- 27 Aralık 2014
- 32
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.421
göksel bey kadın erkek demeden başarılı:)Arkadaşlar Göksel beyin erkek hastalardaki başarısı iyimidir ? kardeşim içinde düşünüyorum
Tabi ki gönderebilirim , bakayım profil fotosu varmı bide iznimi alayım kendisinden ama hiç Tereddüt etme bence bizlerin burnu nekadar güzel olduysa erkek hastalarında da birokadar başarılıresimi varsa özelden bana yollaya bilirmisiniz ?
Geçmiş olsun geçtimi gerçi bilmiyorum moralini bozmak gibi olmasın ben iki haftadır hastayım burnumu çeke çeke bi hal oldumAy birde grip oldum burnumu silemiyorumda hala kapanmıyor iğrenç haldeyim şişti bide patates gibi oldu bu havada insan hasta olur mu ya
Ayşe fotoğrafları gönderemiyorum özelden gitmiyor nasıl yapıcaz herhangi bir bilgin var mı ? Beni yönlendirirsen kardeşimle birlikte hem öncesi hemde sonrası fotoğrafları gösterebilirimresimi varsa özelden bana yollaya bilirmisiniz ?
Kizlar, bugun bana goksel beyin asistanindan mail geldi.. Goksel bey yurtdisina gideceginden dolayi ameliyatim ya geriye ya ileriye alinacak ve bunuda bana ameliyat gunume 3 hafta kala bildiriyorlar. Ucak biletimi aldim ve bu randevu'yu biz 4 ay onceden aldik. Ucak tarihlerimizi degistermemiz mumkunde gozukmuyor.. Asistana geri dondum fakat halen cevap gelmedi.. Bu yaptiklari hic profesyonel degil. Benim size sorum aranizda boyle bir sorun yasayan oldumu ve Goksel bey hafta sonu ameliyat yapiyormu? Cunku biletimi en fazla iki gun one alabilirim okulumdan dolayisinirim cok bozuldu ya
Geçmiş olsun geçtimi gerçi bilmiyorum moralini bozmak gibi olmasın ben iki haftadır hastayım burnumu çeke çeke bi hal oldumGöksel beye muayene gitmem gerekecek galiba Geçmiyor çünkü hem geniz akıntısı , hem burun akıntısı bide hapşuruk mahvetti beni bu yaz Günlerinde
Son dakika Kongre çıkmıştır, davet almıştır, mecbur kalmıştır. Yoksa yapmazdı öyle birşey Göksel bey diye düşünüyorum. Çünkü cidden çok profesyonel çalışıyorlar. Çok üzüldüm. Ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım. 5 gün önce Adana uçağını kaçırdık, otobanda felaket bir kaza vardı sabahın köründe, belki 3 dakika önce çıksak biz de o kazanın içindeydik. Bir sürü para verdik yeni bilet için son dakika olunca. Dönüş uçaği daha beter, 2 saat rötar, üstüne uçak Sabiha Gökçen yerine Atatürk havalalanına indi son dakika sefil olduk. Gece 3'te evdeydik. (normal şartlar altında 11'de evde olucakken) Tatil sonrasi kabus gibi oldu bu durum, ama sonuçta bu gibi talihsizlikler olur bazen, bazı şeyleri planlayamıyorsun. Sıkma canını eminim bir çözümü vardır.
Haklisin tatlim zaten bir Kongre cikmis ve o yuzden mecbur kalmis... Dun sinirim cok bozuktu ama bu gun asistanlariyla konustuk ve bir cozum bulduk.. cok sukur her sey hal edildi ve ameliyat sadece 4 gun ileri alindi. Cok profesyonel yardimci oldular ve Göksel bey de bize iyi yardimci oldu. Haklisin her isin icinde bir hayir vardir..
göksel bey ve ekibi her zaman çözüm üretir ben mutlu sonuca bağlanacağından emindim:)Cok sevindim! Hadi bakalim cok heyecanli. Benim burnum daha 6 ay olmadi, hala beni 1 ay gormeyenler inanilmaz degismis cok guzellesmis diyorlar. Bu 1-2 sene gidicek boyle galiba haha aman nazar degmesin de
Geçti geçti iyiyim bir tıkanıklık kLdı göksel bey reçete yazdı onuda toplucaz :) sanada geçmiş olsun canımGeçmiş olsun geçtimi gerçi bilmiyorum moralini bozmak gibi olmasın ben iki haftadır hastayım burnumu çeke çeke bi hal oldumGöksel beye muayene gitmem gerekecek galiba Geçmiyor çünkü hem geniz akıntısı , hem burun akıntısı bide hapşuruk mahvetti beni bu yaz Günlerinde
Geçmiş olsun ya Salgın varmış herkes böyleymiş bu havalarda hasta olmakta insanın sinirini bozuyor.ben daha iyiyim ama çok hapşuruyorum acaba allerjimmi var bu polenlere falan bilmiyorum. Göksel bey allerji testi yapıyor mu bilginiz varmıBende Faranjit grip arasi birsey oldum, burnumu silmekten, silerken de umarim burnuma bi zarar vermiyorumdur diye düsünmekten gina geldi. Ama burnum hala nasil şiş ki, çok silmekten burun kanatlarım simdiye kadar yara bere ve kizarik olurdu, masallah hala yumusacik.Ben insin istedikce yaz geldi havalar sicak daha beter şiş sanki, ama yinede mutluyum bunun haricinde
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun :)Geçti geçti iyiyim bir tıkanıklık kLdı göksel bey reçete yazdı onuda toplucaz :) sanada geçmiş olsun canım
Slm , Yazını okuduğumda çok şaşırmıştım çünkü Göksel bey mutlaka bir yolunu bulur kimseyi üzmez mağdur etmez diye düşünüyorum,yazacaktım sana stres yapma bir çözümünü bulurlar diye fakat müsait değildim.Ve gerçekten senden bekliyordum çözümünü bulduk yazısını :) çok sevindim senin adına umarım herşey çok güzel olur sen göksel beye güven , herşey kendiliğinden yoluna girecektir. Ameliyat nezaman buarada ?Haklisin tatlim zaten bir Kongre cikmis ve o yuzden mecbur kalmis... Dun sinirim cok bozuktu ama bu gun asistanlariyla konustuk ve bir cozum bulduk.. cok sukur her sey hal edildi ve ameliyat sadece 4 gun ileri alindi. Cok profesyonel yardimci oldular ve Göksel bey de bize iyi yardimci oldu. Haklisin her isin icinde bir hayir vardir..
Kızlar buyrun albümüme yeni fotolarıma gizliliğimide terkettim keyifle bakın
Evet ama çirkin çıktıklarımı koymafotograflar bir harikaaa! ikimizin fotograflarini koyarim bende artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?