Burun Estetiği Hasta Yorumları

M mademoiselleeee doktor sana bedava yapti sanirim reklam yap diye masallah nereyi acsam sen varsin .bu nasil tapmaktir bir doktora ya.

Evet tapiyorum doktoruma, keske bedava yapsaydi, hala borcunu odemek zorunda kalmazdim burnumun. Buarada sen daha foruma katilali 2 hafta bile olmamis ama dikkatini cekmisim gunde 1 yorum yazmam bile yetiyor demekki heryerde olmama bu forumda bariz reklam yapan binlerce kisi arasindan hic de reklam amaci olmayan beni secmen benim icin bir onur oldu, tesekkur ederim

yeni uye olmam takip etmedigim anlamina gelmez. Uzun zamandir burdayim merak etme.herkes uye olmuyor.bu forumda sadece senin adin aklimda kaldi nedense.tavsiye edilir memnuniyet dile getirilir ama seninkisi butun basliklari okuyp hepsine yazman gercektn ilginc.

evet gercekten basta ameliyattan sonra neler yemeliyiz sonra sigara icmelimiyiz ameliyattan sonra, burnumuzun sisiligi ne zaman iner ve daha bir cok konu hakkinda bu ameliyati gercekten olan biri ve GERCEKTEN olmak isteyenlere yardimci olan biri olarak, fikirlerimi paylasiyorum. Hepsi bukadar. Ama alistik biz artik basta baska doktorlar tarafindan yollanan sahte hesaplar olmak uzere, bu tarz iyi niyet disi yorumlara maruz kalmaya. Yine de tesekkurler pek de ciddiye almadigim yorumlarin icin.

Ya bu başka doktorların yolladığı saçma sapan yorum yapan suçlayan insanlardan ben bıktım. Çok komiksiniz burnumuz ortada çektiğimizile ortada yardımcı olmak adına her anımızı paylaşıyoruz ki bu forumdaki her mesajı tek tek okuyan biri olarak insanlara fikir vermemiz rahatsız ediyorsa okumayın bizi yazmayın bize muhatap olmayın İyiki de göksel beye olmuşum iyikide o var.

canım zamanında benim ,için de çok söylemişlerdi,
ben de şaşıp kalıyordum
ama artık alıştım
onlarda artık benim reklam yapmadığımı anladılar boşverr:)

yaz geldi artik, eczanedeki dermatolog yuzune ozellikle burnuna gunes kremi surmeden asla sokaga cikma dedi, sizinle paylasmak istedim bu bilgiyi

revizyonu önerir misiniz açık mı yapıyor kapalı mı? benimki kalın derili bir de:S
Slm ben kesinlikle ve kesinlikle Abdülkadir beyin revizyon ameliyatlarını öneririm.kardeşimin Revizyonu harika oldu , bazı revizyonlar tövbe tövbe sanki oyun hamuru gibi bozuk yamuk Çukur Çukur oluyor. Çok şükür doktor beyin elinde çıkan revizyon bile olsa çok nadir ameliyat olduğu belli olsun,revizyon sonuçlarını bi muayene gittiğimizde görmüştük zaten sonuçlar mükemmel.Biz kardeşimin o burnunu düEltip insan içine çıkmasına sebep olduğu için kendisine minnettarız.

yaz geldi artik, eczanedeki dermatolog yuzune ozellikle burnuna gunes kremi surmeden asla sokaga cikma dedi, sizinle paylasmak istedim bu bilgiyi
Acaba bizim içinde geçerlini bu bilgi , hani eskidik artık gerçi ben sürekli Güneş koruyucu kullanıyorum ama çok yüksek faktörlü değil.işyerinde spotlardan kurtulmak için Abdülkadir beye yarın whatsapp tan yazayım en sağlıklı bilgi doktorumuzdan alırız Geçen hafta internette dolaşırken doktor beyin sayfasında whatsapp numaralarımı gördüm, nezamandır Güneş gözlüğü ve havuzun Klorlu suyu ile ilgili kendisine soracağım şeyler vardı. Denemek istedim mesaj attım asistanları saniyesinde geri döndüler. Gerçekten çok iyi çalışıyorlar , çok başarılılar ...

burnumuzu her daim korumalıyız kızlar:)

Ne güzel kardesin güle güle kullansin.

Bayanlar baharin gelisi ile sorun yasayaniniz var mi? benim burnum cok kasiniyor, kuruyor ici, hapsiriyorum surekli polenlerdendir biliyorum ama

Bayanlar baharin gelisi ile sorun yasayaniniz var mi? benim burnum cok kasiniyor, kuruyor ici, hapsiriyorum surekli polenlerdendir biliyorum ama
Canım bahar alerjisi malum bende de olurdu göksel bey arius m ismini net hatırlayamadım alerji hapını vermişti bana,
istersen sor sana da söyler

Ne güzel kardesin güle güle kullansin.
Teşekkür ederim , gerçekten güle güle kullanıyor. Okadar mutlu ki ağZı kulaklarında :)) napsın o çirkin bayan burnundan sonra erkek burnuna kavuştu.Biz ay nasıl olacak ay öylemi ay böylemi stres yapıyoruz ama revizyonların stresi bizden çok daha fazla. Kesinlikle ameliyat olacağınız doktor önce psikolojinizi onarmalı , muayeneden çıktıktan sonra içiniz rahatlamalı . Göksel bey sanki psikolog gibi önce kardeşimin psikolojisini ele aldı. Gerçekten işinin ehli, biz hasta değiliz orda , Kapıdan girdiğiniz anda o kocaman ailenin bir ferdi oluveriyorsunuz biranda. Öyle davranıyor, okadar rahat hissettiriyor size kendinizi . Rahat olmadığınız kasıldığınız sıkıldığınız soru soramadığınız cevap alamadığınız yerde kesinlikle durmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…