Burun Estetiği Hasta Yorumları

Tecrubeli arkadaslar bir sorum daha olacak. Muayene ucreti nedir? diyelim 100 tl, daha sonra ameliyat ucretinden dusuyor mu bu miktari?
250 tl idi canım ama zam geldimi bilmiyorum ameliyat fiyatından düşüyormu bilmiyorum ben üç beşe bakmadım üçüncü ameliyat olunca düzelsinde bütün gücümü verebilirim diyordum

yok zaten kirisiklik oldugundan degil, olmamasi icin ne yapmali acaba diye sormustum, goz cevresi kremime devam

Tecrubeli arkadaslar bir sorum daha olacak. Muayene ucreti nedir? diyelim 100 tl, daha sonra ameliyat ucretinden dusuyor mu bu miktari?
Slm muayene ücreti 250 TL idi. Ameliyat ücretinden düşülmüyor diye biliyorum. Ama muayenesi çok Detaylı ve çok verimli bence yani en azından benimki öyleydi. Önce kamerayla içini muayene etti sonra Fotoğraflar Çekildi bilgisayarda çalışma yapıldı. En azından sonuca yakın bir görselin olması beni çok rahatlatmıştı.nekadar oldu ameliyat olalı ?

Randevumu aldımmmm bende geliyorum

7 ay kadar oldu. revizyon ancak ekim gbi falan yapilabilir :) keske once abdulkadir beye gitseydim. yaptigi burunlar cok hos duruyor insragramdan takip ediyorum. fakat herkes yaptigi guzel burunlari koyuyor internete zaten.bazen kimseye guvenemiyorum.sonucta ilk doktorumu da internetten bulmustum.

Ama hepimiz önce internetten araştırdık sonra aklımızdani doktorlarla görüşmelere gittik kime inanıp kime güvendiysem ona ameliyat olduk.ben çok mutluyum Allah'a çok şükür inşallah sende sonunda mutlu olursun. Aklındaki doktorlarla görüşmeye git, ama ben doktorum göksel beyi tavsiye ederim ben ve erkek kardeşim çok mutluyuz. Kendisi revizyon ameliyatlarındada çok iyi kardeşim burnu revizyondu ve çok kötü bir burundu hatta çocuğun burnu yoktu ya minnak bir kadın burnu yapmış eski doktoru çocuğa . Abdülkadir bey sağolsun çocuğun kendine olan güvenini geri getirdi ya. Şimdi harika bir burnu var . Bence bir git görüş Abdülkadir Bey'le derim çünkü revizyon normal burundan daha çok dikkat edilmesi gereken bir konu.

bende kalin deriliyim, acik oldu ameliyatim ama benimki ilk ameliyatti, sisliklerim indi baya 4. aydayim ama daha 1 senenin dolmasina coook var:)
ya burnuna elle alt burun kanadını yakala sana kalın geliyorsa deri kalındır benim alt etli kalın derili üst ince revizyon olacağım hafif sağa yatık artı burnun ucu etli hala tuhaf. abdülkadir göksel öneriliyorsa o da olabilir ama instagramını bulamadım bilen var mı?

bende kalin deriliyim, acik oldu ameliyatim ama benimki ilk ameliyatti, sisliklerim indi baya 4. aydayim ama daha 1 senenin dolmasina coook var:)
senin burnun önden de yandan da eskisine göre gayet iyi olmuş kaldı ki önden daha şişlikleri inecek hala şiş belli kalın derilisin en az 8 ay beklemelisin. Benim ilk ameliyatımda burnum 11. ayda biraz kendine gelmişti ki kalın deriliyim 2 seneye oturdu o da yamuk oturdu. bir de 2 sene sonra hata varsa daha çok belli oluyor ameliyattan hemen sonra anlamıyorsunuz. benim yamukluklar öyle çıktı.

rinoistanbul yaz cikiyo canim. ben de zor bulmustum instagramda... kalin galiba benimki de. bunu inceltemiyolar mi yaw sirf bu yuzden burun etli gorunuyo kemigi ne kdar kucultse de :/

revizyonu önerir misiniz açık mı yapıyor kapalı mı? benimki kalın derili bir de:S
revizyonu önermezmiyim:)
ben 4 sene olacak göksel bey e revizyon olalı,
sonuçlardan çok memnunum çok şükür
kalın ince farketmez göksel bey için dermişimmm
şaka bir yana görüşme yapmanız lazım
kendisi iyi bir doktor

rinoistanbul op dr Abdülkadir Göksel yazın çıkar
rinoistanbul yazınca direk çıkıyor

Benim burnum etli, kalin,zaten sadece burnum degil butun yuzumdeki deri kalin. Ama eskisine gore ben cok memnunum. Annem findik burunlu kizim diyip duruyor, findik kadar olmasada haha Umarim sisliklerim tamamen inince de hersey guzel olur. Goksel beye ile tanis, gorus derim. Simdiden gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…