- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.461
Cok cok guzel gorunuyorsunuz cok begendim su an doktorla iletisime gectim en yakin zamanda randevu alicam. Umarim ben de artik rahatca gulebilirim, yorumunuz icin tesekkur ederim :)
fiyatlar hakkında bilgi verebilecek varmı
evt cnm fiyatı cok fazla benim için acaba tavsiye edebileceğin bi doktor varmı ankarada uygun fiyataHerkes Pazar mesguliyetinde sanirim ben cevao veriyim:) Fiyatlar kisiye gore ve yapilacak olan isleme gore degisiyordur ama bildigim ortalama olarak 9bin TL civari. Ilk kez ameliyat olacaksiniz degil mi?
slm canım ilk olacaksan 9000 TL ,Revizyon olacaksan 11.500 TL civarı.fiyatlar hakkında bilgi verebilecek varmı
cok fazla bütcem yetmexslm canım ilk olacaksan 9000 TL ,Revizyon olacaksan 11.500 TL civarı.
Elbette doktorumuzun görüp fiyat vermesi daha doğru olur,
25 mesaj olması gerekiyor resimleri göremiyorum beni takibe ALIN resim de koyamıyorum kusura bakmayın
Kizlar dudsklarima dolgu yaptirdim goksel bey ecok fazla bütcem yetmex
güzel olmus yakısmıs güle güle kullAN cnm ne kadara yaptırdınKizlar dudsklarima dolgu yaptirdim goksel bey e
Tsk ederim canım ,1200 TL ye 1,5 yıl etkisi sürer dedi GÖksel bey, haftaya kontrol edecek gerekirse az bir doz daha uygularım dedigüzel olmus yakısmıs güle güle kullAN cnm ne kadara yaptırdın
burun estetiği olacaksan doktor seçimi çok öenmli fiyat ikinci planda kalmalı yoksa astarı yüzünden pahalıya geliyorcok fazla bütcem yetmex
çok güzel görünüyor maşallah[photo="medium"]1234142[/photo]
6. ayı geride bıraktım. Simdi 1. sene için geri sayım başladı.
Harika olmuş , ben Birce akalayın dudaklarına da bayılıyorum inanılmaz yakışıyor kadına ya acaba o ne yaptırdıKizlar dudsklarima dolgu yaptirdim goksel bey e
maşallah çok güzel[photo="medium"]1234142[/photo]
6. ayı geride bıraktım. Simdi 1. sene için geri sayım başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?