- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.641
Merhaba! Evet ameliyatım başarılı geçti çok şükür. Bir gün sonra alçım alınacak, burun ucunu görüyorum çok şiş tabi ama eğiklik düzelmiş. Benim epey sıkıntılıymış içi zaten 4 buçuk saat sürdü ameliyat. Doktor bey hastane personeli hemşireler hepsi çok ilgili ve de donanımlı. Ağrılarım oldu elbetteki ama bu kadar işleme , kırkırdak deri greft... Rağmen morarma hiç olmadı gibi. Hava aşırı sıcak o da zorladı epey. Bugün iyice toparlandım şimdi dua ediyorum bi aksilik olmadan alçım dikişlerim alınsın diye. Şeklini de elbette ki çok merak ediyorum ama revizyon olunca önceliğim Yapısal işlevleri ve sağlık. Gün gün resim çektim ama buradan nasıl gönderilir bilmiyorum. Yine söylüyorum ki burnunda cidden sıkıntı olmayan ve çok rahatsız bir Görüntüsü yoksa bence dokundurmayın. Benim burnumun /70 i şu an yeniden şekillendirildi. Ağrı sızıyı bile unuttum buna ağladım. Şimdilik Hoşça kalın ve hep sağlıkla kalın
Ben hem Ankaradayim hem kucuk cocugum var oyuzden muayene ameliyattan bir gun once olacak.. Cok heyecanliyim. İlk ameliyatim olacagi icin buyuk beklenti icindeyim. Dr Goksel benim icin bir tasarim yapti ama bana biraz uzun gibi geldi. Bakalim muayenede degisiklik yapilacak mi
Merhaba, revizyon ameliyati yapanlar yasadiklarinizi anlatabilirmisiniz?
Muhane nasil geciyor? Ameliyat sonrasi nasil geciyor? Yani diyelimki bi kac sorulariniz oluyor dr beye ulasabiliyormusunuz ? Yoksa, diyelimki bir sey yolunda degil, retus yapiliyormu ?
Yani ameliyat oncesi ve sonrasi nasil geciyor dr goksel'e ??
Tasarimdan daha guzel oluyor bence. Benim 1 kez tasarim yapilmisti muayene sirasinda ben ucu top gibi yandan egri vs vs gibi sikayetlerimi anlattim ona gore bir tasarim yapmistik diye hatirliyorum. Simdiden cok gecmis olsun.
slm berfin,ameliyat sürecine yabancı değilsindir aslında sonuçta revizyon olmayı düşünüyorsun,Merhaba, revizyon ameliyati yapanlar yasadiklarinizi anlatabilirmisiniz?
Muhane nasil geciyor? Ameliyat sonrasi nasil geciyor? Yani diyelimki bi kac sorulariniz oluyor dr beye ulasabiliyormusunuz ? Yoksa, diyelimki bir sey yolunda degil, retus yapiliyormu ?
Yani ameliyat oncesi ve sonrasi nasil geciyor dr goksel'e ??
Teşekkür ederim. Üç saat sonra kalıp alınacak, çok merak ediyorum. Derim kalın ve Alerjik Olduğum için şişmelere alışkınım.Eğik olmasın rahat nefes alayım yeter bana zaten. Hele bu Sıcakta aslında kalıp çıksa o yetecek Gelişmeleri yazıcam kızlar... Görüşmek üzereSimdiden cok cok gecmis olsun. Alci alindiktan en az 1-2 ay surecek gercek seklinin ortaya cikmasi' size tavsiyem suanki sekli sis bile olsa takmayin, zamanla guzellesicek cunku. Benim burnum bile 8 aylik nerdeyse ve sekli oturdu gibi ama 1 aydir sicaklardan sisti tekrardan :)
hayırlısı olsun canım,Teşekkür ederim. Üç saat sonra kalıp alınacak, çok merak ediyorum. Derim kalın ve Alerjik Olduğum için şişmelere alışkınım.Eğik olmasın rahat nefes alayım yeter bana zaten. Hele bu Sıcakta aslında kalıp çıksa o yetecek Gelişmeleri yazıcam kızlar... Görüşmek üzere
Cok tesekkur ederim. Umarim her sey yolunda gider. Korku, heyecan, merak ve umutla bekliyorum..
Teşekkür ederim. Üç saat sonra kalıp alınacak, çok merak ediyorum. Derim kalın ve Alerjik Olduğum için şişmelere alışkınım.Eğik olmasın rahat nefes alayım yeter bana zaten. Hele bu Sıcakta aslında kalıp çıksa o yetecek Gelişmeleri yazıcam kızlar... Görüşmek üzere
bizi haberdar et. meraktan catlarim
Kızlar çok iyiyim. Burnum çok doğal, dengeli ve revizyonun ekstra şişliğine rağmen eskisinden daha ince . Bu hali bile benim için çok güzel. Çok şükür henüz çok yeni ama nefes alıyorum rahat bir şekilde. Umarım bundan sonra da bi aksilik çıkmaz. Be şimdi Abdülkadir Beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kızlar çok iyiyim. Burnum çok doğal, dengeli ve revizyonun ekstra şişliğine rağmen eskisinden daha ince . Bu hali bile benim için çok güzel. Çok şükür henüz çok yeni ama nefes alıyorum rahat bir şekilde. Umarım bundan sonra da bi aksilik çıkmaz. Be şimdi Abdülkadir Beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Slm canım umarım herşey Dilediğin istediğin gibi olur yapılan tasarımdaki sana anormal gereken bişey varsa bence doktor beye mutlaka sor mutlaka bir sebebi vardır bence . Hem ameliyata girmeden aklında hiçbir soru işareti kalmamalı ay ben sorularıma ne taciz etmiştim adamı habire soru soruyordum ya ama okadar Sabırlı okadar kibar bir doktorumuz varki of bişe demiyor :))) senin ameliyat tarihin ne ?Ben hem Ankaradayim hem kucuk cocugum var oyuzden muayene ameliyattan bir gun once olacak.. Cok heyecanliyim. İlk ameliyatim olacagi icin buyuk beklenti icindeyim. Dr Goksel benim icin bir tasarim yapti ama bana biraz uzun gibi geldi. Bakalim muayenede degisiklik yapilacak mi
Geçmiş olsun , ameliyat Günü'nde hayırlı olsun inşallah :) doktor beyin ınstagramdan bir Sürü kalın derili hastası var çok ta hoş burunları bence karamsar olmangüzel düşün güzel olsun :) doktorumuz gerçekten yüzyüze çok daha genç duruyor ,tek suçlu Işık :))ya şişman görünürüz yada yaşlıBen de göksel beye dün muayene oldum burnum oldukça büyük ve cok kalın derili olduğum için malesef çok bir beklentim yok nefes alma zorluğu olmasa revizyon düşünmem görüşmemiz iyiydi doktor bey resim ve videolarda göründüğü gibi değil çok daha gençmis ben onu yaşlı zannediyordum :) kısmetse 15 ekimde revizyon ameliyatım var revizyon ücreti fix 13.5 lira böylece burnumu önce bozdurmak sonra yaptırmak için bir araba parası vermiş olacağım tekrar ameliyatı hiç gözüm yemiyor ama nefes ikina ikina geliyor ia düzelir en erken tarih 15 ekim ia hayırlısı
:):aynen.Geçmiş olsun , ameliyat Günü'nde hayırlı olsun inşallah :) doktor beyin ınstagramdan bir Sürü kalın derili hastası var çok ta hoş burunları bence karamsar olmangüzel düşün güzel olsun :) doktorumuz gerçekten yüzyüze çok daha genç duruyor ,tek suçlu Işık :))ya şişman görünürüz yada yaşlıama çok Şirin bir doktorumuz var değil mi en önemlisi ona ve asistanlarına sürekli ulaşabilmemiz harika birşey ...
ne zaman ameliyatın ?:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Acaba rica etsem ozelden bana foto gonderebilir misiniz benim de kalin derili ve top gibi burunum var korkuyorum amliyat oncesi ve sonrasi gorursem belki yardimizin dokunmus olur ben de cok korkuyorum ve kararsizim:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Slm canım umarım herşey Dilediğin istediğin gibi olur yapılan tasarımdaki sana anormal gereken bişey varsa bence doktor beye mutlaka sor mutlaka bir sebebi vardır bence . Hem ameliyata girmeden aklında hiçbir soru işareti kalmamalı ay ben sorularıma ne taciz etmiştim adamı habire soru soruyordum ya ama okadar Sabırlı okadar kibar bir doktorumuz varki of bişe demiyor :))) senin ameliyat tarihin ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?