Burun Estetiği Hasta Yorumları

merhaba bugün ameliyat olalı üçüncü günüm ve oldukça zorlu geçiyor Çene ve burun ikisini aynı anda oldum ama en çok yoran Çene oldu yanaklarım Boğaz'ım o kadar şişki dudaklarımı kımıltatamıyprum bir an önce iyileşmek ve bu günlerin hızlıca geçip sağlıklı yeni halimin tadını çıkarmak istiyorum burnumu çok merak ediyorum benim burun ucum düşüktü şimdi kalkık duruyor ama eminim ki inecektir merakla bendealçının çıkacağı o anı bekliyorum

geçmiş olsun canım burun ucunun kalkık olması alçıdan daha çok yeni sonrasında oturuyor zaten,çene için ise tecrübem yok ancak olan süreçtir burun gibi o da zaman içersinde oturacaktır ee şekerim güzel olmak kolay değil:)

Aynen haklısınız önemli olan sonuç güzel olsunda çekilen sıkıntılar unutulur gider :) çarşamba atel alınacak heyacanla burnumun şeklini merek ediyorum :)

Aynen haklısınız önemli olan sonuç güzel olsunda çekilen sıkıntılar unutulur gider :) çarşamba atel alınacak heyacanla burnumun şeklini merek ediyorum :)

Geçmiş olsunnnnn , Burnu'ndaki o kalkıklık hızla normale dönecek merak etme ,buarada demek herkeste farklı oluyor. benim arkadaşımda çene yaptırdı haftası dolmadan oturdu kebap yemeye çalışıyordu :)) yada ağrı Eşiği ile ilgilide olabilir. O çok rahat geçirdi ameliyatını. Ilk Günlerini

Teşekkür ederim belki çeneye yapılan işlem farklılığı olabilir benim içten Çene kemiği ileriye alındı ve yanağımda boğazımda şişlikler hala çok var şu anda maalesef bir şey çiğneyemiyorum ama bunu pek dert etmiyorum baya kilo verdim

cok gecmis olsun. 1 haftadan sonra daha bir normale donuyor hersey. Agrilar gecince de sabirla sislerin inmesini beklemek kaliyor geriye. Umarim cok cok guzel bir burnun olur, Goksel bey yine gostermistir hünerini eminim. merakla bekliyoruz fotograflarini

ohhh burun estetiğinin yanında da kilo verimi hediyesi olmuş:))))

Ay inşallah bende heyecanla bekliyorum zoru atlattım galiba ilk üç Gündü şimdi daha iyiyim :)

Kızlar Birşey soracak ne zamandan sonra rahat gülmeye başlıyoruz gülmeyi çok seven birisi olarak şu an gülememekte çok zorlanıyorum

Merhaba
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum Selçuk İnanlı ile Abdulkadîr Göksel arasında kaldım, birde doktorların talep ettiği fiyatlar hastane masrafı dahil fiyatlarmı yoksa hastaneye ayrıca ödeme yapılıyor mu?

Evet haklısın onunda çenesinin ucunu biraz ilerletmişti doktor bey , ama onda kemikle alakalı birşey yoktu sanırım. Hatta çenesi hiç ortada yokken burun estetiği diye gitti doktor bey yüzünün orantılı Olmasını istiyorsak,sadece burunla olmaz çeneyede müdahale edelim demişti. Bunu görmesi çok iyi bir doktorun ya hasta istiyor diye sadece burununu yapıp göndermiyor , gerçekten iyi sonuçlar çıkarmanın peşinde...

Kızlar Birşey soracak ne zamandan sonra rahat gülmeye başlıyoruz gülmeyi çok seven birisi olarak şu an gülememekte çok zorlanıyorum
:) şuan daha Şiş olduğu için Gülerken geriliyor değil mi ? Ama o şişlik ilk pansumanından sonra hızla iniyor ve sen istediğin gibi gülüyorsun, emin ol artık daha çok gülersin , eminim senin burnunda harika olmuştur. Fotoğraf bekliyoruz :))) bu arada kilo vermen harika bendemi çeneme birşeyler yaptırsam :)))

Slm ben ailemden ve arkadaşlarımdan birçok kişi Abdülkadir Göksel beyin ameliyat ettiği hastalarındanız.Biz çok memnun kaldık umarım sende hangi hekimi seçersen seç , seçimini yaptıktan sonra memnun kalırsın.Abdülkadir beyin fiyatları şuan 9000 TL ve herşey içinde bu fiyatın . hastane ve ameliyat masraflarının hepsi ve 1 gece hastanede kalman bu fiyatın içinde.umarım hersey Dilediğin gibi olur

Çok teşekkürler bilgi için benim deviasyon+Estetik olucam deviasyonu sağlık sigortam karşılıyo ona göre bir fiyat öderim herhalde

Canım ilk günlerde öyle olur ama biraz sabır. sana özelden de yazdım. benim çenemde silikon var. seninki gibi kemikle oynamadı Göksel bey. ama öncesinde çene filmimi istemişti. Filmi gördükten sonra karar verdi silikon ile kurtarır dedi. Eğer kemikle oynasaydık iyileşmesi biraz daha zor demişti. Senin kemiğe müdahale ettiğine göre çenen bi hayli gerideydi sanırım. İnan bana o kadar geride bir çene ile yüze yapılan hiçbir işlem gerçekten hakkını vermiyor. Çok doğru bir karar vermişsin olmakla. İyileşme sürecine gelince elimizi küçücük kestiğimizde bile tam olarak iyileşmesi 1 hafta sürüyor :) Dolu dolu kahkahalar atacağın günler yakındır merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…