- 28 Ağustos 2012
- 410
- 36
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.241
250 tl idi canım ama zam geldimi bilmiyorum ameliyat fiyatından düşüyormu bilmiyorum ben üç beşe bakmadım üçüncü ameliyat olunca düzelsinde bütün gücümü verebilirim diyordumTecrubeli arkadaslar bir sorum daha olacak. Muayene ucreti nedir? diyelim 100 tl, daha sonra ameliyat ucretinden dusuyor mu bu miktari?
canım ne kırışması ya ben ilk botoxu 37 yaşında yaptırdım
daha çok zamanın var sadece cilt bakımı yaptır bence,
kırışıklığının derecesine göre de istersen Göksel bey e göster belki botox onerebilir,
Slm muayene ücreti 250 TL idi. Ameliyat ücretinden düşülmüyor diye biliyorum. Ama muayenesi çok Detaylı ve çok verimli bence yani en azından benimki öyleydi. Önce kamerayla içini muayene etti sonra Fotoğraflar Çekildi bilgisayarda çalışma yapıldı. En azından sonuca yakın bir görselin olması beni çok rahatlatmıştı.nekadar oldu ameliyat olalı ?Tecrubeli arkadaslar bir sorum daha olacak. Muayene ucreti nedir? diyelim 100 tl, daha sonra ameliyat ucretinden dusuyor mu bu miktari?
Randevumu aldımmmm bende geliyorumtşk ederim canım:)
valla gel o zaman tanışmış oluruz yüz yüze:)
ben göz altı için sanırım cerrahi müdahale olacağım yani gözaltımda kırışan kısım alınacak,
şimdilik botox ile idare ediyorum
dolgu ise sene de bir defa burun kenarlarından yaptırıyorum dudak ile burun kenar arası var ya güldüğümüz zaman kırışan kısım oraya yaptırıyorum bir sene idare ediyor,
Ben gidiyorum haydi o günü dolgu botox günü yapalım hepberaber gidelimAaa supermis. Cuma aksam is cikisi mi gideceksin? Belki bende gelirim
7 ay kadar oldu. revizyon ancak ekim gbi falan yapilabilir :) keske once abdulkadir beye gitseydim. yaptigi burunlar cok hos duruyor insragramdan takip ediyorum. fakat herkes yaptigi guzel burunlari koyuyor internete zaten.bazen kimseye guvenemiyorum.sonucta ilk doktorumu da internetten bulmustum.Slm muayene ücreti 250 TL idi. Ameliyat ücretinden düşülmüyor diye biliyorum. Ama muayenesi çok Detaylı ve çok verimli bence yani en azından benimki öyleydi. Önce kamerayla içini muayene etti sonra Fotoğraflar Çekildi bilgisayarda çalışma yapıldı. En azından sonuca yakın bir görselin olması beni çok rahatlatmıştı.nekadar oldu ameliyat olalı ?
Ama hepimiz önce internetten araştırdık sonra aklımızdani doktorlarla görüşmelere gittik kime inanıp kime güvendiysem ona ameliyat olduk.ben çok mutluyum Allah'a çok şükür inşallah sende sonunda mutlu olursun. Aklındaki doktorlarla görüşmeye git, ama ben doktorum göksel beyi tavsiye ederim ben ve erkek kardeşim çok mutluyuz. Kendisi revizyon ameliyatlarındada çok iyi kardeşim burnu revizyondu ve çok kötü bir burundu hatta çocuğun burnu yoktu ya minnak bir kadın burnu yapmış eski doktoru çocuğa . Abdülkadir bey sağolsun çocuğun kendine olan güvenini geri getirdi ya. Şimdi harika bir burnu var . Bence bir git görüş Abdülkadir Bey'le derim çünkü revizyon normal burundan daha çok dikkat edilmesi gereken bir konu.7 ay kadar oldu. revizyon ancak ekim gbi falan yapilabilir :) keske once abdulkadir beye gitseydim. yaptigi burunlar cok hos duruyor insragramdan takip ediyorum. fakat herkes yaptigi guzel burunlari koyuyor internete zaten.bazen kimseye guvenemiyorum.sonucta ilk doktorumu da internetten bulmustum.
Yaw sorry ben ilk burun estetiğini sordun sandım canım revizyon 11.500 TLTecrubeli arkadaslar bir sorum daha olacak. Muayene ucreti nedir? diyelim 100 tl, daha sonra ameliyat ucretinden dusuyor mu bu miktari?
Butun kızlar toplanacagız yuppiBen gidiyorum haydi o günü dolgu botox günü yapalım hepberaber gidelim
revizyonu önerir misiniz açık mı yapıyor kapalı mı? benimki kalın derili bir de:SYaw sorry ben ilk burun estetiğini sordun sandım canım revizyon 11.500 TL
İlk ameliyat 9000 TL
bende kalin deriliyim, acik oldu ameliyatim ama benimki ilk ameliyatti, sisliklerim indi baya 4. aydayim ama daha 1 senenin dolmasina coook var:)revizyonu önerir misiniz açık mı yapıyor kapalı mı? benimki kalın derili bir de:S
ya burnuna elle alt burun kanadını yakala sana kalın geliyorsa deri kalındır benim alt etli kalın derili üst ince revizyon olacağım hafif sağa yatık artı burnun ucu etli hala tuhaf. abdülkadir göksel öneriliyorsa o da olabilir ama instagramını bulamadım bilen var mı?bende kalin deriliyim, acik oldu ameliyatim ama benimki ilk ameliyatti, sisliklerim indi baya 4. aydayim ama daha 1 senenin dolmasina coook var:)
senin burnun önden de yandan da eskisine göre gayet iyi olmuş kaldı ki önden daha şişlikleri inecek hala şiş belli kalın derilisin en az 8 ay beklemelisin. Benim ilk ameliyatımda burnum 11. ayda biraz kendine gelmişti ki kalın deriliyim 2 seneye oturdu o da yamuk oturdu. bir de 2 sene sonra hata varsa daha çok belli oluyor ameliyattan hemen sonra anlamıyorsunuz. benim yamukluklar öyle çıktı.bende kalin deriliyim, acik oldu ameliyatim ama benimki ilk ameliyatti, sisliklerim indi baya 4. aydayim ama daha 1 senenin dolmasina coook var:)
revizyonu önermezmiyim:)revizyonu önerir misiniz açık mı yapıyor kapalı mı? benimki kalın derili bir de:S
rinoistanbul op dr Abdülkadir Göksel yazın çıkarya burnuna elle alt burun kanadını yakala sana kalın geliyorsa deri kalındır benim alt etli kalın derili üst ince revizyon olacağım hafif sağa yatık artı burnun ucu etli hala tuhaf. abdülkadir göksel öneriliyorsa o da olabilir ama instagramını bulamadım bilen var mı?
senin burnun önden de yandan da eskisine göre gayet iyi olmuş kaldı ki önden daha şişlikleri inecek hala şiş belli kalın derilisin en az 8 ay beklemelisin. Benim ilk ameliyatımda burnum 11. ayda biraz kendine gelmişti ki kalın deriliyim 2 seneye oturdu o da yamuk oturdu. bir de 2 sene sonra hata varsa daha çok belli oluyor ameliyattan hemen sonra anlamıyorsunuz. benim yamukluklar öyle çıktı.
aaa ben de yaptırayım bari bunu hiç aklıma getirmemiştimevet canım botox da dolgu da yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?