Burun Estetiği Hasta Yorumları

Abdülkadir Bey ameliyat kararı alınınca hemen ameliyatını yapabiliyor mu? yoksa ameliyat tarihi uzun bi zaman sonrasına mı veriliyor?

Abdulkadir beyi taniyip da sevmeyen cok az zaten sanirim. Dudaklarindki hissizlik gecicek hic merak etme. Burnunda zamanla cok guzellesicek. Benim derim cok kalin evet ama artik 7 ay bitti resmen guzel oldu, 1 sene sonunda tas gibi bir burnum olucak sanirim. masallah nazar degmesin. Cok sevindim mutlu olmaniza. ne zaman fotograflar geliyor? hihi

1-2 ay onceden ayirtirsan ameliyatini sorun olmaz. ama muayeneden sonra alicam dersen 1-2 ay beklersin sanirim
canım benim ilk ameliyatım değil. o nedenle bu soruları soruyorum. sadece burun ucuyla ilgili sorunum var. önce görüşme yapmadan ameliyat tarihi almak doğru olmaz gibi.

fiyatlarla ilgili bilginiz yok mu?

Merhaba. Foruma yeni uye oldum. Bir suredir doktor arastiriyordum ve sonunda dr Goksele karar verdim. Ekim ayinda ameliyat olacagim. Merak ettigim forumda doktorumuzla alakali olumsuz herhangi bir yorum var mi? Ben epey taradim ama gozden kacan var mm diye endise icindeyim.

Benim estetikten ziyade yapısal problemlerim var. Kemik ayrılması, kıkırdak kaybı, kanatta problem. Bir kısmı doktor hatası bir kısmı Yapısal. Çok araştırdım. Üç doktorda takılı kaldım. Ailemde doktorlar olduğu için onların aracılığıyla araştırdık ve Abdülkadir Göksel'in ismini aldık. Hatta ben kendim araştırırken hiç duymamıştım , yani internette filan pek rastlamadım. Ama bu işin içinde olanlar onun ismini verdi. Görüşmemiz güzel geçti ve bana bir çok hastasının resmini gösterdi. Stresliyim ama umutluyum ki sıkıntılarım geçecek. Şimdilik bildiğim tek şey
Revizyon ücreti muayene ücreti. 250 tl muayene revizyon 13.500 .Ücreti evet fazla diğer doktorlardan. Ama arabadan daha değerli burnumYeni üyeyim acemilik yaşıyorum ama sorusu olan merak ettikleri olanlara bildiklerimi yazarım kızlar.

neeee 13.500 mu? en son 11.500 degil miydi? :S burna gore mi degsiyo yoksa zam mi gelmis acaba?

Baya pahalı aslında. Peşin veriliyorsa eğer. Ödeme nasıl oluyor ve ilk muanede ne kadar alıyorlar? Bilgilendirirseniz sevinirim. Yeni üyeyim bende :)

Baya pahalı aslında. Peşin veriliyorsa eğer. Ödeme nasıl oluyor ve ilk muanede ne kadar alıyorlar? Bilgilendirirseniz sevinirim. Yeni üyeyim bende :)
Muayene ücreti 250 tl. Ameliyat ücretinin bir miktarını ön ödeme şeklinde Pelin veriyorsunuz. Kalan kısmını da ameliyattan hemen önce yine peşin. Revizyon Ameliyatları 13.500 . Ilk ameliyat ücretini bilmiyorum. Bu arada Euro'ya endeksli olduğu için ekimden sonra zam geleceğini söylediler bilginize. Yani bu fiyatlar da artacak. Ben muayene oldum ertesi gün 6 bin havale yaptım. Kalan kısmı da ameliyat günü peşin vericem. Hiçbir sıkıntı yok , benim hoşlanmadığım tek konu para konusundaki tavırları oldu. Muayene ücretini muayeneden önce ödedim. Muayenem bitti çıkarken sekreter beni durdurdu ve muayene ücretini ödediniz mi dedi.Yani hiç hoş olmadı. Bunun dışında beni rahatsız eden bir şey olmadı. Tabii ki onlar da para için yapıyor bu işi. Ayrıca önemli bir detay: doktor revizyon ameliyatı yapacağı gün başka ameliyata gitmiyormuş. Yani o gün tek ameliyat yapıyor. Bu da ne kadar titiz çalıştığına işaret bence. Hayırlısı bakalım. Umuyorum ki herşey istediğimiz gibi olur.

Hakikaten pahalı. :) Neyse ben bu isteğimi rafa kaldırayım. O kadar param yok ki :) 20 yaşındayım daha erken değil mi? İlerde düşünsem daha iyi olur sanırım.

İa iyi olur benim de nefes alamama problemim var sorunsuz ve kolay burnumu doktorum sadece rötuş gibi bir ameliyat yaparak içindeki her bölümü mahvetmeyi başarmış şimdi düzelir mi diye kara kara düşünüyorum

Düzelir merak etmeyin. Abdülkadir Bey bana ne burunlar gösterdi. Benim de korkum daha kötü olması . Ama beni rahatlattı. Estetik diye burnun yapısını ve fonksiyonlarını bozuyorlar. Benim kulaktan hatta gerekirse Göğüs altımdan kıkırdak alıcak. Ameliyat sonrasında sizinle paylaşılan adım adım çünkü ben bu konuda epey sıkıntı yaşadım, kaynak bulamadım resmen. Deneyimime dayanarak söylüyorum sakın ucuz diye öylesine bir doktora ameliyat olmayın. Bekleyin para biriktirin hatta yoksa hiç olmayın.

canım benim ilk ameliyatım değil. o nedenle bu soruları soruyorum. sadece burun ucuyla ilgili sorunum var. önce görüşme yapmadan ameliyat tarihi almak doğru olmaz gibi.

fiyatlarla ilgili bilginiz yok mu?

Muayene alip doktor beye sorman daha dogru sanirim. Cunku sadece burun ucunu duzeltmek yeticekse fiyat farkli eger tamamen mudahale edilmesi gerekiyorsa fiyat farkli olur sanirim. Bilemiyorum. Ama muayenenden sonra cok asiri beklemezsin bence.

Nefes alma problemi olmasa hiç olmayacam zaten ilk ameliyatımda sağlık olsun dedim 2 sene önce astronomik fiyata oldum o zaman bu usta doktorlar bile o fiyata ameliyat yapmıyordu ama sorunsuz burnumun her yani problem şimdi. Allah size de acil şifalar versin güzel haberlerinizi alırım ia

Evet, bende şeklinin almasının uzun süreceğini düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı, fotograftaki bile hafif şiş hali 6.ayda inşallah daha iyi olucak. Çok teşekkür ederiim :) :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…