- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.541
merhaba canim evet ameliyata 2 gun kaldi.. cuma gunu ameliyat oluyoruz ve yarin istanbula ucuyoruz. Simdilik aslinda heyecan var ama guzel bir heyecan.. korku falan yok cok sukur. Bir an once cuma gunu olmasini istiyorum. Bu arada sagol beni unutmadigin icin
Merhaba ben daha yeni üye oldum ama kadınlar kulübünü bayadır takip ediyordum :) Benimde burnumda kemer var onun dısında çook rahatsız değilim belki hafif kaldırma olabilir diye düsünüp düsünüp duruyorum bastan anlatmak gerekirse bayadır burun estetiği olma konusunda düsünüyordum ailem zaten benim mutlu olmama çabaladıkları için onlar için bir sorun değil burun estetiği konusu yasım küçük ama olgunumdur ( öyle umuyorum) bayadır doktor arastırıyorum 6 aydır falan baslarda hep farklı doktorları düsünmüstüm Abdülkadir beye bakmıstım ama insan bir doktora takılınca öyle kalıyor iste gecenlerde ilk olmayı düsündüğüm doktor fikrini değiştirdim bu sefer 2-3 doktor arasında geldim (ergenlik değişkenliği ) en sonunda Abdülkadir beyde karar kıldım yaptığı burunlar gerçekten çok etkiledi ve doğaldı hep aynı burun tarzında değildi. Ben erken olmak istiyorum çünkü üniversite ye yeni burnumla baslamak istiyorum suan olmasada 17. Yasımı bekliyorum sabırsızlıkla!!! İnsallah her sey güzel olur biraz erken yazdım galiba buraya ama hihihii Buraya yazan ablalarımada çok tesekkur ederim çok yardımcı oldunuz
Merhaba canim ameliyatlarimiz cok sukur iyi gecti ve simdi otelde kaliyoruz.. Ay hic boyle kotu his edicegimizi beklemiyordum.. burnumuz cok tikandi ve durmadan akiyorpek aci etmiyor ama cok zor oluyor cunku uyuyamiyoruz. Kac gun boyle kalicak acaba? Yarin aksam ustu doktor beyle randevumuz var bakalim yarin nasil olacak.. yarin ucuncu gunumuz oluyor. Persembe gunu bandajlar cikiyor.
sonucu güzel olan her sıkıntıya katlanıyor insan,yaşadığın sıkıntı kalıcı olmadığından başı belliMerhaba canim ameliyatlarimiz cok sukur iyi gecti ve simdi otelde kaliyoruz.. Ay hic boyle kotu his edicegimizi beklemiyordum.. burnumuz cok tikandi ve durmadan akiyorpek aci etmiyor ama cok zor oluyor cunku uyuyamiyoruz. Kac gun boyle kalicak acaba? Yarin aksam ustu doktor beyle randevumuz var bakalim yarin nasil olacak.. yarin ucuncu gunumuz oluyor. Persembe gunu bandajlar cikiyor.
iki kardeşten birimisin ben görmüştüm:)Merhaba kizlar bugun silikon tamponlari cikardilar ve coooook rahatlandim.. Ondan sonra kuafore ogradim sacimi yikatim ve fohn cektirdim oogg mis!! Cuma gunu bandajlar cikiyor.. Bu arada goksel bey fotografimizi instagrama koydu yani gormek isteyen baka bilir.. Ben sagdaki kizim :)
Merhaba kizlar bugun silikon tamponlari cikardilar ve coooook rahatlandim.. Ondan sonra kuafore ogradim sacimi yikatim ve fohn cektirdim oogg mis!! Cuma gunu bandajlar cikiyor.. Bu arada goksel bey fotografimizi instagrama koydu yani gormek isteyen baka bilir.. Ben sagdaki kizim :)
Ne kadar güzel anlatmışsın cnm. Ben de seninle yaşıtım. 3,5 yıl oldu ameliyat olalı. 35 yaşında ameliyatım sonrası başladım botoksa da. İnsanın kendini bir anda bu kadar güzel hissetmesi inanılmaz güzel. Yeniden doğmuş gibi ve daha dolu dolu geliyorsun :)) darısı tüm isteyenlerin başına diyorum. Göksrl bey gerçekten harika bir doktor. İşinin ehli. Hem çom tecrübeli, hem doğal ve güzel sonuçlar çıkarıyor ve bunca tecrübesine rağmen hala eğitimlerini de alıyor. İnstagramda geçen günlerde ingilterede eğitim aldığını gördüm. O gerçekten hatika biri. Herkese tavsiye ediyorum canım doktorumuzu. Yaklaşık 20 gün önce çok korkak bir arkadaşımı yaklaşık 1 yıl boyumca korktuğukızlar benden son haberleri vermek üzere geri geldim... 9. ayım dolmak üzere ve burnum bir harika oldu, göksel bey ışık dolgusu da yapmıştı göz altlarıma şu an eski halşme göre çok daha genç ve güzel görünüyorum. kendime aynalarda bakmaya doyamıyorum. botox'u da öyle dozunda yaptı ki kimseler anlamadı fakat güzelleşip gençleştiğimi herkes farketti. insanlar yaşımı duyunca şaşırıyor (37) ve bu beni tüm hayatımda daha çok motive ediyor. yapmak istediğiklerime dair cesaretim bile arttı. 10 yıl geri gitmişim gibi hissediyorum. göksel bey'e çok güvendim ve şimdi bana bu güveni verdiği için kendisine minettarım... tek atımlık kurşunum vardı ve hedefi 12den vurduğum için mutluyum... nefes alışım çok rahat alerjim azdığında bile tıkanmadı burnum... burada bir sene önce yazdıklarım korkak ve endişeliyken şimdi gönül rahatlığıyla diyorum ki güvenin... bu adam bu işi biliyor... eğer burnunuzu yaptıracaksanız ücretlere takılmayın, makyaj malzemelerinin fiyatlarını düşünün, gerekirse bekleyin 2-3 sene para biriktirin ama güvendiğinşz en iyisine yaptırın... benim en iyim göksel beydir...
İçin ameliyata ikna etmeye çalıştığım için ameliyat olup sonunda bana çok teşekkür ettiğini görünce çok mutlu oldum. Benim gibi herkes mutlu olsun istiyorum. Çünkü ben tam 35 yıl çektim nefes sorununu.Ne kadar güzel anlatmışsın cnm. Ben de seninle yaşıtım. 3,5 yıl oldu ameliyat olalı. 35 yaşında ameliyatım sonrası başladım botoksa da. İnsanın kendini bir anda bu kadar güzel hissetmesi inanılmaz güzel. Yeniden doğmuş gibi ve daha dolu dolu geliyorsun :)) darısı tüm isteyenlerin başına diyorum. Göksrl bey gerçekten harika bir doktor. İşinin ehli. Hem çom tecrübeli, hem doğal ve güzel sonuçlar çıkarıyor ve bunca tecrübesine rağmen hala eğitimlerini de alıyor. İnstagramda geçen günlerde ingilterede eğitim aldığını gördüm. O gerçekten hatika biri. Herkese tavsiye ediyorum canım doktorumuzu. Yaklaşık 20 gün önce çok korkak bir arkadaşımı yaklaşık 1 yıl boyumca korktuğu
Aynen olumsuz bir durum oldugunda paran zaten iade edilecektir.
Slmmmm , biraz streslisin sanırım :) hepimizin vardı böyle stresleri ameliyat olunca bitiyor:) doktor beyin Ameliyatları herzamanki gibi yoğundur ,bu yüzden telefona yada maillerine bakmaya zamanı olmuyordur eminim.yurtdışında olmanla da alakalı birşey değil bu bence ben İstanbul'da yaşıyorum fakat bende muayene oldum ameliyata karar verdim ön ödememi yaptım çünkü adımıZa belirlediğimiz tarih için ameliyathane randevularını alıp hastanede odamızı bile ayırttırıyorlarmış . Ama bence maddi Açıdan hiç endişen olmasın onlar çok profosyonel çalışıyorlar Bu sebeple ön ödeme istiyorlar , muayene için gittiğinde öyle bir planlama yapıyorlar ki ne cevaplanmamış bir soru , ne hastanede yolunda gitmeyen birşey . Senin için herşey organize edilmiş olup tıkır tıkır bütün işlemlerin Yapılıyor. Emin ol Ameliyata karar vermesen bile doktor bey ödemeni geri iade eder.
Sağol bebeğim o senin güzelliğin
hayırlısı olsun canım ,Eylül ayı için muayene tarihi aldım bakalım hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?