Burun Estetiği Hasta Yorumları

Burun ici iyilesirken kasinma olmustu benim, alerji sanmistim ama sonra gecti acaba seninde oyle birsey mi.

Arkadaslar Goksel beyin dudak dolgusu fiyatlari nedir ortalama? dolgu miktarina gore degisiyor sanirim ama dudaklarm cok ince degil zaten dogal bir dudak istiyorum cok dolgu gidecegini sanmiyorum :) bi de burun revzyonundan once mi sonra mi yaptirsam acaba...

Sagol canim bende cok sevindim cunku bizim icin guzel bir cozum buldular. Aslinda biz 12-07 istanbula gidecektik (ben ve arkadasim, hollandadan geliyoruz) ve 13-07 muayene ve 14-07 ameliyat olucakdik. Simdi Goksel beyin kongresi 10 temmuzdan 16 temmuza kadar. Assistani bize alternatif olarak 9 temmuz veya 20 temmuz demisti. Simdi biz ogrenciyiz ve 10 temmuza kadar sinavlarimiz var yani maalesef 9 temmuz bize gore uygun degildi. 20 temmuzda cok gec olucakti cunku biz istanbuldan sonra turkiyedeki akrabalarimiza gidecektik (erzincanda). Goksel bey ve ekipi bizim icin ozel gun ayarladilar ve 17 temmuz (bayramin ilk gunu) ameliyat olacagiz. Normalda bayramda calismiyorlar ama bizim durum biraz zor diye bize ozel o gunu ayarladilar. Yani bu cozum gordugunuz gibi cok bir profesiyonel bir cozum oldu... Canimi cok sikmistim cunku biz ucak biletlerini almistik ama cok sukur son dakika onuda hal etik ve degistire bildik..

slm canım ,1200 TL civarında ,ben geçen sene yaptırmıştım,bu cuma da gideceğim,zaten göksel bey burunda olduğu gibi dudakta da doğal bir sonuç çıkartıyor,
ancak revizyon öncesi mi sonrası mı yapılmalı onu istersen Göksekl bey e sor derim:)

Dudak dolgusu bende isterdim aslinda. Adriana Lima'nin dudaklarinin estetik oldugunu gorunce inanamadim. Demekki cidden cok dogal sonuclar alinabiliyor dudakta da. Eminim Goksel bey o konuda da aşmıştır

Son düzenleme:
Çok s
çok sevindim canım sizin adınıza , gerçekten sizin için çok özel çok başarılı bir çözüm bulmuşlar .Normalde Bayram günleri İstanbul'da çoğu yer tatil olur. Kolay kolay kimse ameliyat yapmaz diye biliyorum , herkes ya tatile ya memleketine gider :)) ben emindim sizi mağdur etmeyeceklerine zaten ama böyle bir fedakarlığıda düşünmemiştim doğrusu :)) ama çok güzel olmuş neyse bayramdan sonra bekliyoruz fıtograflarınızı :))

Dudak dolgusu bende isterdim aslinda. Adriana Lima'nin dudaklarinin estetik oldugunu gorunce inanamadim. Demekki cidden cok dogal sonuclar alinabiliyor dudakta da. Eminim Goksel bey o konuda da aşmıştır
aslında bir çok ünlünün dudaklarında var dudaklarda zaman içersinde hacim kaybedebiliyor dolayısıyla hafif dokunuşlarla ,doğru eller yaptığında sonuç hem doğal hem güzel olabiliyor
ama doktor çok önemli,
Göksel bey bu konuda da oldukça başarılı,
geçen sene yaptırmıştım çok hafif,
bu sene de cuma gideceğim bakalım:)
sen de düşün

benim cuma yaptıracağım dudak dolgusu salı gününe ertelendiGöksel bey Baküdeymiş ordan Londraya seyahat edecekmiş,
ne yoğun bir programı var doktorumuzun,

benim cuma yaptıracağım dudak dolgusu salı gününe ertelendiGöksel bey Baküdeymiş ordan Londraya seyahat edecekmiş,
ne yoğun bir programı var doktorumuzun,

Gezgin gibi Göksel bey, heryerden hastaları var. <3 Belki ilerde yaptırırım bende dudaklarıma bir şeyler. 27 yaşında tüketmiyim bütün estetikleri imkanlarını diyorum hahaha Şimdilik kalemle kontur yapıyorum memnunum.

Son düzenleme:
O halde bize öncesi/sonrası yaparsaniz cok güzel olur :)) kararimizda daha etkili olur saniyorum

Bu yorumlardan sonra ben de Goksel beyi dusunuyorum. Yalniz benim yaptirmak istedigim revizyon. Burnum yamuk ve burun deliklerim cok buyuk, genis hele gulerken rezillik. Burun delikleri konusunda memnun olan var mi ?

Bu yorumlardan sonra ben de Goksel beyi dusunuyorum. Yalniz benim yaptirmak istedigim revizyon. Burnum yamuk ve burun deliklerim cok buyuk, genis hele gulerken rezillik. Burun delikleri konusunda memnun olan var mi ?
ben göksel beye 3 sene önce revizyon oldum ve çok memnunum resimlerimden burun deliklerimi ve burnumu inceleyebilirsin canım,
Ve benim birçok arkadaşım sonradan öğrendim 10 sene önce 7 sene önce hep kendisine ameliyat olmuşlar ne burun düşmesi denilen bir durumla karşılaşmışlar nede başka sıkıntıyla,
kesinlikle kendisini tavsiye ederim:)

Cok cok guzel gorunuyorsunuz cok begendim su an doktorla iletisime gectim en yakin zamanda randevu alicam. Umarim ben de artik rahatca gulebilirim, yorumunuz icin tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…