Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bir an ben de düşünmedim değil. ne yaparsam yapayım veremediğim bir 5 kilom var da bugünlerde :)

Ceylince,
O da benim gibi silikon parça taktırmıştır. Onun pek bi sıkıntısı olmuyor cnm. sadece dikişlerin iyileşmesini bekliyorsun. bir de ilk 1 hafta yanakların birazcık şişiyor :)
Göksel bey yüze bir bütün olarak bakıp, bütün eksiklerini çıkarıyor. bunu ameliyat gerekmese de yapıyor. Bu sebeple kendisine çok güveniyorum. Ameliyat olmak için giden birkaç hastasına dolgu yapıp ameliyata gerek olmadığını söylediğini de hatırlıyorum ben. Burada okumuştum. Doktora güven çok önemli. Sonuçta kendini emanet ediyorsun :)

Ben de aynı kararsızlığı yaşamıştım. Fakat kararımdan ötürü hiç pişman olmadım. Hastaneye ayrıca ödeme yapılmıyor...

Bu arada 7.ay kontrolüm de süper geçti hala azcık ödem olsa da burnum çok doğal oldu, merak edenlere özel mesajla foto gönderebilirim...

Canım şimdi daha iyiyim tabi çenem daha şeklini almadı oturmadı zamanla olacak dedi burnuma gelirsek bugün 8.günümdeyim atel çıktı üzerinde sargı var Görenler burnuma iki saat BAKIYOR çok beğendiklerini şimdiden bile harika durduklarını söylüyor hakikatinde suratım ortaya çıktı Gözlerim daha büyük gözüküyor bende aynaya mutlu bakıyorum çok şükür ALlah'a :) burun deliklerimde hafif orantısıZlık var onu da haftaya doktor beye sorarım

Burun deliklerindeki orantisizlik zamanla sisler indikce geciyor. Atel ciktiktan sonra sargili halini benimde herkes cok begenmisti, hala da cok begeniyorlar, ama o ilk bantlar ciktiktan sonraki donemi hatirlamak istemiyorum benim derim at derisi gibi oldugu icin baya cektim sisler inene kadar.Gerci patates gibiymis ben hergun birsuru fotograf cekmisim demekki begenmisim baya o halini bile haha Ama simdi mutluyum cok,hala bile sanki daha cooooook inicek burnum gibi hissettiriyor elleyince, sis hala, daha 6 ay olmadi. Bakalim hepberaber gorecegiz. Cok gecmis olsun estooree <3

teşekkürler mademoiselleeee :) gerçi şimdi burun için yorum yapmak için çok erken en az altı ay içinde şekli çıkar. Burun üzerinde bantlar çıkınca ne oluyor o kısmı anlayamadım deride sorunlar mı çıkıyor?

Çok teşekkürler bilgi için benim deviasyon+Estetik olucam deviasyonu sağlık sigortam karşılıyo ona göre bir fiyat öderim herhalde
Canım estetiği hiçbir sigorta karşılamıyor diye biliyorum ama deviasyon neticede sağlık sorunu Karşılar inşallah .şimdi düşünüyorumda okadar kişi gittik Göksel beye hiçbirimizin özel sağlık Sigorta'sı yokmuş ya bende merak ettim özel sağlık Sigorta'sı olunca prosedürler nasıl işliyor acaba ? En iyisi kliniği arayıp sormak , sen sordunmu ? Sorarsan banada yazarmısın çok Merak ettim , yoksa whatsapp tan yazar sorarım :)))))

Ooooo gercekten çok erken burnun için yorum yapmaya . En az 6 ay 1 yıl zamanla iniyor şişlikler ama bizler elimizde ayna telefon habire foto çekip duruyoruz ya sanki zaman Geçmiyor şişler yavaş gidiyor gibi geliyor. Aslında öyle değil şişlikler HIZLA iniyor , burnunun tam şeklini alması hatlarının oluşması 6-1 yılı buluyor. Madamoisrlle nin bahsettiği şu brnce hani bantlar çıkıyor ilk burnunu gördüğün zaman tombiş bir burun oluyor, patates burun hali yani ... Bence bundan bahsediyor korkma panik yok :))

aynen bantlar ciktiktan sonra deri üstündeki baski kalktigi icin puf gibi sisiyor burun, yani benimki oyleydi cunku kalin deriliyim, 15 gunluk burnu benim 5 aylik burnumdan güzel insanlar gordum Goksel beyin hastasi. Kisinin deri kalinligina gore degisiyor, korkucak birsey yok. Suanda cok memnunum burnumdan, hala inmeye devam ediyor sislikler bakalim nihai sonuc ne olacak:)

aynen öyle kızlar,ilk evre patates sonra hızla kilo kaybediyor burunlarımız,
alçı çıktığında elbet kalıp gibi duruyor burun sanki canı yokmuş gibi:)
sonra birden canlanıyor ve sonuç grupta görülen diğer burunlar gibi
sabırlı olmak lazım ,ben de çok zorlanmıştım ama değdi beklediğime

Kardesimin nefes alma problemi ve horlama sorunu var, özel sigortasi var goturuyorum Göksel bey'e. Sigorta cogunu karsiliyormus, zaten kardesim erkek ve estetige pek yanasmaz, ama son zamanlarda belki biraz törpülenebilir diyor haha

Bende bantlı haliyle ne güzel şişlik yok diyordum ben işe başlayacağım da şişliklerin en fazla olduğu hali bantların Çıktığı ilk gün MÜ kaç gün içersinde normale döner acaba
.

[photo="medium"]1232917[/photo] [photo="medium"]1232916[/photo]

Bence burun ameliyati olmanin en guzel yani, oturup fotograflarina bakmak, karsilastirmalar yapmak, 2 ay once boyleydi 4. ayda bu diyip kendi kendine eglenceler yaratmak bir is bulsam da artik sizde benden kurtulsaniz haha öncesi ve sonrasi kolajlari yaptim hic üsenmedim. Buarada bir fotografimda sevgili Moskov'un güzel yesil gözleri cikmis, belki yakinda yüzünün tamami da gelir hahahaha daha burnum hala sis ve siz daha coook fotografimi gorursunuz. Yeni ameliyat olanlarda koysun cok merakli bir insanimdir, koymasanizda bulurum ben FBI ajani gibi kizim. Sevgiler (buarada öncesi fotograflarima baktim yavuz sultan selim'in burnu masallah hahahaha)

Ben Pazartesi ameliyatımı oluyorum bu arada :) sigortam deviasyonu ve sinüzit kistini karşılıyo bana fatura vericek Göksel Bey ben o faturayla karşıladığı tutarı alıcam sigortamdan Göksel Beye ödediğim ücrette bir değişiklik yok sadece bir kısmını sonrasında sigortadan alıcam

Hahahaha beni afişe etmeee gözlerim maşallah modifiye olurken ellemeyeceğim tek yer onlar . Ne eğlendik ya o gün. Göksel bey sayesinde hem süper burnum var hemde seni buldum ya daha ne diyim :) çok mutluyum çoook allah bozmasın amiinnnnn

Güneş lekeleriyle çok uğraşmış biri olarak şunu söyleyebilirim şapka evet hiç yoktan iyi ama uv ışınları için bir koruyucu değil. Hatta bu ışınlar yaz ve kış boyunca var. Bulutlu havada dahi güneş kremi kullanmanızı öneririm. Eczanelerde çok ince yapılı gözenekleri tıkamayacak hafiflikte olanları var. Biraz fiyatlı da olsa çok uzun süre giden, çocuklarda bile kullanılabilecek kadar güvenli priori isimli güneş kremini herkese tavsiye ederim.

kesinlikle katılıyorum koruyucu krem sadece yazın değil kışında kullanılmalı.Ben yüzüm için 50 faktör koruma kullanıyorum.Kışında fondöten altına sürüyorum,
cappertone kullanıyorum ,memnunum ama prioriyide denerim,

Kızlar merhaba bugün 12. Günüm ve bantları çıkardım burnum nasıl şişti özellikle gözümün kenarlarında şişlik ve hafif koyulduk oluştu Sabırla şişlerin inmesini bekleyeceğim güzel günler yakındır diyorum :)

Sabır diyorum <3 Cok kısa bir sürede gidicek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…