Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ecemali Cappertone da çok çok iyi biliyorum fakat ben yıllar evvel kullandığımda dokusu biraz kalındı ve cildimde beyaz bir tabaka kalıyordu. Artık öyle değilse tekrar deneyebilirim çünkü benim her daim kuvvetli bir koruyucuta ihtiyacım oluyor. Tavsiye eder misin,?

Canim cok sevindim inan. Zamanla sislikler iniyor ve geciyor. Atel ciksin cok dsha iyi goreceksin seklini ama zamanla oturacak. Hala son seklinde olmayacak. Cok guzel olacagina hic suphem yoj vguzel resimlerini bekliyoruz :)

Maşallah pek güzel görünüyorsun :) Rostov'da harika görünüyor :)) Onun da burnunun güzelliğini bekliyoruz.
Daha da inmiş burnun. Harika görünüyor.

canım çok ince dokusu yok o konuda haklısın ama uzun soluklu cildi koruyor ondan onu tercih ediyorum
cilt bakımı yaptırdığım yerde de hep onu kullanıp önerdiklerinden ben de ondan vazgeçemiyorum,
vich nin bir ürününü kullanmıştım koruma faktörlü leke yaptı resmen

Maşallah pek güzel görünüyorsun :) Rostov'da harika görünüyor :)) Onun da burnunun güzelliğini bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim o senin güzelliğin. Buaralar ama burnum cidden oturmaya başladı artık, şu kalın deri en az 6 ay olayı doğruymuş, 6 ay henüz olmadi ama burnumun en güzel hali 5. aydan sonra oldu. Daha da inip iyice oturmasını merakla bekliyorumm

İlk 6 ayda zaten oturuyor ama zaten tam oturmasi 1 yil der hep sevgili doktorumuz. Cok da dogru soyluyor. Bu arada yine instagramdan gordum. Doktorumuz yine Fransa'ya bir kongreye gitmis. Bir suru yabanci doktor arasinda bir Turk doktorunun ismini gormek ve bu doktorun da bizim dokyorumuz oldugunu bilmek cok guzel degil mi :)))

Hayattaki en büyük tutkusu gezmek, yeni yerler görmek olan ben Göksel beyin fotoğraflarını görüp iç çekmekten yoruldum hahahaha Maşallah kongrelerin vazgeçilmezi. Keşke doktor olsaymışım, sırf biyolojiyi sevmediğim için okumadım Fen, ah kafam ah, hem insanlık için kutsal bir meslek hemde sürekli öğreniyorsun, paylaşıyorsun, bir de üstüne geziyorsun :)

Capperton'u bana da o zamanlar dr. Tavsiye etmişti. Yaz için aslında en garantili koruma. Benimki bitmek üzere, bu sefer bi de ondan alayım.

Ben buraya yaZıyorum yazıyorum gelmiyor. Kim bilir ne sorulara yazılara cevaplar verdim yorumlar yazdım da gelmedi. Cevap vermediğim olduysa sallamıyorum değil yazdığımı sanıyorum ama kaydolmuyormuş bu rostov benim herhalde öyle güzel sözler yazınca direk üzerime alındım

moskov sen resim yayınladın mı

bende bayadır yok bizim kız diyorum, yokluğun farkedildi !!! yeni ameliyat olan arkadaslar durum bildirin? iyisiniz degil mi?

bende bayadır yok bizim kız diyorum, yokluğun farkedildi !!! yeni ameliyat olan arkadaslar durum bildirin? iyisiniz degil mi?
Meraba benim 19. Günüm Çene +burun olmuştum ağzım hala çok uyuşuk burun ise şişlikler haliyle fazla yandan Görüntüsü güzel fakat burun deliklerimdeki eşitsizlik devam ediyor bu yüzdende burun kanatlarım garip duruyor birisi daha yukarıda birsi daha aşağıda bu Yüzden önden görüntü pek hoş durmuyor inşallah şişlikler Yüzünden böyledir diye düşünüyorum zamana bıraktım

Kardesimin nefes alma problemi ve horlama sorunu var, özel sigortasi var goturuyorum Göksel bey'e. Sigorta cogunu karsiliyormus, zaten kardesim erkek ve estetige pek yanasmaz, ama son zamanlarda belki biraz törpülenebilir diyor haha
Benimde erkek kardeşim ikinci ameliyatını yani revizyon ameliyatını yaptırdı Göksel beye :))))))) o yüzden çok inanma estetik olmam dediklerine :)))

Slm bence hiç panik yapma tamamen Burnu'ndaki ödemden kaynaklanıyor benimde öyleydi tam anlamıyla gerçekten bütün ödemlerin inmesi 6 ay 1 sene .sabret lazım Göksel beyin sonuçları zaten başarılı amannn ne stres yapıyorsun seni görmedim tanımıyorum ama eminim Fıstık gibi bir burnun ve çenen olacaktır. Şişlikleri hiç takma kafana hepsi zamanla inecek hepimiz yaşadık bunları,panik yok, stres yok keyfini çıkar :))))))

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum şu an şişliklerim çok fazla yandan zaten güzel önden ise zaman gerekiyor

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum şu an şişliklerim çok fazla yandan zaten güzel önden ise zaman gerekiyor

Ah sende benim durumumu yaşamışsın. Benimde aynen söylediğin gibiydi aşırı şiş orantısız yamuk, yandan bile şişti. Sonra çok güzel oldu ama, geçti o gariplikler. Sabır. derisi ince olan insanlar ne şanslı!

diyorum tek bende mi böyle acaba neyse böyle rahatlıyorum aynen bende de Orantısız şişlik var bir sağ yanım çok Şiş sol yanım daha az Şiş buda önden burun kanatlarımda yamukluk, tuhaflık oluştu inşallah zamanla geçer önden resim çektiremiyorum ama sizden böyle Şeyler duyunca da rahatladım daha yolun başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…