Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bayramda olucaz demistin ya aklimda kalmis. ay cok heyecanli hadi bakalim dualarimiz sizinle

ay ne guzel ben universiteye yeni burunla baslayamadim ama is dunyasina yeni burunla atildim. super bir ozguven ve motivasyon. darisi basina. bekle az kalmis zaten

Bende senin gibi yaşımı bekleyenlerden oldum 13 sene beklemek fazla sabır gerektirmisti. Senelerin geçmesinde ne var sanki :)
Umarim hayallerine en kisa zamanda kavusursun. Bu konuda goksel beye güvenim sonsuz zaten :)

C cey27 kızlar çok geçmiş olsun. Umarım herşey yolundadır

Merhaba canim ameliyatlarimiz cok sukur iyi gecti ve simdi otelde kaliyoruz.. Ay hic boyle kotu his edicegimizi beklemiyordum.. burnumuz cok tikandi ve durmadan akiyor pek aci etmiyor ama cok zor oluyor cunku uyuyamiyoruz. Kac gun boyle kalicak acaba? Yarin aksam ustu doktor beyle randevumuz var bakalim yarin nasil olacak.. yarin ucuncu gunumuz oluyor. Persembe gunu bandajlar cikiyor.

ilk 2-3 gun burnun içindeki hissiyat çok sinir bozucu, insan ağrı olmasa da nefes de alsa bir garip sanki.Ama sonra çabucak geçiyor alışıyorsun, zaten silikon tamponlar da çıkıyor 3. gün sanırım. Çok geçmiş olsun en kısa sürede fotoğraflarınızı bekliyoruz. iyi bayramlar herkeseeeee

sonucu güzel olan her sıkıntıya katlanıyor insan,yaşadığın sıkıntı kalıcı olmadığından başı belli
sonu belli:)
az kaldı sıkıntılarını atlatmaya

Merhaba kizlar bugun silikon tamponlari cikardilar ve coooook rahatlandim.. Ondan sonra kuafore ogradim sacimi yikatim ve fohn cektirdim oogg mis!! Cuma gunu bandajlar cikiyor.. Bu arada goksel bey fotografimizi instagrama koydu yani gormek isteyen baka bilir.. Ben sagdaki kizim :)

iki kardeşten birimisin ben görmüştüm:)
gözün aydın canım

o saç yüz yikayamama olayi cok zorlamisti beni de, hadi zoru atlattiniz kizlar. Bravo tek basiniza kalkip gelmissiniz, hayranim cesaretinize. Ne morluk ve şişlik süpersiniz maşallah.

Kizlar bende göksel beyden vaz gecemiyorum, revizyon olmustum ona malesef kikirdak erimesi oldu... Tekrar onami olsam ne yapsam ?

Ne kadar güzel anlatmışsın cnm. Ben de seninle yaşıtım. 3,5 yıl oldu ameliyat olalı. 35 yaşında ameliyatım sonrası başladım botoksa da. İnsanın kendini bir anda bu kadar güzel hissetmesi inanılmaz güzel. Yeniden doğmuş gibi ve daha dolu dolu geliyorsun :)) darısı tüm isteyenlerin başına diyorum. Göksrl bey gerçekten harika bir doktor. İşinin ehli. Hem çom tecrübeli, hem doğal ve güzel sonuçlar çıkarıyor ve bunca tecrübesine rağmen hala eğitimlerini de alıyor. İnstagramda geçen günlerde ingilterede eğitim aldığını gördüm. O gerçekten hatika biri. Herkese tavsiye ediyorum canım doktorumuzu. Yaklaşık 20 gün önce çok korkak bir arkadaşımı yaklaşık 1 yıl boyumca korktuğu

İçin ameliyata ikna etmeye çalıştığım için ameliyat olup sonunda bana çok teşekkür ettiğini görünce çok mutlu oldum. Benim gibi herkes mutlu olsun istiyorum. Çünkü ben tam 35 yıl çektim nefes sorununu.

Aynen olumsuz bir durum oldugunda paran zaten iade edilecektir.

tesekkurler kizlarr tabiki duydugumda baya stress oldum ama madem sizde de oldu o zaman sorun yoktur. ailemden birine kisa zamanda istanbulda oldugunda elden verdircem parayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…