- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.281
Acaba bizim içinde geçerlini bu bilgi , hani eskidik artık gerçi ben sürekli Güneş koruyucu kullanıyorum ama çok yüksek faktörlü değil.işyerinde spotlardan kurtulmak için Abdülkadir beye yarın whatsapp tan yazayım en sağlıklı bilgi doktorumuzdan alırız Geçen hafta internette dolaşırken doktor beyin sayfasında whatsapp numaralarımı gördüm, nezamandır Güneş gözlüğü ve havuzun Klorlu suyu ile ilgili kendisine soracağım şeyler vardı. Denemek istedim mesaj attım asistanları saniyesinde geri döndüler. Gerçekten çok iyi çalışıyorlar , çok başarılılar ...
tşk ler tatlı burunlu güzel:)[photo="medium"]1231517[/photo]
Herkese mutlu burunlu haftalar <3
Ya ben çok geç çıktım iş yerimden randevumu erteledik önümüzdeki haftaya gidicem sana neler yapıldı dolgu da yaptırdın mı ?benim 17:30 da randevum senin kaçta ,yani ben ordayım görüşürüz tabii:)
Ben o gün şehir dışında olacaktım bu sebeple daha önce gittim arkadaşlar. sorry :)Ben gidiyorum haydi o günü dolgu botox günü yapalım hepberaber gidelim
fotoğraf harika görünüyor. Burnun her geçen gün daha da güzelleşiyor :)tşk ler tatlı burunlu güzel:)
ben gittim ancak göksel bey herhangi bir işlem yapmadı 1 ay sonra dediBen o gün şehir dışında olacaktım bu sebeple daha önce gittim arkadaşlar. sorry :)
çok istedim canım dolgu ve botox ancak Göksel bey şu an için gerek yok 1 ay sonra yaparız dedi:)Ya ben çok geç çıktım iş yerimden randevumu erteledik önümüzdeki haftaya gidicem sana neler yapıldı dolgu da yaptırdın mı ?
Bu fotoda bende vardım beraber adalara gittik ama ben yüklemiyorum buraya foto diye canım benim kesmiş beni öyle yüklemiş çok düşüncelisin canım benim. Ve burunlarımızda çooook güzel maşallah[photo="medium"]1231517[/photo]
Herkese mutlu burunlu haftalar <3
Bu fotoda bende vardım beraber adalara gittik ama ben yüklemiyorum buraya foto diye canım benim kesmiş beni öyle yüklemiş çok düşüncelisin canım benim. Ve burunlarımızda çooook güzel maşallah
Yan yana daha çooook fotoğrafımız olacak bırakmam seniEvet kararina olan saygimdan seni kestim bir guzel, yanyana cok guzel duruyorduk ama <3
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, gun gectikce hep guzelleselim olur mu
Yok göksel bey çok uzatmıyor merak etmeAmeliyat tarihini çık ileri bir tarihe veriyrmu acaba
Sonucuda seni çok memnun eder inş :) şimdiden geçmiş olsun canımİnstagramdan inceledım çok güzl burunlar yapmış dr bey.farklı bir teknik mi uyguluyor morluk yok diyor
O instagramda en çok forosu bulunanlardan yada bulunan olabilirim ve gurur duyuyorum orda olmaktan :) maske takıyorlar ameliyattan sonra ve sayeainde hiç şişmiyorsun. Tabi tekniği ve kullandığı aletlerin de etkisi var siye biliyorum ama atıp tutmak istemem kısacası ben morarmadım :)İnstagramdan inceledım çok güzl burunlar yapmış dr bey.farklı bir teknik mi uyguluyor morluk yok diyor
Demek ki ihtiyacın yokmuş , süper ya. Ama bakarmısın ya ihtiyacın yoksa yoksa başka biri olsa sırf para almak için yine yapardı nekadar net nekadar dürüst nekadar doğru bir doktorumuz var bir kere daha hayran kaldım ya valla tebrikler doktorumuzaçok istedim canım dolgu ve botox ancak Göksel bey şu an için gerek yok 1 ay sonra yaparız dedi:)
Yok göksel bey çok uzatmıyor merak etme
Slm çok uzatmıyor ameliyat hastalarını çok yogun oluyor ama hastasının aciliyetine göre mutlaka özel bir planlama yapıyorlar diye biliyorum. Ama sen yinede ara sor yanlış bilgilendirmeyeyim seni. Sadece şunu biliyorum ben kış başı kardeşim yaz başı gibi ameliyat oldu her iki dönemdede çok yoğundu. Sanırım yaz döneminde de yurt dışı hastaları çok yoğun oluyormuş. Ee doğru herkes senelik iznini kullanıp memleketine geliyor. O arada da ameliyatını olup gidiyor oh misAmeliyat tarihini çık ileri bir tarihe veriyrmu acaba
Demek ki ihtiyacın yokmuş , süper ya. Ama bakarmısın ya ihtiyacın yoksa yoksa başka biri olsa sırf para almak için yine yapardı nekadar net nekadar dürüst nekadar doğru bir doktorumuz var bir kere daha hayran kaldım ya valla tebrikler doktorumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?