- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.161
Ya sen çok tatlısın cnm valla. enerjine hayran kaldım diyebilirim. Maşallah :) Herkes Angelina Jolie burnu yaptırınca aynı onun gibi olacağını düşünüyor ama malzeme neyse o çıkıyor ortaya. Bence Göksel bey de bizde maksimum olabilecek en doğal ve güzel görüntüyü çıkarıyor ortaya. Zevkler göreceli. En güzeli de insanın kendi ile barışık olması ve yeni halini benimsemesi. Sen bu süreci çok hızlı atlattın. süpersin :)Canim bir ust mesajdaki fotografima 3 kisi cok cok guzel bir burnunuz var kim yapti diye ozelden mesaj atti, forumda gorup hem dogal hem kalkik hayalimdeki burun diye yorum yapanlar oldu. Sence burnumla barisik olmasam, boy boy fotograf koyar miyimHerkesin zevki kendine, begenen begenir begenmeyen begenmez ben zaten dunyanin en guzel burnuna sahip oldugumu iddaa etmiyorum, burnum bu, doktorum bu, cok da mutluyum, bu kadar. Bu bir paylasim, o kadar
Hahaha çoktan aldın fotolarımı :)Cnm özelden msj attım sana. bekliyorum fotolarını
Burnun harika görünüyor tatlım. Sen bir de ilerleyen zamanda gör, daha da güzel olacak. Bravo Göksel Hocaya.
Ya sen çok tatlısın cnm valla. enerjine hayran kaldım diyebilirim. Maşallah :) Herkes Angelina Jolie burnu yaptırınca aynı onun gibi olacağını düşünüyor ama malzeme neyse o çıkıyor ortaya. Bence Göksel bey de bizde maksimum olabilecek en doğal ve güzel görüntüyü çıkarıyor ortaya. Zevkler göreceli. En güzeli de insanın kendi ile barışık olması ve yeni halini benimsemesi. Sen bu süreci çok hızlı atlattın. süpersin :)
Hahaha çoktan aldın fotolarımı :)
Duygularımız karşılıklı sevgili burundaşım gerçi bizim hayat felsefemizden kitaplarımıza kadar hatta yaşama hayali kırduğumuz ülkeye kadar duygular karşılıklıben moskov'un burnuna hastayim. Hatta bugun eski fotograflarini gordum, ne hale getirmis o burnu eski doktorun oyleiyi ki Goksel bey'e rastladik.
Duygularımız karşılıklı sevgili burundaşım gerçi bizim hayat felsefemizden kitaplarımıza kadar hatta yaşama hayali kırduğumuz ülkeye kadar duygular karşılıklı
Kizlar, kizlar gelemi burnunuzdan öpeme :))) yasiyormusunuz siz yahuuuuu ? Herkes mutlu, ne güzel, darisi Benim basima:)))
Buarada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...goksel-burun-estetigi-hasta-yorumlari.596088/
hadi buraya hepimiz hikayelerimizi yazalim, sonra kitap yapariz belkihahaha saka bir yana doktorumuzu bu sayfada da yalniz birakmayalim derim.
yapalım gerçekten kitaba çevirelim hadi :)Buarada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...goksel-burun-estetigi-hasta-yorumlari.596088/
hadi buraya hepimiz hikayelerimizi yazalim, sonra kitap yapariz belkihahaha saka bir yana doktorumuzu bu sayfada da yalniz birakmayalim derim.
Var hem kız hem erkek ama sen bana kızkardeş muamelesi yapmaya başla çünkü kızkardeşler kanbağı varsa tamamen zıt oluyor ya :) gerçi genellemeyim benimki öle gram anlaşamıyoruz yani :)benim kiz kardesim yok? senin var mi? yoksa sana hic sahip olmadigim kiz kardesim muamelesi yapmaya baslayacagimhaha kadinlar kulubu sayesinde hem canim doktorumu buldum hemde arkadasliklar kazandim
Var hem kız hem erkek ama sen bana kızkardeş muamelesi yapmaya başla çünkü kızkardeşler kanbağı varsa tamamen zıt oluyor ya :) gerçi genellemeyim benimki öle gram anlaşamıyoruz yani :)
yapalım gerçekten kitaba çevirelim hadi :)
merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum,yorumlarınızı okuyorum.bende emeliyat olmak isteyen ama bir türlü karar veremeyen biriyim.burnumda kemik var,nefes alma sorunu yaşıyorum,tek bir tarafım biraz tıkalı herdaim.dış görüntü olarak kemerli ve içerdeki kemik yüzünden burnum biraz sola yatık.böyle hayatımı devam ettirebiliyormuyum evet cok cok şikayetim yok ama hem görüntü hemde sizin nefes almayla ilgili yorumlarınızı okuyunca ameliyatı daha çok istiyorum.o kadar pinpirikliyim ki bir türlü karar veremiyorum.
Ben evliyim ve ailemden uzakta oturuyorum acaba emeliyat sonrası evde kendi kendime idare edebilirmiyim kızlar siz nasıl geçirdiniz bu durumu ?
Teşekkür ederim cevabın için.Ameliyat olmuş kişilerden duymak doktordan duymaktan daha çok içimi rahatlatıyor.Özellikle "eskiden cidden nefes aliyorum saniyormusum, ama almiyormusum. Burundan nefes alabilmek ne guzel birseymis. Sabahlari dinlenmis uyaniyorum resmen. Bas agrilarim gecti. " bu söylediklerin benim şuan yaşadığım sorunlar çünkü sabahları uyandığımda başım ağrıyor ve sürekli geceleri hiç sebepsiz uyanıyorum sanırım düzgün nefes alamadığım için.Çalışıyorum da o yüzden ameliyat sonrası da beni endişelendiriyordu teşekkür ederimameliyat sonrasi 2-3 gun istirahat etmen gerekir, kendini cok yoramamalisin, bu donemde esin biraz yardimci olursa, daha sonrasini sen cok rahat idare edersin, gercekten agir birsey yok, cok hafif atlatiyorsun. Yemek bile yaparsin cok rahat. Ameliyatin hicbir yuku yok, sadece burnunun icinde tamponlar oldugu icin, ki bu tamponlar silikon burnunda da nefes alabiliyorsun, ama yinede bir miktar agizdan nefes alma durumu soz konusu, bir tek o yoruyor insani biraz. Ama ben ameliyati oldum ertesi gun kalktim eve gittim, geri kalan herseyi kendim yaptim. Yani oyle yataklik bir durum soz konusu degil. Suan iyi ki diyorum. cunku ben eskiden cidden nefes aliyorum saniyormusum, ama almiyormusum. Burundan nefes alabilmek ne guzel birseymis. Sabahlari dinlenmis uyaniyorum resmen. Bas agrilarim gecti. Ustune estetik olarak da daha guzel bir burnum var. Korkmani gerektiricek hicbirsey yok. Tek dusunmen gereken dogru doktor secimi.
Ben Göksel beyesende mi burun estetigi dusunuyorsun?
Canim ben Göksel beye Revizyon oldum, malesef ameliyatan sonra Enfektion oldu ve kikirdak erimesi oldu, ama inanin bana Göksel Bey beni hic bir zaman yalniz birakmadi. Hastasinin mutlu olmasi icin hersey yapiyor inanin. Göksel Bey elinden geleni yapti, benim sansisligim iste, Allahtan hemen Enfektion oldugunu anladi ve erken müdale eti, Enfektion oldugu yer hem Eridi hemde cildimde kizariklik oldu, zamanla o kizariklik gecer insallah, Göksel beyle birlikte caresine bakicaz artik :))) Cok merhametli bir doktorumuz var kizlar, ona ne kadar tesekür etsem az!!! Öv öv bitmez !!!sende mi burun estetigi dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?