- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.301
istanbul şaşkınbakkalda muaynanaesi avr KBB uzmanı ,9500 TL ilk burun estetiği fiatı ,Arkadaşlar göksel bey dediğiniz doktor kim nerede yaşıyor ücretleri ne kadar bilgi verebilir misiniz acaba?
istanbul şaşkınbakkalda muaynanaesi avr KBB uzmanı ,9500 TL ilk burun estetiği fiatı ,
revizyon ise 11.500 TL sanırım ,
Evet kararina olan saygimdan seni kestim bir guzel, yanyana cok guzel duruyorduk ama <3
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, gun gectikce hep guzelleselim olur mu[/QUOTE
Ben grip olduum deli gibi hapsiriyorum bi sey olur mu =(
Arkadaşlar merhaba, forumu çok sık takip edemiyorum maalesefdaha önce telaş halde yazdığım mesaja cevap vermiştiniz ve rahatlamıştım, hem son durumumdan haberdar etmek için hem de son mesajlarınızla ilgili fikrinizi almak için burdayım yine. Öncelikle burnumun ucundaki o kalkıklık indi:) michael jakson gibi hissediyordum en başta, şimdi hiç de öyle değil. Açıkçası Göksel beyin bizzat çıplak gözle de gördüğüm diğer hastaları gibi kusursuz, daha doğrusu kavisi kanatları tam düzgün bi burun değil hala. Ama doktor aynı doktor olduguna göre herhalde benimle ilgili faktörler ön planda. Yine de kendimi iyi hissediyorum, detaylara çok kafa yormamaya çalışıyorum. Daha da iyi olacagını da umuyorum. Güneşle de ilgili soracağım şey ben güneş kremi yerine şapka (delikli olmayan ve golgesi agzıma kdr gelen) kullanıyorum. Çünkü güneş kremi gözenekleri acayip dolduruyor ve temizliğini tam olarak yapamıyorum. Sizce yeterli olmaz mı? Ya da siz nasıl temizliyorsunuz? Buarada Betül ve Gizem fotograflarınızı gördüm, çok guzel olmuş, sizin adınıza çok mutlu oldum.
9500 sabit fiyat mı yani?
Tesekkurr ederim insallah bi sey olmaz ben biraz takintiliyim hatta alcim daha varken sana sormustum cok guluyprum konusuyorum alcim kayar mi falan diye =) tekrar tesekkur ederimGecmis olsun lolaolmaz birsey agzini acarak hapsir yeter
selam kızlar haftaya çarşamba bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle ameliyat olacam geçmiyor günler diyordum ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki az kaldı ve heyecan dorukta
kesinlikle doğru bir tespither zaman dogallik ve durustluk !!
Bende 9000 TL diye biliyorum . Ama en doğru bilgiyi muayenehanesini arayıp öğrenebilirsin.9500 sabit fiyat mı yani?
.Ben çarşamba olacağım ve ücret 9000 tl
Aynen o kadar heyecanlıyımki her anım ameliyat sonrası nasıl burna sahip olacağım düşüncesiyle geçiyor Göksel beye güvenim tam inşallah hayırlısıyla atlatırım :)Inanmiyorum cok az kalmis, cok heyecanli !!!!
Teşekkür canım :) şunu söyleyebilirim sende rahatlarsın. Benim ikinci ay bitti. Bir sabah kalkıyorum çok nizami bir sabah kalkıyorum yamuk gizeme yazıyorum burnum yamuk kızıyor bana ben deliriyorum ertesi sabah oldukça düzgün. :) gizemin bana hep dediği gibi şişlikler aynı anda inmediği için böyle oluyor. Hatta kavisimin kaybolduğu bile oluyor bir kalkıyorum patlıcan gibi :) o yüzden ben artık sakin takılıyorum ve sorun hissedersem ya gizemin yada doktor beyin başını ağrıtıyorum bu arada çok merak ettim burnunu ?Arkadaşlar merhaba, forumu çok sık takip edemiyorum maalesefdaha önce telaş halde yazdığım mesaja cevap vermiştiniz ve rahatlamıştım, hem son durumumdan haberdar etmek için hem de son mesajlarınızla ilgili fikrinizi almak için burdayım yine. Öncelikle burnumun ucundaki o kalkıklık indi:) michael jakson gibi hissediyordum en başta, şimdi hiç de öyle değil. Açıkçası Göksel beyin bizzat çıplak gözle de gördüğüm diğer hastaları gibi kusursuz, daha doğrusu kavisi kanatları tam düzgün bi burun değil hala. Ama doktor aynı doktor olduguna göre herhalde benimle ilgili faktörler ön planda. Yine de kendimi iyi hissediyorum, detaylara çok kafa yormamaya çalışıyorum. Daha da iyi olacagını da umuyorum. Güneşle de ilgili soracağım şey ben güneş kremi yerine şapka (delikli olmayan ve golgesi agzıma kdr gelen) kullanıyorum. Çünkü güneş kremi gözenekleri acayip dolduruyor ve temizliğini tam olarak yapamıyorum. Sizce yeterli olmaz mı? Ya da siz nasıl temizliyorsunuz? Buarada Betül ve Gizem fotograflarınızı gördüm, çok guzel olmuş, sizin adınıza çok mutlu oldum.
Merakla bekliyorum sonucu :) inşallah benimkinden daha güzel olur :).Ben çarşamba olacağım ve ücret 9000 tl
Aynen o kadar heyecanlıyımki her anım ameliyat sonrası nasıl burna sahip olacağım düşüncesiyle geçiyor Göksel beye güvenim tam inşallah hayırlısıyla atlatırım :)
Teşekkür canım :) şunu söyleyebilirim sende rahatlarsın. Benim ikinci ay bitti. Bir sabah kalkıyorum çok nizami bir sabah kalkıyorum yamuk gizeme yazıyorum burnum yamuk kızıyor bana ben deliriyorum ertesi sabah oldukça düzgün. :) gizemin bana hep dediği gibi şişlikler aynı anda inmediği için böyle oluyor. Hatta kavisimin kaybolduğu bile oluyor bir kalkıyorum patlıcan gibi :) o yüzden ben artık sakin takılıyorum ve sorun hissedersem ya gizemin yada doktor beyin başını ağrıtıyorum bu arada çok merak ettim burnunu ?
İyiki bulduk gerçekten ve birinvi senemizi fena kutlayacağız hissediyorumhahaha karsilikli dayanisma hali, benim de arada dönemsel sisliklerim oluyor sen bana moral veriyorsun. Iyi ki Göksel beyi ve birbirimizi bulduk. Zaman gectikce gitgide güzellesen burunlarimiz var. 1. senemizi kutlamak icin sabirsizlaniyorum. <3
.Ben çarşamba olacağım ve ücret 9000 tl
Aynen o kadar heyecanlıyımki her anım ameliyat sonrası nasıl burna sahip olacağım düşüncesiyle geçiyor Göksel beye güvenim tam inşallah hayırlısıyla atlatırım :)
Güzel dileğin için Sağol heyecan tavanda inşallah bende mutluluğumu burada paylaşırımMerakla bekliyorum sonucu :) inşallah benimkinden daha güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?