degil mi?
Panik kimseye iyi birşey getirmemiş bugüne kadar. sakin kalmaya çalış :) benim yüzüm gözüm şişti mesela. ben buradaki bazı arkadaşların yorumlarını okuyorum, şişlik olmadı diyorlar. Bende çok oldu ama olanda 3-4 gün içinde inmeye başladı. 1 hafta sonra yüzümde ne şişlik, ne morluk kalmamıştı. Açıkçası birazcık sabredeceksin. Oradaki ince detay sonuca odaklanmak :)) Gerisini boşver.ben panik bir insanım hem de nasıl acaba yemek rahat yiyebilecek miyim ? yüzüm gözüm baya şişecek mi?inşallah bende bir zorluğunu görmem :)
Ben de çok beğendim son halini. Gerçekten başarılı olmuş.Burnun harika görünüyor tatlım. Sen bir de ilerleyen zamanda gör, daha da güzel olacak. Bravo Göksel Hocaya.
Doğru söylemiş doktor. geç kırışacak. benim de tam tersi. hassas ve ince bir cildim var. yaralar çok çabuk iyileşir, morarması fazla olur. Kuru olduğu için erken kırışıyor. Yaşım 36. Burun ameliyatımdan beri düzenli botoks yaptırıyorum Göksel beye. o da kesinlikle mucizevi birşey :)Ergenlik donemimde cildim yagli oldugu icin 5 sene sivilceli gezdim. simdi ise cildim kalin oldugu icin sisliklerim coook yavas iniyor diger insanlara gore, Ama bir gun gelicek bu cildimin dezavantajlarini, avantaja cevirecek. kolay kolay yaslanmaz, gec kirisirmis cildim, cilt doktorum oyle demisti. gorucez bakalim haha
Cnm özelden msj attım sana. bekliyorum fotolarınıÖzelden tel no yazarsan hemen atacağım foto :) bu arada bana şimdi git şu dudakları yaptır gülünce gözükmüyor diyorlar kızdım siz becerememişsiniz ikinizde güzelsiniz karıştırdınız mı beni diye de az ara verdiler uğraşmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?