- 28 Ağustos 2012
- 410
- 36
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.401
hımmmYok canım yayınlamadım
ooooo moskov hanım gözlerime inanamıyorum! bir tek burnunu koymuş ama hihi yerimAlbüme bir foto ekledim kızlar isteyen bakabilir :)
Evet anca böle koyabildim :) biliyorsun sebebiniooooo moskov hanım gözlerime inanamıyorum! bir tek burnunu koymuş ama hihi yerim
Yayınladım albüme bakabilirsin gizemimi kaldırıyorum :)hımmm
kesin güzeldir:)
gizemli moskov:)
hemen bakıyorum canımcım:)Yayınladım albüme bakabilirsin gizemimi kaldırıyorum :)
hemen bakıyorum canımcım:)[/QUOTE
moskov hemen baktım resimlerine,burnun gayet hoş olmuş dipdiri duruyor:)
sen ne zaman ameliyat olmuştun?
önceki burnun kemer kısmı bayağı yayvanmış iyi toparlanmış ben çok beğendim burnunu çok doğal olmuş canım güle güle kullan
ama daha çok yeni26 martta oldum canım. Teşekkür ederim. Bakalım şimdi ödemle problemlerim var bi sabah uyanıyorum sağ tarafta burun bir sabah sol tarafta. Hatta bazen konple patates gibi. Cidden şişlik gidince neye benzicek çok merak ediyorum.
Ay canım her gün pskolojim burnuma göre değişiyor :)ama daha çok yeni
ilk 6 ay da patates evrelerini geçiriyorsun,
burun estetikleri bence insanın sabrını sınıyor:)
gayet hoş görünüyor valla
benim 4 sene oldu ,düşün senin daha çooook yeni:)
benimde öyleydi,Ay canım her gün pskolojim burnuma göre değişiyor :)
2-3 hafta icinde randevu veriyor. 2 hafta icinde de ameliyat tarihi veriyor.
Verimli geceginden hic suphem yok. Ben 4 yil once arkadasimin tavsiyesiyle gitmistim. Ama sonra zaman bulamadigim icin ve biraz da korktugum icin ameliyat olamamistim. 4 yil sonra gittigimde benim icin yaptigi calismayi hemen buldu. Haftaya ameliyat oluyorum.Çok teşekkür ederim. Whatsapp'tan da cevap aldım bu arada. Muayene ücreti 250 tl imiş, benim gibi merak edenler için yazayım dedim. Önümüzdeki hafta için randevu aldım, umarım verimli geçer de diğer doktorlar için Eylül'ü, Mart'ı beklemek zorunda kalmam.
Ay birde grip oldum burnumu silemiyorumda hala kapanmıyor iğrenç haldeyim şişti bide patates gibi oldu bu havada insan hasta olur mu yabenimde öyleydi,
devamlı kendimi değişik açılardan çekip burnuma bakıyordum:)
hey gidi günler hey:)
Süper benim arkadaşıma geçen hafta gitti tatilden önce ameliyat olmak istiyor, ama Eylül'ün ikinci haftasına vermişler randevusunu ama birde bekleyenler listesi varmış sanırım .erken tarihte Boşluk olursa arayacaklarmış. Dur ben arkadaşıma hemen söyleyeyim Boşluk varsa diye arasın2-3 hafta icinde randevu veriyor. 2 hafta icinde de ameliyat tarihi veriyor.
Benim erkek Kardeşim revizyon ameliyatı oldu,sonuç harikaaaaa . Kesinlikle hiç Şüphe etmeyin bence erkek hastalardada başarılı ...Arkadaşlar Göksel beyin erkek hastalardaki başarısı iyimidir ? kardeşim içinde düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?