- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.621
Nefes alma problemi olmasa hiç olmayacam zaten ilk ameliyatımda sağlık olsun dedim 2 sene önce astronomik fiyata oldum o zaman bu usta doktorlar bile o fiyata ameliyat yapmıyordu ama sorunsuz burnumun her yani problem şimdi. Allah size de acil şifalar versin güzel haberlerinizi alırım ia
6. Ayını hiç bekleme harika görünüyorsun eminim kimse anlamaz ameliyat olduğunu :) güle güle kullan yeni burnunu :)Evet, bende şeklinin almasının uzun süreceğini düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı, fotograftaki bile hafif şiş hali 6.ayda inşallah daha iyi olucak. Çok teşekkür ederiim :) :*
Geçmiş olsun , nasılsın ? Ikinci ameliyatlar hep birincisinden daha zor oluyor değil mi ya hem maddi hem manevi . Umarım bu kez istediğin gibi olmuştur. ReviZyonlarda ilk pansuman kaçıncı gün oluyordu ya ben Kendiminkini hatırlıyorum da revizyonu hatırlamıyorum oysaki benim kardeşim de revizyon oldu :)Merhaba ben de Pazartesi günü Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı olacağım. Çok tedirgin be stresliyim. Umarım başarılı bir ameliyat olur. Deneyimlerimi merak edenler için paylaşacağım.
Slm canım endişelenme gerçekten doktorumuz çok iyi , pişman olmayacaksın inşallah sende .Bende ameliyat olmadan araştırma yapmıştım ama olumsuz birşeye rastlamamıştım :) sen muayeneni falan oldun mu ? Doktorumuzu görüp konuştuysan ameliyat tarihini aldıysan hiçmi hiç endişelenme,doğru yoldasın :)Merhaba. Foruma yeni uye oldum. Bir suredir doktor arastiriyordum ve sonunda dr Goksele karar verdim. Ekim ayinda ameliyat olacagim. Merak ettigim forumda doktorumuzla alakali olumsuz herhangi bir yorum var mi? Ben epey taradim ama gozden kacan var mm diye endise icindeyim.
Yelissa nasılsınnnnn,nasıl geçti ameliyatın ?Merhaba ben de Pazartesi günü Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı olacağım. Çok tedirgin be stresliyim. Umarım başarılı bir ameliyat olur. Deneyimlerimi merak edenler için paylaşacağım.
doğru tercih ben de kendisine revizyon oldum 4 sene olacak hiç sorun yaşadım elbette tedirgindim ikinci ameliyat sonuçta ama hepsi geçti,sanırım sen ameliyatm oldun bile ,sonuçları merakla izliyor olacağım,sevgilerBenim estetikten ziyade yapısal problemlerim var. Kemik ayrılması, kıkırdak kaybı, kanatta problem. Bir kısmı doktor hatası bir kısmı Yapısal. Çok araştırdım. Üç doktorda takılı kaldım. Ailemde doktorlar olduğu için onların aracılığıyla araştırdık ve Abdülkadir Göksel'in ismini aldık. Hatta ben kendim araştırırken hiç duymamıştım , yani internette filan pek rastlamadım. Ama bu işin içinde olanlar onun ismini verdi. Görüşmemiz güzel geçti ve bana bir çok hastasının resmini gösterdi. Stresliyim ama umutluyum ki sıkıntılarım geçecek. Şimdilik bildiğim tek şey
Revizyon ücreti muayene ücreti. 250 tl muayene revizyon 13.500 .Ücreti evet fazla diğer doktorlardan. Ama arabadan daha değerli burnumYeni üyeyim acemilik yaşıyorum ama sorusu olan merak ettikleri olanlara bildiklerimi yazarım kızlar.
canım selam Göksel bey in burun ameliyat fiatları bildiğim kadarıyla ilk ise 9500 TL civarı revizyon ise 11.500 TL den başlıyor,ancak net rakkamlar için muaynanesinden bilgi alabilirsinarkadaşlar yüzeysel bir rakam söyleyecek yok mu? araştırma sonucunda karar vermemiz için büyük bir etken olduğunu düşünüyotum bu konunun
Çok teşekkür ederim altıncı ayi merakla bekliyorum yinede :)[/QUOTE]OTE="ceylince, post: 42123895, member: 462797"]6. Ayını hiç bekleme harika görünüyorsun eminim kimse anlamaz ameliyat olduğunu :) güle güle kullan yeni burnunu :)
Slm rakamları en iyi yeni ameliyat olmuş arkadaşlardan yada en doğru ve güncel fiyatları doktor beyin kliniğinden öğrenebilirsin.ama bence kararını fiyat tan çok hekimin başarısı etkilesin.ameliyat olunca bir kere olmalısın , çünkü sonra revizyonda hem daha çok para harcıyorsun hemde boşuna üzülüyorsun.doktor seçimini yapabildin mi ?arkadaşlar yüzeysel bir rakam söyleyecek yok mu? araştırma sonucunda karar vermemiz için büyük bir etken olduğunu düşünüyotum bu konunun
doğru tercih ben de kendisine revizyon oldum 4 sene olacak hiç sorun yaşadım elbette tedirgindim ikinci ameliyat sonuçta ama hepsi geçti,sanırım sen ameliyatm oldun bile ,sonuçları merakla izliyor olacağım,sevgiler[/QUOTE
4 sene oldumu ya maşallah size , ecemali buarada yaz geldi geçiyor ne yaptırsak ki kendimize , ben bu yaz hiçbirşey yapmadım ya Prp hakkında bilgin var mı ,hücreler yenileniyor cilt daha diri daha sağlıklı görünüyor diyorlar ama Işık dolgusu da fresh bir görüntü veriyor.napsazki
çok teşekkür ederim koyucam yakinda yeni fotoğrafları :)OTE="mademoiselleeee, post: 42080512, member: 286412"]Güle güle kullan arada fotoğraf koy ki merak etmeyelim:))
Merhaba! Evet ameliyatım başarılı geçti çok şükür. Bir gün sonra alçım alınacak, burun ucunu görüyorum çok şiş tabi ama eğiklik düzelmiş. Benim epey sıkıntılıymış içi zaten 4 buçuk saat sürdü ameliyat. Doktor bey hastane personeli hemşireler hepsi çok ilgili ve de donanımlı. Ağrılarım oldu elbetteki ama bu kadar işleme , kırkırdak deri greft... Rağmen morarma hiç olmadı gibi. Hava aşırı sıcak o da zorladı epey. Bugün iyice toparlandım şimdi dua ediyorum bi aksilik olmadan alçım dikişlerim alınsın diye. Şeklini de elbette ki çok merak ediyorum ama revizyon olunca önceliğim Yapısal işlevleri ve sağlık. Gün gün resim çektim ama buradan nasıl gönderilir bilmiyorum. Yine söylüyorum ki burnunda cidden sıkıntı olmayan ve çok rahatsız bir Görüntüsü yoksa bence dokundurmayın. Benim burnumun /70 i şu an yeniden şekillendirildi. Ağrı sızıyı bile unuttum buna ağladım. Şimdilik Hoşça kalın ve hep sağlıkla kalınYelissa nasılsınnnnn,nasıl geçti ameliyatın ?
Ben de göksel beye dün muayene oldum burnum oldukça büyük ve cok kalın derili olduğum için malesef çok bir beklentim yok nefes alma zorluğu olmasa revizyon düşünmem görüşmemiz iyiydi doktor bey resim ve videolarda göründüğü gibi değil çok daha gençmis ben onu yaşlı zannediyordum :) kısmetse 15 ekimde revizyon ameliyatım var revizyon ücreti fix 13.5 lira böylece burnumu önce bozdurmak sonra yaptırmak için bir araba parası vermiş olacağım tekrar ameliyatı hiç gözüm yemiyor ama nefes ikina ikina geliyor ia düzelir en erken tarih 15 ekim ia hayırlısı
Slm canım endişelenme gerçekten doktorumuz çok iyi , pişman olmayacaksın inşallah sende .Bende ameliyat olmadan araştırma yapmıştım ama olumsuz birşeye rastlamamıştım :) sen muayeneni falan oldun mu ? Doktorumuzu görüp konuştuysan ameliyat tarihini aldıysan hiçmi hiç endişelenme,doğru yoldasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?