- 9 Kasım 2014
- 229
- 40
- 48
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.321
Arkadaşlarım resmimi çekiyor seni artık tanıyamayız diye valla çok garip duygu günler Geçmiyor dedim zaman çok çabık geçti ameliyat günüm geldi çattı yıllardır burnumda Barışık olmadım hep ön profilden fotoğraf çekmek zorunda kaldım artık Barışık olmak istiyorum yarın herşey benim için güzel geçerSon 1 Gün, ameliyattan hemen önce son bir foto cek, ben hadi bu da son fotom olsun eski burnumla diye cekmistim bir tane, simdi bakip bakip ne cabuk gecti zaman kac ay oldu yeni burnumla diyorum. Hic korkma harika olucak hersey
Arkadaşlarım resmimi çekiyor seni artık tanıyamayız diye valla çok garip duygu günler Geçmiyor dedim zaman çok çabık geçti ameliyat günüm geldi çattı yıllardır burnumda Barışık olmadım hep ön profilden fotoğraf çekmek zorunda kaldım artık Barışık olmak istiyorum yarın herşey benim için güzel geçer
Teşekkür canım :) şunu söyleyebilirim sende rahatlarsın. Benim ikinci ay bitti. Bir sabah kalkıyorum çok nizami bir sabah kalkıyorum yamuk gizeme yazıyorum burnum yamuk kızıyor bana ben deliriyorum ertesi sabah oldukça düzgün. :) gizemin bana hep dediği gibi şişlikler aynı anda inmediği için böyle oluyor. Hatta kavisimin kaybolduğu bile oluyor bir kalkıyorum patlıcan gibi :) o yüzden ben artık sakin takılıyorum ve sorun hissedersem ya gizemin yada doktor beyin başını ağrıtıyorum bu arada çok merak ettim burnunu ?
Eminim seninki de zamanla kusursuz olacaktir. Bak benim 5 ay oldu Moskov'un 2 ay olmadi onun burnu benimkinden 5 kat daha az sis ve kusursuz. Deriden deriye yuzden yuze degisiyor. Ama burnundan mutlu olmana cok sevindim. Gunler aylar gectikce daha da cok seviceksin <3 Sapka hic sevmem ben o nedenle gunes kremi suruyorum ama sapka kullaniyorsan gunes kremine gerek yoktur diye dusunuyorum. Onun disinda temizligini yuz temizleme jeli, tonik ve nemlendirici olarak normal devam. Ama ilk 1-2 ay tonik vs surmedim ben ne olur ne olmaz diye. Senin burnun bizimkinden de guzel olsun!!!! Canli hali fotograflardan daha guzel buarada burunlarimizin
Yarın ameliyat oluyorsun :) şimdiden geçmiş olsun. İnş çok güzel olurGüzel dileğin için Sağol heyecan tavanda inşallah bende mutluluğumu burada paylaşırım
Kader kosmet demem ben bu işlere allah korusun bir aksilik olsa gene üstüne gider yaptırırım en azından savaşıp sonuna kadar giderim kadee kısmet demek hakkaten yaşlı işi yakıştıramadım bu arada burnunu cidden merak ediyorum sorunu nedir tam olarak özelden atamaz mısınMrb,çok teşekkür ederim:) ben de aynı şekilde yaklaşıyorum. Kısacası şükrediyorum. Kader kısmet biraz da bu tür şeyler. emekli teyze yorumu yaptıgıma bakmayın öyle :) yaşım henuz 32 ve gerçekten boyle hissediyorum.:)
o kadar detaylı bilmiyorum maalesef doktor ilr görüşmeniz lazım,9500 sabit fiyat mı yani?
Mrb,çok teşekkür ederim:) ben de aynı şekilde yaklaşıyorum. Kısacası şükrediyorum. Kader kısmet biraz da bu tür şeyler. emekli teyze yorumu yaptıgıma bakmayın öyle :) yaşım henuz 32 ve gerçekten boyle hissediyorum.:)
Arkadaşlarım resmimi çekiyor seni artık tanıyamayız diye valla çok garip duygu günler Geçmiyor dedim zaman çok çabık geçti ameliyat günüm geldi çattı yıllardır burnumda Barışık olmadım hep ön profilden fotoğraf çekmek zorunda kaldım artık Barışık olmak istiyorum yarın herşey benim için güzel geçer
hahahaha çok iyi ya :)Yazmadan edemeyeceğim. Bugün iş yerinde molada oturuyoruz kızlarla. Hamile arkadaş senin burnuna bakıyorum inşallah çocuğumun burnu sana benzer dedi yemin ediyorum kalkıp sarılasım geldi ya sevinçten göksel bey can ya. Hem doğal hem güzel daha ne olsun
Çok iyiymiş, çok güldüm gerçekten. Artık nekadar yüzüne oturmuşsa , nekadar yüzünle bütünleşmişse burnun düşün anne bebeğinde de istemiş ya süper vallaYazmadan edemeyeceğim. Bugün iş yerinde molada oturuyoruz kızlarla. Hamile arkadaş senin burnuna bakıyorum inşallah çocuğumun burnu sana benzer dedi yemin ediyorum kalkıp sarılasım geldi ya sevinçten göksel bey can ya. Hem doğal hem güzel daha ne olsun
Estoreeee ameliyatını oldun sanırım, geçmiş olsun,umarım iyisindir . Buarada Göksel bey burnunun üstüne renkli simli kalıp koyuyordu , hala kullanıyor mu ? Benimki yeşildi :))) Işıl Işıl :)))) çok tatlı yaGüzel dileğin için Sağol heyecan tavanda inşallah bende mutluluğumu burada paylaşırım
benim ki beyazdı hatırladığım kadarıyla 4 sene önce olunca hahahaEstoreeee ameliyatını oldun sanırım, geçmiş olsun,umarım iyisindir . Buarada Göksel bey burnunun üstüne renkli simli kalıp koyuyordu , hala kullanıyor mu ? Benimki yeşildi :))) Işıl Işıl :)))) çok tatlı ya
Benimki de siyah uzerine altin benekli simli cok seker birseydibenim ki beyazdı hatırladığım kadarıyla 4 sene önce olunca hahaha
Merhaba kizlar,
Goksel bey ameliyatlari hangi has
Ben gordum cnm. Harikaydiniz :)))Bu fotoda bende vardım beraber adalara gittik ama ben yüklemiyorum buraya foto diye canım benim kesmiş beni öyle yüklemiş çok düşüncelisin canım benim. Ve burunlarımızda çooook güzel maşallah
Harika bir duygu bu. benim 3,5 yil oldu ve artik eski burnumu hatirlamiyorum bile. Amrliyat oldugum gun tekrar dogdum sanki. :))Yazmadan edemeyeceğim. Bugün iş yerinde molada oturuyoruz kızlarla. Hamile arkadaş senin burnuna bakıyorum inşallah çocuğumun burnu sana benzer dedi yemin ediyorum kalkıp sarılasım geldi ya sevinçten göksel bey can ya. Hem doğal hem güzel daha ne olsun
Canim ameliyatini olmus olmalisin. Gecmis olsun. Nasilsin bakalim?.Ben çarşamba olacağım ve ücret 9000 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?