- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.501
bu arada albümüme bakarsan Nisan'dan günümüze kadar gelen fotoğraflarımdan şişlerin inme ve burnun oturma sürecini de anlayabilirsin.
slm canım,uyuşturuyor ,valla hiç duymadım acı,en fazla 25 dk sürüyordur maximum,çok doğal olduBircenin dudaklarda cuk oturmuş resmen ya hiç ne abartı nr bişey harika görünüyor. Seninkilerde çok doğal olmuş , nekadar sürdü uyuşturma falan Yapılıyor mu dolgudan önce hani dudak ya acıyor mu
slm canım,sen çok uzak yerde değilsin gidip geleceğin mesafedesin aslında.Çok uzak kalanlar en fazla 1 hafta yurt dışı özellijkle konaklıyor bildiğim kadarıyla.Göksel bey in ekibi her konuya hakim olduğu gibi,şehir dışı ya da yurt dışı hastalarına da bu konuda yardımcı oluyorlar,Ben de bir şey sormak istiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim. Kocaeli'nde oturuyorum,ameliyat olsam sonrasında yolculuk yapmam gerekecek.Farklı şehirlerden gelenler ameliyattan sonra ne yapıyorlar acaba bir fikriniz var mı ?
Çok teşekkürler.Çok güzel olmuş gerçekten.Eski hali de güzelmiş zaten düzeltme gibi yapılmış sağlıkla nefes al güle güle kullan :) nefes alman nasıl bu arada benim için çok önemli nefes almak.Geceleri tıkanan bir burnum var çünküBu arada anestezi korkusunu nasıl yendiniz?
Ben de bir şey sormak istiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim. Kocaeli'nde oturuyorum,ameliyat olsam sonrasında yolculuk yapmam gerekecek.Farklı şehirlerden gelenler ameliyattan sonra ne yapıyorlar acaba bir fikriniz var mı ?
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.peki yanınızda mutlaka birinin kalması gerekiyor mu tek başıma halledemez miyim ?Kocaelinden buraya gelmek İstanbul içinden ulaşımdan inan çok daha kolaydır. Ameliyat sonrası gece zaten hastahanedesin, 3. ve 7. günler pansumanım olmuştu benim. 3. gün gider 7. gün geri gelirsin tekrar.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Aklımda hep bu vardı .slm canım,sen çok uzak yerde değilsin gidip geleceğin mesafedesin aslında.Çok uzak kalanlar en fazla 1 hafta yurt dışı özellijkle konaklıyor bildiğim kadarıyla.Göksel bey in ekibi her konuya hakim olduğu gibi,şehir dışı ya da yurt dışı hastalarına da bu konuda yardımcı oluyorlar,
ameliyat olduktan sonra istersen hastanede 1 gün kalıyorsun sonrasında doktorun ön gördüğü zamanda ki bu en fazla 5 ya da 6 gün oluyor tampon çıkarımı,sonrasında rutin kontroller
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.peki yanınızda mutlaka birinin kalması gerekiyor mu tek başıma halledemez miyim ?
Yanında biri olsun mutlaka seninle ilgilenecek. Ilk gece hastahanede yalnız kalma. Ben çok halsizdim ilk 2 gün ama biraz üşütmüştüm öncesinde ondandı. Yine de ne olur ne olmaz biri olsun. Sen karnım acıktııııı, pansumanım geldi, ya uyuyamıyorum nedeeeeeen dediğinde nazını çekicek haha
geçmiş olsun şimdiden. ne zaman görüşüyorsun Göksel bey ile?çok teşekkür ederim canım bilgiler için.
Öncelikle internet sitesine fotoğraf gönderip nasıl bir değişiklik yapabileceklerini görmek istiyorum. Ondan sonra randevu almayı düşünüyorum, ancak ben hemen ameliyat olamam,önümüzdeki sene için olabilirim sanırım. Bulunduğum okuldan tayin isteyip ayrıldıktan sonra yaz tatili içerisinde olurum gibi.Lisedeki öğrencilerim bütün sene benimle dalga geçmesinler sonrageçmiş olsun şimdiden. ne zaman görüşüyorsun Göksel bey ile?
Bir de benim sol tarafımda kemik eğriliğinden dolayı nefes alma problemim var. Her ikisini de aynı ameliyatla düzeltebilir mi, sizinki gibi güzel yapabilir mi bu konuda endişeleniyorum. İkinci bir ameliyata cesaret edebileceğimi sanmıyorum, korkuyorum ya olmazsa diye.geçmiş olsun şimdiden. ne zaman görüşüyorsun Göksel bey ile?
Bir de benim sol tarafımda kemik eğriliğinden dolayı nefes alma problemim var. Her ikisini de aynı ameliyatla düzeltebilir mi, sizinki gibi güzel yapabilir mi bu konuda endişeleniyorum. İkinci bir ameliyata cesaret edebileceğimi sanmıyorum, korkuyorum ya olmazsa diye.
Doktorlar hakkında pek çok yorum okudum şimdiye kadar ,kimisi çok memnun kimisi sakın gitmeyin burnunuzu mahveder şeklinde yorumlar yapmışlar.Bu iş sanki biraz da tutturma işi gibi geldi bana herkeste aynı sonuç alınamıyor. Sizinki gibi bir sonuç alacağımı bilsem hiç düşünmem :)) Ödeyebilecek durumdayım gerçi ama biraz da pahalıya geldi açıkçası,diğer doktorlara göre çok mu alıyor sanki
fiatını öğrenmem de bir sakınca var mı ?tabii ki tamamen şans. Ama tabi belli başlı doktorlar var aynı burnu kopyala yapıştır gibi yapip duran onlardan uzak dur. Benim arastirdigim doktorlar icinde Goksel beyin fiyati uygundu. Butcenize gore degisir tabii ki. Ben hala ameliyat paramin yarisini ödemedim, dayimdan almistim, borçla estetik oldum resmen
rica ederim canımVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Aklımda hep bu vardı .
slm canım,9500 TL ilk ameliyat sanırım ,revizyon 11.500 TL diye biliyorumfiatını öğrenmem de bir sakınca var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?