Burun Estetiği Hasta Yorumları

Çoğu doktorun pazarlama ürünü olduğunu düşününce ne büyük şans iyi bir doktor seçmişim diyorum hep.

Merhaba ben de Pazartesi günü Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı olacağım. Çok tedirgin be stresliyim. Umarım başarılı bir ameliyat olur. Deneyimlerimi merak edenler için paylaşacağım.
Geçmiş olsun , nasılsın ? Ikinci ameliyatlar hep birincisinden daha zor oluyor değil mi ya hem maddi hem manevi . Umarım bu kez istediğin gibi olmuştur. ReviZyonlarda ilk pansuman kaçıncı gün oluyordu ya ben Kendiminkini hatırlıyorum da revizyonu hatırlamıyorum oysaki benim kardeşim de revizyon oldu :)

Slm canım endişelenme gerçekten doktorumuz çok iyi , pişman olmayacaksın inşallah sende .Bende ameliyat olmadan araştırma yapmıştım ama olumsuz birşeye rastlamamıştım :) sen muayeneni falan oldun mu ? Doktorumuzu görüp konuştuysan ameliyat tarihini aldıysan hiçmi hiç endişelenme,doğru yoldasın :)

doğru tercih ben de kendisine revizyon oldum 4 sene olacak hiç sorun yaşadım elbette tedirgindim ikinci ameliyat sonuçta ama hepsi geçti,sanırım sen ameliyatm oldun bile ,sonuçları merakla izliyor olacağım,sevgiler

arkadaşlar yüzeysel bir rakam söyleyecek yok mu? araştırma sonucunda karar vermemiz için büyük bir etken olduğunu düşünüyotum bu konunun

arkadaşlar yüzeysel bir rakam söyleyecek yok mu? araştırma sonucunda karar vermemiz için büyük bir etken olduğunu düşünüyotum bu konunun
canım selam Göksel bey in burun ameliyat fiatları bildiğim kadarıyla ilk ise 9500 TL civarı revizyon ise 11.500 TL den başlıyor,ancak net rakkamlar için muaynanesinden bilgi alabilirsin

OTE="ceylince, post: 42123895, member: 462797"]6. Ayını hiç bekleme harika görünüyorsun eminim kimse anlamaz ameliyat olduğunu :) güle güle kullan yeni burnunu :)[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim altıncı ayi merakla bekliyorum yinede :)

OTE="mademoiselleeee, post: 42080512, member: 286412"]Güle güle kullan arada fotoğraf koy ki merak etmeyelim:))[/QUOTE] çok teşekkür ederim koyucam yakinda yeni fotoğrafları :)
tabi sende bizi boslama :*

OTE="ceylince, post: 42123895, member: 462797"]6. Ayını hiç bekleme harika görünüyorsun eminim kimse anlamaz ameliyat olduğunu :) güle güle kullan yeni burnunu :)
Çok teşekkür ederim altıncı ayi merakla bekliyorum yinede :)[/QUOTE]
ben sizin resminizi instagramda görmüştüm çok da beğendim maşallah çok güzel olmuş

Slm rakamları en iyi yeni ameliyat olmuş arkadaşlardan yada en doğru ve güncel fiyatları doktor beyin kliniğinden öğrenebilirsin.ama bence kararını fiyat tan çok hekimin başarısı etkilesin.ameliyat olunca bir kere olmalısın , çünkü sonra revizyonda hem daha çok para harcıyorsun hemde boşuna üzülüyorsun.doktor seçimini yapabildin mi ?

Son düzenleme:
hahaha canım prp iyi diyorlar sonuçta kendi kanını temizleyip işlemden geçirip tekrar yüzüne enjekte ediyorlar,
botox dolgu yaptırıyor muydun sen ?
ışık dolgusunu ben geçen sene yz başında göz altına uyguladım,sonuçlardan memnun kaldım tavsiye ederim,
zaman çabuk geçiyor valla :)

Yelissa nasılsınnnnn,nasıl geçti ameliyatın ?
Merhaba! Evet ameliyatım başarılı geçti çok şükür. Bir gün sonra alçım alınacak, burun ucunu görüyorum çok şiş tabi ama eğiklik düzelmiş. Benim epey sıkıntılıymış içi zaten 4 buçuk saat sürdü ameliyat. Doktor bey hastane personeli hemşireler hepsi çok ilgili ve de donanımlı. Ağrılarım oldu elbetteki ama bu kadar işleme , kırkırdak deri greft... Rağmen morarma hiç olmadı gibi. Hava aşırı sıcak o da zorladı epey. Bugün iyice toparlandım şimdi dua ediyorum bi aksilik olmadan alçım dikişlerim alınsın diye. Şeklini de elbette ki çok merak ediyorum ama revizyon olunca önceliğim Yapısal işlevleri ve sağlık. Gün gün resim çektim ama buradan nasıl gönderilir bilmiyorum. Yine söylüyorum ki burnunda cidden sıkıntı olmayan ve çok rahatsız bir Görüntüsü yoksa bence dokundurmayın. Benim burnumun /70 i şu an yeniden şekillendirildi. Ağrı sızıyı bile unuttum buna ağladım. Şimdilik Hoşça kalın ve hep sağlıkla kalın

Ben de göksel beye dün muayene oldum burnum oldukça büyük ve cok kalın derili olduğum için malesef çok bir beklentim yok nefes alma zorluğu olmasa revizyon düşünmem görüşmemiz iyiydi doktor bey resim ve videolarda göründüğü gibi değil çok daha gençmis ben onu yaşlı zannediyordum :) kısmetse 15 ekimde revizyon ameliyatım var revizyon ücreti fix 13.5 lira böylece burnumu önce bozdurmak sonra yaptırmak için bir araba parası vermiş olacağım tekrar ameliyatı hiç gözüm yemiyor ama nefes ikina ikina geliyor ia düzelir en erken tarih 15 ekim ia hayırlısı

Sabırlar dilerim inşallah başarılı geçer ve nefesiniz yerine gelir. Her şey olumlu olsun.

Ben hem Ankaradayim hem kucuk cocugum var oyuzden muayene ameliyattan bir gun once olacak.. Cok heyecanliyim. İlk ameliyatim olacagi icin buyuk beklenti icindeyim. Dr Goksel benim icin bir tasarim yapti ama bana biraz uzun gibi geldi. Bakalim muayenede degisiklik yapilacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…