Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bende çok cadı bir hastaydım . Gerçi öyle güvenmistim ki doktorumuza ameliyat acik mi kapali mi diye sormadim bile :))

:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Benim de derim kalın ve üstelik ciddi alerjim var. Dolayısıyla şişti hep burnum. Ameliyatımın 9. Günü bugün, inan ki doktorun şu an üç beden büyük burnun, yani çok şiş ve inecek demesine rağmen eski halinden çok daha ince ve zarif. Artısı ben revizyon oldum, kıkırdak eklendi, deri greft yapıldı. Ben şekille ilgili de bir şey konuşmadım. Yapı ve fonksiyon konuştuk hep. Ama inan burnum çok doğal ve dengeli oldu. Şişler inince nasıl olucak merak ediyorum. Umarım herşey gönlünce olur.

:):aynen.
Şu an ilk düşündüğüm nefes bağ dokum çok gevşek derim kalın burnum büyük burnum dikkat çekmesin nefes alayım yeter ben nefes alırsam herkes göksel beye gidebilir benim burun çok zor
Tatlm Göksel beyin Facebook taki kalın derili hastaları çok güzel olmuşlar bence sıkma canını , valla benim kardeşimin burnu da çok zordu ama şimdi harika o yüzden bence Kesin senin burnunda harika olacaktır

C cey27 Fatma 34 estooree kizlar hersey yolunda mi? Doktor bey instagramda fotograflarinizi paylasmistir kesin ama isim bilmedigimden anlayamiyorum kim kim. Umarim memnunsunuzdur buruncuklarinizdan. Ben dün kontrole gittim Göksel beye gidisattan cok memnunuz.

Son düzenleme:

Gördüm fotoğrafını canıım cok güzel görünüyo minik burun :)
Benim kontrolüm büyük ihtimalle ekimi bulucak daha varr :)

Bende çok cadı bir hastaydım . Gerçi öyle güvenmistim ki doktorumuza ameliyat acik mi kapali mi diye sormadim bile :))
Cidden bende hic sormamistim acikmi kapalimi diye ,hic aklima gelmemisti yani.belki de direk burun sekline odakli oldugum icin nasil bbir mudahale olacak hangi teknik kullanilacak hic sormamistim.ben anestezidebln korkmayi da anlamiyorum hic.ameliyat bu uyuyorsun iste uyandiginda hersey bitmis guzelcecik olmus oluyorsun.kotuyu niye dusuyorsun iyi dusun iyi olsun degil mi ama :)

Insanlari korkutuyorlar çünkü, yani resmen uyudum uyandim artik yeni bir burnum var oluyor rüya gibi:) Öncesinde sakinlestiriyorlar zaten pamuk gibi oluyorsun

Gördüm fotoğrafını canıım cok güzel görünüyo minik burun :)
Benim kontrolüm büyük ihtimalle ekimi bulucak daha varr :)

O minik burun aslinda hala şiş tamamen inmesi ne kadar sürecek bilmiyorum ne kalın derim varmiş. burun ucuna kadar indi simdi ucu kaldi bakalim merakla bekliyorum. Sen memnunsun değil mi? hersey yolunda mi?

O minik burun aslinda hala şiş tamamen inmesi ne kadar sürecek bilmiyorum ne kalın derim varmiş. burun ucuna kadar indi simdi ucu kaldi bakalim merakla bekliyorum. Sen memnunsun değil mi? hersey yolunda mi?

Minik burunlu günaydııın :) Yavaş yavaş iniyor ne güzel birşey kalmamış bile ,Çok memnunum çok şükür her şey yolunda arada şişlik tabi oluyor daha cok yeniyim :)

Minik burunlu günaydııın :) Yavaş yavaş iniyor ne güzel birşey kalmamış bile ,Çok memnunum çok şükür her şey yolunda arada şişlik tabi oluyor daha cok yeniyim :)
Aramızdaki en taze burun sensin sanırım değil mi :) çiçeği burnunda :) şişlikler genelde sabah kalktığında oluyor değil mi benimki öyleydi,sabah kalktığımda hep Şiş olurdum. Ama 6 ay 1 seneden sonra Değişiyor artık şişlik olmuyor.sabah Uyandığında da akşam yatarkende aynı boyut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…