- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.201
slm canım,ben de Göksel bey e revizyon olan hastalarından biriyim,
kesinlikle fiat odaklı hareket etme,çünkü burun gerçekten çok önemli hem estetik hem de sağlık açısından
Göksel bey işinin ehli biri,burnunu ve sağlığını gözün kapalı ona emanet edebilirsin
Cnm atalarımız boşuna dememiş 'ucuz etin yahnisi tatsız olur diye' :)))))bende burun estetigi olmak istiyorum daha önce saglik icin oldugum icin revizyona giriyormus. bu konuda sadece abdülkadir bey ile görüstüm...aslinda cok olumlu elektrik aldim ama fiyati biraz yüksek geldi ve korkuyorum da bu ameliyattan.
seda sen misin yoksa:)Hahaha Ece abla:))) Cok tatlisin :)))
Suna ya, ask olsun:))) nasilsin Ece abla?seda sen misin yoksa:)
Cnm atalarımız boşuna dememiş 'ucuz etin yahnisi tatsız olur diye' :)))))
Eğer ameliyat olacaksan ve paran yoksa bekle. Daha sonra ol bence. Sonra onun psikolojik yıkımını ortadan kaldırmak için daha fazlasını vermeye razı olmakta var. bir de getirdiği stres, sıkıntı... Cabası...
Sonuçta ömür boyu kullanacağın bir burun alıyorsun. Öyle düşün.
Bugün bi telefona ne kadar para veriyoruz :)
slmmm, bende burun estetiği yaptırdım ,ameliyat olmadan önce çok ama çok araştırdım fakat doğru yeri doğru doktoru buldum sonunda. Zaten doğru yerdeyseniz hiç sorun yaşamıyorsunuz.Tam 2 yıl geçti hiç bahsettiğiniz gibi bir problemi ne yaşadım ne yaşayanı duydum. Açıkçası ilginçte geldi bana .Ama bence yeni araştırmaya başladıysanız etrafta konuşulanları dinlemeyip doğru hekimi bulup onu dinlemeniz gerekiyor .Çünkü en doğrusunu bilenler onlar.Bu konuda benim kendi doktoruma güvenim sonsuz. Eğer göksel bey yüzümde birşeye ihtiyaç olduğunu söylüyorsa kesinlikle doğrudur. ben ve kardeşim kendisine ameliyat olduk. Geçen yıl kendisini botox için rahatsız ediyordum bu senede kısmetse ışık dolgusu için gidicem :)Merhaba, ben de estetik olmayı düşünüyorum fakat birkaç yerde estetik ameliyattan sonra dudağın üst kısmının inceldiğine dair bir şeyler okudum sizde de bu tarz bi durum yaşandı mı, gerçekten de dudak inceliyor mu?
ayyyyy evet kesinlikle haklısın canım ya , kardeşimden biliyorum revizyonun parasını geç psikolojisini toplamak düzeltmek kat kat zor .Çocuk her aynaya baktığında kahroluyordu. Çok şükür Göksel bey ameliyatını yaptıda çocuğun kendine güveni geldi.hem maddi açıdanda 9000 TL nerdeee, 11 500 TL nerdeeee ....Cnm atalarımız boşuna dememiş 'ucuz etin yahnisi tatsız olur diye' :)))))
Eğer ameliyat olacaksan ve paran yoksa bekle. Daha sonra ol bence. Sonra onun psikolojik yıkımını ortadan kaldırmak için daha fazlasını vermeye razı olmakta var. bir de getirdiği stres, sıkıntı... Cabası...
Sonuçta ömür boyu kullanacağın bir burun alıyorsun. Öyle düşün.
Bugün bi telefona ne kadar para veriyoruz :)
benim bir incelme olmadiMerhaba, ben de estetik olmayı düşünüyorum fakat birkaç yerde estetik ameliyattan sonra dudağın üst kısmının inceldiğine dair bir şeyler okudum sizde de bu tarz bi durum yaşandı mı, gerçekten de dudak inceliyor mu?
O dikişler öyle sağlamki hala duueuyorlar valla banamısın demedilerben normal hayatimda da cok fazla gulen kahkaha atan bir tipim zaten, agzim hic kapanmiyor. Ameliyat sonrasi donemde evde bir suru ziyaretci, akrabalar arkadaslar baya girgir samata, okadar cok guldum ki birak alciyi yanaklarim agridi. e sonra da alci hafif kaydi ama cok hafif yani, dikisler patliycak ay aman gulme diye diye gecirdim o donemi, bisey olmaz, turp gibi burnum suan, gulmek iyidir
de bi şişirtsem rahatlıcam :)benim bir incelme olmadi
aaa canım unuttum ya:)Suna ya, ask olsun:))) nasilsin Ece abla?
ceylince ne kadar hızlısın yaw. daha dün senin burnunu konuşuyorduk sanki. Arkasından erkek kardeşini ameliyat ettirdin. sonra botox. şimdi de ışık dolgusu mu :))) yanlış hatırlamıyorsam bu senaryoyu seninle daha önce konuşmuştuk. İnsan bir kere güzelleşmeye başladı mı bir daha sonunu bırakmak istemiyor. çünkü her yaptırdığı DOĞAL işlem sonrası güzelleşiyor ve kendine güveni artıyor. :) bu arada buralardan uzak kalma ltf. Enerjin iyi geliyor :))slmmm, bende burun estetiği yaptırdım ,ameliyat olmadan önce çok ama çok araştırdım fakat doğru yeri doğru doktoru buldum sonunda. Zaten doğru yerdeyseniz hiç sorun yaşamıyorsunuz.Tam 2 yıl geçti hiç bahsettiğiniz gibi bir problemi ne yaşadım ne yaşayanı duydum. Açıkçası ilginçte geldi bana .Ama bence yeni araştırmaya başladıysanız etrafta konuşulanları dinlemeyip doğru hekimi bulup onu dinlemeniz gerekiyor .Çünkü en doğrusunu bilenler onlar.Bu konuda benim kendi doktoruma güvenim sonsuz. Eğer göksel bey yüzümde birşeye ihtiyaç olduğunu söylüyorsa kesinlikle doğrudur. ben ve kardeşim kendisine ameliyat olduk. Geçen yıl kendisini botox için rahatsız ediyordum bu senede kısmetse ışık dolgusu için gidicem :)
Tabiiki her geçen gün iniyor ama sen farkedemeyebilirsin. uzun süre görmeyenler daha doğru yorumluyorllar kesinlikle.arkadasimla 10 gundur gorusmuyorduk, dun gordu beni ve burnun daha da inmis, 10 gunde bile cok farketmis cok guzel oluyor masallah dedi yuppi
ben de öyle diyorum. resmen kısmetim açıldı :))Katiliyorum. burnum icin bugune kadar yaptigim en dogru yatirim diyebilirim.
Ooo değişim süper tatlım. Kalın derili burunlar en zor iyileşenlermiş. Hatta bazı doktorlar ameliyata kabul etmiyorlar. Bir arkadaşım iki doktordan senin burnun olmaz diye red edilmişti. Göksel Hoca geç iyileşir, Sabırla beklersen olur diye uzun uzun anlatıp ameliyat etti bir yıl kadar önce. Ne zaman görsem iyi ki ameliyat olmuşsun diyorum. Ilk zamanlar çok şiş ve kalkık duruyor ama iyileştikçe şekillenip güzelleşiyor. Sen de çok güzel görünüyorsun bayıldım[photo="medium"]1229913[/photo]
Bu fotografta 1. fotograf ameliyat oncesi 2. fotograf ilk 1-2 ay 3. fotograf ise simdiki hali. 4 ay oldu kalin deri, ama sonunda oturmaya basladi burnum sanirim oley
oooo değişim süper kalkıklığı da harika :)[photo="medium"]1229913[/photo]
Bu fotografta 1. fotograf ameliyat oncesi 2. fotograf ilk 1-2 ay 3. fotograf ise simdiki hali. 4 ay oldu kalin deri, ama sonunda oturmaya basladi burnum sanirim oley
Slmmmmm evet sonu gelmiyor gerçekten ama ne yapalım yapılan herşey güzelliğimize güzellik katıyor,insan önce kendini iyi hissetmeli , önce kendini beğenmeli ki etrafa pozitif enerji verebilsin. Burun ameliyatı olmadan önce fotoğraf çektirmekten çekinen Çekingen bir tiptim sanki saklamam gereken çok büyük birşey varmış gibiydi.burnum yapıldı şimdi fotoğraf makinalarının önüne atıyorum kendimi hem kimsenin anlayamayacağı kadar doğal,hemde Kendime olan güvenimi tavan yaptıracak kadar güzel oldu. Doktor beye botox yaptırdım kaşlarım Gözlerim daha dinç bakmaya başladı .ışık dolgusu dersen yüze fresh bir görüntü veriyor, e azıcıkta üst dudağa dolgu işte tamammmm ama herhalde bunları Göksel beyden başka kimse bukadar doğal yapamazdıceylince ne kadar hızlısın yaw. daha dün senin burnunu konuşuyorduk sanki. Arkasından erkek kardeşini ameliyat ettirdin. sonra botox. şimdi de ışık dolgusu mu :))) yanlış hatırlamıyorsam bu senaryoyu seninle daha önce konuşmuştuk. İnsan bir kere güzelleşmeye başladı mı bir daha sonunu bırakmak istemiyor. çünkü her yaptırdığı DOĞAL işlem sonrası güzelleşiyor ve kendine güveni artıyor. :) bu arada buralardan uzak kalma ltf. Enerjin iyi geliyor :))
Ooo değişim süper tatlım. Kalın derili burunlar en zor iyileşenlermiş. Hatta bazı doktorlar ameliyata kabul etmiyorlar. Bir arkadaşım iki doktordan senin burnun olmaz diye red edilmişti. Göksel Hoca geç iyileşir, Sabırla beklersen olur diye uzun uzun anlatıp ameliyat etti bir yıl kadar önce. Ne zaman görsem iyi ki ameliyat olmuşsun diyorum. Ilk zamanlar çok şiş ve kalkık duruyor ama iyileştikçe şekillenip güzelleşiyor. Sen de çok güzel görünüyorsun bayıldım
oooo değişim süper kalkıklığı da harika :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?