Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kesinlikle katılıyorum sana. Doğal görüntü = Göksel Bey
Botoksun etkisi geçmeye başladığında ben de kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Eyvah yaşlanıyorum triplerine giriyorum. Diğer türlü kendimi harika hissediyorum. Işık dolgusu yaptırınca konuşalım lütfen :)

Gidicem inşallah bu yakınlarda sen nekadar zamanda bir botox yaptırıyorsun ?

evet sarap gibi zaman gectikce guzellesiyor burnumuz <3
buarada ben 27 yasina girecegim onumuzdeki ay, birkac tel beyaz sacim cikti bu sene yaslanma sinyalleri geliyor hafiften haha, kirisma onleyici icin tavsiyeleriniz var mi?

ben 08/05 da gidiyorum dolgu ve botoxa
zyk canım ben göz altı için kesin çözüm kısmına gireceğim önümüzde ki kış
fazlalık kısmını aldıracağım:))
Ay bende o tarihe randevu alayım ozaman ya hem sizide görmüş olurum. Inşallah müsaittir. Size ne dolgusu yapılacak ? Gözaltıları için kesin çözüm derken olacaksınız? Yine ameliyat zamanı geldi yani ama neyapıldıysa gerçekten hepsi çok yakıştı size bizde hevese geliyoruz sizi gördükçe

tşk ederim canım:)
valla gel o zaman tanışmış oluruz yüz yüze:)
ben göz altı için sanırım cerrahi müdahale olacağım yani gözaltımda kırışan kısım alınacak,
şimdilik botox ile idare ediyorum
dolgu ise sene de bir defa burun kenarlarından yaptırıyorum dudak ile burun kenar arası var ya güldüğümüz zaman kırışan kısım oraya yaptırıyorum bir sene idare ediyor,

evet sarap gibi zaman gectikce guzellesiyor burnumuz <3
buarada ben 27 yasina girecegim onumuzdeki ay, birkac tel beyaz sacim cikti bu sene yaslanma sinyalleri geliyor hafiften haha, kirisma onleyici icin tavsiyeleriniz var mi?
canım ne kırışması ya ben ilk botoxu 37 yaşında yaptırdım
daha çok zamanın var sadece cilt bakımı yaptır bence,
kırışıklığının derecesine göre de istersen Göksel bey e göster belki botox onerebilir,

Merhaba kizlar.Abdulkadir Bey'in revizyon fiyatlarini biliyor musunuz? sabit mi burma gore degisiyor mu acaba? guncel fiyat bilgisi bulamadim biliyorsunuz artik 3-5 ayda bir fiyat artiriyolar...emlak piyasasini da gecti bu zamlar :)

Merhaba kizlar.Abdulkadir Bey'in revizyon fiyatlarini biliyor musunuz? sabit mi burma gore degisiyor mu acaba? guncel fiyat bilgisi bulamadim biliyorsunuz artik 3-5 ayda bir fiyat artiriyolar...emlak piyasasini da gecti bu zamlar :)
slm canım sanırım revizyon göksel bey de 9000 TL den başlıyor,

ben bir muayene olayim ozaman kendisine :) zaten kocaman burnum var zorlanmaz bence tesekkur ediyorum. 14-15000 diye korkmadim degil... gerci 9000 bile yuksek ama olsun. yaptigi burunlar cok hos duruyor. memnun olmayan var mi acaba?

Resimlere baktim cok begendim zaten. hem dogal hem estetik duruyor. ne cok kalkik ne de hic ameliyat edilmemis gbi yamuk yumuk veya buyuk. tam kararinda.ama sonucta diger doktorumu da internette yapilan yorumlara gore secmstim sonuc umdugum gbi olmadi.herkes internete guzel burunlarin resmini koyuyor. o yuzden endiseliyim ya 2. sefer de husrana ugrarsam diye. okdar para ve emek kaybi.yine de keske ilk ameliyatimi da kendsine olsaydim.

Tecrubeli arkadaslar bir sorum daha olacak. Muayene ucreti nedir? diyelim 100 tl, daha sonra ameliyat ucretinden dusuyor mu bu miktari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…