Burun Estetiği Hasta Yorumları

ecemali canim nasilsin? Ben tekrardan Göksel beye Revizyon olucam , baska doktorlarlada görüstüm yapilir felan diyorlar ama ben Canim Doktorumdan vaz gecemiyorum Cok sabirli bir Doktorumuz var kizlar, aylardir onun basini etini yedim, Doktorum bikmadan hep aradi , yazdi, yeri geldi Berline geldiginde burnumu gözden gecirdi, hayir soruyorum kendime bunu hic bir doktor yapmaz... Yaptigi sonuclarida beyeniyorum, hic bir engel yok ama iste Insanogluyuz endiselerimiz var, insallah bu kez olur... Öpüyorum ecemali

BEN DE GÖKSEL BEYE OLDUM VE 10 GÜN SONRA İŞ BAŞI YAPTIM

Hadi bakalım bol şanslar. Göksel bey bir tane

Buarada burnum gitgide güzelleşiyor, ama yaz sıcakları arada şişip duruyor. Fotoğraf pek koymuyorum, çalışma temposu halim de kalmıyor zaten. Ama aramıza yeni katılan arkadaşlar burunlarınızı fena merak ediyorum. fotograf koyunnnnnnnn lutfeeeeen

Slm canım biz tatildeyken siz ameliyatı olup Iyileşip dönmüşsünüz ya .fotoğraflarınızıda instagram dan gördüm ikinizde çok şekersiniz ama tebrikler gerçekten iki kişi Kalkıp ameliyatınızı olup dönmüşsünüz gerçekten tebrik ediyorum ve cesaretinize hayran kaldım. Şimdilerde nasılsınız bizi merakta bırakmayın :)

Ben de göksel beyden randevu aldim sadece randevu 250 lira ia revizyon konusundz iç rahatlatıcı bir haber alirim ilk ameliyatından sonra nefes alamadigi icin goksel beye ameliyat olan var mi
Burnuma cok mudahale edilmesin diye astromik fiyata rötuş gibi bir ameliyat oldum şu an cokmeyen bölüm kalmadi cok mufahale edilmemis bir tek kemer hafifce gitti desem yeridir nefes problemim de yoktu 2 yildir nefes alamiyorum ve daha bir sürü proprobproblem moralim cok bozuk ia bu kez kalici olarak problem hallolur ameliyat sonrası kan kustum diyen arkadaşlar var cok mu zor oluyor benim ilk ameliyat rötuş gibi oldugu icin arkasından hic zorluk cekmemistim

göksel bey in sabrına ve alakasına herşeyden önce hastası olarak değil insan olarak çok hayranım,ondaki sabrın onda biri bende olsaydı keşke:) elbette mutsuz olduğumuzda mutlu olacağımız seçeneğimiz varsa değerlendirmemiz gerek.ne zaman olacaksın canım?

sadece randevu 250 mi ben de övgülerden dolayı bu doktoru düşünüyorum ama doktorların bu kadar fahiş fiyatlar alması beni çok mutsuz ediyor açıkçası.. bu malesef sağlık alanının genel sorunu.. tamam işini iyi yapıyor olabilirsin bu harika birşey ve elbette ki bunun mükafatı olmalı ama bu kadar da değil.. ameliyat hadi neyse ama sırf görüşmeye danışmaya bile 250 lira alınması hiç hoş değil bence.. zamanı yok diyeceksiniz ama o zaman olduğu zamanlarda görüşme yapmalı ve bunun ölçütü para değil öncelik sırası olarak ilk kim randevu aldıysa o olmalı.. bu doktorumuz için söylemiyorum sadece daha genel konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.. estetik alanı yine neyse ama özellikle zazuri sağlık alanlarında paranın bu kadar işin içinde olması insanlık açısından beni çok rahatsız ediyor..

Benim de içim acıyor ya tek dr.a muayene olup ona ameliyat olacaz ya da ucretsiz gorusme yapan dr.larla gorusecegiz muayene ucreti cok yuksek emre uregen den de randevu almistim 150 ama onu iptal edecegim 2 dr.a sadece muayene 400 bari yuz lira olsaydi cok yuksek

cok haklisiniz bayanlar ben de ayni seyi dusunuyorum...sirf bu muayene ucretleri yuzunden sadece 1 doktorla gorusup gidip ona ameliyat oluyoruz...dusunsenize 4-5 doktorla nasil gorusecegiz 1000-1250 civari tutuyor...Bence cok yuksek gorusme ve muayene icin...tamam vakitlerini aliyoruz ucretsiz olsun demiyorum ama biraz daha insafli davranmalilar...

Evet Canim hastasinin mutlu olmasini istiyor, cok ilgili... Hayirlisyla kasim ayinda düsünüyorum, Insallah bu defa olur

Bugün bir arkadaşım gördü burnumu ilk defa gördü ameliyattan sonra, hiçbir şeyi kolay kolay beğenmeyen biridir helal olsun çok doğal dedi. Verdiğim her kuruşa değdi hem sevdiğim bir burnum oldu hem Göksel bey gibi bir insan tanıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…