- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.481
maşallah çok güzel
çok güzel görünüyor maşallah
O da dolgu yaptiriyormus canimHarika olmuş , ben Birce akalayın dudaklarına da bayılıyorum inanılmaz yakışıyor kadına ya acaba o ne yaptırdı
11.500 tl den basliyorkızlarr abdulkadir beyin revizyon ameliyatı aşağı yukarı ne kadar acaba. bilgisi olan var mı.. birde çk yoğun mu?? randevu ve ameliyat tarihleri falan. cevaplarsanız cok sevinirim
O da dolgu yaptiriyormus canim
Ben simdi haftaya cmt kontrole gidecegim gerekirse az miktar daha yapacak goksel bey
Ama valla burunlari kadar dudak dolgusuda cok dogal.
Cok begendim :)
SelamAbdulkadir bey'in bandajı burnunda hastasıyım :)) dün ameliyat oldum. Hatta bir konu açtım orada anlattım yaşadıklarımı.. tek sorunum ve takımtım oradada yazdığım gibi burun deliklerim çok havada görünüyor hep böylemi kalıcaklar kızlar korkuyorum.
Hahahaha evet bende sevdim böyle fotoğraflarda güzel burnumu göstermeyi
göksel bey in sırrı bu zaten doğal sonuçlar abartı olmadan ama güzel:)Insanın cidden yaptırası geliyor. Güle güle kullanın. Göksel beyin herşeyi doğal, beni uzun süre görmeyen veya ameliyat olduğumu bilmeyenler anlamıyor hiç, bir güzellik var sende diyorlar ama çözemiyorlar ne hahahah
göksel bey in sırrı bu zaten doğal sonuçlar abartı olmadan ama güzel:)
3,5 sene oldu canımSizin burun ameliyatiniz uzerinden ne kadar gecti? kac sene oldu merak ettim.
3,5 sene oldu canım
eskidi benim burnişim ama güzelliğinden bir şey eksilmedi:))
merhaba kışın ameliyat olmayı düşünüyorum ancak benim burnum kalın derili ve biraz yağlı.bu beni çok korkutuyor.iyileşme süreci,morarıp,şişme vs. nasıl olur.Ayrıca bir buçuk yaşında kızım var darbe almaktan çok korkuyorum.Göksel beyle geçen kış görüşmüştük kafamdaki bu sorulardan ötürü karar verip olmadım.Bu kışa dogru niyetim var ama tereddütümde çok.
merhaba kışın ameliyat olmayı düşünüyorum ancak benim burnum kalın derili ve biraz yağlı.bu beni çok korkutuyor.iyileşme süreci,morarıp,şişme vs. nasıl olur.Ayrıca bir buçuk yaşında kızım var darbe almaktan çok korkuyorum.Göksel beyle geçen kış görüşmüştük kafamdaki bu sorulardan ötürü karar verip olmadım.Bu kışa dogru niyetim var ama tereddütümde çok.
yapan Göksel Bey olduğu için olurlar ben eminim:)darisi basimiza, burunlarimiz 5-10 sene sonra da boyle guzel olsunlar insallah
Bircenin dudaklarda cuk oturmuş resmen ya hiç ne abartı nr bişey harika görünüyor. Seninkilerde çok doğal olmuş , nekadar sürdü uyuşturma falan Yapılıyor mu dolgudan önce hani dudak ya acıyor muO da dolgu yaptiriyormus canim
Ben simdi haftaya cmt kontrole gidecegim gerekirse az miktar daha yapacak goksel bey
Ama valla burunlari kadar dudak dolgusuda cok dogal.
Cok begendim :)
Birşey sormak istiyorum ameliyatının üzerinden 3,5 yıl gecmiş hala yazın Güneş kremlerini yoğun yoğun sürüyormusun yani ameliyat sonrasındaki kadar dikkat etmek gerekirmi acaba ?3,5 sene oldu canım
eskidi benim burnişim ama güzelliğinden bir şey eksilmedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?