- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.581
cok haklisiniz bayanlar ben de ayni seyi dusunuyorum...sirf bu muayene ucretleri yuzunden sadece 1 doktorla gorusup gidip ona ameliyat oluyoruz...dusunsenize 4-5 doktorla nasil gorusecegiz 1000-1250 civari tutuyor...Bence cok yuksek gorusme ve muayene icin...tamam vakitlerini aliyoruz ucretsiz olsun demiyorum ama biraz daha insafli davranmalilar...
Hakkında hayırlısı olur inşallah, bu kez umarım istediğin gibi olur ama olacaktır da bence .benim Kardeşimin burnu düzeldiyse o mutlu olduysa herkes mutlu olur benceEvet Canim hastasinin mutlu olmasini istiyor, cok ilgili... Hayirlisyla kasim ayinda düsünüyorum, Insallah bu defa olur
ben de senin burnunu çok beğeniyorum çok doğal ve yüzüne çok uyumlu maşallahBugün bir arkadaşım gördü burnumu ilk defa gördü ameliyattan sonra, hiçbir şeyi kolay kolay beğenmeyen biridir helal olsun çok doğal dedi. Verdiğim her kuruşa değdi hem sevdiğim bir burnum oldu hem Göksel bey gibi bir insan tanıdım.
olur canım sen içini ferah tutEvet Canim hastasinin mutlu olmasini istiyor, cok ilgili... Hayirlisyla kasim ayinda düsünüyorum, Insallah bu defa olur
hayırlı olsun yeni burnun canım çok yakışmış ,mademoiselleeee yuz yapısına benziyor yüz yapın.başarılı bir sonuçMerhaba bugün 1. ayım herşey yolunda rahat nefes almanın , geceleri ağzım kapalı uyumanın rahatlıgıyla iyiki olmuşum diyorum :) Bu arada goksel bey fotografimi instagrama koydu yani gormek isteyen bakabilir. :)
Merhaba bugün 1. ayım herşey yolunda rahat nefes almanın , geceleri ağzım kapalı uyumanın rahatlıgıyla iyiki olmuşum diyorum :) Bu arada goksel bey fotografimi instagrama koydu yani gormek isteyen bakabilir. :)
Fatma link verir misin ya da resim gonderir misin ben sitenin yeni duzeninde arkadaş ekleme ya da ozel mj gonderme bulamadimMerhaba bugün 1. ayım herşey yolunda rahat nefes almanın , geceleri ağzım kapalı uyumanın rahatlıgıyla iyiki olmuşum diyorum :) Bu arada goksel bey fotografimi instagrama koydu yani gormek isteyen bakabilir. :)
Bayildim fotografina cok sanslisin!!!! benim burnum kalin derili hala gun gectikce guzellesiyor ama seninki simdiden cok guzel masallah
Sağol ablacım cok teşekkür ederim :)hayırlı olsun yeni burnun canım çok yakışmış ,mademoiselleeee yuz yapısına benziyor yüz yapın.başarılı bir sonuç
slm canım ilk ameliyatsa sanırım 9500 TL civarında ,revizyon da 11.500 TL diye biliyorum,amaeliyat randevusu kolay alınmıyor çok yoğun ,ameliyatların dışında yurt dışına seminerlerede gidiyor bu sebeple arayıp asistanından bilgi edinebilirsinmerhaba kızlar,
Abdülkadir Bey'in güncel burun ameliyatı fiyatlarından haberi olanlar varsa yazabilir mi?
revizyon ameliyatları hakkında bilgisi olan var mı?
bir de sadece burun ucu ameliyatı yapıyor mu ve randevu ve ameliyat tarihi hemen veriliyor mu?
Ben yakinda gideceğim randevum var ia güncel ve guzel bilgi getiririm size ümitliyimmerhaba kızlar,
Abdülkadir Bey'in güncel burun ameliyatı fiyatlarından haberi olanlar varsa yazabilir mi?
revizyon ameliyatları hakkında bilgisi olan var mı?
bir de sadece burun ucu ameliyatı yapıyor mu ve randevu ve ameliyat tarihi hemen veriliyor mu?
Çok güzel olmuş burnun Canım güle güle kullan :))) nekadar güzel ya hemen inmiş tam şeklini almış neredeyse .ben ameliyat olurken 6 ay 1 yık sonunda ödemelerin tamamen iner burnunun tam Şekli ortaya çıkar bu benim burnum diyebilirsin demişlerdi . Fakat senin hiç öyle bir zamana ihtiyacın yok bence cuk olmuş burnun :)))cidden çok çabuk şekillenmiş burnun sanki hiç ödemin yok gibi doktor bey yeni birşeyler mi uyguladı acaba ? Hani bende çok morarmamıştım ama yinede ödemin şişlipim olmuştuMerhaba bugün 1. ayım herşey yolunda rahat nefes almanın , geceleri ağzım kapalı uyumanın rahatlıgıyla iyiki olmuşum diyorum :) Bu arada goksel bey fotografimi instagrama koydu yani gormek isteyen bakabilir. :)
slm kızlar,esra dudaklarının üstü neden gergin canım?Merhaba canim, iyiyiz gün gectikce kendimizi dahada iyi hisediyoruz sisliklerimizde baya indi sukur. Suanki sonuclan bile gayet mutluyuz ve uzerinden sadece 2,5 hafta gecti. Benim (Esra) dudaklarimin ustu halen cok gergin duruyor eskisi gibi tam gulemiyoruminsallah bi an once gecer, ozaman hersey tam olacak. Ama bunuda soylemeden gecemiyecegiz Abdulkadir bey 10 numara. Cok samimi cok icten ve yardimsever elinden geleninden fazlasini yapmaya calisiyor, bayildik doktorumuza. Yani ilk tanismada sanki Abdulkadir beyi 10 senedir taniyormusuz gibi bi his olustu. Bizi dusundugun icinde ayrica tesekkur ederiz. Sen nasilsin canim, burnun nasil oldu? Hatirladigim kadar derin baya kalindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?