- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.681
Aaaa niye biran önce olup kurtulsaydın şimdi sürekli düşünüp kendini yormuş olursun canım ya , kardeşiminde kaburgasından kıkırdak alınmıştı ama onun hiçbir zorluğunu çekmedi ki . Onu unuttu bile ilk Pansumana gittiğimizde :)) kıkırdak eklemenin ağrısı acısı yok hiç onun için sıkma kendini bence . Ben kardeşim ameliyat olduk ben kendi tecrübelerimize dayanarak söylüyorum eğer ameliyat olacaksan en erken tarihte ilk karar verdiğinde olacaksın, ileri tarihe randevu verildiyse yalvar yakar en erken tarihe aldıracaksın bence . Çünkü muayene sonrasındaki cesareti günler uZadıkça kaybediyorsun aklın karışıyor karıştırıyorlar yok şöyle olsun yok böyle olsun , Eş dost geliyor birşey söylüyor aklınız karışıyor oysaki en iyisini doktor biliyor ve söylüyor . Peki şimdiki tarih belli mi ? Hiç moralini bozma bak doktor beyin revizyon hastalarına onların hemen hemen hepsine de kıkırdak eklenmiştir oyüzden hiç üzülme ...İzin almam biraz daha sonra olacak hem de 2. Ameliyat için cesaret toplarım korkuyorum kıkırdak ekleme gerekebilirmis moral bozuk
Tsk ederim ceylince
Evettt bekliyordum ecemali yeni birşeyi nezaman bulacak diye :)) takipteyim ama benim için Göz Kapağı erken sanırım , ben şimdilik dolgu botox ile idare edeyim :))) Göz altı ameliyatı nedir morluk için falan mı yoksa gözaltındaki torba için mi Yapılıyor? Benim kuzenimde de göz Altın'da morluk var doktoru alerji demiş Geçmez demiş bende onu Göksel beye göstermek istiyorum ya Alerjikse bile o tedavi edebilir zatenkızlar Göksel by e göz kapağı ve göz altı ameliyatı olmak istiyorum:)
tecrübe edineniniz var mı acaba ?
hahahaha canım ya iyi tanımışsın beni,Evettt bekliyordum ecemali yeni birşeyi nezaman bulacak diye :)) takipteyim ama benim için Göz Kapağı erken sanırım , ben şimdilik dolgu botox ile idare edeyim :))) Göz altı ameliyatı nedir morluk için falan mı yoksa gözaltındaki torba için mi Yapılıyor? Benim kuzenimde de göz Altın'da morluk var doktoru alerji demiş Geçmez demiş bende onu Göksel beye göstermek istiyorum ya Alerjikse bile o tedavi edebilir zaten
Evet artık tanıyorum ama nezamandır buradayız , deneyimlerinden çok faydalandık :)Herşeyden önce kendini sevip saygı duyuyor kendine bakıyorsun valla keşke hepimiz senin gibi olsak , idolümsün :) göz altı kırışıklığı için yag enjeksiyonu yada dolgu çözüm olmuyor mu ? Bende kuEnimi ctesi getirsem mi alerji için acaba ya müsaitmidir ki sen randevu alabildin mi ?hahahaha canım ya iyi tanımışsın beni,
ben şimdi 3 senedir düzenli botox ve dolgu yaptırıyorum
göz altı kırışıklığı ve göz kapağındaki yumuşamış deri ile ilgili göksel bey e danışacağım kalıcı çözüm olması açısından
en azından beni birkaç sene idare eder bu operasyon cmt yanına uğrayacağım
perricone göz kremi aldım oldukça profesyonel göz altı morluğunu tedavı edici tavsiye ederim canım
Hic bozma moralini eminim cok guzel olucaktir. Kikirdak eklenen arkadasim varİzin almam biraz daha sonra olacak hem de 2. Ameliyat için cesaret toplarım korkuyorum kıkırdak ekleme gerekebilirmis moral bozuk
Tsk ederim ceylince
doğru söylüyorsun burada herkes deneyimlerini paylaşıyor ve güzel bilgiler ediniyor,Evet artık tanıyorum ama nezamandır buradayız , deneyimlerinden çok faydalandık :)Herşeyden önce kendini sevip saygı duyuyor kendine bakıyorsun valla keşke hepimiz senin gibi olsak , idolümsün :) göz altı kırışıklığı için yag enjeksiyonu yada dolgu çözüm olmuyor mu ? Bende kuEnimi ctesi getirsem mi alerji için acaba ya müsaitmidir ki sen randevu alabildin mi ?
Biz eandevumuzu aldık ama tam 4 kez aradım lütfen Boşluk olursa boşluk olursa diye taciz ettim asistanlarını sonunda Cumartesi günü için araya sıkıştırdılar sağolsunlar :))doğru söylüyorsun burada herkes deneyimlerini paylaşıyor ve güzel bilgiler ediniyor,
hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim canım:)aslında ne bana daha uygun olur Göksel bey den bilgi almam lazım
henüz randevu almadım, araya girmek niyetindeyim:)
ara istersen canım,
Boyamakitabııııı Göksel bey bugun Facebook ta khulud diye bir revizyon hastasını paylaşmış gördünmü , harika olmuş burnu ya bayıldım . Revizyon yazınca aklıma hemen sen geldin bence hiç korkma bak revizyon bile oksa kıkırdak bile alsa hatika sonuçlar çıkarıyor :))İzin almam biraz daha sonra olacak hem de 2. Ameliyat için cesaret toplarım korkuyorum kıkırdak ekleme gerekebilirmis moral bozuk
Tsk ederim ceylince
ben daha almadım araya girmeye çalışacağımBiz eandevumuzu aldık ama tam 4 kez aradım lütfen Boşluk olursa boşluk olursa diye taciz ettim asistanlarını sonunda Cumartesi günü için araya sıkıştırdılar sağolsunlar :))
Aramızdaki en taze burun sensin sanırım değil mi :) çiçeği burnunda :) şişlikler genelde sabah kalktığında oluyor değil mi benimki öyleydi,sabah kalktığımda hep Şiş olurdum. Ama 6 ay 1 seneden sonra Değişiyor artık şişlik olmuyor.sabah Uyandığında da akşam yatarkende aynı boyut :)
Birşey olmaz bu kış burunlarımız mükemmel olucak
Merhaba; öncelikle ben ilk kez burun estetiğine kalkışanlardan biriyim. bu konuda burada epey bir yorum bırakılmış bende fazlasıyla araştırma yapmış bulunmaktayım. bir arkadasım ayaz aslanı önerdi ona ameliyat olacak arkadasımla bende muayene ye gittim fakat işin açıkcası yaptığı burunlar hep tek düze geldi bana ve açıkcası konusmamız esnasında kendimi pek rahat hissedemedim. sorularımı bile çekine çekine sordum. ne bir burnuma dokunma ne bir şöyle detaylı bir incelme vs bişey olmadı iki resim çekti photoshopta azıcık oynadı ve bu olur sana dedi. neyse ben kendi araştırmalarımdan yola çıkarak emre ilhan yada abdülkadir göksel de karar kıldım. malum onların ücretleride biraz tuzlu. paradan kaçındığımdan değil kesinlikle, olacaksa bir kere olsun adam gibi olsun diyenlerdenim. sizlerin önerileriniz nelerdir. önceden bu isimlere ameliyat olan arkadaslar yardımcı olabilirler mi bana? ücretlerinde herhangi bir opsiyon indirim vs vs kolaylık sağlıyorlar mı? şimdiden teşekkür ederim. yorumlarınızı merakla beklemekteyim.
Emeali gozaltlari icin isik dolgusu hakkindaki fikirlerin neler ve ne kadar odedinben daha almadım araya girmeye çalışacağım
sadece göz için danışacağım:)
Oooo senesi dolunca hayran kalacaksın burnuna çünkü senesi dolduğunda artık bütün hatları belirginleşmiş, yeni Şekli tamamen ortaya çıkmış oluyor:))Evet ablacım sabah kalktıgımda oluyor genelde , tabi siz atlattınız :) şimdiki hali bile cok hoşuma gidiyor bakalım senesi dolunca neler olcak :)
Slm ben daha ctesi günü doktor beyin ofisine kuEnimi götürdüm . Çok kalabalıktı ama herkesin ortak Noktası burun olunca herkesle hemen sohbet etmeye başlıyorsun bir bayan vardı revizyon hastası Ankara'dan kontrole gelmiş 3 yalında kızı var ameliyat olalı 1 yıl olmuş. Kızı da bildiğin lastik top bir oraya bir buraya koşturup duruyor. Sohbet arasında çocuğun tepkisini sordum bandajlı gördüğünde ne olsu diye geldi yanağımı sevdi o 1 hafta çok Usluydu ben bile şaşırdım dedi :))) bandajlar çıkınca yine duvarlara tırmanmaya devam dedi :))) doktora gelince bence doğru yerdesin , bi git görüş konuş sende bize hak vereceksin.gökswl bey gercekten işinde çok iyi .sonuçlarını takip et kişiye göre ve doğal burun yapıyor ...Merhaba hanimlar,
Ben de Abdulkadir Bey'e karar verdim. Sadece internetten arastirma yaptim. Emre ilhan ve Baris Cakir'in isimleri e cok rastladim ve Baris Cakir'dan gun aldim. Henuz gorusme gunum gelmedi ama ben instagram'dan Abdulkadir Bey'i buldum ve yaptigi burunlari daha guzel buldum. Baris Cakir'i cok metediyorlar ama eger resimlerden yola cikarsam bana Goksel'in yaptigi burunlar daha hos geldi.
Benim kucuk kizim var ve Istabul disindan gelicem ameliyat icin. Merak ettigim kucuk bir cocukla ameliyat sonrasinda nasil mucadele edebilecegim, ya burnuma carparsa vs gibi kafamda sorular var. bur an once bu burun isini aradan cikarmak istiyorum. Sizi burada buldugum icin seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?