Burun Estetiği Hasta Yorumları

Valla biz verdik paramızı muayenemizide olduk ameliyatımızı da . Allah'a çok şükür ne ameliyat öncesi nede sonrası hiç sorun yaşamadık. Arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da fakat birde onların yerine koyalım kendimizi adam 45 dakika 1 saat anlatıyor yazıyor çiziyor Emek harcıyor kim Karşılığında Maaş almadan yada emeğinin tam karşılığını almadan Çalışır ki valla ben çalışmam.hem her gittiğimde muayenesi ücretli olduğu halde kliniğini dolup taşıyor , herhalde ücretsiz olsaydı yüzünü göremedik doktorun

ben de senin burnunu çok beğeniyorum çok doğal ve yüzüne çok uyumlu maşallah

Merhaba bugün 1. ayım herşey yolunda rahat nefes almanın , geceleri ağzım kapalı uyumanın rahatlıgıyla iyiki olmuşum diyorum :) Bu arada goksel bey fotografimi instagrama koydu yani gormek isteyen bakabilir. :)

Biz bedava iş yapsın demedik zaten siz paraniZi verip ameliyat olmussunuz geçmiş olsun 1saat için size bu fiyat normal gelebilir benim için çok anormal ama ölümü gösterip sıtmaya razı etmek denir ya Süreyya Şeneldir beyin muayene ücreti 450 liraymis bu fiyatlar normal mi şimdi Süreyya bey 450 alıyorsa emre ilhan bin alsın ben olsam ameliyat etmem sadece muayene eder hasta bakarım hem hiç risk de yok doktor mükemmel olabilir memnun olabilirsiniz biz de beleş iş yaptırmak niyetinde değiliz ama bir doktorun fiyati diğerlerinin daha da yükselmesine sebep oluyor yarın bir gün bin liralık muayene ücretlerini duymazsak ne olayım göksel beye randevumu muayene ücreti yüksek diye iptal edecektim Süreyya beyi duyunca razı oldum çaresizlikten

Merhaba bugün 1. ayım herşey yolunda rahat nefes almanın , geceleri ağzım kapalı uyumanın rahatlıgıyla iyiki olmuşum diyorum :) Bu arada goksel bey fotografimi instagrama koydu yani gormek isteyen bakabilir. :)
hayırlı olsun yeni burnun canım çok yakışmış ,mademoiselleeee yuz yapısına benziyor yüz yapın.başarılı bir sonuç

Bayildim fotografina cok sanslisin!!!! benim burnum kalin derili hala gun gectikce guzellesiyor ama seninki simdiden cok guzel masallah

Fatma link verir misin ya da resim gonderir misin ben sitenin yeni duzeninde arkadaş ekleme ya da ozel mj gonderme bulamadim

merhaba kızlar,

Abdülkadir Bey'in güncel burun ameliyatı fiyatlarından haberi olanlar varsa yazabilir mi?
revizyon ameliyatları hakkında bilgisi olan var mı?
bir de sadece burun ucu ameliyatı yapıyor mu ve randevu ve ameliyat tarihi hemen veriliyor mu?

slm canım ilk ameliyatsa sanırım 9500 TL civarında ,revizyon da 11.500 TL diye biliyorum,amaeliyat randevusu kolay alınmıyor çok yoğun ,ameliyatların dışında yurt dışına seminerlerede gidiyor bu sebeple arayıp asistanından bilgi edinebilirsin

Ben yakinda gideceğim randevum var ia güncel ve guzel bilgi getiririm size ümitliyim

Çok güzel olmuş burnun Canım güle güle kullan :))) nekadar güzel ya hemen inmiş tam şeklini almış neredeyse .ben ameliyat olurken 6 ay 1 yık sonunda ödemelerin tamamen iner burnunun tam Şekli ortaya çıkar bu benim burnum diyebilirsin demişlerdi . Fakat senin hiç öyle bir zamana ihtiyacın yok bence cuk olmuş burnun :)))cidden çok çabuk şekillenmiş burnun sanki hiç ödemin yok gibi doktor bey yeni birşeyler mi uyguladı acaba ? Hani bende çok morarmamıştım ama yinede ödemin şişlipim olmuştu

C cey27 Kizlar nedense ben sizi cok merak ediyorum nasilsiniz?

Merhaba canim, iyiyiz gün gectikce kendimizi dahada iyi hisediyoruz sisliklerimizde baya indi sukur. Suanki sonuclan bile gayet mutluyuz ve uzerinden sadece 2,5 hafta gecti. Benim (Esra) dudaklarimin ustu halen cok gergin duruyor eskisi gibi tam gulemiyorum insallah bi an once gecer, ozaman hersey tam olacak. Ama bunuda soylemeden gecemiyecegiz Abdulkadir bey 10 numara. Cok samimi cok icten ve yardimsever elinden geleninden fazlasini yapmaya calisiyor, bayildik doktorumuza. Yani ilk tanismada sanki Abdulkadir beyi 10 senedir taniyormusuz gibi bi his olustu. Bizi dusundugun icinde ayrica tesekkur ederiz. Sen nasilsin canim, burnun nasil oldu? Hatirladigim kadar derin baya kalindi.

slm kızlar,esra dudaklarının üstü neden gergin canım?
göksel bey için söylediklerinize canı gönülden katılıyorum eksiği var fazlası yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…