Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canım ben seninle aynı durumdaydım. Burnumun teki tıkslıydı. Burnum eğriydi. İdare ediyormuydum? Evet. Ama neden idare edelimki. Ağzını kapatıp bebekler gibi uyumak varken niçin bunu geciktiresin ki. Kesinlikle daha dinlenmiş ve mutlu uyanıyorsun. Görüntüsünün güzelliği ve sana kattığı özgüven de cabası. Gelelim evde yalnız şdare etmeye. Ben de yalnız yaşıyorum. Herşeyimi kendim yaptım. Kimseyi istemedim yanıma. Sadece burnunda bir alçı oluyor. Onun dışında ağrın sızın olmuyor ki. Çorbamı kendim yapıp soframı kuruyordum. Temizlik yapacak değilsinya :)))

Buarada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...goksel-burun-estetigi-hasta-yorumlari.596088/

hadi buraya hepimiz hikayelerimizi yazalim, sonra kitap yapariz belki hahaha saka bir yana doktorumuzu bu sayfada da yalniz birakmayalim derim.

Okudum hikayeni :) ben de ameliyat sonradı heryere (oncesi/sonrası fotolar, Doktorlar oneriler bölümüne, vs. ) yorumlarımı yazıp, fotolarımı koyuyordum. Muhtemelen kitap olmaya yakındır yazdıklarım. Hala da yazıyorum çünkü hala çok memnunum. Seni de kendime benzetiyorum. Ben de mutluluğumu paylaşmaya bayılıyorum. Tıpkı senin gibi :)

Hahaha çoktan aldın fotolarımı :)
selam canım
ben burnuna bayıldım dediğim gibi. Gerçekten eski doktor sana ne yapmış böyle. İnanılır gibi değil. Hani ben yapsam ameliyatını ancak o kadar sonuç çıkardı herhalde. Allahtan Goksel beyi bulmuşsun. Simdiki halin harika. Gerçekten bayıldım. Yeni biri doğmuş sanki. Ben Anlayamıyorum gerçekten doktorumuzu. Nasıl böyle herkese yakışacak farklı tip burunları buluyor her seferinde. Bir kere mi şaşmaz. Her yenş burunu gördükçe daha da saygı duyuyorum kendisine.

Hastasını tanıyor ve seviyor bence bütün mesele bu :) diğer doktorlar gibi ego sorunu yok adam best yahu

Merhaba kizlar,

Göksel bey'de genis burun ameliyati olan varmi aranizda? Ve olanlar icin sorum, sonucu nasil oldu? Benim sorunum genis bir burnum olmasi, bunu temmuz ayi'nda ameliyat ettircem ama sizin tecrubelerinizide merak ediyorum

Genis burun ameliyatini bilmiyorum ama benim burnum genisti ve simdi daraldi. Top gibiydi ozellikle burun ucum. Simdi daha ufak ve sekilli. Henuz sislikleri inme asamasinda ama suan bile eskisine gore 1-2 beden kuculdu.

Bi sey olmaz yani dimi deli gibi gukuyorum bennde kahip maymaz demi ?
Yok kaymaz dicem damoisellede kaymış :) bende kaymadı valla hemde her yerim dikişli gülmekten dikişler patlayacak diye korkuyodum bende korktukça kahkaha atıyorsum ay allahım ne saftirik bi hastaydım :)

Yok kaymaz dicem damoisellede kaymış :) bende kaymadı valla hemde her yerim dikişli gülmekten dikişler patlayacak diye korkuyodum bende korktukça kahkaha atıyorsum ay allahım ne saftirik bi hastaydım :)

ben normal hayatimda da cok fazla gulen kahkaha atan bir tipim zaten, agzim hic kapanmiyor. Ameliyat sonrasi donemde evde bir suru ziyaretci, akrabalar arkadaslar baya girgir samata, okadar cok guldum ki birak alciyi yanaklarim agridi. e sonra da alci hafif kaydi ama cok hafif yani, dikisler patliycak ay aman gulme diye diye gecirdim o donemi, bisey olmaz, turp gibi burnum suan, gulmek iyidir

Benim en buyuk hayalim kitap yazmak, hatta birkac tane girisimim oldu yarida biraktim, insanlar bu yaz suraya tatile gitsek diye plan yapar ben su konu ustunde kitap yazsam diye gezerim ortalarda haha henuz bir sonuc yok, bakalim. Burnum suan en buyuk mutluluk kaynagim, yerim onu. Cok degil 4-5 ay once nasil emanet edicem burnumu ben tanimadigim birine derken, Goksel bey'i tanidim hem burnumdan hem doktorumdan mutluyum. Hepimiz oyleyiz, okuyanlar belki abarti buluyor olabilir ama sevginin abartisi olmaz bence :)

Son düzenleme:
yaşayanlar bilir senin bu sevgini ve mutluluğunu canım ben de zor güvenen ve korkan briydim düşün ki 2. burun estetiğimi olmak durumundaydım Göksel bey benim de çok güvendiğinim inandığım biri.Sonuçlar da ortada.İyi ki onu tercih etmişiz:)

Selam canim, evet gelicem ama benden önce Doktorumuz gelicek Berline, tekrardan bir gözden geciricegiz, bakalim artik hayirlisini diliyorum ...
canım senin hikayen neydi:)))
biz senle yazıştık diye hatırlıyorum:))
yaşlılık iste unutuyorum:))

bende burun estetigi olmak istiyorum daha önce saglik icin oldugum icin revizyona giriyormus. bu konuda sadece abdülkadir bey ile görüstüm...aslinda cok olumlu elektrik aldim ama fiyati biraz yüksek geldi ve korkuyorum da bu ameliyattan.

slm canım,ben de Göksel bey e revizyon olan hastalarından biriyim,
kesinlikle fiat odaklı hareket etme,çünkü burun gerçekten çok önemli hem estetik hem de sağlık açısından
Göksel bey işinin ehli biri,burnunu ve sağlığını gözün kapalı ona emanet edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…