Burun Estetiği Hasta Yorumları

Aynen Whatsapp uzerinden ne zaman istesem hemen ulasabiliyorum Goksel bey ya da ekibine. Bu da ayri bir guven veriyor tabii ki.

Bu fotoda bende vardım beraber adalara gittik ama ben yüklemiyorum buraya foto diye canım benim kesmiş beni öyle yüklemiş çok düşüncelisin canım benim. Ve burunlarımızda çooook güzel maşallah

Evet kararina olan saygimdan seni kestim bir guzel, yanyana cok guzel duruyorduk ama <3
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, gun gectikce hep guzelleselim olur mu

selam kızlar haftaya çarşamba bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle ameliyat olacam geçmiyor günler diyordum ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki az kaldı ve heyecan dorukta :)

İnstagramdan inceledım çok güzl burunlar yapmış dr bey.farklı bir teknik mi uyguluyor morluk yok diyor
O instagramda en çok forosu bulunanlardan yada bulunan olabilirim ve gurur duyuyorum orda olmaktan :) maske takıyorlar ameliyattan sonra ve sayeainde hiç şişmiyorsun. Tabi tekniği ve kullandığı aletlerin de etkisi var siye biliyorum ama atıp tutmak istemem kısacası ben morarmadım :)

çok istedim canım dolgu ve botox ancak Göksel bey şu an için gerek yok 1 ay sonra yaparız dedi:)
Demek ki ihtiyacın yokmuş , süper ya. Ama bakarmısın ya ihtiyacın yoksa yoksa başka biri olsa sırf para almak için yine yapardı nekadar net nekadar dürüst nekadar doğru bir doktorumuz var bir kere daha hayran kaldım ya valla tebrikler doktorumuza

Yok göksel bey çok uzatmıyor merak etme
Ameliyat tarihini çık ileri bir tarihe veriyrmu acaba
Slm çok uzatmıyor ameliyat hastalarını çok yogun oluyor ama hastasının aciliyetine göre mutlaka özel bir planlama yapıyorlar diye biliyorum. Ama sen yinede ara sor yanlış bilgilendirmeyeyim seni. Sadece şunu biliyorum ben kış başı kardeşim yaz başı gibi ameliyat oldu her iki dönemdede çok yoğundu. Sanırım yaz döneminde de yurt dışı hastaları çok yoğun oluyormuş. Ee doğru herkes senelik iznini kullanıp memleketine geliyor. O arada da ameliyatını olup gidiyor oh mis

her zaman dogallik ve durustluk !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…