Burun Estetiği Hasta Yorumları

Haha. Benimde babam iyiki yaptırmıssın diye gezip duruyor. Ebeveynler bile böyle dediğine göre önceden pek kötüymüşüm :)))
Seni çok merak ettim ama. Öncesi sonrası resimlerini ne zaman göreceğiz :)
Özelden tel no yazarsan hemen atacağım foto :) bu arada bana şimdi git şu dudakları yaptır gülünce gözükmüyor diyorlar kızdım siz becerememişsiniz ikinizde güzelsiniz karıştırdınız mı beni diye de az ara verdiler uğraşmaya :)

Bence dudaklarin gayet guzel ama sana kalmis tabii ki , sen nasil mutlu olucaksan

Kesin kararımı bende onu gördükten sonra verdim zaten :)
Bu arada tatile solaryuma falan ameliyattan be kadar zaman sonra giriliyor net bilgisi olan var mı ?

Solaryuma gidemezsin Moskov kisisel olarak ben yasakliyorum sana solaryumu, cok zararli, senin gibi sagligina dikkat eden bir insan, cok ayip, duymamis oluyim!!! gerci solaryum la geciyor bikini izleri bir tek 1 seansa izin verebilirim belki haha ama tatile gidersin 3 haftadan sonra guneste cok kalmazsin, sapka takarsin olur biter

Güncel fiyat aralığı ne bilgi verirmisiniz ? Bu arada çok hoş olmuş burnunuz
Ortalama olarak 9 bin TL diye biliyorum, cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Doktorumun Instagram sayfasindan diger hastalarina bakabilirsiniz. Ne zaman olmak istiyorsunuz ameliyati? kesin kararinizi verdiniz mi olmak icin?

Ben beyaz tenliyim yavrum solaryuma gitmeden tatile gitmek demek o tatilin hastanede sonuçlanması demek. Bana 50 faktör bile yaramıyor sonra ıstakoz gibi ağlaya ağlaya tatili mahvediyorum

Katı yiyeceklerden kastın nedir? Bana bi söyle bakayım :) 3-4 gün sonra yemegini yiyorsun. O zamana kadar da corba ekmek, patates, sebze falan yiyebilirsin. Hiçbir zorluğunu görmedim şahsen :)
ben panik bir insanım hem de nasıl acaba yemek rahat yiyebilecek miyim ? yüzüm gözüm baya şişecek mi? inşallah bende bir zorluğunu görmem :)

ben panik bir insanım hem de nasıl acaba yemek rahat yiyebilecek miyim ? yüzüm gözüm baya şişecek mi? inşallah bende bir zorluğunu görmem :)
Panik kimseye iyi birşey getirmemiş bugüne kadar. sakin kalmaya çalış :) benim yüzüm gözüm şişti mesela. ben buradaki bazı arkadaşların yorumlarını okuyorum, şişlik olmadı diyorlar. Bende çok oldu ama olanda 3-4 gün içinde inmeye başladı. 1 hafta sonra yüzümde ne şişlik, ne morluk kalmamıştı. Açıkçası birazcık sabredeceksin. Oradaki ince detay sonuca odaklanmak :)) Gerisini boşver.

Doğru söylemiş doktor. geç kırışacak. benim de tam tersi. hassas ve ince bir cildim var. yaralar çok çabuk iyileşir, morarması fazla olur. Kuru olduğu için erken kırışıyor. Yaşım 36. Burun ameliyatımdan beri düzenli botoks yaptırıyorum Göksel beye. o da kesinlikle mucizevi birşey :)

Cnm özelden msj attım sana. bekliyorum fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…