Burun Estetiği Hasta Yorumları

kızlarr abdulkadir beyin revizyon ameliyatı aşağı yukarı ne kadar acaba. bilgisi olan var mı.. birde çk yoğun mu?? randevu ve ameliyat tarihleri falan. cevaplarsanız cok sevinirim

Harika olmuş , ben Birce akalayın dudaklarına da bayılıyorum inanılmaz yakışıyor kadına ya acaba o ne yaptırdı
O da dolgu yaptiriyormus canim
Ben simdi haftaya cmt kontrole gidecegim gerekirse az miktar daha yapacak goksel bey
Ama valla burunlari kadar dudak dolgusuda cok dogal.
Cok begendim :)

Ben simdi haftaya cmt kontrole gidecegim gerekirse az miktar daha yapacak goksel bey

Insanın cidden yaptırası geliyor. Güle güle kullanın. Göksel beyin herşeyi doğal, beni uzun süre görmeyen veya ameliyat olduğumu bilmeyenler anlamıyor hiç, bir güzellik var sende diyorlar ama çözemiyorlar ne hahahah

Selam
Kontrola gittiginde hemen söyle doktora memnun kalmadığını tekrar düzeltsin ve para ödeme tekrardan.
Bol şans

göksel bey in sırrı bu zaten doğal sonuçlar abartı olmadan ama güzel:)

merhaba kışın ameliyat olmayı düşünüyorum ancak benim burnum kalın derili ve biraz yağlı.bu beni çok korkutuyor.iyileşme süreci,morarıp,şişme vs. nasıl olur.Ayrıca bir buçuk yaşında kızım var darbe almaktan çok korkuyorum.Göksel beyle geçen kış görüşmüştük kafamdaki bu sorulardan ötürü karar verip olmadım.Bu kışa dogru niyetim var ama tereddütümde çok.

ben aynı dertten muztaribim. asiri kalin derim ve yağlı. ergenlik dönemimde daha beterdi, şimdi daha iyi ama hala her sabah burnumun üstü resmen yağdan kaygan uyanıyorum. Iyi haber, korkucak birsey yok! iyilesme sürecim cok hizliydi, Göksel beyin hastalarinda cok morarma olmaz zaten, 1 haftada gayet eski hayatına dönüyorsun. Hemen tatile gitmistim ben. Burnundaki ödem ince derililere göre geç inicek, sabırla beklemen gerek. 6 ay oldu hala şişlerim iniyor. Ama mutluyum. Darısı başına. Sorularin olursa sorabilirsin.

bu arada albümüme bakarsan Nisan'dan günümüze kadar gelen fotoğraflarımdan şişlerin inme ve burnun oturma sürecini de anlayabilirsin.

Bircenin dudaklarda cuk oturmuş resmen ya hiç ne abartı nr bişey harika görünüyor. Seninkilerde çok doğal olmuş , nekadar sürdü uyuşturma falan Yapılıyor mu dolgudan önce hani dudak ya acıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…