Burun Estetiği Hasta Yorumları

Son 1 Gün, ameliyattan hemen önce son bir foto cek, ben hadi bu da son fotom olsun eski burnumla diye cekmistim bir tane, simdi bakip bakip ne cabuk gecti zaman kac ay oldu yeni burnumla diyorum. Hic korkma harika olucak hersey
Arkadaşlarım resmimi çekiyor seni artık tanıyamayız diye valla çok garip duygu günler Geçmiyor dedim zaman çok çabık geçti ameliyat günüm geldi çattı yıllardır burnumda Barışık olmadım hep ön profilden fotoğraf çekmek zorunda kaldım artık Barışık olmak istiyorum yarın herşey benim için güzel geçer

Yan profilden de guzel oldugunu bilmek bir harika, hic merak etme hersey super olucakkkk. Simdiden cok gecmis olsun, aman 12'den sonra bisey yiyip icme sakin <3

Mrb,çok teşekkür ederim:) ben de aynı şekilde yaklaşıyorum. Kısacası şükrediyorum. Kader kısmet biraz da bu tür şeyler. emekli teyze yorumu yaptıgıma bakmayın öyle :) yaşım henuz 32 ve gerçekten boyle hissediyorum.:)

ne güzel, sizin adınıza sevindim, umarım bnmki de öyle olacak. Beklemekten başka çare yok, kontrollerimi aksatmamaya çalışıcam. elimden geldiğince de dikkat edicem, koruycam, tekar teşekkür ederim:)

Kader kosmet demem ben bu işlere allah korusun bir aksilik olsa gene üstüne gider yaptırırım en azından savaşıp sonuna kadar giderim kadee kısmet demek hakkaten yaşlı işi yakıştıramadım bu arada burnunu cidden merak ediyorum sorunu nedir tam olarak özelden atamaz mısın

Daha 2.5 ay bile olmadi sanirim burnunu yaptirali degil mi? Moskov'a da dedigim sey hep, her burunda ayni surede ayni sonuc alinamiyor maalesef. Benim 5 ay olucak tam indi artik tamamen orturdu diyorum ertesi gun bir dokunuyorum yaa daha da fazla inicek baksana diyorum kendi kendime. O ilk 2 ayda sisliklerin bilmem kaci oturur olayi herkes icin gecerli degil. Benim burnum her gecen gun guzellesiyor. Ama sakin bir insanim, sabirla bekliyorum. Motivasyon icin eski fotograflarima acip bakiyorum eski burnumdan ne kadar da farkli ve guzel.Uzun suredir gormeyenler sen zaten guzeldin daha da bir guzelsin ne yaptin diyor, burnumu anlamiyorlar. Pozitif dusunce cok onemli, ne dusunursen o gelir basina birazda. O nedenle burnunuza sorun bulmak yerine guzel yonlerine odaklanin, zamanla zaten cok guzel olucak. <3

Yazmadan edemeyeceğim. Bugün iş yerinde molada oturuyoruz kızlarla. Hamile arkadaş senin burnuna bakıyorum inşallah çocuğumun burnu sana benzer dedi yemin ediyorum kalkıp sarılasım geldi ya sevinçten göksel bey can ya. Hem doğal hem güzel daha ne olsun

Oldun degil mi ameliyati? Gecmis olsunnnnnnn iyisindir umarim.

hahahaha çok iyi ya :)

Çok iyiymiş, çok güldüm gerçekten. Artık nekadar yüzüne oturmuşsa , nekadar yüzünle bütünleşmişse burnun düşün anne bebeğinde de istemiş ya süper valla

Güzel dileğin için Sağol heyecan tavanda inşallah bende mutluluğumu burada paylaşırım
Estoreeee ameliyatını oldun sanırım, geçmiş olsun,umarım iyisindir . Buarada Göksel bey burnunun üstüne renkli simli kalıp koyuyordu , hala kullanıyor mu ? Benimki yeşildi :))) Işıl Işıl :)))) çok tatlı ya

benim ki beyazdı hatırladığım kadarıyla 4 sene önce olunca hahaha

Harika bir duygu bu. benim 3,5 yil oldu ve artik eski burnumu hatirlamiyorum bile. Amrliyat oldugum gun tekrar dogdum sanki. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…