Burun Estetiği Hasta Yorumları

Simdiden cok cok gecmis olsun. Alci alindiktan en az 1-2 ay surecek gercek seklinin ortaya cikmasi' size tavsiyem suanki sekli sis bile olsa takmayin, zamanla guzellesicek cunku. Benim burnum bile 8 aylik nerdeyse ve sekli oturdu gibi ama 1 aydir sicaklardan sisti tekrardan :)

Tasarimdan daha guzel oluyor bence. Benim 1 kez tasarim yapilmisti muayene sirasinda ben ucu top gibi yandan egri vs vs gibi sikayetlerimi anlattim ona gore bir tasarim yapmistik diye hatirliyorum. Simdiden cok gecmis olsun.

Merhaba, revizyon ameliyati yapanlar yasadiklarinizi anlatabilirmisiniz?

Muhane nasil geciyor? Ameliyat sonrasi nasil geciyor? Yani diyelimki bi kac sorulariniz oluyor dr beye ulasabiliyormusunuz ? Yoksa, diyelimki bir sey yolunda degil, retus yapiliyormu ?

Yani ameliyat oncesi ve sonrasi nasil geciyor dr goksel'e ??

Dr beyin asistanı istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz dedi hoş insanlar

slm berfin,ameliyat sürecine yabancı değilsindir aslında sonuçta revizyon olmayı düşünüyorsun,
Göksel bey ile her süreç yerinde ve keyifli geçiyor
ameliyat sonrası ağrı sızı olmuyor,buz maskasi sayesinde morluk sıkıntında olmuyor,sana sadece burnun hacim kaybetmesini keyifle izlemek düşüyor,
göksel bey yaptığı her işin arkasında duran bir doktor olduğundan sıkıntı olsa dahi kendisine ulaşabiliyorsun ve gerekeni yapıyor,

Teşekkür ederim. Üç saat sonra kalıp alınacak, çok merak ediyorum. Derim kalın ve Alerjik Olduğum için şişmelere alışkınım.Eğik olmasın rahat nefes alayım yeter bana zaten. Hele bu Sıcakta aslında kalıp çıksa o yetecek Gelişmeleri yazıcam kızlar... Görüşmek üzere

hayırlısı olsun canım,
bunlar güzel bekleyişler,
herşey gönlünce olsun:)

bizi haberdar et. meraktan catlarim

bizi haberdar et. meraktan catlarim
Kızlar çok iyiyim. Burnum çok doğal, dengeli ve revizyonun ekstra şişliğine rağmen eskisinden daha ince . Bu hali bile benim için çok güzel. Çok şükür henüz çok yeni ama nefes alıyorum rahat bir şekilde. Umarım bundan sonra da bi aksilik çıkmaz. Be şimdi Abdülkadir Beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Senin adina cok sevindim. Maşallah. Darisi tum isteyenlerin basina..

Çok guzel haber. Çok sevindim senin adına. Darısı tüm isteyenlerin başına

Slm canım umarım herşey Dilediğin istediğin gibi olur yapılan tasarımdaki sana anormal gereken bişey varsa bence doktor beye mutlaka sor mutlaka bir sebebi vardır bence . Hem ameliyata girmeden aklında hiçbir soru işareti kalmamalı ay ben sorularıma ne taciz etmiştim adamı habire soru soruyordum ya ama okadar Sabırlı okadar kibar bir doktorumuz varki of bişe demiyor :))) senin ameliyat tarihin ne ?

Geçmiş olsun , ameliyat Günü'nde hayırlı olsun inşallah :) doktor beyin ınstagramdan bir Sürü kalın derili hastası var çok ta hoş burunları bence karamsar olmangüzel düşün güzel olsun :) doktorumuz gerçekten yüzyüze çok daha genç duruyor ,tek suçlu Işık :))ya şişman görünürüz yada yaşlı ama çok Şirin bir doktorumuz var değil mi en önemlisi ona ve asistanlarına sürekli ulaşabilmemiz harika birşey ...

:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor

:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Acaba rica etsem ozelden bana foto gonderebilir misiniz benim de kalin derili ve top gibi burunum var korkuyorum amliyat oncesi ve sonrasi gorursem belki yardimizin dokunmus olur ben de cok korkuyorum ve kararsizim

Sagol canim. Umarim herkesin gonlundeki olur. Benim ameliyat 2ekimde insallah. Soru listemi hazirlamaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…