Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cok cok guzel gorunuyorsunuz cok begendim su an doktorla iletisime gectim en yakin zamanda randevu alicam. Umarim ben de artik rahatca gulebilirim, yorumunuz icin tesekkur ederim :)

Benim eski burnum da baya genişti. Gülünce kocamaaan olurdu. Artık değil <3 Simdiden gecmis olsun. Göksel bey kesinlikle dogru karar

güzel olmus yakısmıs güle güle kullAN cnm ne kadara yaptırdın
Tsk ederim canım ,1200 TL ye 1,5 yıl etkisi sürer dedi GÖksel bey, haftaya kontrol edecek gerekirse az bir doz daha uygularım dedi
Agrıs sızı olmayan basit bir işlem
Hoşuma gittı

cok fazla bütcem yetmex
burun estetiği olacaksan doktor seçimi çok öenmli fiyat ikinci planda kalmalı yoksa astarı yüzünden pahalıya geliyor
ben de senin gibi düşünüp bütçeme uygun bir doktora oldum ilk burun ameliyatımı sonra sıkıntılar yaşadım
Göksel beye revizyon oldum
ama ne oldu iki doktor maliyeti daha fazla oldu
bu sebeple bekle para biriktir vs ama ucuz diye emin olmadığın doktora estetik olma
benden sana tavsiye canım

kızlarr abdulkadir beyin revizyon ameliyatı aşağı yukarı ne kadar acaba. bilgisi olan var mı.. birde çk yoğun mu?? randevu ve ameliyat tarihleri falan. cevaplarsanız cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…