Burun Estetiği Hasta Yorumları

kızlar benden son haberleri vermek üzere geri geldim... 9. ayım dolmak üzere ve burnum bir harika oldu, göksel bey ışık dolgusu da yapmıştı göz altlarıma şu an eski halşme göre çok daha genç ve güzel görünüyorum. kendime aynalarda bakmaya doyamıyorum. botox'u da öyle dozunda yaptı ki kimseler anlamadı fakat güzelleşip gençleştiğimi herkes farketti. insanlar yaşımı duyunca şaşırıyor (37) ve bu beni tüm hayatımda daha çok motive ediyor. yapmak istediğiklerime dair cesaretim bile arttı. 10 yıl geri gitmişim gibi hissediyorum. göksel bey'e çok güvendim ve şimdi bana bu güveni verdiği için kendisine minettarım... tek atımlık kurşunum vardı ve hedefi 12den vurduğum için mutluyum... nefes alışım çok rahat alerjim azdığında bile tıkanmadı burnum... burada bir sene önce yazdıklarım korkak ve endişeliyken şimdi gönül rahatlığıyla diyorum ki güvenin... bu adam bu işi biliyor... eğer burnunuzu yaptıracaksanız ücretlere takılmayın, makyaj malzemelerinin fiyatlarını düşünün, gerekirse bekleyin 2-3 sene para biriktirin ama güvendiğinşz en iyisine yaptırın... benim en iyim göksel beydir...

mademoiselleeee göksel bey ile bayram sonu görüşeceğim. kısmetse ameliyat olucam eylülde. bekir sivrinin yaptığı burunları da beğeniyorum ama gülünce burun delikleri genişliyormuş sende öyle bir sorun var mı?

Herkes beğeniyor
Sizler böyle yazdıkça ben de biraz korkularımı yenmeye başlıyorum.Daha fazla doktor araştırmayayım o halde ben de.

Herkes beğeniyor

Sizler böyle yazdıkça ben de biraz korkularımı yenmeye başlıyorum.Daha fazla doktor araştırmayayım o halde ben de.
Ben göksel beyi ilk sıraya yerleştirmiş fakat bir kaç dr. Dan daha randevu almıştım. Göksel bey'in muayenehanesinden çıktığımda hepsi benim için bitmişti. Bana oluru olmazı çok iyi anlatmıştı, hastasına değer verdiği hissi ile çok güvendim. İlk ve tek görüştüğüm dr. Oldu hiç de pişman olmadım... Aynı hisse sahipseniz paranızı muayene muayene gezip çöpe atmayın yazık...

Eskiden vardı artık yok diyebilirim. Eskiden patates gibi olurdu burnum gülünce, Göksel bey artık ne yaptıysa burnum gayet güzel kocaman gülsem de çok şeker. Darısı başına:)

Herkes beğeniyor

Göksel beyi tanıdıktan sonra görüştüğüm doktorlar zaman kaybıydı. Ailem kızım ona da git buna da git diye diye, karşılaştırma yapabiliyim diye zorluyorlardı, ama ben her doktordan sonra Göksel bey konusunda daha da emin oldum. <3

senin adına çok sevindim canım,
aynı düşüncelere ben de sahibim,
doğallığın ve güzelliğin tek adresi

Arkadaslar, benim anlamadigim konu, yurtdisinds oturuyorum, doktorlara gidip konusamiyorum. Ofid aradigimda doktor cikmaz, mail gonderdigimde de oyle asistanla konusuyorum. On odemeden bahsediyor. Ben doktoru gormedim tanimiyorum. Fotolari iyi hos ama anlasacakmiyiz belli olmaz, neden radevu icin benden 5.000 tl isteniliyo? Herkeste mi oyle yoksa yurtdisinds yasadigim icin mi? Zaten hastanede kalacak miyim kalmicak miyim bilgi verilmiyor bu kadar para isteniliyo. Bana biraz tuhaf geldi ben burda yaptirsam iyi olmaz ama bu kadar pahli degil on odeme de yok. Ya doktorla anlasamasak? Zaten parayi elde vermeyi dusunuyorum amelitaytan once doktorla gorusmemizde. Yardimci olan ?

neredeyse bütün doktorların uyguladığı birşey aslında,bende yurtdışındaydım bana da başta çok saçma gelmişti ya tanımadığım etmediğim birine neden para vericem belki doktora içim ısınmıycak vs demiştim. ama işin profesyonel açısından bakınca sırada ameliyat olmayı bekleyen birsürü hasta varken siz önceden ben şu tarihte orda olucam, uçak biletimi alıp gelicem ve hem muayene hem ameliyat olucam aynı haftada yada işte ne kadarsa kalış süreniz diyorsanız ön ödeme istemeleri çok normal. çünkü o doktor size bir gün ayıracak ve o gün sizin iptal etmeniz durumunda hem maddi hemde diğer tarih bekleyen hastalarını mahçup duruma düşürecek. bu açıdan bakınca hak veriyorsun değil mi? burada yaşasaydın muayene nı olurdun sonra evet ben ameliyat olmaya karar verdim dersen de sana artık kaç ay sonrasına müsayit yer varsa o tarihi verirlerdi. istersen muayene ye gel sonra geri dön ne zamana ameliyat tarihi müsayitse tekrar gelirsin. ama iki kere git gel yapıp para kaybetmek istemezsin dimi? doktorun mantığı da o hesap.

Merhabalar , bugün burun ve çene ameliyatımın onbeşinci günü herşey hayalimdekinden daha güzel oldu diye bilirim. :)
Doktorumdan çok memnunum.
Merak edenlere söyleyim gerçekten neredeyse hiç ağrım ,morluk ve şişim olmadı.Her gören çok şaşırdı morluk ve şişim olmadıgına. Aynalara daha çok bakar oldum ,fotograflardan kaçmıyorum :) En kısa zamanda fotograflarımı koyucam profilimden görürsünüz. Sormak istedikleriniz olursa mesaj atıp yada burdan sorabilirsiniz :)

Slmmmm , biraz streslisin sanırım :) hepimizin vardı böyle stresleri ameliyat olunca bitiyor:) doktor beyin Ameliyatları herzamanki gibi yoğundur ,bu yüzden telefona yada maillerine bakmaya zamanı olmuyordur eminim.yurtdışında olmanla da alakalı birşey değil bu bence ben İstanbul'da yaşıyorum fakat bende muayene oldum ameliyata karar verdim ön ödememi yaptım çünkü adımıZa belirlediğimiz tarih için ameliyathane randevularını alıp hastanede odamızı bile ayırttırıyorlarmış . Ama bence maddi Açıdan hiç endişen olmasın onlar çok profosyonel çalışıyorlar Bu sebeple ön ödeme istiyorlar , muayene için gittiğinde öyle bir planlama yapıyorlar ki ne cevaplanmamış bir soru , ne hastanede yolunda gitmeyen birşey . Senin için herşey organize edilmiş olup tıkır tıkır bütün işlemlerin Yapılıyor. Emin ol Ameliyata karar vermesen bile doktor bey ödemeni geri iade eder.

Aynen olumsuz bir durum oldugunda paran zaten iade edilecektir.

Merhaba ben daha yeni üye oldum ama kadınlar kulübünü bayadır takip ediyordum :) Benimde burnumda kemer var onun dısında çook rahatsız değilim belki hafif kaldırma olabilir diye düsünüp düsünüp duruyorum bastan anlatmak gerekirse bayadır burun estetiği olma konusunda düsünüyordum ailem zaten benim mutlu olmama çabaladıkları için onlar için bir sorun değil burun estetiği konusu yasım küçük ama olgunumdur ( öyle umuyorum) bayadır doktor arastırıyorum 6 aydır falan baslarda hep farklı doktorları düsünmüstüm Abdülkadir beye bakmıstım ama insan bir doktora takılınca öyle kalıyor iste gecenlerde ilk olmayı düsündüğüm doktor fikrini değiştirdim bu sefer 2-3 doktor arasında geldim (ergenlik değişkenliği) en sonunda Abdülkadir beyde karar kıldım yaptığı burunlar gerçekten çok etkiledi ve doğaldı hep aynı burun tarzında değildi. Ben erken olmak istiyorum çünkü üniversite ye yeni burnumla baslamak istiyorum suan olmasada 17. Yasımı bekliyorum sabırsızlıkla!!! İnsallah her sey güzel olur biraz erken yazdım galiba buraya ama hihihii Buraya yazan ablalarımada çok tesekkur ederim çok yardımcı oldunuz

Erken olman sana sıkıntı açar diye düşünüyorum sabretmişssin ne kalmış 17-18 yaşına, inşallah üniversiteyede ameliyatını olmuş güzel bir burunla başlarsın canım :)

slm canım ,şimdiden araştırman bence gayet bilinçli bir hareket,
18 yaşını bekle bence de ,üniversiteye de yeni ve istediğin bir burunla başlarsın:)Göksel bey bu konuda gerçekten önemli bir isim,
seçimlerinde de gayet başarılısın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…