- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.221
Kesinlikle katılıyorum sana. Doğal görüntü = Göksel BeySlmmmmm evet sonu gelmiyor gerçekten ama ne yapalım yapılan herşey güzelliğimize güzellik katıyor,insan önce kendini iyi hissetmeli , önce kendini beğenmeli ki etrafa pozitif enerji verebilsin. Burun ameliyatı olmadan önce fotoğraf çektirmekten çekinen Çekingen bir tiptim sanki saklamam gereken çok büyük birşey varmış gibiydi.burnum yapıldı şimdi fotoğraf makinalarının önüne atıyorum kendimi hem kimsenin anlayamayacağı kadar doğal,hemde Kendime olan güvenimi tavan yaptıracak kadar güzel oldu. Doktor beye botox yaptırdım kaşlarım Gözlerim daha dinç bakmaya başladı .ışık dolgusu dersen yüze fresh bir görüntü veriyor, e azıcıkta üst dudağa dolgu işte tamammmm ama herhalde bunları Göksel beyden başka kimse bukadar doğal yapamazdı
burun estetiğinin bence en güzel yanı zaman geçtikçe daha da güzelleşmesi.arkadasimla 10 gundur gorusmuyorduk, dun gordu beni ve burnun daha da inmis, 10 gunde bile cok farketmis cok guzel oluyor masallah dedi yuppi
evet canım botox da dolgu da yapılıyorburun ameliyatı sırasında botox da yapılır mı????
Gidicem inşallah bu yakınlarda sen nekadar zamanda bir botox yaptırıyorsun ?Kesinlikle katılıyorum sana. Doğal görüntü = Göksel Bey
Botoksun etkisi geçmeye başladığında ben de kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Eyvah yaşlanıyorum triplerine giriyorum. Diğer türlü kendimi harika hissediyorum. Işık dolgusu yaptırınca konuşalım lütfen :)
Evet yapılabiliyor bende biliyorum hatta uyumuşken hepsi oluyor bitiyor, bir Uyanıyorsun oh mis herşey yapılmışburun ameliyatı sırasında botox da yapılır mı????
ben 08/05 da gidiyorum dolgu ve botoxaGidicem inşallah bu yakınlarda sen nekadar zamanda bir botox yaptırıyorsun ?
Ay bende o tarihe randevu alayım ozaman ya hem sizide görmüş olurum. Inşallah müsaittir. Size ne dolgusu yapılacak ? Gözaltıları için kesin çözüm derken olacaksınız? Yine ameliyat zamanı geldi yani ama neyapıldıysa gerçekten hepsi çok yakıştı size bizde hevese geliyoruz sizi gördükçeben 08/05 da gidiyorum dolgu ve botoxa
zyk canım ben göz altı için kesin çözüm kısmına gireceğim önümüzde ki kış
fazlalık kısmını aldıracağım:))
tşk ederim canım:)Ay bende o tarihe randevu alayım ozaman ya hem sizide görmüş olurum. Inşallah müsaittir. Size ne dolgusu yapılacak ? Gözaltıları için kesin çözüm derken olacaksınız? Yine ameliyat zamanı geldi yani ama neyapıldıysa gerçekten hepsi çok yakıştı size bizde hevese geliyoruz sizi gördükçe
canım ne kırışması ya ben ilk botoxu 37 yaşında yaptırdımevet sarap gibi zaman gectikce guzellesiyor burnumuz <3
buarada ben 27 yasina girecegim onumuzdeki ay, birkac tel beyaz sacim cikti bu sene yaslanma sinyalleri geliyor hafiften haha, kirisma onleyici icin tavsiyeleriniz var mi?
slm canım sanırım revizyon göksel bey de 9000 TL den başlıyor,Merhaba kizlar.Abdulkadir Bey'in revizyon fiyatlarini biliyor musunuz? sabit mi burma gore degisiyor mu acaba? guncel fiyat bilgisi bulamadimbiliyorsunuz artik 3-5 ayda bir fiyat artiriyolar...emlak piyasasini da gecti bu zamlar :)
4-5 ay gidiyor cnm en azGidicem inşallah bu yakınlarda sen nekadar zamanda bir botox yaptırıyorsun ?
Aaa supermis. Cuma aksam is cikisi mi gideceksin? Belki bende gelirimben 08/05 da gidiyorum dolgu ve botoxa
zyk canım ben göz altı için kesin çözüm kısmına gireceğim önümüzde ki kış
fazlalık kısmını aldıracağım:))
işten erken çıkacağım 17:30 da randevum canımcım gel vallaAaa supermis. Cuma aksam is cikisi mi gideceksin? Belki bende gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?