- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.661
Slm canım umarım herşey Dilediğin istediğin gibi olur yapılan tasarımdaki sana anormal gereken bişey varsa bence doktor beye mutlaka sor mutlaka bir sebebi vardır bence . Hem ameliyata girmeden aklında hiçbir soru işareti kalmamalı ay ben sorularıma ne taciz etmiştim adamı habire soru soruyordum ya ama okadar Sabırlı okadar kibar bir doktorumuz varki of bişe demiyor :))) senin ameliyat tarihin ne ?
Benim de derim kalın ve üstelik ciddi alerjim var. Dolayısıyla şişti hep burnum. Ameliyatımın 9. Günü bugün, inan ki doktorun şu an üç beden büyük burnun, yani çok şiş ve inecek demesine rağmen eski halinden çok daha ince ve zarif. Artısı ben revizyon oldum, kıkırdak eklendi, deri greft yapıldı. Ben şekille ilgili de bir şey konuşmadım. Yapı ve fonksiyon konuştuk hep. Ama inan burnum çok doğal ve dengeli oldu. Şişler inince nasıl olucak merak ediyorum. Umarım herşey gönlünce olur.:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Tatlm Göksel beyin Facebook taki kalın derili hastaları çok güzel olmuşlar bence sıkma canını , valla benim kardeşimin burnu da çok zordu ama şimdi harika o yüzden bence Kesin senin burnunda harika olacaktır:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Slm güncel ameliyat fiyatı 10 000 TL demiş bir arkadaş ama brnce sen kliniği ara sor net fiyat verirler çünkü bildiğim kadarıylar ilk ameliyatla revizyon ameliyatı Değişiyor seninki ilk mi ?Abdülkadir Bey'in güncel fiyatını bilen var mı? İlk ameliyat için
ilk ise 9500 TL ,revizyon ise 11.500 TL diye hatırlıyorum,Abdülkadir Bey'in güncel fiyatını bilen var mı? İlk ameliyat için
Cidden bende hic sormamistim acikmi kapalimi diye ,hic aklima gelmemisti yani.belki de direk burun sekline odakli oldugum icin nasil bbir mudahale olacak hangi teknik kullanilacak hic sormamistim.ben anestezidebln korkmayi da anlamiyorum hic.ameliyat bu uyuyorsun iste uyandiginda hersey bitmis guzelcecik olmus oluyorsun.kotuyu niye dusuyorsun iyi dusun iyi olsun degil mi ama :)Bende çok cadı bir hastaydım . Gerçi öyle güvenmistim ki doktorumuza ameliyat acik mi kapali mi diye sormadim bile :))
Cidden bende hic sormamistim acikmi kapalimi diye ,hic aklima gelmemisti yani.belki de direk burun sekline odakli oldugum icin nasil bbir mudahale olacak hangi teknik kullanilacak hic sormamistim.ben anestezidebln korkmayi da anlamiyorum hic.ameliyat bu uyuyorsun iste uyandiginda hersey bitmis guzelcecik olmus oluyorsun.kotuyu niye dusuyorsun iyi dusun iyi olsun degil mi ama :)
Gördüm fotoğrafını canıım cok güzel görünüyo minik burun :)
Benim kontrolüm büyük ihtimalle ekimi bulucak daha varr :)
O minik burun aslinda hala şiş tamamen inmesi ne kadar sürecek bilmiyorum ne kalın derim varmiş. burun ucuna kadar indi simdi ucu kaldi bakalim merakla bekliyorum. Sen memnunsun değil mi? hersey yolunda mi?
Minik burunlu günaydııın :) Yavaş yavaş iniyor ne güzel birşey kalmamış bile ,Çok memnunum çok şükür her şey yolunda arada şişlik tabi oluyor daha cok yeniyim :)
Aramızdaki en taze burun sensin sanırım değil mi :) çiçeği burnunda :) şişlikler genelde sabah kalktığında oluyor değil mi benimki öyleydi,sabah kalktığımda hep Şiş olurdum. Ama 6 ay 1 seneden sonra Değişiyor artık şişlik olmuyor.sabah Uyandığında da akşam yatarkende aynı boyut :)Minik burunlu günaydııın :) Yavaş yavaş iniyor ne güzel birşey kalmamış bile ,Çok memnunum çok şükür her şey yolunda arada şişlik tabi oluyor daha cok yeniyim :)
Ben de göksel beye dün muayene oldum burnum oldukça büyük ve cok kalın derili olduğum için malesef çok bir beklentim yok nefes alma zorluğu olmasa revizyon düşünmem görüşmemiz iyiydi doktor bey resim ve videolarda göründüğü gibi değil çok daha gençmis ben onu yaşlı zannediyordum :)QUOTE]
Slm boyamakitabı nasıl gidiyor hazırlıklar 15 Ekim di değil mi ameliyat tarihin ?
Bu kavurucu sıcaklarda çok normal. Yüzüm gözüm vücudum davul gibi. Kış gelsin artık
Ya deme öyleegrip falan oluncak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?