Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ya sen çok tatlısın cnm valla. enerjine hayran kaldım diyebilirim. Maşallah :) Herkes Angelina Jolie burnu yaptırınca aynı onun gibi olacağını düşünüyor ama malzeme neyse o çıkıyor ortaya. Bence Göksel bey de bizde maksimum olabilecek en doğal ve güzel görüntüyü çıkarıyor ortaya. Zevkler göreceli. En güzeli de insanın kendi ile barışık olması ve yeni halini benimsemesi. Sen bu süreci çok hızlı atlattın. süpersin :)

Ilk gunden beri hic sikayet etmedim,hic kotu yorum duymadim ama duysam da peki der gecerim. Keske herkes boyle olsa. Bir yerde okumustum baskalarinin senin hayatini bu kadar etkilemesi senin kontrolsuz zavalliligini gosterir diye Keske herkes kendisiyle barisik olsa. Daha bugun Ikea'da iki kisi birbirine giricekti neymis ayni anda gelmisler o neden one gecmis kasada, izin almis mi. Ego hep, gercekten yazik. Mutsuz bir toplumuz. Neyse ben hayat felsefesini birakip buruna doniyim. Ben Angelina Jolie yi hic begenmem zaten haha ama Goksel bey cidden herkese yakisan burnu yapiyor. Farki da burdan geliyor zaten <3

Kizlar, kizlar gelemi burnunuzdan öpeme :))) yasiyormusunuz siz yahuuuuu ? Herkes mutlu, ne güzel, darisi Benim basima:)))

ben moskov'un burnuna hastayim. Hatta bugun eski fotograflarini gordum, ne hale getirmis o burnu eski doktorun oyle iyi ki Goksel bey'e rastladik.
Duygularımız karşılıklı sevgili burundaşım gerçi bizim hayat felsefemizden kitaplarımıza kadar hatta yaşama hayali kırduğumuz ülkeye kadar duygular karşılıklı

Duygularımız karşılıklı sevgili burundaşım gerçi bizim hayat felsefemizden kitaplarımıza kadar hatta yaşama hayali kırduğumuz ülkeye kadar duygular karşılıklı

benim kiz kardesim yok? senin var mi? yoksa sana hic sahip olmadigim kiz kardesim muamelesi yapmaya baslayacagim haha kadinlar kulubu sayesinde hem canim doktorumu buldum hemde arkadasliklar kazandim

Buarada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...goksel-burun-estetigi-hasta-yorumlari.596088/

hadi buraya hepimiz hikayelerimizi yazalim, sonra kitap yapariz belki hahaha saka bir yana doktorumuzu bu sayfada da yalniz birakmayalim derim.
Buarada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...goksel-burun-estetigi-hasta-yorumlari.596088/

hadi buraya hepimiz hikayelerimizi yazalim, sonra kitap yapariz belki hahaha saka bir yana doktorumuzu bu sayfada da yalniz birakmayalim derim.
yapalım gerçekten kitaba çevirelim hadi :)

benim kiz kardesim yok? senin var mi? yoksa sana hic sahip olmadigim kiz kardesim muamelesi yapmaya baslayacagim haha kadinlar kulubu sayesinde hem canim doktorumu buldum hemde arkadasliklar kazandim
Var hem kız hem erkek ama sen bana kızkardeş muamelesi yapmaya başla çünkü kızkardeşler kanbağı varsa tamamen zıt oluyor ya :) gerçi genellemeyim benimki öle gram anlaşamıyoruz yani :)

Var hem kız hem erkek ama sen bana kızkardeş muamelesi yapmaya başla çünkü kızkardeşler kanbağı varsa tamamen zıt oluyor ya :) gerçi genellemeyim benimki öle gram anlaşamıyoruz yani :)

ben erkek kardesim dogdugunda ilk depresyonumu yasamisim hemde 2 yasindaymisim hahaha, kiz kardesim olsa kiyafetlerimi giyicek falan herseyime ortak allahim savas cikardi evde ama bazen keske olsaymis diyorum :)

merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum,yorumlarınızı okuyorum.bende emeliyat olmak isteyen ama bir türlü karar veremeyen biriyim.burnumda kemik var,nefes alma sorunu yaşıyorum,tek bir tarafım biraz tıkalı herdaim.dış görüntü olarak kemerli ve içerdeki kemik yüzünden burnum biraz sola yatık.böyle hayatımı devam ettirebiliyormuyum evet cok cok şikayetim yok ama hem görüntü hemde sizin nefes almayla ilgili yorumlarınızı okuyunca ameliyatı daha çok istiyorum.o kadar pinpirikliyim ki bir türlü karar veremiyorum.
Ben evliyim ve ailemden uzakta oturuyorum acaba emeliyat sonrası evde kendi kendime idare edebilirmiyim kızlar siz nasıl geçirdiniz bu durumu ?

ameliyat sonrasi 2-3 gun istirahat etmen gerekir, kendini cok yoramamalisin, bu donemde esin biraz yardimci olursa, daha sonrasini sen cok rahat idare edersin, gercekten agir birsey yok, cok hafif atlatiyorsun. Yemek bile yaparsin cok rahat. Ameliyatin hicbir yuku yok, sadece burnunun icinde tamponlar oldugu icin, ki bu tamponlar silikon burnunda da nefes alabiliyorsun, ama yinede bir miktar agizdan nefes alma durumu soz konusu, bir tek o yoruyor insani biraz. Ama ben ameliyati oldum ertesi gun kalktim eve gittim, geri kalan herseyi kendim yaptim. Yani oyle yataklik bir durum soz konusu degil. Suan iyi ki diyorum. cunku ben eskiden cidden nefes aliyorum saniyormusum, ama almiyormusum. Burundan nefes alabilmek ne guzel birseymis. Sabahlari dinlenmis uyaniyorum resmen. Bas agrilarim gecti. Ustune estetik olarak da daha guzel bir burnum var. Korkmani gerektiricek hicbirsey yok. Tek dusunmen gereken dogru doktor secimi.

Teşekkür ederim cevabın için.Ameliyat olmuş kişilerden duymak doktordan duymaktan daha çok içimi rahatlatıyor.Özellikle "eskiden cidden nefes aliyorum saniyormusum, ama almiyormusum. Burundan nefes alabilmek ne guzel birseymis. Sabahlari dinlenmis uyaniyorum resmen. Bas agrilarim gecti. " bu söylediklerin benim şuan yaşadığım sorunlar çünkü sabahları uyandığımda başım ağrıyor ve sürekli geceleri hiç sebepsiz uyanıyorum sanırım düzgün nefes alamadığım için.Çalışıyorum da o yüzden ameliyat sonrası da beni endişelendiriyordu teşekkür ederim

Merhaba kizlar,

Göksel bey'de genis burun ameliyati olan varmi aranizda? Ve olanlar icin sorum, sonucu nasil oldu? Benim sorunum genis bir burnum olmasi, bunu temmuz ayi'nda ameliyat ettircem ama sizin tecrubelerinizide merak ediyorum

sende mi burun estetigi dusunuyorsun?
Ben Göksel beye
sende mi burun estetigi dusunuyorsun?
Canim ben Göksel beye Revizyon oldum, malesef ameliyatan sonra Enfektion oldu ve kikirdak erimesi oldu, ama inanin bana Göksel Bey beni hic bir zaman yalniz birakmadi. Hastasinin mutlu olmasi icin hersey yapiyor inanin. Göksel Bey elinden geleni yapti, benim sansisligim iste, Allahtan hemen Enfektion oldugunu anladi ve erken müdale eti, Enfektion oldugu yer hem Eridi hemde cildimde kizariklik oldu, zamanla o kizariklik gecer insallah, Göksel beyle birlikte caresine bakicaz artik :))) Cok merhametli bir doktorumuz var kizlar, ona ne kadar tesekür etsem az!!! Öv öv bitmez !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…