Burun Estetiği Hasta Yorumları

Arkadaşlar göksel bey dediğiniz doktor kim nerede yaşıyor ücretleri ne kadar bilgi verebilir misiniz acaba?

Arkadaşlar merhaba, forumu çok sık takip edemiyorum maalesef daha önce telaş halde yazdığım mesaja cevap vermiştiniz ve rahatlamıştım, hem son durumumdan haberdar etmek için hem de son mesajlarınızla ilgili fikrinizi almak için burdayım yine. Öncelikle burnumun ucundaki o kalkıklık indi:) michael jakson gibi hissediyordum en başta, şimdi hiç de öyle değil. Açıkçası Göksel beyin bizzat çıplak gözle de gördüğüm diğer hastaları gibi kusursuz, daha doğrusu kavisi kanatları tam düzgün bi burun değil hala. Ama doktor aynı doktor olduguna göre herhalde benimle ilgili faktörler ön planda. Yine de kendimi iyi hissediyorum, detaylara çok kafa yormamaya çalışıyorum. Daha da iyi olacagını da umuyorum. Güneşle de ilgili soracağım şey ben güneş kremi yerine şapka (delikli olmayan ve golgesi agzıma kdr gelen) kullanıyorum. Çünkü güneş kremi gözenekleri acayip dolduruyor ve temizliğini tam olarak yapamıyorum. Sizce yeterli olmaz mı? Ya da siz nasıl temizliyorsunuz? Buarada Betül ve Gizem fotograflarınızı gördüm, çok guzel olmuş, sizin adınıza çok mutlu oldum.

Eminim seninki de zamanla kusursuz olacaktir. Bak benim 5 ay oldu Moskov'un 2 ay olmadi onun burnu benimkinden 5 kat daha az sis ve kusursuz. Deriden deriye yuzden yuze degisiyor. Ama burnundan mutlu olmana cok sevindim. Gunler aylar gectikce daha da cok seviceksin <3 Sapka hic sevmem ben o nedenle gunes kremi suruyorum ama sapka kullaniyorsan gunes kremine gerek yoktur diye dusunuyorum. Onun disinda temizligini yuz temizleme jeli, tonik ve nemlendirici olarak normal devam. Ama ilk 1-2 ay tonik vs surmedim ben ne olur ne olmaz diye. Senin burnun bizimkinden de guzel olsun!!!! Canli hali fotograflardan daha guzel buarada burunlarimizin

Teşekkür canım :) şunu söyleyebilirim sende rahatlarsın. Benim ikinci ay bitti. Bir sabah kalkıyorum çok nizami bir sabah kalkıyorum yamuk gizeme yazıyorum burnum yamuk kızıyor bana ben deliriyorum ertesi sabah oldukça düzgün. :) gizemin bana hep dediği gibi şişlikler aynı anda inmediği için böyle oluyor. Hatta kavisimin kaybolduğu bile oluyor bir kalkıyorum patlıcan gibi :) o yüzden ben artık sakin takılıyorum ve sorun hissedersem ya gizemin yada doktor beyin başını ağrıtıyorum bu arada çok merak ettim burnunu ?

Merakla bekliyorum sonucu :) inşallah benimkinden daha güzel olur :)

hahaha karsilikli dayanisma hali, benim de arada dönemsel sisliklerim oluyor sen bana moral veriyorsun. Iyi ki Göksel beyi ve birbirimizi bulduk. Zaman gectikce gitgide güzellesen burunlarimiz var. 1. senemizi kutlamak icin sabirsizlaniyorum. <3

İyiki bulduk gerçekten ve birinvi senemizi fena kutlayacağız hissediyorum

Son 1 Gün, ameliyattan hemen önce son bir foto cek, ben hadi bu da son fotom olsun eski burnumla diye cekmistim bir tane, simdi bakip bakip ne cabuk gecti zaman kac ay oldu yeni burnumla diyorum. Hic korkma harika olucak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…